#Babası kıldırdı

Babaların Babası  Dövüş Sahnesi 01:47

Babaların Babası Dövüş Sahnesi

Cüneyt Arkın Dövüş Sahnesi Komik Sahne Seyredelim...

Üçüz Babası Olmak 00:52

Üçüz Babası Olmak

Babalarının arkasında hunharca koşan üç küçük adam...

  • JET TV tarafından
  • 1.222 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Öldürülen Afgan Çocukların Anne ve Babası Gözaltına Alındı 00:25

Öldürülen Afgan Çocukların Anne ve Babası Gözaltına Alındı

Nevşehir'de bugün öğle saatlerinde oturdukları evlerinde biri boğazından diğeri kalbinden bıçaklanarak öldürülen 3 yaşındaki Rustam R. isimli erkek çocuk ve ablası 5 yaşındaki Sahar R. katil veya katil zanlılarının yakal..

İkiz Babası Oldun 01:30

İkiz Babası Oldun

Yankesici Kız. Hacıhüsrev'de (çekimler Kurtuluş'ta yapılmış) ahşap bir ev. Saçaklı Raziye'nin mutluluğuna diyecek yok ; Plajda, yankesici olarak yetiştirebileceği küçük bir kız (Yıldız) bulmuş ve eve gelirken de Fırıldak..

Babası Yok Onun 00:33

Babası Yok Onun

Evlat Uğruna başrollerinde Selda Alkor ve Ekrem Bora'nın yer aldığı 1967 yapımı Türk filmidir. Küçük bir kentte yaşayan Oya (Selda Alkor) babasının ölümü üzerine iş bulmak umuduyla İstanbul'a gelir. Raslantı eseri tan..

Babası zincire vurdu 01:39

Babası zincire vurdu

KÖTÜLÜK YÜZÜNÜ DAHA NE KADAR VAHŞİLEŞEREK GÖSTEREBİLİR, ŞEYTAN DAHA NE KADAR ETE KEMİĞE BÜRÜNEBİLİR DEDİKÇE EL BÜYÜTÜYORLAR..BİR BABA..DAHA DOĞRUSU SÖZDE BABA,,,11 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUNU YARAMAZLIK YAPTIĞI GEREKÇESİYLE ZİNCİ..

Babası Müebbet Olunca Polis Geldi 01:55

Babası Müebbet Olunca Polis Geldi

Polisin yine şefkatiyle duygulandırdı. Adana’da müebbet hapis cezası bulunan bir hükümlü, polislere oğlunun doğum gününü kutlaması için mektup yazdı. Adana emniyeti bu isteği geri çevirmedi ve 7 yaşındaki Doğan’a unutama..

Babası yaşındaki biriyle evlendi 02:55

Babası yaşındaki biriyle evlendi

18’ine girdiği gün evi terk etti. Ailesi birlikteliklerine onay vermediği 44 yaşındaki adamla evlendiğini duyunca büyük şok yaşadı...

Minik Zümranur’un babası- 'Şüpheleniyorum..' 06:29

Minik Zümranur’un babası- 'Şüpheleniyorum..'

Beylikdüzü’nde bulunduğu asansör boşluğunda ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden minik Zümranur Şendur’un cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndan memleketi Ordu’ya gönderildi. Baba Köksal Şendur, “Şüpheli bi..

Babası Ağlayınca Ağlamayı Bırakan Bebek 00:30

Babası Ağlayınca Ağlamayı Bırakan Bebek

Bu baba ağlayan bebeğin nasıl susturulacağını çözmüş. Bebeği ağlamaya başlayıp susmadığında o da ağlamaya başlıyor...

  • PengoTV tarafından
  • 55 görüntüleme
  • 3 yıl önce
7 YAŞINDAKİ DEFNE'Yİ BABASI ÖLDÜRDÜ 05:53

7 YAŞINDAKİ DEFNE'Yİ BABASI ÖLDÜRDÜ

SENİ SEVİYORUM DEDİ KIZINI ÖLDÜRDÜ...

Hollanda’dan Türkiye’ye Getirilen Funda Gök’ün Babası Konuştu İğne Vuralım Öldürelim Dediler 07:11

Hollanda’dan Türkiye’ye Getirilen Funda Gök’ün Babası Konuştu İğne Vur

Aylarca Hollanda'da tedavisi gerçekleştirilemeyen, ötanazi teklif edildiği belirtilen 36 yaşındaki kanser hastası Funda Gök dün Sağlık Bakanlığı'nın ambulans uçağıyla Türkiye'ye getirildi...

HAKAN URAL’IN BABASI SELÇUK URAL İŞTE BÖYLE REZİL OLDU! KADIN HAKLARI SAVUNUCULARI NEREDESİNİZ- 16:51

HAKAN URAL’IN BABASI SELÇUK URAL İŞTE BÖYLE REZİL OLDU! KADIN HAKLARI

Aile mahremdir konuşmak haddimize değil. Yalnız Selçuk Ural’ın, ölmüş bir kadın ve evladının annesi hakkında söyledikleri yenilir yutulur değil. Kadın hakları, İstanbul Sözleşmesi diye her yerde bağıranlar bu rezilliğe ..

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 07:29

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 15 Temmuz darbe girişimi şehitlerinden Tolga Ecebalın'ın babası, oğlunun Balat'ta yaşadığı evini müze haline getirdi. Şehit babası Ecebalın, oğlunun, 'Bir gün ben gidersem boşa gitmem ..

