#Babasının Şarkısını dinlerken bebeğin kalpleri eriten tepkisi

Kızlarım İçin 2. Bölüm 2. Fragmanı 01:04

Kızlarım İçin 2. Bölüm 2. Fragmanı

Kızlarım İçin 2. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Sumru, babasının suçu olmadığını itiraf edecek mi? Kumru, babasını kurtarmanın bir yolunu bulabilecek mi?..

Wormwood Türkçe Altyazılı Orijinal Fragmanı 02:34

Wormwood Türkçe Altyazılı Orijinal Fragmanı

Bu komplo ne kadar derine uzanıyor? CIA'in, LSD deneylerinin, zihin kontrolünün ve bir aile babasının ölümünün ardındaki gerçekleri keşfedin. #Wormwood. 15 Aralık. Yalnızca Netflix'te...

Babalarıyla Deli Gibi Dans Eden Minikler 01:10

Babalarıyla Deli Gibi Dans Eden Minikler

Babasının açtığı eğlenceli müziğe deli gibi danslarıyla eşlik eden minikler ...

  • JET TV tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ’cü Eski Emniyet Müdürü Nazilli’de Saklandığı Evde Yakalandı 00:46

FETÖ’cü Eski Emniyet Müdürü Nazilli’de Saklandığı Evde Yakalandı

Ankara’da yürütülen FETÖ/PDY kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan İzmir eski İstihbarat Şube Müdürü, Nazilli’ye bağlı İsabeyli Mahallesi’nde saklandığı evde yakalandı. 17-25 Aralık hükümete kumpas girişiminden s..

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord 04:34

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord Şarkı Sözleri Eko Fresh] Size Max adında bir adamın hikayesini anlatacam Südstadion'da afgan haşhaşı içen heriften bahsediyorum Anlaşılan okulunu mahvetmişti Çocukken kumar oynar şeker alı..

Flaş Ünlü Oyuncu Meryem Üzerli̇ Evleni̇yor Mu 00:25

Flaş Ünlü Oyuncu Meryem Üzerli̇ Evleni̇yor Mu

Güzel oyuncu Meryem Uzerli önceki gece Ulus’da bir mekan çıkışı görüntülendi. Uzerli çıkan evlilik haberlerine açıklık getirdi. Meryem Uzerli “Öteki Taraf” filminin galasında Özcan Deniz’in babasının rahatsızlandığı ve g..

  • BETA tarafından
  • 980 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fosforlu Cevriyem 1969 Türk Filmi İzle 1:29:08

Fosforlu Cevriyem 1969 Türk Filmi İzle

Konusu: Üvey annesinden nefret eden Necla bir gece öldürülen babasının cinayetini üzerine alır ve büyük bir mücâdeleye başlar. Yıl : 1969 Tür : Dram Süre: 100 Dak. Yönetmen : Nejat Saydam Oyuncular : Türkan Şoray , Fat..

Hiç Acelesi Yokmuş Gibi Çalışan Kasiyer 00:42

Hiç Acelesi Yokmuş Gibi Çalışan Kasiyer

Görüntüde babasının iş yeri yada torpilli olan kasiyerin müşterilerini yavaş yavaş alışını izlicez Adam biraz yaşlı gibi geldi bana..

  • JET TV tarafından
  • 1.275 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ailecek Şaşkınız Teaser 01:26

Ailecek Şaşkınız Teaser

Ailecek Şaşkınız 2 Mart'ta sinemalarda! Beyazperdenin en sevilen isimlerinden Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in yeni filmi Ailecek Şaşkınız 2 Mart 2018’de TR 40 33 Productions yapımcılığında vizyona girecek. Selçuk Aydemir..

Ölene Kadar  11. Bölüm  Fragman 00:52

Ölene Kadar 11. Bölüm Fragman

Milliyet.com.tr » Gündem » Haber » Ölene Kadar son bölümde neler yaşandı? (Ölene Kadar 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!)23.03.2017 - 09:37 | Son Güncelleme: 24.03.2017-7:56 Ölene Kadar son bölümde neler yaşandı? (Ölen..

