#Babasını vuran Çocuk

Kukuli Köşe Kapmaca 00:11

Kukuli Köşe Kapmaca

Eğitici çocuk şarkıları ve videolarıyla kendilerini sevdirmeyi başarmış zıpır kahramanlarımız yeni bir kısa videoyla karşınızda. Bu kez başroldeki Tinky-Minky ve Dütdüt köşe kapmaca oynuyor. Arabayı ilk önce kim parkedec..

Fatih Terim'e Messi Mi Ronaldo Mu Sorusu 00:49

Fatih Terim'e Messi Mi Ronaldo Mu Sorusu

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Milli Takım Taraftar Kulübü Bünyesinde Kurulan Milli Takım Çocuk Kulübü 'nün Etkinliğine Katıldı...

Kukuli  Pantomim Şov 00:21

Kukuli Pantomim Şov

Kukuli ve afacan arkadaşları ile yepyeni oyunlar keşfetmeye hazır mısınız? Eğlenceli olduğu kadar öğretici çocuk videolarıyla sevgimizi kazanan kahramanımız ile pantomim öğrenme zamanı! Tiyatro sanatının bir parçası ola..

Kukuli  Rock Yıldızı 00:20

Kukuli Rock Yıldızı

Birbirinden eğlenceli halleri ile bizi güldüren Kukuli bu kez de rock yıldızı oluyor. Eğitici çocuk şarkıları, öğretici videoları ve neşeli halleri ile kalbimizi kazanmış kahramanımız bakın neler yapıyor. Kukuli iş başı..

 Kukuli  1 saat kesintisiz İzle 59:10

Kukuli 1 saat kesintisiz İzle

Kukuli için sayfamıza abone olun, kahramanlarımızın en yeni çizgi filmlerini ilk siz izleyin. Eğitici çocuk şarkılarımızı ve birbirinden eğlenceli animasyonlarımızı kaçırmayın!En yeni bölümleri buradan takip edebilirsini..

Sihirli Annem 3.Bölüm Dizi İzle 1:31:14

Sihirli Annem 3.Bölüm Dizi İzle

Sihirli Annem 3. Bölüm Tek Parça Star Tv 2011 Sihirli annem sihirli annem izle sihirli annem seyret sihirli annem 2011 sihirli annem tek parça sihirli annem tek parça izle yerli dizi izle dizi izle film izle dizi izle hd..

Çizgi Film  Musti  Baloncuklar Türkçe Dublaj 05:02

Çizgi Film Musti Baloncuklar Türkçe Dublaj

Musti çok uslu bir çocuk. Annesine yardım etmeyi de çok seviyor. Bugün çamaşır bile yıkıyor. Ne yazık ki bayan kaplumbağa deterjanlı suyu içmiş. Umarız hasta olmaz...

Çizgi Film  Musti  Kardan Adam Türkçe Dublaj 05:02

Çizgi Film Musti Kardan Adam Türkçe Dublaj

Hangi çocuk karı sevmez ki! Kedicik Musti ve arkadaşı bay tavşan da karı seviyor. Birlikte çok güzel bir kardan adam yapmışlar. Ama hava ısınmaya başladı bile. Ya kardan adam erirse? Meraklı kamyon Leo'nun noel ağacı da ..

Kertenkeleyi Uzaya Yollayan Çılgın Çocuklar 00:28

Kertenkeleyi Uzaya Yollayan Çılgın Çocuklar

Brezilya'da canı sıkılan bir grup çocuk yakaladıkları kertenkeleyi bakkaldan aldıkları füzeye bağlayıp havaya uçurdu. Kameraya yansıyan görüntüler sizlerle...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.135 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çizgi Film  Musti  Temizlik  Türkçe Dublaj 05:02

Çizgi Film Musti Temizlik Türkçe Dublaj

Hava bugün kötü. Yağmur yağıyor ve Musti dışarı çıkıp arkadaşlarıyla oynayamıyor. Peki başka ne yapabilir? Uslu bir çocuk olup odasını toplayabilir. Annesi çok sevinecek...

