#Babası kıldırdı

500 Milyon Liralık Dolandırıcılık Şüphelisi Tutuklandı 01:06

500 Milyon Liralık Dolandırıcılık Şüphelisi Tutuklandı

GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, Fıstık ticareti yapıp, size de kar payı vereceğiz vaadiyle babası Muhsin Yaşar ile birlikte 235 kişiden 500 milyon lira...GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, Fıstık ticareti yapıp, size de ka..

  • PengoTV tarafından
  • 2.158 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Babalar Savaşıyor 2 Türkçe Dublaj İzle 1:39:42

Babalar Savaşıyor 2 Türkçe Dublaj İzle

Daha önce babalar savaşıyor 2 filmini türkçe altyazılı olarak yayınlamıştık şuanda türkçe dublaj olarak karşınızda olan filmde Annesi ile babası ayrılmış bir çocuk annesi ile yaşamaktadır. Her ne kadar annesi ile yaşasad..

Böyle Baba Olmaz! Oğlunu Satmaya Çalıştı… 00:50

Böyle Baba Olmaz! Oğlunu Satmaya Çalıştı…

Çin'de yaşayan bir adam, parası kalmayınca 15 aylık bebeğini internet üzerinden sattı. Dedenin durumu fark etmesi üzerine bebek talihsiz bebek kurtarıldı. Babası tarafından 4 bin 200 sterlin (yaklaşık 22 bin TL) satılan ..

Babamın Ceketi Teaser 00:59

Babamın Ceketi Teaser

Babamın Ceketi, evlenebilmek için iş bulmaya çalışan bir gencin hikayesini anlatıyor. Bir süredir birlikte olan Ferhat ve Aslıhan ilişkilerini evlilikle taçlandırmak istemektedir. Fakat Ferhat’ın işsiz olması evlenmeleri..

Zerrin Özer'in Kayınvalidesi Sevilay Ünal, Seren Serengil'e Konuştu 28:05

Zerrin Özer'in Kayınvalidesi Sevilay Ünal, Seren Serengil'e Konuştu

Seren Serengil, Zerrin Özer'in kayınvalidesi Sevilay Ünal ile röportaj yaptı. Ünal, bilinmeyenleri ilk Duymadık Demeyin'e anlattı. Zerrin Murat iftiralara dayanamadı. Kalp spazmı geçirdi. Doktor raporu var. Herkes yaşa..

  • BETA tarafından
  • 189 görüntüleme
  • 5 yıl önce
HUSÜMET TARLADA KANLI BİTTİ 01:03

HUSÜMET TARLADA KANLI BİTTİ

4 çocuk babası Kenan Osanmaz, husumetlisi tarafından ailesinin gözü önünde öldürüldü. 38 yaşındaki 4 çocuk babası arazisinde çalışırken uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.Olay, Nizip ilçesine bağlı Kocate..

16 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU ZORLA KAÇIRDI 01:18

16 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU ZORLA KAÇIRDI

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde ailesi ile birlikte orman işletme müdürlüğünün ağaç kesim işine çalışmaya giden 16 yaşındaki kızı zorla kaçıran evli ve 5 çocuk babası Musa Ç. yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından za..

İntihar Eden 15 Temmuz Kahramanı, Babasıyla Birlikte Defnedildi 02:13

İntihar Eden 15 Temmuz Kahramanı, Babasıyla Birlikte Defnedildi

İntihar Eden 15 Temmuz Kahramanı, Babasıyla Birlikte Defnedildi Kocaeli’nin İzmit ilçesinde intihar eden 15 Temmuz kahramanı ve evlat acısına dayanamayarak kalp krizinden ölen babası yan yana defnedildi...

‘İslamiyeti Ben Seçtim, Miras Değildi’ 02:44

‘İslamiyeti Ben Seçtim, Miras Değildi’

Annesi Yahudi, babası Hristiyan olan ve 35 yıl önce İslamiyeti seçen Amerikalı akademisyen Peachy, 17 yıldır Düzce'de eşi ve çocuklarıyla yaşamını sürdürüyor...