Reign 4. Sezon 6. Bölüm  Türkçe Altyazılı  Hd Film İzle Yabancı Diziler 40:34

Reign 4. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd Film İzle Yabancı Dizile

Reign 4. Sezon 6. Bölümü Türkçe Altyazılı Full Hd Film İzle Reign season 4 episode 6 Reign s4e06 Love is the most dangerous subject. (Season 1) . Hidden between the lines of the history books is the story of Mary Stuar..

  • Tv Series tarafından
  • 2.838 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Güneş Yine Doğacak 1989 Türk Filmi İzle 1:23:42

Güneş Yine Doğacak 1989 Türk Filmi İzle

Konusu: Babasının ölümünden sonra çaresiz kalan ve annesi tarafından para için küçük yaşta evlendirilen bir kız ve sonu hapishanede biten bir hikaye toplumsal bir film yine küçük yaşta evlendirmeler ve mutsuzluk ve ..

Filistinli Çocuktan En Samimi 'İsrail' Boykotu 01:00

Filistinli Çocuktan En Samimi 'İsrail' Boykotu

Kudüs'te yaşayan Filistinli küçük bir çocuk, markette alışveriş yaparken babasının şaşırtmacasına rağmen İsrail üretimi ürünleri almıyor. İsrail ürünlerini boykot eden sevimli çocuk, “Hayır o İsrail malı” diyerek diğer ü..

Kızlarım İçin 9. Bölüm 2. Fragmanı 00:47

Kızlarım İçin 9. Bölüm 2. Fragmanı

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Daha güvenli hayat düşüncesiyle uzaklaşmak isteyen Yaşar, kızlarını ablaları Kumru'ya emanet ediyor! Yaşar, gözlerden uzak sakin bir alanda kızı Kumru ile derin bir konuşma y..

Kara Murat Deve Karşı 01:21

Kara Murat Deve Karşı

Genç hükümdar Fatih Sultan Mehmet, İstanbul'u aldıktan sonra durmamış, yeni hedeflere yönelmiş ve Osmanlı'nın sınırları her gün biraz daha genişlemiştir. Şimdi sıra Muşar Kalesi'ndedir. Dört Türk elçisi Muşar'ın hakimi Ş..

Bergen Kimdir? 02:03

Bergen Kimdir?

Asıl adı Belgin Sarılmışer olan Bergen, 16 Temmuz 1960'da Mersin'de doğdu. Anne ve babasının boşanmasıyla annesi Sebahat Çakır'la 1966'da Ankara'ya yerleşti. Yenimahalle Yunus Emre İlkokulu'ndan sonra Ankara Devlet Kons..

Ebru Yaşar Kimdir? 01:30

Ebru Yaşar Kimdir?

Ebru Yaşar, 8 Ağustos 1978 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Aslen Ağrı-Eleşkirtlidir. Abisi vardır. Babası polis, annesi maliyede memur idi. İlkokul birinci sınıfa kadar Ankara’da okuduktan sonra babasının tayin olduğu Tok..

Dan Bilzerian Kimdir? 01:38

Dan Bilzerian Kimdir?

Dan Bilzerian, 7 Aralık 1980 tarihinde ABD., Florida‘da doğmuştur. Annesinin adı Terri Steffen, babasının adı Paul Alec Bilzerian’dır. Adam adında kardeşi vardır. Deniz Kuvvetleri Ilan ve SEAL eğitimine katıldıktan sonra..

Kadersiz Kullar 1987 Türk Filmi İzle 1:14:50

Kadersiz Kullar 1987 Türk Filmi İzle

Konusu: Köylü kızı Aysel, alkolik babasının baskısıyla başlık parası için yaşlı bir adamla evlendirilir. Genç kız mutlu olamadığı için evden kaçar. Bir süre sonra ise aklı başına gelen baba, kızını bu kötü adamdan kurtar..

Çocuklarda Ölüm Korkusunun Belirtileri Nelerdir 00:33

Çocuklarda Ölüm Korkusunun Belirtileri Nelerdir

Çocuk gerginse, huzursuzsa, aileye çok bağımlıysa, içerideki bir odaya gitmekten bile çekiniyorsa, arkadaşları ile vakit geçirmek yerine anne ve babasının yanında kalmayı tercih ediyorsa, karanlıktan korkuyorsa ve uyku d..

