#Bacak arasında vites değiştirilen kadın

Vahşi Gelin 1978 Cüneyt Arkın Güşen Bubikoğlu Türk Film İzle 1:25:00

Vahşi Gelin 1978 Cüneyt Arkın Güşen Bubikoğlu Türk Film İzle

Filmin Konusu: Bir ağa oğlu olan Temel (Tanju Gürsu) üniversite öğrencisi olan genç ve güzel Necmiye (Gülşen Bubikoğlu) ile evlenmek istemektedir. Necmiye bu isteği kabul etmese de ailelerinin zorlaması üzerine büyük bir..

  • PengoTV tarafından
  • 42.375 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katalan Liderler Geri Adım Atmıyor 01:16

Katalan Liderler Geri Adım Atmıyor

Katalan liderler, Madrid’in özerk yönetim hükümetini feshetme ve erken yerel seçime gitme kararını kabul etmeyecekleri tehdidinde bulundu. Özerk Yönetim Hükümeti Başkanı Carles Puigdemont, bir televizyon kanalına yaptığ..

Ceza Yazarken Şarkı Söyleyen Trafik Polisi 00:19

Ceza Yazarken Şarkı Söyleyen Trafik Polisi

Trabzon Valiliği önünde görevli trafik polisinin hem ceza yazıp hemde etrafındakilerin şaşkın bakışları arasında şarkı söylediği anlar.....

  • JET TV tarafından
  • 711 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sosyal Medya Bu Polisi Konuşuyor 00:17

Sosyal Medya Bu Polisi Konuşuyor

Trabzon'da Valilik ve Emniyet Müdürlüğü çevresindeki caddede görev yapan ve park cezası yazarken şarkı söylemeyi de ihmal etmeyen trafik polisi Hüseyin Yeşiltaş'ın görüntüleri sosyal medyada en çok paylaşılan görüntüler ..

Lüks Sitede Silahlı Çatışma : 1 ölü, 3 Yaralı 01:53

Lüks Sitede Silahlı Çatışma : 1 ölü, 3 Yaralı

Beykoz Acarkent sitelerinde iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı...

Çocuklar Duymasın 15. Bölüm Fragmanı 01:08

Çocuklar Duymasın 15. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 15. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk ile Meltem'i yine önemli bir sınav bekliyor! Haluk ile Meltem yaşadıkları yeni gelişmeler üzerine yine karşı karşıya gelirler. İkili arasında mücadele, kahkalara boğaca..

İtalya'nın Veneto Lombardiya Bölgelerinde Özerklik Referandumu 01:35

İtalya'nın Veneto Lombardiya Bölgelerinde Özerklik Referandumu

İtalya’nın en zengin bölgeleri arasında bulunan Veneto ve Lombardiya daha fazla özerklik talep etmek için referanduma gitti. Resmi olmayan ilk sonuçlatra göre katılım oranının yüzde 60 olduğu Veneto’da yaklaşık yüzde 97 ..

Whiplash Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:46:45

Whiplash Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Konservatuarda jazz öğretmeni ile öğrencisi arasında geçen filmde öğretmen oldukça fazla zor biridir herşeyden tatmin olmaz ona karşı daha hırslı bir öğrenci birbirlerine çok zıt düşeceklerdir. Yapım :2014 Filmleri İMDB ..

İtalya'da Referandum Sonrası Gözler Roma'da 01:48

İtalya'da Referandum Sonrası Gözler Roma'da

İtalya’nın varlıklı iki bölgesi olarak kabul edilen Lombardiya ve Veneto’da yapılan özerklik referandumunda sandıktan “evet” çıktı. Referandumun geçerli olması için 3,5 milyon seçmenin yarısından bir fazlasının oy verme..

Darbecilerin Orgeneral Güler'i Kaçırmaya Çalıştıkları Ve Çatışma Anı Ortaya Çıktı 05:03

Darbecilerin Orgeneral Güler'i Kaçırmaya Çalıştıkları Ve Çatışma Anı O

Fetullahçı terör örgütünün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler'i kaçıran darbeciler ile darbe karşıtı askerler arasında yaşanan çatışma anının görüntüleri ortaya çıktı...

