#Babasını vuran Çocuk

TikTok Hevesine Anne Müdahalesi 00:10

TikTok Hevesine Anne Müdahalesi

Yolun ortasında duran çocuk TikTok videolarında gördüğü hareketleri yapmak istemiş. Ancak annesinden sert bir müdahale gelmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 136 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Meğer cebi para doluymuş! 03:10

Meğer cebi para doluymuş!

SİPARİŞ VERDİ, PARAM YOK DEDİ, İNDİRİM İSTEDİ... BEKLEDİĞİ İNDİRİMİ YAPMAYAN KADIN DÖNERCİYİ, BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ... İNDİRİM İÇİN CİNAYET İŞLEYEN ZANLININ CEBİNDEN, BİR DEĞİL 20 DÖNER ALACAK KADAR PARA ÇIKTI... 3 ÇOCU..

İzmir'den Ankara'ya yürüdü! 01:54

İzmir'den Ankara'ya yürüdü!

KİSTİK FİBROZİS... BİRÇOKLARI ADINI BİLE DUYMADI AMA O HASTALIĞA YAKALANAN 3 BİN 500 KİŞİ VAR TÜRKİYE'DE. VE BİRÇOĞU DAHA ÇOCUK YAŞTA... 2,5 YAŞINDAKİ ATEŞ ÇİÇEK'İN BABASI FARKINDALIK YARATMAK İÇİN İZMİR'DEN ANKARA'YA YÜ..

Erzurum’da Şiddete Dikkat Çeken Büfe 03:31

Erzurum’da Şiddete Dikkat Çeken Büfe

Erzurum’da bir esnaf şiddete dikkat çekmek için iş yerinin dışını sosyal mesajlarla kaplattı. Meşhur tostlarıyla vatandaşların karnını doyurduğu büfe ayrıca şiddete karşı farkındalık oluşturuyor. Erzurum’un Yakutiye ilçe..

Komplo K. - Zor Gelir 03:56

Komplo K. - Zor Gelir

Zor Gelir şarkı sözleri ile (VERSE-1) Açtım istemeden gözümü şu hayata çıt demeden İçimde kötülük beslemeden yaşadım ama zor... Gülemedim hüznümü gizlemeden, geçiyor günüm hiç özlemeden Kimsesiz bir çocuk düşün bekleme..

Kimseyi Muhtar Olduğuna İnandıramıyor 08:10

Kimseyi Muhtar Olduğuna İnandıramıyor

Bursa'da renkli kişiliğiyle öne çıkan köy muhtarı, kimseyi muhtar olduğuna inandıramıyor. Gemlik ilçesinin Karacaali köyü muhtarı Göksel Noca (52), renkli kişiliğiyle ön palana çıkıyor. Rengarenk giyinen, şarkı söyleyen ..

Bu kazayı yaptı, serbest kaldı! 02:17

Bu kazayı yaptı, serbest kaldı!

50 KİLOMETRE HIZ SINIRI OLAN CADDEDE 120 İLE GİDEN BİR SÜRÜCÜ... 2 ÇOCUK ANNESİ BİR KADININ ÖLÜMÜNE YOL AÇTI... ACILI AİLE, ÖLÜM YARASINA ADALET MERHEMİ BEKLERKEN, AKILALALMAZ BİR KARAR ÇIKTI, O SÜRÜCÜ SERBEST BIRAKILDI...

Anne ve babanın çaresizliği... 01:40

Anne ve babanın çaresizliği...

BU KAYAN ARAÇTA SADECE 3 YAŞINDA BİR ÇOCUK VARDI... ARAÇ RAMPADAN ÇIKAMADI...KAYDI...ANNE BABA KENDİNİ DIŞARI ATTI AMA 3 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARI ARACIN İÇİNDE KALDI...ESENYURT'TA KORKU DOLU ANLAR YAŞANDI...

''Ya çocuklarıma da yaparsa-'' 01:42

''Ya çocuklarıma da yaparsa-''

İZMİR'DE YAŞAYAN 2 ÇOCUK ANNESİ KADIN, SOKAK ORTASINDA BIÇAKLANARAK HAYATTAN KOPARTILDI. ÜSTELİK ONA BUNU YAPAN, ŞİKAYET ETTİĞİ İŞ ARKADAŞIYDI. TALİHSİZ KADININ ACILI EŞİ VE KIZI, SHOW HABER WHATSAPP İHBAR HATTI'NA GÖNDE..

Rus gelin Ksenia’nın AK Parti’yi seçtiğini duyan yerleşik yabancılar üyelik için kuyruğa girdi 08:15

Rus gelin Ksenia’nın AK Parti’yi seçtiğini duyan yerleşik yabancılar ü

Rusya’dan gelerek yerleştiği Antalya’da bir Türk vatandaşıyla evlenen 2 çocuk annesi Ksenia Selin Akkanat’ın yaptığı çalışmalar sonucu AK Parti Konyaaltı İlçe Kadın Kolları’nda STK ve Halkla İlişkiler Başkanı olduğunu du..

