#Babutsa yar bana gelmiyor müzik dinle

Ceza - Holocaust 03:32

Ceza - Holocaust

Ceza - Holocaust Müzik Dinle Şarkı Sözleri Koyduğum nokta belki son ben bunu bilemem aynı bomb gibi gelir sana belkide aynı ton Dibi delik gelebilir ama aynı fon kendini bilemez montofon ve monoton yaşar Hep alt ayn..

Jalenka Ft. Rapcan Bilmeden Oldu [hd Video Clip] 2017 #dikkat Ağlatır.. 02:48

Jalenka Ft. Rapcan Bilmeden Oldu [hd Video Clip] 2017 #dikkat Ağlatır.

Bilmeden Oldu Yeter artık sorma bana kırma kalbimi, Söyledim ya sana bilmeden oldu, bilmeden oldu, Sevdim seni aştım haddimi gönül suçuydu, Sakın kızma bana bilmeden oldu, Aklımda fikrimde yalnız sen varsın, Sen benim ..

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 04:14

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Anıl Piyancı] Kafa10 numara, numara, gel Bizimle takıla takıla sen Cebinde para-mara biter, yavaş ol Kurala-murala ben gelemem Orada dur ama. der Yaka..

Yudum Cumartesi 04:51

Yudum Cumartesi

Gel Son Bir Kez Deneyelim Bitmesin Bak Yazık Olur Biz Bu Aşka Emek Verdik Biz Bu Aşka Yürek Verdik Biz Bu Sevdanın Uğruna Nelerden Vazgeçmedik Bu Gece Bana Sabah Olmayacak Bu Gece Sensizliğimin Ertesi Bu Gece Bana Gün Do..

Ümit Ateş - Seviyorum Kal 04:06

Ümit Ateş - Seviyorum Kal

Ümit Ateş - Seviyorum Kal Dinle Seviyorum Kal şarkı sözleri ile Ellerim yorgun Dillerim suskun Gözlerim dalgın yar Gül-i terimsin Kalbimin atışı Sıcağınla yar Seviyorum kal Uğruna yavrum Üzgünüm artık Sözleri..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yaşar Demir - Ağla Yüreğim 05:00

Yaşar Demir - Ağla Yüreğim

Yaşar Demir - Ağla Yüreğim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne bugünden ne yarından Bir umut bekle Ne gelenden ne gidenden Hiçbir fayda yok Ne bu aşktan ne sevdadan Bi hayır bekle Yan yüreğim yan derdine ne gelir elden ..

Ayşe Dinçer Ankaraya Selam Olsun 04:34

Ayşe Dinçer Ankaraya Selam Olsun

Ayşe Dinçer Ankaraya Selam Olsun Dinle Bir yar sevdim kaşı kara Saramadım doya doya Alıp gitti seni benden Helal olsun Ankara'ya Hadi aşkın öyle olsun Gene de canın sağolsun Yar etmedi seni bana Ankara'ya helal olsun S..

Babak Makaveli - West Coast 04:45

Babak Makaveli - West Coast

West Coast şarkı sözleri ile Tabriz benim, westside, makaveliden ders al Joint Minds wutang gibi sizin rapiniz berbat Bu hiphop beni çağırıyor elime kalemi bağlıyor morfin gibi kanıma derman sözler kafada bağırıyor Rapi..

Azer Bülbül - Belaya Düştüm 03:52

Azer Bülbül - Belaya Düştüm

Azer Bülbül - Belaya Düştüm Sözleri Dinle Albüm Adı : Üzülmedim Ki Düzelten : felucia Yapismis canima aman vermiyor Ne halden anliyor ne laf dinliyor Koparip atmaya gücüm yetmiyor Yar sevdan yüzünden belaya düstüm ..

Zeynep Bakşi Karatağ - Derdim Gizli 05:26

Zeynep Bakşi Karatağ - Derdim Gizli

Derdim gizli kimselere diyemem Bir derdi sevdaya saldı yar beni Ben kendi halımla yanar dururken Bir derdi sevdaya saldı yar beni Yara doğru aktı gönül deresi Sargı tutmaz imiş aşkın yarası Böyle imiş bu dünyanın töresi..

Erdinç Karadeniz - Burası Adıyaman 03:49

Erdinç Karadeniz - Burası Adıyaman

Burası Adıyaman şarkı sözleri ile Düz dara yar düz dara Yar zülüfün düz dara Doksan dokuz yaram var Sen açtırdın yüz yara Oy aman aman aman Burası Adıyaman Alem düşman kesildi Seni sevdiğim zaman Düzdedir yar düzdedir..