Çizgi Film  Rubi ve Jojo  Oyuncak Helikopter 07:00

Çizgi Film Rubi ve Jojo Oyuncak Helikopter

Rubi Peppe gibi neşeli, Pokoyo gibi meraklı ve Caillou gibi akıllı bir çocuk! Rubi ve Jojo oyuncak helikopter ile oynuyor.....

Gizem Kayalı Kimdir? 01:39

Gizem Kayalı Kimdir?

Doğum yeri Kırklareli olan Gizem Kayalı 1994 doğumlu ve lise mezunu. 1.83 boyunda olan Gizem Kayalı evlilik hakkında şu sözleri söyledi, “Evlilik çok önemli bir müessese. Zamanı geldiğinde tabi ki düşünüyorum. Karşıma do..

4 Yaşındaki Afgan Çocuğun Büyüleyen Sesi (Türkçe-Farfsça-Arapça Sözleriyle) 03:42

4 Yaşındaki Afgan Çocuğun Büyüleyen Sesi (Türkçe-Farfsça-Arapça Sözler

Bahar yağmurun tane tane yağışı güzeldir ve ben seni hatırlıyorum her bahar yağmurunda İçimdeki eski hüzün canlandı, lalezarın nazından Gönlümü kaptırdım, kaybettim, sineme hançer vurdular, bizi -birbirimizden- ayırdılar..

  • PITIRCIK tarafından
  • 966 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Muazzez Ersoy  Yıldız Akşamı (Trt Müzik) 1:18:55

Muazzez Ersoy Yıldız Akşamı (Trt Müzik)

TRT Müzik Yıldız Akşamı 13.02.2014 ŞARKI LİSTESİ 00:00:01 Muazzez Ersoy - Gidiyorum 00:06:00 Muazzez Ersoy - Sıcacık 00:10:49 Muazzez Ersoy - Bu Sana Son Mektubum 00:15:08 Muazzez Ersoy - Ben Seni Seviyorum Çok 00:18:5..

Survivor 2040'ta Şampiyon Olacak Çocuğun Muhteşem Gösterisi... 00:52

Survivor 2040'ta Şampiyon Olacak Çocuğun Muhteşem Gösterisi...

Bisiklet sporu ile başlıyor ve parkurda korkmadan çamura giriyor. Çocuk olmanın ne demek ve ne güzel olduğunu izliyoruz...

Sen Olsan Ne Yapardın Engelli Çocuğu Azarlayan Garsona Tepkiler 03:29

Sen Olsan Ne Yapardın Engelli Çocuğu Azarlayan Garsona Tepkiler

Bedensel engelli küçük bir çocuk ve onu azarlayan bir garson....Bu durumda ne yapardın......

Sihirli Annem 5.Bölüm Dizi İzle 1:00:50

Sihirli Annem 5.Bölüm Dizi İzle

Sihirli Annem, Gamze Özer tarafından oluşturulan Türk çocuk fantastik televizyon dizisi...

İstanbul Muhafızları 1.Bölüm 14:48

İstanbul Muhafızları 1.Bölüm

Trt Çocuk yeni çizgi filmi İstanbul Muhafızları ilk bölümü ile sizlerle… İstanbul’u tanıyor musun? Kimbilir bilmediğin ne çok şey var? İşte sana eğlenceli bir fırsat...

Bursa Hayalet Köy Bir Gece Paranormal Olay Mutlaka İzleyin 47:19

Bursa Hayalet Köy Bir Gece Paranormal Olay Mutlaka İzleyin

Üç Gölge Köyü (Bazı kaynaklarda Üç Çatallı Gölge Köyü olarak da geçer) Bursa'nın .... ilçesine bağlı bir yol kenarı köyüdür. Bugünlerde terk edilmiş bir halde bulunan köyde en son maden işçileri kalmış ve sonrasında onla..

  • ZULMA tarafından
  • 1.289 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul Muhafızları 2.Bölüm 14:23

İstanbul Muhafızları 2.Bölüm

İstanbul’u hem karış karış tanıyacak, hem de her bölümde Gürgen ve adamlarının yaşattığı problemleri çözeceksiniz. İstanbul Muhafızları bütün eğlencesiyle TRT Çocuk Çizgi Filmleri’nde...