Balon Balığı Etinin Fileto Gibi Satıldığı İddiası 06:00

Balon Balığı Etinin Fileto Gibi Satıldığı İddiası

Tüketilmesi halinde ölüme neden olan ve balıkçıların ağlarını parçalayan balon balığının Antalya’da tezgah ve sokak aralarında filetosunun satıldığı ileri sürüldü. Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi..

Gazapizm - Yol (Official Video) 05:22

Gazapizm - Yol (Official Video)

Bitmek tükenmek bilmeyen uzun bir yol Çocuk eminim zor Ama tercihin çok Vazgeçmek de yol seçmek de bi’ yol Yol Muğlak dönemde bir mucize Sağlam bedende kanser gibi Alışmak da yol savaşmak da yol Yol Kazandık gözüm ba..

Dünya bu kuryeyi konuşuyor 02:01

Dünya bu kuryeyi konuşuyor

DÜNYA BU OLAYI KONUŞUYOR. EVDE YALNIZ BIRAKILAN 3 YAŞINDAKİ ÇOCUK, 35 METREDEN DÜŞTÜ... ÇIĞLIKLARI DUYUP KOŞAN BİR KURYE ÖLÜMÜ GÖZE ALDI, KOLLARINI AÇIP ÇOCUĞU YERE ÇAKILMAKTAN KURTARDI...

''Güzel ye, bu son yemeğin olacak!'' 01:53

''Güzel ye, bu son yemeğin olacak!''

“YARDIM EDİN, ÇOCUKLARIM VAR, ÖLMEK İSTEMİYORUM”… YÜREK YAKAN BU SÖZLER, BOŞANMAK İSTEDİĞİ EŞİ TARAFINDAN 38 YERİNDEN BIÇAKLANAN 2 ÇOCUK ANNESİ AYCAN KINCI’YA AİT… O, ÖLÜMÜN EŞİĞİNDEN DÖNDÜ AMA YAŞADIĞI KABUS PEŞİNİ BIRA..

Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı 06:15

Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı

Manisa’da eşine aldığı sıfır otomobilin şoför koltuğundaki tozu silmek isterken döşeme altından eline saplanan 7 santimetrelik falçatayla hayatının şokunu yaşayan adam, otomobil firması hakkında suç duyurusunda bulundu. ..

Bir kadın cinayeti daha! 01:30

Bir kadın cinayeti daha!

DÜN AKŞAM SAATLERİNDE 1 ÇOCUK ANNESİ FATMA KOVAN, ESKİ EŞİ TARAFINDAN AV TÜFEĞİYLE SIRTINDAN VURULDU, 25 YAŞINDA HAYATTAN KOPARILDI. ZANLININ DAHA ÖNCE DE GENÇ KADINI BIÇAKLA YARALADIĞI ORTAYA ÇIKTI...

Çocuk ve annesini taciz etti iddiası! 02:09

Çocuk ve annesini taciz etti iddiası!

MARKETTE ANNE VE 5 YAŞINDAKİ OĞLUNU TACİZ ETTİ, YAKALANIP SERBEST KALINCA SENARYO TEKRARLANDI, BU KEZ ÇOCUK PARKINDA GÖRÜLDÜ, AMA MAHALLELİNİN ÖFKESİNDEN KURTULAMADI,..

Bir kadın cinayeti daha! 01:30

Bir kadın cinayeti daha!

DÜN AKŞAM SAATLERİNDE 1 ÇOCUK ANNESİ FATMA KOVAN, ESKİ EŞİ TARAFINDAN AV TÜFEĞİYLE SIRTINDAN VURULDU, 25 YAŞINDA HAYATTAN KOPARILDI. ZANLININ DAHA ÖNCE DE GENÇ KADINI BIÇAKLA YARALADIĞI ORTAYA ÇIKTI...

İlk sözü ''anne'' oldu 01:48

İlk sözü ''anne'' oldu

YAKLAŞIK 1,5 AY ÖNCE KONYA'DA 2 KATLI BİR EVDE YANGIN ÇIKTI. 23 YAŞINDA BİR ANNE O ALEV KAPANINDA HAYATINI KAYBETTİ. YANIBAŞINDAKİ 3 YAŞINDAKİ OĞLU İSE AĞIR YARALI KURTARILDI. KÜÇÜK ÇOCUK,HALA HASTANEDE, GÖZÜNÜ HER ARALA..

İran’a geçmek isteyen 59 düzensiz göçmen yakalandı 01:03

İran’a geçmek isteyen 59 düzensiz göçmen yakalandı

Van’ın Başkale ilçesinden İran’a geçmek isteyen 28’i çocuk 59 düzensiz göçmen yakalandı...

