#Babasını vuran Çocuk

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı 05:12

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı

İzmir'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremden 58 saat sonra sağ çıkarılan 14 yaşındaki İdil Şirin'in enkaz altında kardeşi ile yan yana olduğu uzun bir süre kardeşinden ses aldığı ve daha sonra yanında öldüğü ortaya ..

17 sokak köpeği saldırdı! 01:33

17 sokak köpeği saldırdı!

6 YAŞINDAKİ EMİRHAN EVİNİN ÖNÜNDEN OYNARKEN 17 SOKAK KÖPEĞİNİN SALDIRISINA UĞRADI, KÜÇÜK ÇOCUK DAKİKALARCA KÖPEKLERLE MÜCADELE ETTİ. YARDIMINA İSE İNŞAAT İŞÇİLERİ KOŞTU. O DEHŞET ANLARINI KAMERAYA ANLATIRKEN BABASI DA İS..

Otomobil düşmanı çocuklar! 02:09

Otomobil düşmanı çocuklar!

İSTANBUL BEYOĞLU'NDAKİ BİR MAHALLE BİR AYDIR DİKEN ÜSTÜNDE... ÇÜNKÜ ONLAR UYKUYA YATAR YATMAZ, İKİ ÇOCUK ORTAYA ÇIKIYOR, SOKAKTAKİ LÜKS ARAÇLARIN LASTİKLERİNİ PATLATIP AYNALARINI KIRIYOR... BİTMEYEN SALDIRILAR YÜZÜNDEN M..

Kısıtlanamayanlar sokakta! 01:41

Kısıtlanamayanlar sokakta!

KİMİ CEZA YEMEMEK İÇİN POLİSİ TEHDİT ETTİ, KİMİ DENETİMDEN KAÇMAK İÇİN MUTFAK DOLABINA SAKLANDI, KİMİ DE KAMYONETLE ÇOLUK ÇOCUK GEZMEDEYDİ. İŞTE TÜRKİYE'NİN KORONAVİRÜS HARİTASI NASIL KIZARDI SORUSUNUN EN NET YANITI...

Bahçelievler’de bin kişiye bayramlık giysi 04:33

Bahçelievler’de bin kişiye bayramlık giysi

Bahçelievler Aile Destek Evi (BADE), Ramazan Bayramı öncesi anne ve çocuk olmak üzere bini aşkın kişiye giyim, kuşam desteği verdi. Tam kapanma nedeniyle evden çıkamayan ailelere bayramlıklar kapıdan teslim ediliyor...

Gölcük’te Başka Hayatlar Kurtaran İtfaiye Amiri, İzmir’deki Depremde Kendi Ailesini Kurtardı 07:57

Gölcük’te Başka Hayatlar Kurtaran İtfaiye Amiri, İzmir’deki Depremde K

İzmir’deki itfaiye amiri Mehmet Akbulut (56) depremde ağır hasar alan binanın enkazından eşi ile 2 çocuğunu kurtardı. Başka bir bölgedeki görevi sırasında küçük kızının ‘Baba ablam ve annem ölüyor’ sözüyle binaya geldiği..

15 Temmuz Şehitler Otogarı’nda hoparlörün içerisinden uyuşturucu çıktı 00:54

15 Temmuz Şehitler Otogarı’nda hoparlörün içerisinden uyuşturucu çıktı

Esenler’de, polis ekiplerince 8 farklı noktada gerçekleştirilen denetimlerde çeşitli suçlardan aranan 48 kişi gözaltına alındı. 15 Temmuz Şehitler Otogarı’nda bir hoparlörün içerisine gizlenmiş 125,69 gram uyuşturucu mad..

Havuz eğlencesi acı bitti 01:45

Havuz eğlencesi acı bitti

Havuzdaki ızgara 10 yaşındaki Deniz Poyraz’ın hayatına mal oldu. İddiaya göre su tahliye pompası bir anda açıldı. Vakuma kapılan çocuk feci şekilde can verdi...

Babalar konuşmak istiyor! 02:26

Babalar konuşmak istiyor!

