#Babasını vuran Çocuk

Güzel ve Çirkin Çizgi Film Türkçe Masal 11 12:49

Güzel ve Çirkin Çizgi Film Türkçe Masal 11

Güzel ile Hayvan.[1][2] 1946 Fransa yapımı romantik fantezi filmidir. Özgün adı La Belle et La Bête olan film Anglosakson ülkelerinde Beauty and the Beast olarak adlandırılır. Türkiye'de zaman zaman Güzel ve Çirkin adı i..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.927 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Babalar Savaşıyor 2 Türkçe Dublaj İzle 1:39:42

Babalar Savaşıyor 2 Türkçe Dublaj İzle

Daha önce babalar savaşıyor 2 filmini türkçe altyazılı olarak yayınlamıştık şuanda türkçe dublaj olarak karşınızda olan filmde Annesi ile babası ayrılmış bir çocuk annesi ile yaşamaktadır. Her ne kadar annesi ile yaşasad..

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor 09:44

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 59 yıldır gazetecilik yapan Ali Bilgiç, 1963’te kurduğu Yenişehir Gazetesi’ni hâlâ okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Ayrıca ilçede 1959 yılından beri çıkan bütün gazetelerin arşivini d..

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

Manchester City 5-3 Monaco (Maç Özeti - 21 Şubat 2017) 10:49

Manchester City 5-3 Monaco (Maç Özeti - 21 Şubat 2017)

Manchester City önce öldü, sonra dirildi, Monaco'yu fena devirdi!: 5-3 Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Etihad'da nefesler kesildi. Maç boyu gol sağanağının dinmediği karşılaşmanın galibi, 5-3 ile Manchester City..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fuat Saka - Hamsiye 03:41

Fuat Saka - Hamsiye

Kaptan dedi uşaklar Cıkayiriz hamsiye Yalandı ki felekler Kaysin takalar suya Toplayın kalamari Gidelum siya siya Yoroz açıklarında Edelum baştan viya Kaptan dedi uşaklar Yavaş salın ağlari Suyun gelinleridur..

 Kuşum Aydın Dudak Dudağa Poz Verdi 02:26

Kuşum Aydın Dudak Dudağa Poz Verdi

Kuşum Aydın bir döneme damga vuran efsane isimlerden biri.90'lı yıllara kuşum şarkısıyla damga vuran Aydın uzun zamandır ekranlarda gözükmüyor. Yeni şarkısıyla tekrar sanat camiasına dönen Kuşum Aydın'ı görenler tanıyama..

  • ANKA tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İrma Kasırgası Florida , Keys West , Miami'yi Sular Altında Bıraktı 01:32

İrma Kasırgası Florida , Keys West , Miami'yi Sular Altında Bıraktı

Karayipler'i vuran ve can kayıplarıyla maddi hasara neden olan İrma Kasırgası, ABD'nin güneydoğu ucundaki Florida eyaletine ulaştı. Küba kıyılarından sonra Florida Keys adalar grubunu vuran Irma Kasırgası daha sonra Mia..

Beyaz Şahin'in Şoförüyle Yol Kavgası Yapan Motorcu ve Diğerleri 04:37

Beyaz Şahin'in Şoförüyle Yol Kavgası Yapan Motorcu ve Diğerleri

Bu video da başka araca kızıp motorcuya vuran adamı, Gereksiz yere motorcuyu durdurup sopayla kaskına vuran magandayı, ve hiç yok yere küfür edip kaçan ve motorcuya kaza yaptıran araç sürücüsünü izleyeceksiniz...

  • JET TV tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yunusu Kurtarmak İçin Suni Teneffüs Yaptılar 00:55

Yunusu Kurtarmak İçin Suni Teneffüs Yaptılar

Yalova'nın Çınarcık ilçesinde yaralı olarak kıyıya vuran yavru yunus, uygulanan suni teneffüse rağmen hayata döndürülemedi. Çınarcık'ın Taşliman sahilinde yaralı olarak kıyıya vuran yavru yunusu gören vatandaşlar, Çınarc..

  • JET TV tarafından
  • 863 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rapunzel Ve Yumurta Kafa 01:07

Rapunzel Ve Yumurta Kafa

ingilizce çocuk şarkıları arasında en popüler olan çocuk şarkılarından biri olan Humpty Dumty şarkısının uyarlamasında Rapunzel ile Yumurta Kafa var. En güzel ve en eğlenceli çizgi film çocuk şarkıları, bebek şarkıları..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.403 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Koş Kendi Yatağına 02:04

Koş Kendi Yatağına

Sevimli Dostlar çizgi film karakterlerinden yeni bir eğitici çocuk şarkısı KOŞ KENDİ YATAĞINA İyi Seyirler Çocuklar :) Eğitici Çizgi Film Çocuk Şarkısı - Sevimli Dostlar Çocuk Şarkıları Videolar..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.510 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı 06:28

Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı

Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı Sakarya’da 16 yaşındaki bir gencin rahatsızlanması sonucu kaldırıldığı hastanede yapılan incelemelerde radyasyon tespit edildi. Gencin evinin bulunduğu sokak karantinaya alınırken, A..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler Çizgi Film Masal 5 12:53

Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler Çizgi Film Masal 5

Çocuk TV Çizgi Film Masalları.Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler masalı Çocuk TV'nın yeni masal kanalında. Çocuk TV çizgi film masalları ve çizgi film karakterleri ile prensesler ile yapılan çizgi film çocuk şarkılarını bura..

  • ÇocukTV tarafından
  • 5.042 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı 05:30

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı

Nijerya’nın kuzey doğusunda milyonlarca insan Boko Haram’ın zulmünden kaçtı. Ancak şimdi de açlık tehdidiyle karşı karşıyalar. Yaklaşık 9 milyon kişi gıda sıkıntısı yaşıyor. 5 yaşın altında 2.1 milyon çocuk kötü beslenm..

