#Babel bitliste beş minare

Marvel's IRON FIST Trailer 3 (2017) 02:19

Marvel's IRON FIST Trailer 3 (2017)

New York onun hakkım ve aile şirketi kurtarmak için belirlenen bir uçak kazasında öldüğü sanılıyor olan on beş yıl sonra, Danny Rand (Finn Jones) gizemli döner. Uzun mukadder düşman New York'ta yükselir Ancak, bu yaşam s..

  • PITIRCIK tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 8 yıl önce
BEDEVILED Official Trailer (2017) Saxon Sharbino Horror Movie HD 01:54

BEDEVILED Official Trailer (2017) Saxon Sharbino Horror Movie HD

Beş arkadaş gizemli bir uygulamayı indirdikten sonra bir doğaüstü varlık tarafından terörize edilmektedir. OYUNCULAR: Bonnie Morgan, Alexis G. Zall, Sakson Sharbino..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Demet Akalın Hangi Ünlüyle Barışmak İçin 25.000.00 Tl'lik Yüzük Aldı!!! 02:46

Demet Akalın Hangi Ünlüyle Barışmak İçin 25.000.00 Tl'lik Yüzük Aldı!!

Hayatını Tuğrul Odabaş'la birleştiren Işın Karaca'nın düğünlerine katılamayan Demet Akalın ünlü sanatçının gönlünü almak için yirmi beş bin Türk Lirası değerinde yüzük alarak jest yaptı...

  • ANKA tarafından
  • 719 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mit'ten 5 Kente Işid Uyarısı- Uçak Kaçırma ve Sabotaj Planı 01:26

Mit'ten 5 Kente Işid Uyarısı- Uçak Kaçırma ve Sabotaj Planı

Mit'ten 5 Kente Işid Uyarısı- Uçak Kaçırma ve Sabotaj Planı Emniyet, MİT'ten gelen istihbarat notuna dayanarak, İstanbul, Gaziantep, Ankara, Antalya ve İzmir'de IŞİD kaynaklı uçak kaçırma ve sabotaj eylemi olabileceği k..

Nezahat Bayram Cevizin Yaprağı Dal Arasında 03:28

Nezahat Bayram Cevizin Yaprağı Dal Arasında

cevizin yaprağı dal arasında, güzeli severler bağ arasında. üç beş güzel bir araya gelmişler, benim sevdiceğim yok arasında. evlerinin önü zerdali dalı, pencereden gördüm kınalı eli. (o nazlı yari) benim sevdiceğim t..

Rapunzel Ailesi - Uzun Saçlı Kız Hikayesi 02:56

Rapunzel Ailesi - Uzun Saçlı Kız Hikayesi

Gerçek hayat Rapunzels bir aile gibi - Anne Tere Lynn Svetlecich Russell, 43, ve kızları DÖRDÜNCÜ üzerinde METRE bir kombine saç uzunluğuna sahip. anne-beş o bir bebek beri kilitleri akan vardı ve kocası Chip, 47, yabani..

  • PengoTV tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı 03:29

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı TSK: Afrin'den havan mermisi atıldı, karşılık verildi. 20 Ekim 2016 12:24 Türkiye'ye Afrin'den havan mermileri atıldı PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle Paylaş Paylaş Gönder TSK:..

İngiltere Gerçegi 06:09

İngiltere Gerçegi

bir kızılderili atasözü derki bir ırmakta iki balığın kavga ettiğini görürseniz bilinki beş dakika önce oradan bir ingiliz geçmiştir...

Kore Savaşı'ndan Yaşam Savaşına 01:25

Kore Savaşı'ndan Yaşam Savaşına

Çevresinde Koreli olarak nam salan ve Kore Savaşı'na katılan 82 yaşındaki Celal Bayrak, daha iyi bir geçim için 10 yıldır mendil satıyor. Beş çocuğundan 4'ünü çeşitli hastalıklar nedeniyle kaybeden, 3 ayda bir aldığı e..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fas'ta Hükumet Kurma Görevi el Değiştirecek 00:41

Fas'ta Hükumet Kurma Görevi el Değiştirecek

Fas Kralı 6'ıncı Muhammed, hükumet kurma görevini Başbakan Abdulilah Benkiran'dan alıp aynı partiden başka bir milletvekiline vereceği açıkladı Kraliyet Basın Ofisi'nden yapılan açıklamada, mevcut siyasi tıkanıklığın g..

