#Babasını vuran Çocuk

15 gündür kayıp Miraç'ın annesi- Oğlumu bulun 09:44

15 gündür kayıp Miraç'ın annesi- Oğlumu bulun

Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde, bayram ziyaretine geldikleri anneannesinin evinin önünde oynarken kaybolan 4 yaşındaki Miraç Çiçek, 15 gündür bulunamadı. Miraç'ın annesi Firdevs Çiçek, gözyaşları içerisinde oğlunun bulunm..

Ferman & Berkay Karaman feat. Aşıl - Sokaklar 03:22

Ferman & Berkay Karaman feat. Aşıl - Sokaklar

Sokaklar şarkı sözleri ile Ferman Suçlandığım sokaklarda ellerimde kelepçe Satın almak istiyorlar hayellerimi senetle Kurduğun o hedefleri beyninde kenetle oturmayan karekterler ve sorun bu sizde mahallemden çıkan..

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı 04:52

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı

Gümüşhaneli 29 yaşındaki imam köy işlerini yapan babasına traktör alamayınca sosyal medyadaki videoları izleyerek kendi imkanları ile çıkma parçalarla mini bir traktör yaptı. Merkeze bağlı Aşağı Alıçlı köyünden olan 2 ç..

Afrika Sıcaklarında Belgeselleri Aratmayan Görüntüler 03:36

Afrika Sıcaklarında Belgeselleri Aratmayan Görüntüler

Tokat’ta kavurucu sıcaklarda mandaların suya girerek serinlediği anlar belgesel görüntülerini aratmadı. Tokat’ın Pazar ilçesine bağlı Çiftlik köyünde yetiştirilen mandalar Kazova’da meralarda yayılıyor. Asya bölgesinde ..

Oyuncak Almak İçin Girdiği Makineden Çıkamayan Ufaklık 01:00

Oyuncak Almak İçin Girdiği Makineden Çıkamayan Ufaklık

Çin'de oyuncak almak istediği oyun makinesine elini uzatan abla, eli sıkışınca kardeşini makineye soktu. Küçük çocuk girdiği makineden çıkamayınca olay yerine itfaiye ekibi çağrıldı...

  • PengoTV tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Çocukların Namaz Kılan İmamla Oyunu 02:57

Çocukların Namaz Kılan İmamla Oyunu

Sultanbeyli’de bir camide insanın içini ısıtan görüntüler yaşandı. Namaz vakti camiye koşarak giren iki çocuk neşe içinde koştu, ardından çocuklardan biri namaz kılan imamın sırtına çıktı. İmam, oyun oynamak için sırtına..

  • PengoTV tarafından
  • 136 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ayda'nın Sağlık Durumu İyi 01:23

Ayda'nın Sağlık Durumu İyi

İİzmir'de yaşanan depremin ardından 91. saatte müjdeli haber geldi. Sedyeye alınan çocuk, enkazdan kurtarılarak ambulansa taşındı. Çocuğun kurtarılışı sırasında alkış sesleri yükseldi. Enkazdan kurtarılan 107. kişi olan ..

  • GÜL tarafından
  • 23 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Çocukların Ekonomi Tartışması 00:41

Çocukların Ekonomi Tartışması

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi'nde oyun oynamak için bir araya gelen bir grup çocuk, oyun oynamayı bırakıp ekonomi ve siyaset konuşmaya başladı. Çocukların, ülke ve dünya gündemine ilişkin konuları kendilerince masaya yatı..

  • PengoTV tarafından
  • 60 görüntüleme
  • 4 yıl önce
HiraiZerdüş - Masal 04:00

HiraiZerdüş - Masal

Ben 1980'lerin kırıcı yokluğu içinde babasız büyüyen küçük bir kız çocuğuyum.. 7 yaşında öğrendim her kızın bir babası olduğunu. Annemin beni tek başına doğurduğunu sandım hep. Hayatım küçük bir pencere kenarında akıp..

Cinayetin Nedeni Bilgisayar Oyunu Çıktı 01:58

Cinayetin Nedeni Bilgisayar Oyunu Çıktı

Geçtiğimiz günlerde başkent Ankara’da korkunç bir cinayet işlenmişti. 13 yaşındaki bir çocuk evlerine misafirliğe gelen ikiz kardeşlerden birini çekiç darbeleriyle öldürdü, diğerini ise yaraladı. Korkunç cinayetin nedeni..