BABALAR GÜNÜ ARİFESİNDE ÇARPICI BİR ARAŞTIRMANIN SONUÇLARI AÇIKLANDI... BUNA GÖRE TOPLUMDA YAYGIN BİR DURUM OLAN MESAFELİ BABA-ÇOCUK İLİŞKİSİ TARİHE KARIŞIYOR. HER 10 BABADAN 9'U ÇOCUKLARIYLA DAHA SAMİMİ OLMAK İSTİYOR...

Tiktok bir aileyi perişan etti 02:06

Tiktok bir aileyi perişan etti

Çocuklarının tabletini sattı. Tiktok’tan tanıştığı adama kaçtı. 7 çocuk annesi kadın Esra Erol’da kocasıyla yüzleşti...

Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı 04:37

Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı

Karabük Üniversitesinde (KBÜ) klasik otomobil, kamyon, otobüs, motosiklet ve traktörlerden oluşan Türkiye'nin ilk ve tek Araç Müzesi açıldı. KBÜ Bayrak Alanı'ndan bulunan alana kurulan müzede, Amerikan polislerinin kul..

Berhan Arısoy - Yarım Adam 04:16

Berhan Arısoy - Yarım Adam

Yarım Adam şarkı sözleri ile... O gece çekip gittin Saatler vurdu yarım Ardından bakıp duran Bir adam kaldı yarım Öne eğdi başını Gizledi gözyaşını Yaşamadan yaşını Yarını kaldı yarım Umudu kaldı yarım Hay..

Echa - Hodri Meydan 03:50

Echa - Hodri Meydan

Hodri Meydan şarkı sözleri ile... Körfesin suyu gibi mevzum derin bu kaleme sadece menzil verin Bu kaleme sadece menzil verin Para pula düşkün bencil herif Cahil biri Delil mi istedin ? yaptığın sadece basit bi flow K..

Minik Buse, Kadavra Böbreği İle Hayata Tutundu 07:01

Minik Buse, Kadavra Böbreği İle Hayata Tutundu

Nadir görülen bir organ yetmezliği sendromu ile Aydın Nazilli'de dünyaya gelen ve doğduğu günden beri hastanelerde yaşam mücadelesi veren 4 yaşındaki minik Buse yeniden hayata tutundu. Buse’ye İstanbul’da gerçekleştirile..

Hülya Polat feat. Ahmet Özhan Güven - Ula Nuri 03:40

Hülya Polat feat. Ahmet Özhan Güven - Ula Nuri

Ula Nuri şarkı sözleri ile... Sabahtan kalkacağım, Ateş mi yakacağım İnek mi sağacağım, Tarlamı kazacağım, Mısır mı kıracağım, Fındık toplayacağım Uşak mı bakacağım Sen kahvede durursun, ben mi çalışacağım Uşakların z..

Boğazına ekmek takılan çocuğu lokanta sahibi kurtardı 01:09

Boğazına ekmek takılan çocuğu lokanta sahibi kurtardı

Aksaray'da bir lokantada annesiyle yemek yerken boğazına ekmek takılan 2 yaşındaki çocuk, ilk yardım eğitimi alan lokanta sahibinin uyguladığı Heimlich manevrası yöntemiyle kurtarıldı. O anlar kameraya yansıdı...

Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor 03:57

Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 3 yıl önce 40 kilogram Cennet elmasını kurutup pazarda satmaya başlayarak iş hayatına atılan kadın girişimci Melek Yılmaz, kurduğu serada hem kendi işinin sahibi oldu hem de çok sayıda kadın..

Asi Styla - Temmuz 03:42

Asi Styla - Temmuz

Temmuz şarkı sözleri ile Gönlüme sürüldüm üzgünüm İlk Kez Yaşadım süegünü senden başka bir gül toplamadım ondan darıldı güzgülü Alda götür hadi ömrümü rüzgar vurunca savurdu bağrıma aşkımın ateşinin ilk külü bugündü..

Miran oyun oynarken kayboldu 01:35

Miran oyun oynarken kayboldu

AİLESİYLE MİSAFİRLİĞE GİDEN 4 YAŞINDAKİ MİRAN BİRDEN ORTADAN KAYBOLDU... HERKES ONU ARAMAYA BAŞLDI... UMUTLAR TAM TÜKENİYORDU Kİ OTİZMLİ KÜÇÜK ÇOCUK ÇOK SÜRPRİZ BİR YERDE UYURKEN BULUNDU.....

