#Babasını vuran Çocuk

Havada Takla Atarken Boynuzu Yiyen Adam 00:20

Havada Takla Atarken Boynuzu Yiyen Adam

İspanya'da bulunan bir arenada boğanın üzerinden takla atmaya çalışan gösterici boynuz darbesini yiyince taklanın babasını atıp yere çakılmış...

  • JET TV tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Babasının Surat Hareketlerinin Aynısını Yapan Fıstık 02:10

Babasının Surat Hareketlerinin Aynısını Yapan Fıstık

Babasını tekrar eden sevimli minik..

  • JET TV tarafından
  • 903 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En Güzel Kavuşma Anı 00:39

Dünyanın En Güzel Kavuşma Anı

Aylardır görmediği ve beklediği asker babasını karşısında görünce koşarak ona sarılan minik kız herkesi duygulandırdı...

Babasının Yüreğini Ağzına Getiren Genç 00:24

Babasının Yüreğini Ağzına Getiren Genç

Babasının gelmesini bekleyen pusuya yatmış hain evladın babasını korkutmasını ve şok geçiren babanın fadır madır dalmasını izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 979 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kızlarım İçin 2. Bölüm 2. Fragmanı 01:04

Kızlarım İçin 2. Bölüm 2. Fragmanı

Kızlarım İçin 2. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Sumru, babasının suçu olmadığını itiraf edecek mi? Kumru, babasını kurtarmanın bir yolunu bulabilecek mi?..

Büyümüşte Küçülmüş Seni 02:31

Büyümüşte Küçülmüş Seni

Bahriyeli Ahmet. 60'lı yıllardayız. İstanbul'un deniz kenarındaki banliyölerinden biri. Uzak ve ufacık bir semt. Herkesin hayatı iç içe. Ahşap evlerde laf, dedikodu eksik değil. Sadettin Erbil'in sesinden dinlediğimiz aç..

Köroğlu Cüneyt Arkın Film İzle 1:30:44

Köroğlu Cüneyt Arkın Film İzle

Kimliğiyle ilgili iki ayrı tartışma var. Birincisi, 16 ve 17'nci yüzyılda yaşadı. Yeniçeri ocağından yetişen bir şair. 1578-1590 arasındaki Osmanlı-İran savaşlarına katıldı. Bir tür ordu şairidir. Diğeri ise Balkanlar'da..

  • PengoTV tarafından
  • 12.720 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm 3. Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm 3. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm Fragmanı - 3 yayında! Ferhat, uzun süredir kalbinde bulamadığı sevdayı Aslı'da bulabilecek mi? Ferhat, peşinde olan adamlar tarafından vurulmuştur. Ferhat'ın vurulduğu an yanında olan Aslı, hast..

Kuş Kafesi 1996 Türkçe Dublaj Film İzle 1:59:13

Kuş Kafesi 1996 Türkçe Dublaj Film İzle

Kuş Kafesi Film Konusu Armand Goldman (Robin Williams) Güney Miami sahilinde Kuş Kafesi adındaki bir gece kulübünü işleten bir 'gay'dir. Uzun zamandır Armand'ın sevgilisi olan Albert (Nathan Lane) ise Kuş Kafesi nin y..

  • PengoTV tarafından
  • 8.573 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 10. Bölüm 2. Fragmanı 01:04

Siyah Beyaz Aşk 10. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 10. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Aslı, Ferhat'ın gönül yaralarını sarmaya çalışıyor; ikili arasında yeni bir yüzleşme baş gösteriyor! Ferhat'ın göründüğü gibi biri olmadığını anlayan Aslı, Ferhat'ın geçmişi..

Uşak’ta aile faciası 00:46

Uşak’ta aile faciası

Uşak’ta merkezde yaşanan aile faciasında 18 yaşındaki bir gencin anne ve babasını öldürdükten sonra intihar ettiği öğrenildi...