Köpekten kaçayım derken aşağı düştü 02:16

Köpekten kaçayım derken aşağı düştü

İSTANBUL GÖKTÜRK'TE ARKADAŞIYLA YOLDA YÜRÜYEN 15 YAŞINDA BİR ÇOCUK ÜZERİNE DOĞRU KOŞAN KÖPEKLERİ GÖRÜNCE NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI. O PANİKLE 6 METRE YÜKSEKLİKTEN AŞAĞI DÜŞTÜ. MAHALLE SAKİNLERİ SAHİPSİZ KÖPEKLERİN TEDAVİLERİ..

Bahşişe Ortak Olan Hacı Abi 00:13

Bahşişe Ortak Olan Hacı Abi

Gelin arabasının önünü kesip bahşiş isteyen çocuk aslında bu işi bir ortakla beraber yapmış...

  • PengoTV tarafından
  • 58 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Afacanlık mı, hırsızlık mı? 01:16

Afacanlık mı, hırsızlık mı?

KAHRAMANMARAŞ'TA 4 ÇOCUK İDDİAYA GÖRE BİR MİDİBÜS ÇALDI. O MİDİBÜSLE JANDARMA ARASINDA BAŞLAYAN KOVALAMACA MAALESEF KAZAYLA SONLANDI...

Tam Her Şey Yolunda Giderken 00:12

Tam Her Şey Yolunda Giderken

Bisikletli çocuk yokuş aşağıya inerken direksiyonda ellerini bırakıp üstünü değiştirmeye başlamış. Tam bu şovunu gerçekleştirirken son anda düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ukraynalı anne ve kızı rahat bir nefes aldı 02:24

Ukraynalı anne ve kızı rahat bir nefes aldı

12 YAŞINDA BİR KIZ ÇOCUĞU... BİR YANINDA ANNESİ, BİR YANINDA KARDEŞİ, YOLDA YÜRÜRKEN TACİZE UĞRAMIŞTI. SHOW HABERİN EKRANA TAŞIDIĞI O GÖRÜNTÜLERİ VE ANNENİN YARDIM ÇIĞLIĞINI DUYAN ÇOCUK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ HAREKETE G..

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video) 02:32

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video)

Şarkı Sözleri : sen değil miydin bana her gün vazgeçme diyen her biri toplansa çalsa kulaklarında siren diner, biter bi' gün çileler bi' yer var her şeyi gören diren aklımda bariz bi' anı yaşım ondört önümde bi' gezege..

Kardiyak - Fybertest - (Official Video) 02:40

Kardiyak - Fybertest - (Official Video)

FYBERTEST (Ya ya) hıza mı takılır hayranlarım akorumu High side tarafa çekip o hayvan tenoral akışı sağlar Sesim o sürede çatlar dakikalarını harca Bu çocuk yeni mi? (hayır hayır...) 10 yıl oldu aslan, anca döndü devr..

Gaz değil tam 9 kilo tümörmüş! 01:31

Gaz değil tam 9 kilo tümörmüş!

Eskişehir'de evli ve 2 çocuk annesi Sıddıka Akkoyun’un (45), gaz şikayetiyle gittiği özel hastanede karnından 9 kilo ağırlığında tümör çıkarıldı. Hastaneye geldiğinde kendisini 8 aylık hamile gibi hissettiğini ifade eden..

Arabasındaki Karı Çocuğu ile Temizleyen Baba 00:08

Arabasındaki Karı Çocuğu ile Temizleyen Baba

Sosyal medyada yayınlanan babalara neden çocuk emanet edilmemeli paylaşımlarına bu videoda eklenmeli.....

  • PengoTV tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Süresiz Nafaka Düğümü Çözülüyor 02:06

Süresiz Nafaka Düğümü Çözülüyor

AK Parti ömür boyu nafaka konusundaki mağduriyeti gidermek için harekete geçti. 4. yargı reformu kapsamında bu konuda da düzenleme yapılacak. Süresiz nafaka ve icra yoluyla çocuk teslimi konusuna da çözüm geliyor. İşte a..

