#Bacak arasında vites değiştirilen kadın

Nusret'in Matadorluğa Özenmesi 00:18

Nusret'in Matadorluğa Özenmesi

Ete tuz atma hareketiyle dünyada fenomen olan sosyete kasabı Nusret, yeşillikler arasında otlayan boğanın karşısına geçerek matadorluk yapmış...

  • JET TV tarafından
  • 855 görüntüleme
  • 7 yıl önce
John Snow'a Kafa Tutan Çılgın Türkler 02:51

John Snow'a Kafa Tutan Çılgın Türkler

Game of Thrones'un sezon arasında olduğu şu günlerde, genç arkadaşlar Eminönü halkının nabzını tutmuşlar. Khaleesi, Jon Snow, Cersei ve Ak Gezenler hakkında ilginç yorumlar gelmiş. İzliyoruz Efendim...

  • JET TV tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Seddi'nden Toboggan ile İnmek 00:59

Çin Seddi'nden Toboggan ile İnmek

Görüntüde Çin seddi'ni dolaştıktan sonra seçenekler arasında kask, kemer kullanılmayan kızak ile inmeye çalışan Çinlileri izlicez..

  • JET TV tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yolcuya Bıçak Çeken Otobüs Şoförü 00:14

Yolcuya Bıçak Çeken Otobüs Şoförü

İstanbul'da Basın Sitesi-Taksim arasında sefer yapan 97 T hat numaralı İETT otobüsünün şoförü, ani frenlerden savrulan ve rahatsız olan bir yolcunun Düzgün kullan şu arabayı demesi üzerine, yolcuya bıçak çekti...

  • JET TV tarafından
  • 1.216 görüntüleme
  • 7 yıl önce
S-400 Füze Alımında Son Aşama  Kritik Tarih 11 Eylül 01:43

S-400 Füze Alımında Son Aşama Kritik Tarih 11 Eylül

Türkiye-Rusya hattında uzun süredir görüşmeleri devam eden S-400 hava savunma sisteminde sona yaklaşılıyor. İki ülke arasında istişareler sürerken, 11 Eylül'de toplanacak Savunma Sanayii İcra Komitesi'nde S-400 konusu ma..

Rakibinin Elinde Bayıldı! 02:37

Rakibinin Elinde Bayıldı!

Judo maçında eşine az rastlanan bir olay yaşandı. Youngsu Kım ile Tıago Bravo arasında yapılan maçta Japon sporcu Kım, Brezilyalı rakibi Tiago'nun deyim yerindeyse elinde kaldı. Rakibinin kendisine müdahalesi ile bayılan..

TMO Fındık Alımına Başladı 01:08

TMO Fındık Alımına Başladı

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın açıkladığı takvim doğrultusunda hazırlıklarını tamamlayarak Ordu'da fındık alımına başladı. Altınordu ilçesine bağlı Karapınar Mah..

Ünlü Sunucu 42 Yıl Sonra Annesini Buldu 03:15

Ünlü Sunucu 42 Yıl Sonra Annesini Buldu

Türkiye'nin en ünlü doğum hastanelerinden birinde yaşanan kayıp bebek skandalında ailesini arayanlar arasında yer alan ünlü sunucu Cem Sünbül mutlu sona ulaştı. 42 yıllık hasret TV programında son buldu ve yapılan DNA te..

  • ANKA tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otogarda Bilet Kavgası 3 Yaralı 03:29

Otogarda Bilet Kavgası 3 Yaralı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde otobüs terminalinde iki ayrı işletme sahibi arasında bilet meselesi yüzünden çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı...

Takım Arkadaşını Böyle Durdurdu 00:17

Takım Arkadaşını Böyle Durdurdu

Rangers ile Dundee arasında oynanan maçta, Dundee'nin defans oyuncusu Jack Hendry topu yakalamak isterken takım arkadaşı Cammy Kerr'e kayarak müdahale etti...