İstanbul Muhafızları 3.Bölüm 14:17

İstanbul Muhafızları 3.Bölüm

Trt çocuk'ta bir çizgi dizi. Gargamel ve Azman'dan esinlenmiş olan Gürgen ve Azmi isimli iki kötü kişinin, İstanbul'un tarihi yapılarına zarar vermeye çalışması ve dört çocuğun onları durdurma maceraları anlatılıyor...

Çılgın M me 3 fragmanı 02:44

Çılgın M me 3 fragmanı

Balthazar Bratt, 1980 dan bir çocuk yıldız, dünya egemenliği için bir plan kapakları..

Yunus Günçe Kimdir? 01:36

Yunus Günçe Kimdir?

(d.1976 Almanya), Türk sinema-dizi oyuncusu, sunucu, DJ ve komedyen. Aslen Trabzonludur. Number One TV'da başlamış olduğu DJ'lik kariyerine Radio Hot'ta devam etmiştir. TRT 1 de Uçurtma adlı çocuk programı sunuculuğu yap..

Dört x4'lü 1.Bölüm 12:59

Dört x4'lü 1.Bölüm

Mahallenin çocukları Tamtam, Poğaça, Biberiye, Kaptan ve sevimli papağanları Maviş. Mahalle arkadaşlıklarının yok olmaya yüz tuttuğu günümüzde, sıcacık bir arkadaşlık hepimizi kucaklıyor. Geleneksel sokak oyunları, hayal..

Büyücü Mezarlığında Yahudi Bir Cin Çağırdım ! 10:02

Büyücü Mezarlığında Yahudi Bir Cin Çağırdım !

Türkiye'deki tek büyücü mezarlığına gittim Bu mezarlık yaklaşık 1000 yılı aşkın süredir , Hristiyanlar ve Müslümanlar tarafından kullanılmış. Normalde köylerin çok uzağında kalsada son 50 yılda köy büyüyerek mezarlığın y..

  • ZULMA tarafından
  • 1.155 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kung Fu Yoga Film İzle 1:47:12

Kung Fu Yoga Film İzle

Filmin Konusu : Kung Fu Yoga filminin başrollerinde Jackie Chan ve Aamir Khan ikilisinin rol alacağı duyurulunca Jackie Chan ve Aamir Khan fanlarını büyük bir heyecan , merak ve ilgi uyandırdı. Çok sevilen iki süper yıld..

  • Tv Series tarafından
  • 24.158 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dilşah Demir Kimdir? 01:26

Dilşah Demir Kimdir?

Güldür Güldür adlı televizyon şovunda oynamaktadır. Dilşah Demir, 1985 yılında İstanbul’da doğmuştur. Babası Gebze’nin tanınmış doktorlarından İsmail Demir’dir. 2003-2004 Yıllarında İzmit Halk Eğitim Merkezinde Oyunculuk..

Şimdi  Animasyon Kısa Film 04:18

Şimdi Animasyon Kısa Film

50'den fazla ödül kazanan çok güzel bir animasyon film The Present ,sakın kaçırmayın. Oyun bağımlısı engelli çocuğa annesi küçük bir köpek hediye alıyor. Önce çocuk köpek yavrusunu görmezden geliyor, ancak köpek yavrusu ..

Sihirli Tencere ve Kek 05:06

Sihirli Tencere ve Kek

Sihirli ışıklar annenin elinden.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Kemiğin Peşinden Koşan Köpeğin Hikayesi: Coco 01:57

Bir Kemiğin Peşinden Koşan Köpeğin Hikayesi: Coco

Coco: Dante’nin Öğle Yemeği ismiyle yayınlanan kısa film, Pixar'ın bu yıl vizyona girecek Coco filminin evreninde geçiyor. Kısa filmde ise bir kemiğin peşinde koşan Coco isimli köpek anlatılıyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.492 görüntüleme
  • 7 yıl önce