İBİ 8. SEZON 1. BÖLÜM - BİLGİ ADASI'NDA KARGAŞA 2 11:37

İBİ 8. SEZON 1. BÖLÜM - BİLGİ ADASI'NDA KARGAŞA 2

İBİ 8. SEZON 1. BÖLÜM - BİLGİ ADASI'NDA KARGAŞA 2..

Desir - Yangın 03:02

Desir - Yangın

Yangın şarkı sözleri ile Yalanları duydum fakat işitmedim, Etkisinde kalmışlar gösterişli isimlerin. Tereddütte tutsak olmuş kesinleri Ghettoların planları imkanları, mevsimleri değil. Gözlerinde canlansın textimdeki..

Aylin Sözer cinayetiyle ilgili çarpıcı detaylar! 02:55

Aylin Sözer cinayetiyle ilgili çarpıcı detaylar!

Önce boğazını kesti, sonre evi yaktı. Hırsızlık süsü vermek için evi dağıttı. Katil iz bırakmamak için ardından evi yaktı. İstanbul Maltepe’de vahşice öldürülen 48 yaşındaki Aylin Sözer cinayetinin detaylarına tv100 ula..

Tuğkan - Yazık (Official Video) 03:01

Tuğkan - Yazık (Official Video)

Yazık ki bakınca maziye benzemiyor Ne bir huzura ne de o çocuk sevinçlerine Sanki bir kavim göçtü üzerimden Kimse dönüp bakmadı Sormadı Sormadı, iyi misin diye Ölemedim yine, yaşıyorum seni Kalamadım uzaklarda hayalin..

Tahterevalliden Yere Çakılan Kız 00:13

Tahterevalliden Yere Çakılan Kız

Erkek arkadaşı ile çocuk parkında tahterevalliye binen kız, erkek arkadaşının kötü şakasının mağduru olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 174 görüntüleme
  • 3 yıl önce
AİLENİN PANİK ANLARI KAMERADA 00:36

AİLENİN PANİK ANLARI KAMERADA

BOĞAZINA CİSİM KAÇAN ÇOCUK EKİPLERCE KURTARILDI...

Orman Yangınlarını O Çıkarmış! Yangının 9. Gününde İtiraf Etti 02:15

Orman Yangınlarını O Çıkarmış! Yangının 9. Gününde İtiraf Etti

Antalya'nın Manavgat ilçesinde çıkan orman yangınlarında şüpheli olan 12 yaşındaki çocuk, yangını kendisinin çıkardığını itiraf etti...

Onlar uyurken eve hırsız girdi 02:08

Onlar uyurken eve hırsız girdi

ANNE, BABA VE ÇOCUK... SABAHA KARŞI DERİN UYKUDAYKEN, İKİ HIRSIZ EVE GİRDİ... BAŞUÇLARINDAKİ TELEFONLAR BİLE ÇALINDI AMA ÜÇÜNÜN DE RUHU DUYMADI... YAŞADIKLARI KABUSUN FARKINA UYANINCA VARDILAR.....

Abdulhamid Han Saraya Kâğıthane’den Özel Su Getiriyordu İha 03:13

Abdulhamid Han Saraya Kâğıthane’den Özel Su Getiriyordu İha

Sultan Abdulhamid Han’ın Yıldız Sarayına özel olarak getirttiği Kağıthane Ayazması gün yüzüne çıkarılmayı bekliyor. 1976 yılına kadar Kağıthane’den çıkarılan 3 farklı noktadaki ayazma o dönemki yapılaşmayla günümüze 1 ta..

orkundk ft. Şehinşah - Merhamet Yok 03:35

orkundk ft. Şehinşah - Merhamet Yok

Prod&mix: Berkay Kömürgöz Mastering: Evren Göknar Yönetmen: orkundk, Doğan Kınalı Görsel efekt: orkundk Color & DoP: Doğan Kınalı Cover Artwork: Şehinşah 3D El modelleme, texture: Batuhan Alper Bilginer 3D El parmakları..

8 METRE YÜKSEKLİKTEN YERE ÇAKILDI 00:53

8 METRE YÜKSEKLİKTEN YERE ÇAKILDI

AĞIR YARALANAN KÜÇÜK ÇOCUK KALDIRILDIĞI HASTANEDE TEDAVİ ALTINA ALINDI...