Ayağı Kırılan Futbolcunun Annesi Sahaya Daldı 02:14

Ayağı Kırılan Futbolcunun Annesi Sahaya Daldı

Paraguay Ligi'nde General Diaz ile Atletico National arasında oynanan karşılaşmada talihsiz bir olay yaşandı. Bir pozisyon sonrası ayağı kırılan Richard Prieto'nun annesi kucağında çocuğuyla sahaya daldı...

Ateşböceği Dizisine Final Şoku 01:58

Ateşböceği Dizisine Final Şoku

Star Tv nin sevilerek izlenen dizisi Ateşböceği diziside final kararını açıklayan yapımlar arasında...

  • ANKA tarafından
  • 960 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Irma Kasırgası İngiliz Milyarderin Evini Harabeye Çevirdi 00:30

Irma Kasırgası İngiliz Milyarderin Evini Harabeye Çevirdi

Irma kasırgası ünlü milyarder Richard Branson'ın 180 bin dolara satın aldığı Necker Adası'ndaki evi yerle bir etti. Dünyanın sayılı zenginleri arasında 5 milyar dolarlık servetiyle yer alan ünlü milyarder Richard Branson..

Siccin 4- Hz.Ömer'in Kerameti Sinemalarda 02:17

Siccin 4- Hz.Ömer'in Kerameti Sinemalarda

Vizyondaki 12. gününde 305 Bin sinema seyircisine ulaşarak yılın korku filmi olmaya ve serinin izleyici rekorunu kırmaya emin adımlarla ilerleyen Siccin 4’ün yapım şirketi Muhteşem Film, filmin en çok konuşulan sahneleri..

  • ANKA tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyada Sadece Birkaç Örneği Var! 04:04

Dünyada Sadece Birkaç Örneği Var!

Bursa'da 2,5 yaşındaki Can Kuşoğlu'nun vücudunun bir kısmı daha hızlı büyüyor. Tedavi için ev ve arabalarını satan aile, dünyanın herhangi bir yerinde tıp camiasından gelecek müjdeli haberi bekliyor. Şener ve Gönül Kuşoğ..

Dünyaca Ünlü Fast Food Şirketinde Şoke Eden Görüntüler 00:36

Dünyaca Ünlü Fast Food Şirketinde Şoke Eden Görüntüler

Dünyaca tanınmış fast food şirketinin Kaliforniya'daki şubesinde müşteri ve çalışan arasında yumrukların konuştuğu bir kavga yaşandı. O anları bir müşteri cep telefonuna kaydetti...

Şampiyonlar Ligi Maçında Hakeme Havai Fişek Atıldı 00:15

Şampiyonlar Ligi Maçında Hakeme Havai Fişek Atıldı

Şampiyonlar Ligi E grubunda Maribor ile Spartak Moskova arasında oynanan maçta, taraftarlar hakem Deniz Aytekin'e havai fişekle ateş etti...

Ver Elini Aşk 2.Bölüm Web Özel Fragmanı 02:22

Ver Elini Aşk 2.Bölüm Web Özel Fragmanı

Ver Elini Aşk 2. Bölüm için hazırlanan Web Özel Fragmanı yayında! Bu akşamki bölümde Lalin ve Kaan'ın iş arkadaşı Oğuz arasında yaşananlar izleyenleri çok eğlendirecek! Ver Elini Aşk 2. Bölüm bu akşam saat 20.00'de Kanal..

  • ANKA tarafından
  • 781 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sosyal Medyayı Sallayan Oyun 01:57

Sosyal Medyayı Sallayan Oyun

Daha çok askerlikte oynanan 'tabur vur' adlı oyun sosyal medyada en çok izlenilenler arasında yer buluyor...

Şahinler ve Sarallar Adliyede Tekme Tokat Birbirine Girdi! 01:17

Şahinler ve Sarallar Adliyede Tekme Tokat Birbirine Girdi!

İstanbul Adalet Sarayında görülen Sedat Şahin ve Burhanettin Saral'ın çete davasının ardından taraflar arasında kavga çıktı. Polis ekipleri adliye içerisindeki kavgaya müdahale ederek, grubu dışarıya çıkardı...