Halisdemir'in Babasından Sekin'in Ailesine Taziye Ziyareti 02:19

Halisdemir'in Babasından Sekin'in Ailesine Taziye Ziyareti

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında şehit düşen Astsubay Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir, İzmir'deki terör saldırısında gösterdiği kahramanlıkla faciayı önleyen şehit polis memuru Sekin'in ailesine taziye ziy..

Hayrettin Avrupa'yı Trolledi 01:31

Hayrettin Avrupa'yı Trolledi

Trollün ağa babası Hayrettin uzun zaman sonra tekrar çok sağlam bir video ile geldi. Bakalım çılgın çocuk Avrupa da neler yapmış. Keyifli seyirler.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adı Efsane 4. Bölüm Fragmanı 00:53

Adı Efsane 4. Bölüm Fragmanı

Hakan'ın babası Seyfi tarafından bıçaklanarak yaralanan Tarık'ı, nasıl bir son bekliyor? Melis, babası Tarık’ın başına gelenleri öğrenecek mi?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.236 görüntüleme
  • 8 yıl önce
4 Yaşındaki Kızdan Muhteşem 'Tale As Old As Time' Performansı 02:47

4 Yaşındaki Kızdan Muhteşem 'Tale As Old As Time' Performansı

Babası tarafından şarkı söyleme yeteneği keşfedildikten sonra internette büyük beğeni ile izlenen videolara imza atan ufaklık Claire Ryan ile tanışın. Kendisi henüz 4 yaşında ama 1 yıldır şarkı videoları ile interneti ka..

  • PITIRCIK tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gece Takibi İzle 1:54:21

Gece Takibi İzle

Uzun süre mafya babası Shawn Maguire’ın en iyi arkadaşı olan tetikçi Jimmy, artık formunda değildir ve yaşlanmıştır ancak mafya babası patronu onu bir göreve daha zorlar. Jimmy, kendisinden uzun zaman önce uzaklaşmış oğl..

4 Kişiyi Öldüresiye Böyle Dövdüler 01:44

4 Kişiyi Öldüresiye Böyle Dövdüler

Bir kafeteryada oturan 16 yaşındaki genç, babası ve 2 yakınları ile başka bir grup arasında bilinemeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sonrası genç, babası ve 2 yakını olmak üzere top..

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi 08:13

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi Adana'nın Aladağ İlçesi'nde yangın söndürme havuzuna düşüp boğularak can veren 11 yaşındaki Berkay Duysak'ın 8 yıl önce boşanan anne ve babası, mezarlık yeri konu..

Cennetin Rengi Türkçe Dublaj izle 1:25:41

Cennetin Rengi Türkçe Dublaj izle

Küçük Muhammed ,Tahran'daki bir körler okulunda yatılı olarak eğitim görmektedir. Kör olarak doğmuştur ve çevresindeki dünyayı dokunarak ve işiterek anlamaya çalışmaktadır. Okulu yazın tatile girdiğinde babası onu almak ..

  • DiyanetTV tarafından
  • 56.981 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu 01:28

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu Hakkari, Diyarbakır, Bingöl ve Batman'da hain saldırılar sonrası 5 askerimiz şehit oldu, 3 askerimiz ise yaralandı. Şehitlerimizin ismi ve memleketi memleketi belli oldu ..

Babasının Yemek Yemesini İzin Vermeyen Bebecik 00:54

Babasının Yemek Yemesini İzin Vermeyen Bebecik

Babası bakınca susuyor babası yemeğine başlayınca ağlamaya başlayan oyunbaz bebek...

  • JET TV tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı 01:36

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı Gaziantep'te besi çiftliğini basan kimliği belirsiz kişiler, Süleyman Aslan, Ali Çelik ve Mervan Aslan’ı tabancayla öldürdü. Besi çiftliğinde dehşet! 3 kardeş vurulmuş ha..

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci -أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎ -  Gece Dinlecek En Güzel Arapça Şarkılar 1:34:55

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci -أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎ - Gece Din

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci (أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎) Bütün zamanların en güzel sesli şarkıcısı olarak anıldığı Mısır'da 20. yüzyılın başında doğdu. Dakhaliye Eyaleti'nin Sinbillaveyn yerleşimi yakınlarındaki Tama..