Kahramanın Oğlundan Mehmetçiğe Mesaj 01:03

Kahramanın Oğlundan Mehmetçiğe Mesaj

Bir asker çocuğu olan Tuğrahan Kemal Karaçullu babasını Zeytin Dalı Harekatı için Afrin'e uğurladı. Vatan sevgisiyle babasına duyduğu özlemi şiirle anlattı. Babasının silah arkadaşlarıyla paylaştığı şiir sosyal medyada b..

  • JET TV tarafından
  • 663 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülben Ergen'e Bir Şok Da Mustafa Erdoğan'dan 08:02

Gülben Ergen'e Bir Şok Da Mustafa Erdoğan'dan

Gülben Ergen, canlı yayında Çocuklarımın babasını zor tutuyorum. diyerek Erhan Çelik'e gözdağı vermişti. Tehdit iddiasıyla ilgili ifade veren Mustafa Erdoğan, eski eşini yalanladı...

  • BETA tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaralı Ceylan 1970 Türk Filmi İzle 1:02:00

Yaralı Ceylan 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, Cemile ile Suat’ın aşkı konu edilir. Cemile, anne ve babasını küçük yaşta kaybeder. Cemile’yi, ona annelik eden başka bir kadın yetiştirir. Suat ile aynı mahallede büyürler. Yaşları ilerleyince Cemile t..

Thor Ragnarok Hd Türkçe Altyazılı İzle 2:10:44

Thor Ragnarok Hd Türkçe Altyazılı İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Kelepçeli Melek 1967 Türk Filmi İzle 1:29:22

Kelepçeli Melek 1967 Türk Filmi İzle

Filmde, nişanlısı tarafından terk edilen bir kadının intikam hırsı anlatılır. Nazım, üniversiteden yeni mezun olmuş stajyer bir savcıdır. Kısa süre sonra eğitimini tamamlamak için Avrupa’ya gidecektir. Nevin’le evlilikle..

Meçhul Kahramanlar 1958 Türk Filmi İzle 1:37:08

Meçhul Kahramanlar 1958 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, Anadolu'nun işgal edildiği dönemde vatanın kurtuluşu için mücadele eden askerlerin öyküsü anlatılır. Ayşe, Milli Mücadele’ye karşı padişahın tarafını tutan bir babanın kızıdır. İstemediği halde bir yüzb..

Merhamet 1967 Türk Filmi İzle 1:18:10

Merhamet 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, yıllardır ayrı olduğu babasını arayan küçük bir kızın hikâyesini anlatır. Osman, karısına tecavüze kalkışan arkadaşını vurur. Bu olayda karısını da suçlayan Osman, Nevin ve kızı Ayşe'den ayrılır. Ayşe, yı..

Babasına 57 Model Chevy Hediye Etti 02:07

Babasına 57 Model Chevy Hediye Etti

Babasının doğum gününde babasını çok mutlu etti. Babasına 57 model Chevy hediye edince babası mutluluktan ağladı...

  • mızmız tarafından
  • 538 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Her Şeyi Tek Tek Anlattı Nazlı Hamarat'tan Olay İtiraflar 03:30

Her Şeyi Tek Tek Anlattı Nazlı Hamarat'tan Olay İtiraflar

Stil yarışması 'İşte Benim Stilim' ile tanınan, ilk eşi Emir Şaşmaz Kiev'de boğazı k.silerek .ldürülen Nazlı Hamarat, teve2'de yayınlanan '2. Sayfa' programında hamileliğini, babasını kaybettikten sonra yaşadıklarını..

  • BETA tarafından
  • 699 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Namaz Kılan Babasıyla Oynarken Tepetaklak Olan Ufaklık 00:16

Namaz Kılan Babasıyla Oynarken Tepetaklak Olan Ufaklık

Endonezya'da bir mescitte namaz kılan babasını rahat bırakmayan ufak kız, son olarak babasının sırtına çıkmış ancak babası secdeye gidince tepe taklak gelmiş...

