#Babel bitliste beş minare

Beşiktaş 1 - 0 Gençlerbirliği Maç Özeti 05:52

Beşiktaş 1 - 0 Gençlerbirliği Maç Özeti

Fenerbahçe ve Trabzonspor galibiyetleriyle şampiyonluk yarışında iddialı halen Kartal, Gençlerbirliği önünde hata yapmadı ve zirveye bir adım daha yaklaştı. Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta mücadelesinde Beşiktaş, Gençl..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.433 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galatasaray 2-0 Beşiktaş Maç Özeti 29.04.2018 07:16

Galatasaray 2-0 Beşiktaş Maç Özeti 29.04.2018

Spor Toto Süper Lig'in 31'inci hafta derbi maçında Galatasaray, sahasında Beşiktaş'ı 2-0 yenerek liderliğini sürdürdü. Ezeli rakibini Fernando ve Rodrigues'in golleriyle mağlup eden Aslan, zorlu virajı kayıpsız geçerek ş..

  • PengoTV tarafından
  • 2.870 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Demet Akalın Ft. Berkay - 5 Yıl 05:17

Demet Akalın Ft. Berkay - 5 Yıl

Demet Akalın Beş Yıl Şarkı Sözleri Biliyorum Bir gün kapımın önüne geleceksin Utancından kapımı çalamayıp Geri döneceksin Korkuyorum Seni o kadar bitkin görmekten Korkuyorum seni yeniden Yeniden yeniden sevmekten Bir gün..

Pandispanya Tarifi  Pasta Keki Nasıl Yapılır 02:45

Pandispanya Tarifi Pasta Keki Nasıl Yapılır

Pasta tabanı yani pandispanya nasıl yapılır sadece videomuzu izlemeniz yeterli. Aslında yapımı çok kolay olan bu tarifi yapmak için fazla bir malzemeyede ihtiyacınız yok. Pandispanya tarifimiz evde kolaylıkla hemen bulab..

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan - Zindandan Mehmed' e Mektup 06:22

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan - Zindandan Mehmed' e Mektup

Zindan iki hece Mehmedim lafta! Baba katiliyle baban bir safta! Bir de geri adam boynunda yafta... Halimi düşünüp yanma Mehmed im! Kavuşmak mı? ... Belki... Daha ölmedim! Avlu... Bir uzun yol... Tuğla döşeli, Kırmı..

Hüsnü Arkan - Tutuşsun 03:36

Hüsnü Arkan - Tutuşsun

Bir garip bülbül öter su başında. Nice gül yansın, nice tutuşsun. Ne böyle sevda gördüm ne böyle yara. Adın unutursam Dicle tutuşsun. Haye haye haye varımsın haye. Viran bahçelerde narımsın haye. Haye haye haye zârım tut..

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Cıwan haco-Na Na 03:42

Cıwan haco-Na Na

Cıwan haco-Na Na- Nebêje min ez nikarim Werim ez cem te Şeva tarî ez dinalim Meme li hêviya te Ez dimrim, ez sax dimam Ji bona xatirê te Na na, keçê na Bes e ji derdê te Ez bi tenê, li min sar e Li hêviya te me Şev tar..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 959 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Esengül  Çok Sevdim Suç Sayıldı 05:56

Esengül Çok Sevdim Suç Sayıldı

Çok sevildim suç sayıldı hiç sevmedim kabahat Bir his diyorki bana çek git kendini arat Bu dünyada mutluluk üç beş damla gözyaşı Acı hatıralarım bana gönül yoldaşı Bu dünyada mutluluk üç beş damla gözyaşı Acı hatıra..

Terör Yandaşları Üniversiteli Gençleri Dövdü 01:27

Terör Yandaşları Üniversiteli Gençleri Dövdü

İSTANBUL'da, Afrin’deki PKK hedeflerine yönelik Zeytin Dalı harekâtını protesto eden DKP/BÖG üyelerinin devlet ve TSK aleyhinde slogan atmalarına tepki gösteren biri kız üç genç, örgüt üyelerinin saldırısına uğradı. Genç..