İmamın En Acı Cenaze Namazı 01:09

İmamın En Acı Cenaze Namazı

Aydın'ın Germencik ilçesinde 23 yaşında trafik kazası geçirerek hayatını kaybeden genç öğrencinin cenaze namazını imam olan babası kıldırdı. Aydın'ın Germencik ilçesinde geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden 3 ..

Vahşi Gelin 1965 Türk Filmi İzle 1:40:40

Vahşi Gelin 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, dağda yalnız büyümüş bir kızın şehir yaşamına uyum sağlama süreci anlatılır. Annesi onları terk ettiğinde Ayşegül daha küçük bir bebektir. Babası onu da alıp bir dağ kulübesine taşınır. Kızını burada, ş..

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 1 19:38

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 1

Galaksinin Koruyucuları 2 Yabancı Film Full Hd Türkçe Dublaj İzle Part 1.Peter Jason Quill bildiğimiz Star-Lord arkadaşları ile birlikte yeni bir iş alırlar bir gezegende altın sarısı görüntüsüyle çok güzel olan bir kral..

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 2 27:24

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 2

Galaksinin Koruyucuları 2 Yabancı Film Full Hd Türkçe Dublaj İzle Part 2. Peter Jason Quill bildiğimiz Star-Lord arkadaşları ile birlikte yeni bir iş alırlar bir gezegende altın sarısı görüntüsüyle çok güzel olan bir kra..

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 3 30:06

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 3

Galaksinin Koruyucuları 2 Yabancı Film Full Hd Türkçe Dublaj İzle Part 3.Peter Jason Quill bildiğimiz Star-Lord arkadaşları ile birlikte yeni bir iş alırlar bir gezegende altın sarısı görüntüsüyle çok güzel olan bir kral..

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 4 25:52

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 4

Galaksinin Koruyucuları 2 Yabancı Film Full Hd Türkçe Dublaj İzle Part 4.Peter Jason Quill bildiğimiz Star-Lord arkadaşları ile birlikte yeni bir iş alırlar bir gezegende altın sarısı görüntüsüyle çok güzel olan bir kral..

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 5 23:51

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 5

Galaksinin Koruyucuları 2 Yabancı Film Full Hd Türkçe Dublaj İzle Part 5.Peter Jason Quill bildiğimiz Star-Lord arkadaşları ile birlikte yeni bir iş alırlar bir gezegende altın sarısı görüntüsüyle çok güzel olan bir kral..

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 6 09:09

Galaksinin Koruyucuları 2 Film İzle Part 6

Galaksinin Koruyucuları 2 Yabancı Film Full Hd Türkçe Dublaj İzle Part 6.Peter Jason Quill bildiğimiz Star-Lord arkadaşları ile birlikte yeni bir iş alırlar bir gezegende altın sarısı görüntüsüyle çok güzel olan bir kral..

En Zor Veda Yeliz Şar Babasının Tabuta Sarılıp Hüngür Hüngür Ağladı 08:23

En Zor Veda Yeliz Şar Babasının Tabuta Sarılıp Hüngür Hüngür Ağladı

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 675 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 30. Bölüm 2. Fragmanı 01:00

Siyah Beyaz Aşk 30. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 30. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Ferhat, gerçek babasının kimliğini öğrenecek mi? Ferhat, babası Nejdet'in ölümünde parmağı olan Namık Emirhan'ı yakalamış ve onu öldürmek üzeredir. Fakat Namık'ın ağzından..

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı 03:12

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı VAN'ın Başkale İlçesi Eşmepınar Mahallesi'nde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 3 güvenlik korucusu ve 1 sivil vatandaş mahallede yapılan törenle gözyaşları arasında..

Vizyonda Bu Hafta 08:40

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik. Benim Adım Feridun Uzun süreli bir ilişkinin içindeki Ersan artık sevgilisine ilgi göstermeyi ve romantik olmayı bırakmıştır. Uzun ilişkinin r..

Başbakan Yıldırım 15 Temmuz Gazisini Ziyaret Etti 02:42

Başbakan Yıldırım 15 Temmuz Gazisini Ziyaret Etti

Başbakan Binali Yıldırım, hastanede ziyaret ettiği 15 Temmuz Gazisi ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’la telefonla görüntülü olarak görüştürdü. Başbakan Binali Yıldırım, Şişli'deki özel bir hastanede tedavisi devam eden 15 Temm..

Cart Kaba Kağıt Tarık Akan 01:05

Cart Kaba Kağıt Tarık Akan

Aslında doğuştan beşik-kertmesi nişanlı olan; ama birbirlerini hiç tanımayan iki gencin öyküsü. Nazlı (Gülşen Bubikoğlu) zengin işadamı Mümtaz’ın (Hulusi Kentmen) kızıdır. Adnan (Tarık Akan) ise Mümtaz’ın eski arkadaşı R..

Kara Yazı 4.Bölüm- Halil ve Derya Karşı Karşıya! 06:51

Kara Yazı 4.Bölüm- Halil ve Derya Karşı Karşıya!

Derya, oğlu Ali'yi almak için hastaneden kaçmıştır. Derya, Ali'yi aldıktan sonra Oğuz Karahan'ın planını yerine getiren Erdem ile birlikte boş bir binaya götürülür. Oğuz Karahan, Halil'i arayıp Derya'nın bulunduğu deponu..

  • ANKA tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzmir'de Korkunç İnfaz- 3 Ölü 01:54

İzmir'de Korkunç İnfaz- 3 Ölü

Olay, gece saatlerinde Bayraklı ilçesine bağlı Şevket İnce Mahallesi 2162/3 sokaktaki tek katlı bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Özkan Cengiz, babası Mehmet Cengiz ve Kadir Aslan evde oldukları sırada henüz..