  • JET TV tarafından
  • 216 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İbrahim Kutluay Demet Şener'in İsmini Duyunca Çılgına Döndü 15:07

İbrahim Kutluay Demet Şener'in İsmini Duyunca Çılgına Döndü

İbrahim Kutluay ve Demet Şener arasında sular durulmuyor. Demet Şener’in Cenk Küpeli ile nikah masasına oturmasının ardından Küpeli’nin babasını aradığı ve “Ben yandım, oğlunuz yanmasın” dediği konuşulan İbrahim Kutluay,..

  • BETA tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sıla'ya Anne Ve Babasından Tam Destek 00:11

Sıla'ya Anne Ve Babasından Tam Destek

Güzel Şarkıcı Sıla Gençoğlu Önceki Gün Harbiye'de 5.kez Hayranlarıyla Buluştu. Sıla'yı Dinlemeye Gelen Birçok Ünlü İsmin Yanı Sıra Anne Ve Babası Şükrü Ve Ömür Gençoğlu Da Güzel Şarkıcıyı Yalnız Bırakmadı. 48'nci Nişan Y..

  • BETA tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Senin İçin 1957 Türk Filmi İzle 1:31:28

Senin İçin 1957 Türk Filmi İzle

Konusu : Nursan babası bir uçak kazasında şehit olmuş 10-11 yaşlarında bir pilot kızıdır. Annesi (Nedred Güvenç), anneannesi (Halide Pişkin) ve kız kardeşi ile aynı evde yaşamaktadır. Anne bir evlenme teklifi alır. Çocu..

Sokak Kızı 1962 Türk Filmi İzle 1:28:10

Sokak Kızı 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, babasının para için yapacağı haksızlığa karşı savaşan bir adam anlatılır. Hüdai Bey ile Halit Bey bir iş anlaşma yaparak ortak iş yapmaya başlarlar. Bu yüzden yeni ambarlara ve depolara ihtiyaçları var..

Üçünüze Bir Mezar 1972 Türk Filmi İzle 1:01:55

Üçünüze Bir Mezar 1972 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, köylüye zulmeden eşkıyalara karşı koyan maskeli bir adamın hikâyesini anlatır. Bir adam üç oğluyla eşkıyalık yaparak köylüye zulmetmektedir. Köyün ağası oğlu Mehmet’e yazmış, bir an evvel köye gelmesini i..

Başlat - Ready Player One Türkçe Dublaj İzle 2:19:58

Başlat - Ready Player One Türkçe Dublaj İzle

Filmin daha doğrusu oyunun kahramanı olabilecek bir potansiyeli olan Wade Watts olacaktır. Çünkü yıllar öncesinde annesi ve babasını kaybetmiştir kendini sanal aleme atan genç sanal gerçeklik oyunu ile kendine yeni bir h..

Duygusal Kore klip^^(blood) 04:21

Duygusal Kore klip^^(blood)

Arkadaşlar merhaba bu dizimizin adı Blood.Bu dizi vampir dizisi oğlumuz bir virus ile enjekte oluyor annesi ve babasini öldürüyorlar.Oppamiz neden ailesinin öldürüldügünü ve kimin öldürdugnu bulmaya calisir onceden oppam..

Bağcılar'da intikam cinayeti 01:51

Bağcılar'da intikam cinayeti

YAN BAKMA KAVGASI KAN DAVASINA DÖNÜŞTÜ... GEÇEN YIL BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLEN GENCİN AKRABASI, O CİNAYETE KARIŞANLARDAN BİRİNİN BABASINI VURDU... YAKALANAN AKRABA, İNTİKAM CİNAYETİNİ İTİRAF ETTİ.....

Babasının cenazesinde dayak yedi! 01:55

Babasının cenazesinde dayak yedi!

BABASINI KAYBETMİŞTİ. 20 YAŞINDAKİ MERVE ATMACA O EN ACI GÜNÜNDE İDDİAYA GÖRE MİRAS KAVGASI YÜZÜNDEN HEM HALASINDAN, HEM DE AMCASINDAN DAYAK YEDİ. CENAZE EVİNDEKİ KAVGA KARAKOLDA BİTTİ...