  • NABIZ tarafından
  • 845 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayvan Fobisinin Nedenleri Nelerdir 00:38

Hayvan Fobisinin Nedenleri Nelerdir

Hayvan fobisi en sık görülen fobilerden biridir. Bir çocuk kimi zaman anne ve babasının herhangi bir hayvandan korkması, ürkmesi ya da o hayvanı bir tehdit olarak görmesi sonucu kendisi de o hayvandan korkar. Kimi zaman ..

  • NABIZ tarafından
  • 763 görüntüleme
  • 7 yıl önce
70 Yaşındaki Kadının Dördüz Doğurması 03:20

70 Yaşındaki Kadının Dördüz Doğurması

70 Yaşındaki Kadın Dördüz Doğurdu Babasının Kim Olduğunu Öğrenince İğreneceksiniz İzliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ne Olur Üzülmeyin Affedin Beni! 00:50

Ne Olur Üzülmeyin Affedin Beni!

Erler Film tarafından çekilen Ölmeyen Şarkı filminde Semra (Fatma Girik) ünlü bir şarkıcıdır. Kızı Çiğdem (Gülşen Bubikoğlu) konservatuar öğrencisidir. Okula, Bülent adlı genç bir öğretmen (Bülent Ersoy) gelmiştir. Çiğde..

Ezel 1. Bölüm İzle 1:31:47

Ezel 1. Bölüm İzle

Ömer, babasının atölyesinde çalışarak sade bir hayat içerisinde yaşamını sürdüren bir gençtir. Askerlik dönüşü sevgilisi Eyşan ile evlenmeyi planlamaktadır. Fakat kendisini bir anda cinayetten hapiste bulunca hayatı alla..

Ezel 3. Bölüm İzle 1:43:09

Ezel 3. Bölüm İzle

Ömer, babasının atölyesinde çalışarak sade bir hayat içerisinde yaşamını sürdüren bir gençtir. Askerlik dönüşü sevgilisi Eyşan ile evlenmeyi planlamaktadır. Fakat kendisini bir anda cinayetten hapiste bulunca hayatı alla..

 Ezel 4. Bölüm İzle 1:30:14

Ezel 4. Bölüm İzle

Ömer, babasının atölyesinde çalışarak sade bir hayat içerisinde yaşamını sürdüren bir gençtir. Askerlik dönüşü sevgilisi Eyşan ile evlenmeyi planlamaktadır. Fakat kendisini bir anda cinayetten hapiste bulunca hayatı alla..

Ezel 5. Bölüm İzle 1:33:31

Ezel 5. Bölüm İzle

Ömer, babasının atölyesinde çalışarak sade bir hayat içerisinde yaşamını sürdüren bir gençtir. Askerlik dönüşü sevgilisi Eyşan ile evlenmeyi planlamaktadır. Fakat kendisini bir anda cinayetten hapiste bulunca hayatı alla..

Zalim Babanın Oğluna Yaptığı Kötü Şaka 00:27

Zalim Babanın Oğluna Yaptığı Kötü Şaka

Babasının yaptığı kötü şakanın ardından bir süre duraksayıp ağlamaya başlayan sevimli çocuğun kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ailecek Şaşkınız Fragman 03:25

Ailecek Şaşkınız Fragman

Beyazperdenin en sevilen isimlerinden Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in yeni filmi Ailecek Şaşkınız 2 Mart 2018’de TR 40 33 Productions yapımcılığında vizyona girecek. Selçuk Aydemir’in yazıp yönettiği, Gökhan Tiryaki’nin g..

Kahramanın Oğlundan Mehmetçiğe Mesaj 01:03

Kahramanın Oğlundan Mehmetçiğe Mesaj

Bir asker çocuğu olan Tuğrahan Kemal Karaçullu babasını Zeytin Dalı Harekatı için Afrin'e uğurladı. Vatan sevgisiyle babasına duyduğu özlemi şiirle anlattı. Babasının silah arkadaşlarıyla paylaştığı şiir sosyal medyada b..

  • JET TV tarafından
  • 663 görüntüleme
  • 7 yıl önce