Şanlıurfa'da Patlama 02:31

Şanlıurfa'da Patlama

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bombalı araçla düzenlenen saldırıda 1 çocuk hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Viranşehir ilçesinde hakim ve savcı lojmanları yakınında bombalı araçla yapıla..

Şahin  Ağla Yürekli Çocuk 05:16

Şahin Ağla Yürekli Çocuk

Yok hic kimsem yok biliyordun Biliyordun sen son umudumdun Hic birakamam gitmem diyende sen En zor günde birakip gindende sen Simdi bir kenarda hickira hickira Agliyorum cicegim sana degil bana Simdi bir kenarda h..

Akıllı Tavşan Momo 1.Bölüm 13:02

Akıllı Tavşan Momo 1.Bölüm

Haftanın her günü en yeni ve eğlenceli bölümleriyle TRT Çocuk çizgi film kanalında yayınlanan ve çocukların büyük bir ilgiyle ve merakla takip ettiği Türk yapımı çizgi dizilerden bir tanesi olmayı başaran Akıllı Tavşan ç..

Beş Küçük Köpek - 3D Tekerlemeler - Bebek Şarkıları - Kreş Tekerlemeleri 40:14

Beş Küçük Köpek - 3D Tekerlemeler - Bebek Şarkıları - Kreş Tekerlemele

Beş küçük köpek anaokulu çocukları için bir kreş tekerlemelerdir. Bu çocuk şarkıları alfabe, sayı, şekil, renk ve çok daha fazlasını öğrenmek için mükemmeldir. Çocuklarınızın teker tekerlerini öğrenmeleri için bir durak ..

Dört X 4'Lü - 1. Bölüm İzle 12:37

Dört X 4'Lü - 1. Bölüm İzle

Kaptan, Poğaça ve Biberiye gölge ebesi oynayarak okuldan eve dönerken metruk bir evin önünde gizemli bir çocuk görürler. Çocukla tanışmak istediklerinde çocuk evin içine kaçar ve Biberiye onu takip ederken Kaptan ve Po..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.671 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Heijan feat. Muti - KEKE 02:39

Heijan feat. Muti - KEKE

Keke şarkı sözleri ile; Heijan; Zamanım tükeniyor her yolu deniyorum Bi sokak köşesinde birikirken umutlar Sonumu bile bile bu yolu yürüyorum belki bi çare bulur belki de vururlar Umudum yok kimse saramadı hiç yaramı B..

16 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU ZORLA KAÇIRDI 01:18

16 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU ZORLA KAÇIRDI

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde ailesi ile birlikte orman işletme müdürlüğünün ağaç kesim işine çalışmaya giden 16 yaşındaki kızı zorla kaçıran evli ve 5 çocuk babası Musa Ç. yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından za..

Doktorun Hayret Verici Hafızası 00:49

Doktorun Hayret Verici Hafızası

Serdar (Jean Marie) evli ve heyecanla eşinin doğum yapmasını bekleyen genç bir baba adayıdır. Doğum tehlikeli ve riskli bir hal almıştır. Serdar ikilemde kalır, ama çocuğunu tercih eder ve anneyi kaybederler. Aradan yıll..

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını 02:23

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını Mersin'in Erdemli ilçesinde 29 Ekim günü doğan ilk bebeğe Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, cumhuriyet altını taktı. Minik kız bebeği ve ailesini hastane odasında ziyaret ede..

Beyaz Balina (2017) Fragman 01:03

Beyaz Balina (2017) Fragman

‘Beyaz Balina’, 80'li yıllarda geçen, hayatları Anadolu’nun ücra bir köyünde kesişen Ali ve Vahap’ın samimi hikayesidir. Anne ve babasını kaybettikten sonra büyük şehirden dedesinin köyüne gelen Ali ile köyün yaramaz çoc..

  • PITIRCIK tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 8 yıl önce
3 Yıl Önceki Faciadan Yaralı Kurtulan Madenci, Dünkü Göçükte Can Verdi 02:48

3 Yıl Önceki Faciadan Yaralı Kurtulan Madenci, Dünkü Göçükte Can Verdi

Siirt Şirvan'da göçük altında kalan madencileri kurtarma çalışmaları devam ederken, bir kaza haberi de Zonguldak'tan geldi. Kilimli ilçesindeki özel bir maden ocağında meydana gelen göçükte 1 işçi hayatını kaybetti, 1 iş..

  • Cowboy tarafından
  • 566 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kopuk  Ali Babasının Karşısına Çıkıyor 06:14

Kopuk Ali Babasının Karşısına Çıkıyor

Paşa soyundan gelen bir adam tarafından ifal edilen bir kadın,ali adında bir çocuk dünyaya getirir ancak paşazade Celil Bey evin hizmetçisinden olan bu çocuğu kendisinin olduğunu yalanlar..ve kadına iftira atarak konakta..

Kopuk  Ali Gazinoyu Dağıtıyor 11:51

Kopuk Ali Gazinoyu Dağıtıyor

Paşa soyundan gelen bir adam tarafından ifal edilen bir kadın,ali adında bir çocuk dünyaya getirir ancak paşazade Celil Bey evin hizmetçisinden olan bu çocuğu kendisinin olduğunu yalanlar..ve kadına iftira atarak konakta..

Kopuk  Ali Hapisten Çıktı 04:17

Kopuk Ali Hapisten Çıktı

Paşa soyundan gelen bir adam tarafından ifal edilen bir kadın,ali adında bir çocuk dünyaya getirir ancak paşazade Celil Bey evin hizmetçisinden olan bu çocuğu kendisinin olduğunu yalanlar..ve kadına iftira atarak konakta..