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe 04:42

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe Dinle Söz & Müzik: Mehtap Meral Düzenleme: Mehtap Meral Yönetmen: Ulvi Çakmak Dağınık Bahçe şarkı sözleri ile İçimde bir taş büyüttüm Onu eritebilecek bütün sulardan geçtim Aşındıracak b..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Baturalp – Olsaydın Kadınım 04:33

Baturalp – Olsaydın Kadınım

Pardon istemeden çarpıldım sana Hissetmemiş olamazsın Görülmez, görünmez kazaydı Sadece ben hasarlıyım Gözlerinden kaçırdım hep kendimi Fark etmişsindir biraz utangacım Cesaretim yok sarhoşluk bunun adı Yalpalar sana doğ..

Baturalp – Olsaydın Kadınım 04:33

Baturalp – Olsaydın Kadınım

Pardon istemeden çarpıldım sana Hissetmemiş olamazsın Görülmez, görünmez kazaydı Sadece ben hasarlıyım Gözlerinden kaçırdım hep kendimi Fark etmişsindir biraz utangacım Cesaretim yok sarhoşluk bunun adı Yalpalar sana doğ..

Halil Özçelik - Bad-ı Saba 04:22

Halil Özçelik - Bad-ı Saba

Bad-ı Saba şarkı sözleri ile Badı sabah selam selam söyle o yâre Badı sabah selam selam söyle o yâre Mübarek hatırı yâr yâr hoş mudur nedir Nideyim yitirdim yâr yâr, bulamam çare Mestane gözleri de yâr yâr yaş mıdır ne..

 Galatasaray  Beşiktaş Derbisinin Özeti 03:39

Galatasaray Beşiktaş Derbisinin Özeti

Spor Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçında Beşiktaş, Galatasary'ı TT Arena'da 1-0 yendi ve şampiyonluk yarışında avantajını korudu. Galatasaray ise liderin 10 puan gerisinde kaldı. Spor Toto Süper Lig'in 22. haf..

Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti 01:19

Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti

Beşiktaş, Vodafone Arena'da oynan karşılaşmayı 3-0'lık skorla kazanmasını bildi. 2 / 17 Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti Siyah beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri 45+5'te Oğuzhan Özyakup, 61'de Talisca, 86'da..

Kardemir Karabükspor   Beşiktaş Maçı Özeti 04:22

Kardemir Karabükspor Beşiktaş Maçı Özeti

Süper Lig'in 4. haftasında Karabükspor'a konuk olan Beşiktaş, sahadan 1-0 galip ayrıldı. Kara Kartal, milli ara dönüşü çıktığı Karabük deplasmanında, Tosic'in kırmızı kart görmesi ve Oğuzhan'ın penaltı kaçırmasıyla zor..

Flaş Eli̇z Sakuçoğlu Ve Hakan Sabancı Tekrar Bi̇r Arada 03:48

Flaş Eli̇z Sakuçoğlu Ve Hakan Sabancı Tekrar Bi̇r Arada

Son dönemin hızlı çapkınlarından Hakan Sabancı, bir süre önce ünlü stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu'nun gönlünü çalmıştı. Cicim aylarını gözlerden uzak yaşamayı tercin eden aşıkların, bu kurallarını önceki akşam bozacakları..

  • BETA tarafından
  • 828 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş vs Lyon 3-3 (6-7) Penaltılar 02:00

Beşiktaş vs Lyon 3-3 (6-7) Penaltılar

Beşiktaş 2-1 Lyon (Geniş Özet & Penaltılar 6-7) Beşiktaş, 120 dakikası 2-1 biten maçın ardından Lyon'a seri penaltı atışlarında 7-6 mağlup olarak Avrupa Ligi'ne veda etti. Quaresma geri döndü! Beşiktaş'ın Avrupa Ligi ç..

Beşiktaş 5 - 0 Karabükspor Maç Özeti 05:55

Beşiktaş 5 - 0 Karabükspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, Kardemir Karabükspor'u 5-0 mağlup ederek zirve iddiasını sürdürdü. Zorlu fikstür öncesi kayıp istemeyen Kartal'ın gollerini Pepe, Talisca(2) ve Vagner Love (2) kaydetti. Beşiktaş, Spor T..