Motosiklet Hediye Edilen Çocuğun Mutluluğu 00:26

Motosiklet Hediye Edilen Çocuğun Mutluluğu

Yeni yıla girmemize bir kaç gün kala sürpriz bir hediye alan çocuk, bu hediyenin motosiklet olduğunu görünce sevinçte havalara uçmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tokatlıların hamam işletmeciliği 'Patrona Halil' isyanıyla başladı- 05:30

Tokatlıların hamam işletmeciliği 'Patrona Halil' isyanıyla başladı-

Hamam işletmeciliğiyle adlarını duyuran Tokatlıların mesleğe, 1730 yılında yaşanan 'Patrona Halil İsyanı'yla başladıklarını söyleyen Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Yeniçağ Tarihi Ana..

10 yaşındaki ufak çocuğu dakikalarca darp ettiler! 01:15

10 yaşındaki ufak çocuğu dakikalarca darp ettiler!

10 yaşındaki Muhammed Uğur Kaya bisiklet sürdüğü sırada komşularının oğlu ile çarpıştı. İki çocuk arasında çıkan tartışmanın ardından Uğur Kaya bisikletini apartmanlarının garajına bıraktı. Bu sırada kavga ettiği arkadaş..

  • GÜL tarafından
  • 29 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Engelli çocuğun polis olma hayali gerçek oldu 00:46

Engelli çocuğun polis olma hayali gerçek oldu

Bahçelievler’de polis olma hayali olan engelli çocuk, doğum gününü mahalle muhtarının girişimleri sayesinde görevi başındaki polis abileriyle birlikte kutladı. Polis aracına binerek hayalini gerçekleştiren engelli çocuğu..

3 ineği öldü, üzüntüden bayıldı! 02:04

3 ineği öldü, üzüntüden bayıldı!

ÇOCUK BÜYÜTÜR GİBİ BÜYÜTTÜM BEN ONLARI... ONLAR ÖLDÜ, CANIMDAN CAN KOPTU ... YEDİKLERİ OTTAN ZEHİRLENDİKLERİNİ DÜŞÜNDÜĞÜ 3 İNEĞİ İÇİN BÖYLE SÖYLEDİ... EVLATLARIM GİBİYDİ DEDİ, ÜZÜNTÜSÜNDEN BİR ANDA YERE YIĞILIVERDİ..İŞ..

Kaydırakta Hızını Alamayan Ufaklık 00:12

Kaydırakta Hızını Alamayan Ufaklık

Ailesi ile birlikte çocuk parkına giden ufaklık, kaydıraktan kaymaya sıra gelince ıslak zeminin mağduru olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bir annenin çaresizliği! 02:02

Bir annenin çaresizliği!

3 ÇOCUK ANNESİ BİR KADIN... 6 YAŞINDAKİ OĞLU, ÇINAR'I, AMANSIZ BİR HASTALIĞIN PENÇESİNDE... KOCASI İSE ONU YAPAYALNIZ BIRAKIP ORTADAN KAYBOLDU... EVLATLARINA BAKABİLMEK İÇİN ÇALIŞMAK ZORUNDA... AMA GÜNDEN GÜNE ERİYEN ÇIN..

7 ayda 43 kilo verdi 02:47

7 ayda 43 kilo verdi

KİLO VERMEK İSTİYORSANIZ SİZİ MOTİVE EDEBİLECEK BİR HABERİMİZ VAR..İKİ ÇOCUK ANNESİ BİR KADIN... 96 KİLOYA ÇIKINCA, 'BU BÖYLE GİTMEZ' DEDİ... AMELİYATSIZ, REÇETESİZ, ÜSTELİK DİYETİSYENE BİLE BAŞVURMADAN 7 AYDA TAM 43 KİL..

Yatağa bağımlı kadın, şifa bulduğu mahallenin 3 dönemdir muhtarı 05:58

Yatağa bağımlı kadın, şifa bulduğu mahallenin 3 dönemdir muhtarı

Manisa'da geçirdiği bel fıtığı ameliyatı sonrası felç kalan ve doktorların 'yürüyemezsin' dediği Berrin Akduman (56), yatalak gelip şifa bulduğu Spil Dağı eteklerindeki Ayvacık Mahallesi'nin 3 dönemdir muhtarlığını yapıy..

Hobi Olarak Başladı, Göreni Hayran Bırakıyor 04:22

Hobi Olarak Başladı, Göreni Hayran Bırakıyor

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Şenköy'de yaşayan 71 yaşındaki Durmuş Katırcı, koronavirüs sürecinde de devam ettirdiği nostaljik maket araçlar ilgi odağı oldu. Şenköy'de yaşayan 3 çocuk babası Durmuş Katırcı, eşini ..