Orman Çocuğu Orman Kitabı Çizgi Film Türkçe Masal 9 10:20

Orman Çocuğu Orman Kitabı Çizgi Film Türkçe Masal 9

Baba kurt, yemek için olduğu yerden uzaklaştı ve o sırada kuyruklu bir hayvanı gördü. Kuyruklu hayvan, hemencecik baba kurdu öven kelimeler kullanmaya, iltifatlar yağdırmaya başladı. “Ey kurtların başı, sana avlarında k..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.164 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kötü Çocuk - Saklı Cennet (20 Ocak'ta Sinemalarda) 02:24

Kötü Çocuk - Saklı Cennet (20 Ocak'ta Sinemalarda)

Kötü Çocuk kamera arkası ve film görüntülerinden oluşan Saklı Cennet klibi yayında! Başrollerini Tolga Sarıtaş ve Afra Saraçoğlu'nun paylaştığı Kötü Çocuk 20 Ocak'ta sadece sinemalarda! Kayla, daha doğumhanedeyken b..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.741 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kiraz Mevsimi Fragmanı #2 00:59

Kiraz Mevsimi Fragmanı #2

Bir Anadolu kasabasında yaşayan Yılmaz, babası ile hayalleri arasında sıkışıp kalmıştır. Kendi işini kurmanın hayaliyle yaşayan Yılmaz, bunun için küçük bir traktör almak ister. Babası ve yaşadığı coğrafyanın şartları on..

3 Yıl Önceki Faciadan Yaralı Kurtulan Madenci, Dünkü Göçükte Can Verdi 02:48

3 Yıl Önceki Faciadan Yaralı Kurtulan Madenci, Dünkü Göçükte Can Verdi

Siirt Şirvan'da göçük altında kalan madencileri kurtarma çalışmaları devam ederken, bir kaza haberi de Zonguldak'tan geldi. Kilimli ilçesindeki özel bir maden ocağında meydana gelen göçükte 1 işçi hayatını kaybetti, 1 iş..

  • Cowboy tarafından
  • 566 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pack-Man'in Yaratıcısı Masaya Nakamura Yaşamını Yitirdi 00:51

Pack-Man'in Yaratıcısı Masaya Nakamura Yaşamını Yitirdi

Bir döneme damgasını vuran ve Guiness Rekorlar Kitabı’na dünyanın en başarılı arcade oyunu olarak adını yazdıran Pac-Man’i üreten Namco’nun kurucusu Masaya Nakamura 91 yaşında yaşamını yitirdi. Japon oyuncak ve yazılım g..

İbrahim Tatlıses'in Oğlu İdo Tatlıses'e Ne Olmuş Böyle Son Hali Korkuttu    01:55

İbrahim Tatlıses'in Oğlu İdo Tatlıses'e Ne Olmuş Böyle Son Hali Kork

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses'in yolundan gidiyor. Babası gibi şarkıcı olan İdo Tatlıses, yine babası gibi aşk hayatıyla gündemden düşmüyor. Ancak bu kez İdo Tatlıses'e korkuttu. İdo Tatlıses'in son halini gör..

  • BETA tarafından
  • 792 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Türkiye Şehitlerine Ağlıyor 04:15

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor

İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena yakınlarında ve Maçka parkında gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenlerine binlerce vatandaş katılırken gözyaşları sel oldu..

Kısa Süre Önce Baba Olmuştu Özcan Deniz'i Yıkan Haber 02:40

Kısa Süre Önce Baba Olmuştu Özcan Deniz'i Yıkan Haber

Kısa bir süre önce baba olan Özcan Deniz, mutluluğunun tadına varamadan acı haberi aldı. Özcan Deniz'in babası Sadık Deniz hayatını kaybetti. Özcan Deniz uzun bir süre babasıyla görüşmemişti. Özcan Deniz, 1 yıldır kans..

  • BETA tarafından
  • 739 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Arrow 5.Sezon 16.Bölüm Fragmanı 00:49

Arrow 5.Sezon 16.Bölüm Fragmanı

Starling Şehri'nin ünlü milyarder playboy olan Oliver Queen (Stephen Amell) bir gemi kazasında babası Robert Queen'i ve sevgilisi Laurel Lance'in (Katie Cassidy) kız kardeşi olan Sara Lance'i (Caity Lotz) kaybettikten so..