Lastiklerin İntikamı 00:20

Lastiklerin İntikamı

Babası ile beraber lastikçiye giden çocuk bir ara yaramazlık yapıp üst üste duran lastikleri devirmiş. Ancak diğer lastiklerde çocuğun üstüne devrilmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 63 görüntüleme
  • 4 yıl önce
1 Yaşındaki Bebeğin Safra Kesesinden 5 Taş Çıkarıldı 04:16

1 Yaşındaki Bebeğin Safra Kesesinden 5 Taş Çıkarıldı

Samsun'da 1 yaşındaki bebeğin 5 adet taş bulunan safra kesesi kapalı ameliyatla alındı. Laparoskopik cerrahi (kapalı ameliyat) operasyonunu gerçekleştiren Doç. Dr. Mithat Günaydın, Kesedeki küçük taşlar çocuklar için ri..

Batu x Bilal Tarhan - Interpol 03:18

Batu x Bilal Tarhan - Interpol

Interpol şarkı sözleri ile... Arıyor bak bizi İnterpol Arayıp dursun sen rahat ol Bi lal Mahallemiz antik cehennem fragmanı geçilmiyo hiç si renden Bu maçın galibi mutlak biziz aga Deği Şti rmez hiçbi şey di renmen E..

Korkudan evlerine dönemiyorlar! 02:04

Korkudan evlerine dönemiyorlar!

ANKARA MAMAK'TA İKİ KOMŞUNUN GÜRÜLTÜ TARTIŞMASINDA KAN AKTI. ÇOCUK SESİ YÜZÜNDEN KOMŞULARINA KURŞUN YAĞDIRAN ÖFKELİ ADAM, YAŞATTIĞI DEHŞET SONRASI SERBEST BIRAKILDI...

Müstakbel damat evli çıktı! 02:44

Müstakbel damat evli çıktı!

EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPTIĞI, KREDİ ÇEKİP 600 BİN LİRA PARA VERDİĞİ ADAMIN EVLİ VE 1 ÇOCUK BABASI OLDUĞUNU ÖĞRENMİŞ, HUKUK SAVAŞI BAŞLATMIŞTI... O DAVADAN ÇOK KONUŞULACAK BİR 'SAHTE DAMAT' KARARI ÇIKTI.....

Arkadaşı yüzüne temizlik maddesi attı! 01:15

Arkadaşı yüzüne temizlik maddesi attı!

İDDİAYA GÖRE ADANA'DA 12 YAŞINDAKİ BİR ÇOCUĞUN YÜZÜNE ARKADAŞI TEMİZLİK MADDESİ ATTI. YÜZÜ VE VÜCUDU YANAN, 5 GÜNDÜR ACISI DİNMEYEN ÇOCUK BAŞINDAN GEÇENLERİ BAKIN NASIL ANLATIYOR?..

Bade Nosa - Küskün Yolcunun Türküsü 04:00

Bade Nosa - Küskün Yolcunun Türküsü

Küskün Yolcunun Türküsü şarkı sözleri ile... Uzun yürümelerden Sonra bitkin düşerek - - Bu bir çocuk oyunu: Ben seni çektim çekerek. Kasırgayı, doluyu Yemiş de düşmüş gibi Issız kaldırımlarda Garip gece kelebeği Düşe..

600 Yıllık Sanatın Son Temsilcileri 05:24

600 Yıllık Sanatın Son Temsilcileri

Yazmacılığın merkezi olarak kabul edilen Tokat’ta, 600 yıllık sanat yaşatılmaya çalışılıyor. Anadolu’da 15. yüzyıldan beri yapılan Yazmacılığın merkezi olan kadim şehir Tokat’ta kültürel miras sürdürülüyor. Ihlamur ağacı..

Adana’da İstemeye Gittiği Kızın Evinin Önünde Öldürülen Kadir Gerekli’nin Ailesi Konuştu 04:37

Adana’da İstemeye Gittiği Kızın Evinin Önünde Öldürülen Kadir Gerekli’

Adana’da istemeye gittiği kızın evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden şehit Jandarma Uzman Çavuş Ferdi Gerekli'nin kardeşi Kadir Gerekli’nin ailesi, idam yasasının çıkmasını istediklerini söyley..

Boyundan büyük işe kalkıştı! 01:46

Boyundan büyük işe kalkıştı!

BABASININ OTOMOBİLİNİ HABERSİZ ALIP TRAFİĞE ÇIKTI, YETMEDİ POLİSLERE MAKAS ATTI, 13 YAŞINDAKİ ÇOCUK SÜRÜCÜ YAKALANDI AMA AİLESİNİN BAŞINI DA FENA HALDE DERDE SOKTU, ÜSTELİK BU İLK DE DEĞİLDİ...