300 Çift Birden 'Evet' Dedi 04:51

300 Çift Birden 'Evet' Dedi

300 Çift Birden 'Evet' Dedi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen toplu nikah töreninde 300 çift birden dünya evine girdi. iha.com.tr » Gündem » 300 çift birden 'evet' dedi 2..

Malta'da Uçağın Düşme Anı Kamerada 00:16

Malta'da Uçağın Düşme Anı Kamerada

Malta'da Uçağın Düşme Anı Kamerada Malta’da kalkıştan hemen sonra yere çakılan uçaktaki 5 kişi yaşamını yitirdi. Malta Uluslararası Havalimanı'ndan kalkan ve Libya’nın Misrata şehrine gidecek olan küçük uçak, kalkıştan..

Everton vs Hull City 4-0 √ All Goals & Highlights √ Match Premier League 2017 Hd 06:04

Everton vs Hull City 4-0 √ All Goals & Highlights √ Match Premier Leag

Romelu Lukaku, Everton'ın beş kişilik Arsenal ile puan kazanma yönünde 10 kişilik bir kadroya sahip olan Hull City'i yendiği maçta kazanacağı yeni iki sözleşme teklifini iki golle reddettiği bir hafta sona erdi...

Power Rangers - Altyazılı Fragmanı 02:25

Power Rangers - Altyazılı Fragmanı

SABAN'S POWER RANGERS, küçük kasaba Angel Grove - ve dünya - uzaylı bir tehdit tarafından ortadan kaldırılma eşiğinde olduğunu öğrendiklerinde olağandışı bir şey haline gelmek isteyen beş sıradan genç adamı izliyor. Kade..

Akıllı Telefonla Sperm Testi 00:56

Akıllı Telefonla Sperm Testi

Erkekler beş saniye içinde spermlerinin yoğunluğunu akıllı telefonla test edebilecek. Araştırmalara göre kısırlık sorunu yaşayan çiftlerin yarısında sorun erkeklerden kaynaklanıyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti 05:08

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti Gaziantep'te Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) finansman sağladığı gerekçesiyle kapatılan Zirve Üniversitesi'nin öğrencileri, FETÖ'nün en çok kendilerine zarar..

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi 02:10

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi Cennetin Çocukları ve Serçelerin Şarkısı filmleriyle tanınan Majid Majidi'nin dram, tarih ve biyografi türündeki son filmi, Hz. Muhammed'in doğumu ve 13 yaşına kadar devam eden süreç il..

İstanbul'da Cin Çıkarma Hastanesi Açıldı 00:55

İstanbul'da Cin Çıkarma Hastanesi Açıldı

İstanbul İkitelli'de iki hafta önce açılan Manevi Şifa Merkezi beş katlı binası ve üzerinde yazan metafizik, bioenerji, hacamat (bardak çekme), sülük tedavi, ruhsal terapi yazılarıyla dikkat çekiyor. Türkiye'nin ilk büyü..