Özgür Arıkan - Adı Gizli 05:09

Özgür Arıkan - Adı Gizli

Adı Gizli şarkı sözleri ile Kalbimi çalanım yar Başımı belaya salar Bu gidişin sonu belli Deli olurum yar Adı gizli, biraz deli Bir gülüşü öldürür beni Onsuz olmaz yaşayamam Canda canım adı gizli Gözleri karalım ya..

İbrahim Tatlıses - Dom Dom Kurşunu (1984) 04:33

İbrahim Tatlıses - Dom Dom Kurşunu (1984)

Dom Dom Kurşunu Aşık Mahzuni Şerif Kaşların Arasından Domdom Kurşunu Değdi Bir Avcı Vurdu Beni Bin Avcı Beni Yedi Ah Dedim Ağladım Yaremi Bağladım Eğdi Yar Boynun Eğdi Mevlam Kerimsin Dedi Hançer Yarası ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.630 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ferhat Göçer - Yüce Dağ Başında Yanar Bir Işık 04:00

Ferhat Göçer - Yüce Dağ Başında Yanar Bir Işık

Yüce dağ başında yanar bi̇r ışık Düşmüşüm derdi̇ne olmuşum aşık Ağ buğday benizlim zülfün dolaşık Dividim kalemim yazarım Öyle bir güzelin derdi var bende Oy ben de yar ben de İşte ben gidiyom sen hemen ağla Yar ağla d..

Asya  Beni Aldattın 03:44

Asya Beni Aldattın

Sormasaydın söylemezdim ama söylemem gerek Bazen bir saniye binlerce yıl demek Zorlama hiç boşuna içinden gelmeli sevmek Bende bir yürek var ki çocuk var olman gerek Olmadı yar su testisine dolmadı yaa Ben belki baş..

Sancak - Senin Yüzünden Feat. Taladro 02:59

Sancak - Senin Yüzünden Feat. Taladro

Söz: Sancak & Taladro Müzik: Sancak Aranje: Dirty Beatz Mix: Buğra Kunt Mastering: Emre Kıral Video & Kurgu: Burak Fatsa Sancak - Senin Yüzünden Feat. Taladro Beni duvarlara yine vurma. Canımı al ama kurtulma. Bir bils..

Sponzi - Canparem 02:34

Sponzi - Canparem

Söz - Müzik : Sponzi Düzenleme: Özkan Meydan - Alican Özbuğutu (Dijital Meydan) Yönetmen : Cem Demirtaş Prodüksiyon : İsmail Hakkı Güney Sümeyra Yıldırım Kamera : Umutcan Yıldırım A&R : Subutay Yitgin Yapımcı: Rec Musi..

Aydın - Ben Kaymaklı Pasta Feat Hülya Polat 03:25

Aydın - Ben Kaymaklı Pasta Feat Hülya Polat

Yürudum değirmene, eridim sevdaluktan Suyu verdim çarkına da suyu verdim çarkına Eridim sevdaluktan, eridim sevdaluktan Yeni vardım farkına da yeni vardım farkına Yar ye beni ye beni, yar senin gözlerune Ben kaymaklı pas..

  • PengoTV tarafından
  • 1.455 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hülya Polat - Ben Kaymaklı Pastayım 05:18

Hülya Polat - Ben Kaymaklı Pastayım

Yürudum değirmene, eridim sevdaluktan Suyu verdim çarkına da suyu verdim çarkına Eridim sevdaluktan, eridim sevdaluktan Yeni vardım farkına da yeni vardım farkına Yar ye beni ye beni, yar senin gözlerune Ben kaymaklı pas..

  • PengoTV tarafından
  • 2.069 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Kaya - Ben Gönlümü Sana Verdim 04:51

Ahmet Kaya - Ben Gönlümü Sana Verdim

Ahmet Kaya - Ben Gönlümü Sana Verdim Dinle Şarkı Sözleri Dİnle: Ben gönlümü sana verdim Pare pare yola serdim Vakitsiz bir nara düştüm Gelmedin yar, gelmedin yar. Dağlar dağlar sözüm var sana Duy sesimi, sitemim sana Yo..