Dino Frontier PS VR Gameplay Play Station Underground Trailer 14:13

Dino Frontier PS VR Gameplay Play Station Underground Trailer

Let’s play Dino Frontier on PS VR! Because nothin's gonna stand between us and those dinos. Except maybe fireworks coming out of our fingertips. ( PS VR'de Dino Frontier oynamaya başlayalım! Çünkü hiçbir şey aramızdaki..

  • BETA tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Askeri Okulda Hoplatan Şişe Patlatma Şakası 00:18

Askeri Okulda Hoplatan Şişe Patlatma Şakası

Askeri okulda eğitim alan askeri öğrenciler ders arasında arkadaşlarına bir şaka yapmış. Şişe patlatma şakası arkadaşlarının hoplamasına neden olmuş...

  • JET TV tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yok Böyle Bir Test 02:18

Yok Böyle Bir Test

Terör saldırılarına karşı geliştirilen bariyer sistemleri son hızla gelen kamyonları darmadağın ediyor. Güçlü bariyerlerin test görüntüleri sosyal medyada en çok izlenilenler arasında ilk sıralarda...

Athena’dan İlkleri̇n Yaşandığı Bi̇r Konser 07:35

Athena’dan İlkleri̇n Yaşandığı Bi̇r Konser

Athena ilk kez bir senfoni orkestrası eşliğinde Aya İrini'nin tarihi atmosferinde sahne alarak, konsere damgasını vurdu. “Arsız Gönül”, “Kafama göre”, “Son Defa”, “Bu Adam Fezadan” ve “Serseri Mayın” gibi şarkılarını Çuk..

  • BETA tarafından
  • 803 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lyon:Festival Lumière, Eşsiz Bir Sinema Şenliği 04:00

Lyon:Festival Lumière, Eşsiz Bir Sinema Şenliği

Lyon kentinde dokuzuncusu düzenlenen sinema şenliği ‘Festival Lumiere’de’ efsanevi Çinli yönetmen Wong Kar-Wai’ın tüm kariyerini onurlandırmak için bir ödül takdim edildi. Ünlü yönetmen bu ödülü hayat arkadaşına adadı. ..

Rusya:Irak'ın Toprak Bütünlüğünü Destekliyoruz 01:30

Rusya:Irak'ın Toprak Bütünlüğünü Destekliyoruz

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Irak yönetimi ile Kürtler arasında silahlı çatışma yaşanmamasını umduklarını belirterek “Kürtlerin, isteklerini Irak hükümetiyle diyalog yoluyla çözmeleri gerektiğini düşünüyoruz” de..

İstanbul'un Kızları Cüneyt Arkın Türk Filmi İzle 1:20:34

İstanbul'un Kızları Cüneyt Arkın Türk Filmi İzle

Hafta sonu tatili için bir grup genç küçük bir sahil kasabasına giderler. Gençlerden hoşlanmayan yöre halkı ve gençler arasında çatışma çıkar. OYUNCULAR Cüneyt Arkın Nilüfer Aydan Sevda Ferdağ YÖNETMEN Halit Refiğ YAPIM..

  • Tv Series tarafından
  • 9.234 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barda Türk Filmi İzle  2:24:16

Barda Türk Filmi İzle

Bir gece yarısı, arkadaşlarının işlettiği barda son biralarını içip eve dönecekken içeri giren beş kişilik bir grup tarafından silahla alıkonulurlar. Elleri, ayakları, ağızları bağlanan gençler sabaha kadar dayak, işkenc..

  • PengoTV tarafından
  • 4.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çılgın Paraşütçünün Muhteşem Gösterisi 00:58

Çılgın Paraşütçünün Muhteşem Gösterisi

37 Yaşındaki Sven Ugau, çoğu kişinin bakmaya cesaret etmeyeceği yerlerden atlayarak kuşlar gibi süzülüyormuş. İsviçre dağlarının arasında yere 3 metre kadar alçalıp hedefleri vurmayı başarmış...

  • JET TV tarafından
  • 749 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ağrı'da Meydan Muharebesi Gibi Kavga 01:02

Ağrı'da Meydan Muharebesi Gibi Kavga

Ağrı’da iki aşiret grubu arasında çıkan taşlı sopalı kavga meydan muharebesini aratmadı...