Hesap Vermeyen Müşteri, Mekan Sahibini Vurdu 02:08

Hesap Vermeyen Müşteri, Mekan Sahibini Vurdu

Samsun'un Bafra ilçesinde bir birahane sahibi, hesap vermeden çıkan müşteri tarafından ayağından vurularak yaralandı. Olay, saat 23.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgi..

Uçaklar Yoğunluktan Adeta Üst Üste Uçuyor 00:41

Uçaklar Yoğunluktan Adeta Üst Üste Uçuyor

Avrupa’nın en yoğun havalimanları arasında yer alan Atatürk Havalimanı’nda zaman zaman yaşanan yoğunluk, İstanbul hava sahasında ilginç görüntülere neden oluyor Kameralar tarafından çekilen görüntülerde yoğunluktan uçak..

Murat Boz Kazakistan Festivalinden Görüntüler 05:01

Murat Boz Kazakistan Festivalinden Görüntüler

Kazakistan’ın en büyük şehri Almatı ülkenin kültür merkezi olduğu kadar Orta Asya’nın da kültür merkezi haline geliyor. Bu stratejinin bir parçası olarak “Asya’nın Starları” adlı müzik festivali Almatı’da en iyi sesleri ..

Irak’ta Bombalı Saldırı 50 Ölü 00:17

Irak’ta Bombalı Saldırı 50 Ölü

Irak'ta medyana gelen çifte bombalı saldırılarda en az 50 kişinin hayatını kaybettiği en az 87 kişinin ise yaralandığı bildirildi.Irak'ın güneyinde yer alan Nasıriye ve El Samava kentlerinde meydana gelen çifte saldırıda..

Fenerbahçe Kafilesi Alanya'da 02:15

Fenerbahçe Kafilesi Alanya'da

Süper Lig'in 5. haftasında yarın Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, Antalya'ya geldi.Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla Alanya'ya gelen sarı-lacivertli kafileyi, Alanya Gazipaşa Havalimanı'nda ..

Fair-Play'i Hiçe Sayıp Gol Attı 01:38

Fair-Play'i Hiçe Sayıp Gol Attı

Almanya 3. Lig'inde Carl Zeiss Jena ile SV Meppen arasında oynanan mücadele fair-play ruhuna yakışmayan bir şekilde gol atılması sahanın karışmasına neden oldu...

Gülben Ergen Tolga D. Arsında Yaşananlar Aş mı İhanet mi?? 02:38

Gülben Ergen Tolga D. Arsında Yaşananlar Aş mı İhanet mi??

Uuzun süredir sesi soluğu çıkmayan ünlü şarkıcı Gülben Ergen ve Tolga D. arasında yaşananlar aşk mı ihanetmi?..

  • ANKA tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emmanuel Emenike Maça Damgasını Vurdu! 00:30

Emmanuel Emenike Maça Damgasını Vurdu!

Yunanistan Süper Ligi'nde oynanan Olympiakos ile Asteras Tripolis arasında oynanan maçta eski Fenerbahçeli Emmanuel Emenike damgasını vurdu. Nijeryalı oyuncu, ceza sahası içinde eliyle topu ağlara gönderdi ama gol değeri..

Zeytinburnu'nda bacanak Dehşeti 00:43

Zeytinburnu'nda bacanak Dehşeti

Zeytinburnu'nda Suriyeli iki bacanak arasında bıçaklı kavga çıktı. Güpegündüz onlarca kişinin önünde bacanağını bıçaklayan şahıs kayıplara karışırken, saldırgan güvenlik kameralarına takıldı. Öte yandan kanlar içinde yer..

Rusya, İran Ve Türkiye Ortak Bir Bildiride Bulundular 00:41

Rusya, İran Ve Türkiye Ortak Bir Bildiride Bulundular

Taraflar, Suriye'nin Idlib kentindeki son dekatalizasyon bölgesinin sınırları konusunda Rusya, İran ve Türkiye ortak bir bildiride bulundular. Savaş yırtılan ülkedeki dört adet de-tırmanış bölgesi altı aylık bir süre boy..