  • OFSAYT tarafından
  • 821 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

Parkinson'un Orta Evre Belirtileri Nelerdir 00:51

Parkinson'un Orta Evre Belirtileri Nelerdir

Parkinson hastalığının ilk evresine balayı evresi denir, bu beş yıllık süreçte hasta ilaç tedavisine çok iyi yanıt verir. İlk beş yılın ardından başlayan orta evrede ilaçların etkisi daha kısa sürmeye başlar ve hastanın ..

  • NABIZ tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Avrasya Tüneli'nin İçi 06:11

İşte Avrasya Tüneli'nin İçi

Avrasya Tüneli'nin açılmasına beş gün kala tünelin içi görüntülendi. Görüntülerde tünelin içindeki aydınlatma ve sinyalizasyon çalışmalarının bittiği görülüyor. Avrasya Tüneli'nin açılmasına beş gün kala tünelin içi gör..

Eğitici Çocuk Şarkıları Hadi Saysana  Sayıları Öğreniyorum Edis ile Feris 01:31

Eğitici Çocuk Şarkıları Hadi Saysana Sayıları Öğreniyorum Edis ile Fe

Edis ile Feris Eğitici Çocuk Şarkıları - Haydi Saysana Şarkı Sözleri: Bir-iki-üç-dört-beş-altı-yedi-sekiz-dokuz-on Bir-iki-üç-dört-beş-altı-yedi-sekiz-dokuz-on Nana nana na, nana nana na, hadi saysana Birle başlar satıla..

Hadise Rezerve 03:04

Hadise Rezerve

Yalan Hakkın Tekti Ve Bitti Can Canandan Daha Kıymetli Kötü Cadılar Eskiden Hep Melekti Bir Baktı Kanatları Kirlendi Esaret Bitti Git Hadi Özgürsün Aynen Böyle Devam Et Gerçeği Kendi Gözünle Görürsün Esaret Bitti Git Had..

Damat Takımı - Fragman 02:00

Damat Takımı - Fragman

Yiğit, Ömer, Serdar, Onat ve Can liseden beri hiç ayrılmamış beş arkadaştır. Yaşları büyüse de kendileri çocuk kalmıştır fakat Yiğit’in evlenme kararı ile grup gençliğin bittiğini farkına varır. Hem geçmişe hem de Yiğit'..

Five Little Monkeys Jumping On The Bed 2 - İngilizce Çocuk Şarkıları - Kids Songs 02:23

Five Little Monkeys Jumping On The Bed 2 - İngilizce Çocuk Şarkıları -

İngilizce Çocuk Şarkıları kanalımızın yeni videosu Five Little Monkeys Jumping On The Bed ikincisi. (Türkçe olarak Beş Küçük Maymun ). Beş küçük ve haylaz maymunumuz yatakta zıplarlarken birer birer yere düşüyorlar ve..

  • PengoTV tarafından
  • 3.082 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi. 02:33

Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi.

Gaziantep’te elektrik elektronik mühendisi Nihat Cindioğlu, beş arkadaşıyla birlikte Türkiye’de bir ilke imza atarak, yerli WhatAapp programı geliştirdi. Yeni görüntülü ve sesle konuşma programı Kamapp, App Store, Play S..

Mantarlı Tavuk Sote Tarifi  Sebzeli Tavuk Yemeği Tarifi 05:32

Mantarlı Tavuk Sote Tarifi Sebzeli Tavuk Yemeği Tarifi

Bu tarifimizde sizlere kolay ve nefis bir yemek tarifi olan tavuk sote tarifi paylaşacağız. Mantarlı,havuçlu ve daha bir çok sebze ile yapılan bu harika tavuk yemeğini yapmak için videomuzu izleyebilirsiniz. Tavuk yemekl..

Brad Pitt - 2 Yaşından 53 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:57

Brad Pitt - 2 Yaşından 53 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

William Bradley Brad Pitt (Брэд Питт, 18 Aralık 1963 doğumlu) Amerikalı bir aktör ve yapımcıdır. Kendi şirketi Plan B Entertainment altında yapımcı olarak bir Akademi Ödülü de dahil olmak üzere birçok ödül ve aday göst..