ZenFone 4'te Geniş Açı Nasıl Vurulur ASUS 00:39

ZenFone 4'te Geniş Açı Nasıl Vurulur ASUS

ASUS ZenFone 4 kameralar arasında anında geçiş yaparak daha büyük ve daha parlak bir dünyaya bakın. Diğer fotoğrafçılığı keşfedin...

  • BETA tarafından
  • 662 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katalan Liderler Geri Adım Atmıyor 01:16

Katalan Liderler Geri Adım Atmıyor

Katalan liderler, Madrid’in özerk yönetim hükümetini feshetme ve erken yerel seçime gitme kararını kabul etmeyecekleri tehdidinde bulundu. Özerk Yönetim Hükümeti Başkanı Carles Puigdemont, bir televizyon kanalına yaptığ..

Kenya’da Halk Sandık Başında 00:43

Kenya’da Halk Sandık Başında

Kenya'da halk, halk, yeniden yapılacak devlet başkanlığı seçimi için sandık başına gitti. Doğu Afrika ülkesi Kenya'da muhalefetin boykotuna rağmen, 8 Ağustos'ta gerçekleştirilen ancak Yüksek Mahkeme tarafından çeşitli ne..

Halk Otobüsünün Önünü Kesip Şoförü Dövdüler 02:06

Halk Otobüsünün Önünü Kesip Şoförü Dövdüler

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde halk otobüsü şoförüne gerçekleşen saldırı, güvenlik kameralarınca kaydedildi.Alınan bilgiye göre, kent merkeziyle Altınova Mahallesi arasında çalışan halk otobüsünün şoförü Ayhan Üstübe..

Bir Varmış Bir Yokmuş Mert Fırat Film İzle 1:39:46

Bir Varmış Bir Yokmuş Mert Fırat Film İzle

Bir Varmis Bir Yokmus filmi'nin yönetmenliğini İlksen Başarır yapmaktadır.Romantik türündeki filmin başröllerinde Mert Firat, Melisa Sözen, Anil Altinoz gibi oyuncuları görmekteyiz.2015 yapımı olan Bir Varmış Bir Yokmuş'..

  • PengoTV tarafından
  • 7.936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sadece Sen Film İzle 1:40:58

Sadece Sen Film İzle

Ali, yaşamında oldukça zor bir dönemden geçmektedir. Nasıl başa çıkacağını düşündüğü bir sırada, sessiz sakin bir hayat sürmekte olan Hazal ile tanışır. Hazal, Ali'nin ketum ve durgun ruhuna büyük heyecan katacak, kalbi ..

  • PengoTV tarafından
  • 4.135 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Metrobüs Durağında Tekme Tokat Kavga! 00:56

Metrobüs Durağında Tekme Tokat Kavga!

İncirli metrobüs durağında iki vatandaş arasında yaşanan yumruk yumruğa kavga cep telefonu kamerasıyla böyle görüntülendi...

Kızlar Sınıfı İlyas Salman Münir Özkul Türk Filmi İzle 1:28:31

Kızlar Sınıfı İlyas Salman Münir Özkul Türk Filmi İzle

Bir kız lisesinde öğrencilerle öğretmenler arasında geçen filmde, daha önce bir kız öğrenci ile ilişki kurduğu için okuldan kovulan öğretmenin yerine İlyas gelir. Önceki öğretmenin kovulmasını affetmeyen öğrenciler İlyas..

  • PengoTV tarafından
  • 7.409 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hava Harp Okulu'nda Vatandaşlara Ateş Açılması Ve Helikopterin Çıkartılması 03:10

Hava Harp Okulu'nda Vatandaşlara Ateş Açılması Ve Helikopterin Çıkartı

Yeni ortaya çıkan görüntülerde, Yeşilköy Hava Harp Okulu'nda darbecilerin halka ateş açtığı görüntüler, şüphelilerin darbe girişiminde kullandıkları helikopterlerin çıkartılma anları ile darbenin bastırılmasının ardından..

Transformers 2 Yabancı Film İzle 2:30:33

Transformers 2 Yabancı Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..