  • ZULMA tarafından
  • 1.189 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Roller Coaster'da Adamın Boynuna Çarpan Kuş 00:59

Roller Coaster'da Adamın Boynuna Çarpan Kuş

İspanya'da PortAventura Park'ta bir adam sadece beş saniye içinde 111 km hıza ulaşan roller coaster'da giderken bir kuş boynuna çarpıyor. Adamın durumu iyi, biraz kan etrafına sıçramış fakat aynı şey zavallı kuş için söy..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.156 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gururbey - Farketmez (Türkiyem) 03:08

Gururbey - Farketmez (Türkiyem)

Deli Gönlüm Kabardı Mı Coştu Mu Çanakkale Hiç Aklına Düştü Mü Dert Ettiğin Üç Beş Puşt Mu Tasa Etme Güzel Yurdum Türkiyem Yedi Düvel Sekiz Olsa Fark Etmez Atasından Duymadı Mı Fark Etmez Sönmedikçe Bir Ocak Terk Etmez Ta..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi 02:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeni güvenlik anlayışı Türkiye’nin Suriye ve Irak’ta niçin bulunduğunun, daha etkin şekilde yer almak istediğinin en açık ifadesidir. Artık ..

Bahar Candan ve Yeni Yarışmacı Birbirine Girdi Onları Kimse Ayıramadı! 10:43

Bahar Candan ve Yeni Yarışmacı Birbirine Girdi Onları Kimse Ayıramadı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 24 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 127. bölümünde Gamze Taşkın, Bahar Candan'ın herkesi eğlendirdiğini ve kendisini çok güldürdüğünü söyleyince ikili arasında kavga çıktı. Bahar eğlendirme..

  • ANKA tarafından
  • 669 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hotel Transilvanya Film İzle 1:31:31

Hotel Transilvanya Film İzle

Dracula'nın (Adam Sandler) zengin canavarların ve ailenin yaşayabileceği, kendilerini rahatsız etmek için insanın olmadığı canavarlara maruz kalabileceği, beş yüzlü tatil beldesi olan Hotel Transylvania'ya hoş geldiniz. ..

Obama- Abd ve Dünyanın Geleceği Tehlikede 00:46

Obama- Abd ve Dünyanın Geleceği Tehlikede

Obama- Abd ve Dünyanın Geleceği Tehlikede ABD Başkanı Barack Obama, ülkesinin ve dünyanın geleceğinin tehlikede olduğunu söyledi ve tüm farklı etnik kökenlerden Demokratları Hillary Clinton'a oy vermeye çağırdı. ABD B..

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir 01:03

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser ilaçlarından dahi ücret alınmaması gerektiğini belirterek, Geçen Başbakanımız ve Sağlık Bakanımızla konuştuk. Dedim ki bakın kesinlikle, kanser..

İsviçre'deki Kritik Kıbrıs Zirvesi Başladı 01:19

İsviçre'deki Kritik Kıbrıs Zirvesi Başladı

İsviçre'deki Kritik Kıbrıs Zirvesi Başladı Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için Birleşmiş Milletler (BM) gözetiminde sürdürülen müzakereler İsviçre'nin Mont Pelerin kasabasında başladı. Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için B..

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi 03:37

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi Başbakan Yardımcı Mehmet Şimşek, başkanlık sistemi için ilk defa tarih verdi, Önümüzdeki senenin ilk veya ikinci çeyreğinde hayata geçirebilelim dedi Başbakan Yardımcı Mehmet..

İtalya'da Renzi Demokrat Parti Liderliğine Yeniden Seçildi 01:01

İtalya'da Renzi Demokrat Parti Liderliğine Yeniden Seçildi

İtalya'da beş ay önce Başbakanlık koltuğundan istifa eden Matteo Renzi, pazar günü düzenlenen seçimle Demokrat Parti liderliğine yeniden seçildi...

Aleyna Tilki Rekora Koşuyor 03:06

Aleyna Tilki Rekora Koşuyor

Aleyna Tilki Dokuz Günde Beş Konser Verecek..

  • ANKA tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sürrealist Maç Tahmini - İki Sıfırı Çok Yanlış Anlayan Dayı 00:13

Sürrealist Maç Tahmini - İki Sıfırı Çok Yanlış Anlayan Dayı

Maç sonucu sizce ne olur sorusuna amcamızın kendinden emin tahminini buyrun hep birlik de izliyoruz. İki sıfır Sıfır sıfır iki sıfır ama gol yok sıfır iki beş sıfır.....

  • JET TV tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 7 yıl önce