  • PengoTV tarafından
  • 6.131 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Asi Styla - Temmuz 03:42

Asi Styla - Temmuz

Temmuz şarkı sözleri ile Gönlüme sürüldüm üzgünüm İlk Kez Yaşadım süegünü senden başka bir gül toplamadım ondan darıldı güzgülü Alda götür hadi ömrümü rüzgar vurunca savurdu bağrıma aşkımın ateşinin ilk külü bugündü..

Sehabe - Nerdesin Deme (Ft. Ayça Özefe) (Official Video) 02:56

Sehabe - Nerdesin Deme (Ft. Ayça Özefe) (Official Video)

'NERDESİN DEME Şarkı Sözleriyle: Nerdesin deme bana Yürüyorum bomboş sokaklara Ne umut var inan ne hatıra Yalnızlık sarar dudaklarımı Nerdesin deme bana Yürüyorum bomboş sokaklara Ne umut var inan ne hatıra Yalnızlık ..

Yasak - Geri Takip Yok 03:04

Yasak - Geri Takip Yok

Geri Takip Yok şarkı sözleri ile Bu benim tarzim. Yasak stil , kafa leş... Benden uzak durun artik ortamlariniz leş.. Bul beni arayip, Geceler bana aydinlik hep. Para avcisi sürtüklere geri takip yok! Net. Bu benim ta..

Berkay Karaman - FermanPro - Tuna - Kapandı Kapılar 04:05

Berkay Karaman - FermanPro - Tuna - Kapandı Kapılar

Kapandı Kapılar şarkı sözleri ile Bu yüreğin atışını, Sensiz cayır cayır yanışını Çok zor olur ama alışırım Bu filmin sonu seni unutmak mı? (x2) Gelin olmuş gidiyorsun Bitmez dedim ama bitiyorsun ...üzülmedim Bence ..

Erdal Güney - Saklımdasın 04:25

Erdal Güney - Saklımdasın

Yürüyorum ey yar insanların arasında Kimi yorgun kimi dökük kanar sabır yarasında Ozlüyorum seni zamanla barışamadım Geçip gidiyor ömrüm günlere doyamadm Ucum yok bucağım yok Saklımdasın ey yar haberin yok Yıllar geçti ..

  • Candy tarafından
  • 1.190 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıbrıs Türküleri - Köprüden Geçemedim 03:48

Kıbrıs Türküleri - Köprüden Geçemedim

Kıbrıs Hakkında Herşey Burada... Siz De Bize Katılın... Köprüden geçemedim Az doldur içemedim Sen benden vazgeçtiysen Ben senden vazgeçemedim Ay doğar mavi mavi Rüyamda gördüm seni yar Ay doğar mavi mavi Rüyamda gördüm..

  • PengoTV tarafından
  • 988 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Velet & 6iant - Alev 03:24

Velet & 6iant - Alev

Alev şarkı sözleri ile Ben sendende, sen bendende x2 Şemsiyeler alev tutmuş, gökten ateş yağıyor Attığım her adım yanlış, yolum sana çıkıyor Cehennemin ateşi mi dudağın ? Dudağıma değince de yanıyorum Söylesene buras..

Arnav & Kushi Paro & Rudra - Chahu Main Yaa Naa Türkçe Altyazı 04:54

Arnav & Kushi Paro & Rudra - Chahu Main Yaa Naa Türkçe Altyazı

Seveyim Mi, Sevmeyeyim Mi? Sadece şunu söyler misin bana, Seveyim mi, sevmeyeyim mi? Yüreğinden yol göster bana, Seveyim mi, sevmeyeyim mi? (x2) Sana olan aşkımı, O kadar çok anlatmak isterdim ki Ama o kadar sabrım yo..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.159 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mustafa Sandal - Aşka Yürek Gerek 05:40

Mustafa Sandal - Aşka Yürek Gerek

(Natalia) Ανάβεις φωτιές Ανάβεις κι όλα τα καις Κι απ' όπου περάσεις Κάνεις καταστροφές Ανάβεις φωτιές Ανάβεις κι όλα τα καις Και πίσω σου αφήνεις Πληγωμένες καρδιές (Mustafa) Aşka yürek gerek anlasana Her defa yanıyor..

Oğuz Aksaç Adıyaman 04:57

Oğuz Aksaç Adıyaman

düz dara yar düz dara yar zülfün düz dara doksandokuz yarem var sen açtırdın yüz yara uyy aman aman aman burası adıyaman alem düşman kesilir seni sevdiğim zaman düzdedir yar düzdedir yar zülfüm düzdedir ice güzeller sevd..