#Bacak arasında vites değiştirilen kadın

Roman Düğününde İçki İçip Göbek Atan Hatunlar 03:12

Roman Düğününde İçki İçip Göbek Atan Hatunlar

Mahalle arasında yapılan roman düğününde içki içip göbecikler attıran kadınların kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.438 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kızlar Sembol Oyunu 52. Bölüm Survivor 2018 14:44

Kızlar Sembol Oyunu 52. Bölüm Survivor 2018

Survivor 2018 elli ikinci bölümde kızlar arasında sembol heyecanı yaşandı....

  • BETA tarafından
  • 584 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Murat Akay - İrfan Veggie Oldu 04:07

Murat Akay - İrfan Veggie Oldu

İzmir Menemen Organize Sanayisi’nde, işçiler arasında vejetaryenlik oranın son zamanlarda yükselmesi dikkatleri çekiyor. Burada otocam işinde çalışan İrfan, çevresinde gözlemlediği yaşam biçimlerinin ona uygun olmadığını..

  • JET TV tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tosun Paşa - Çince Dublaj 01:54

Tosun Paşa - Çince Dublaj

Türk sinemasının unutulmaz filmleri arasında yer alan Tosun Paşa filmi, Türk - Çin Kültür Derneği tarafından Çince’ye çevrildi...

  • JET TV tarafından
  • 657 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Labirent - Son İsyan Türkçe Altyazılı Hd İzle 2:23:51

Labirent - Son İsyan Türkçe Altyazılı Hd İzle

2015 yılının mart ayında Maze Runner 1 ve Maze Runner 2’nin yardımcı yazarı T. S. Nowlin, Maze Runner The Death Cure filmi içinde kalemi eline alacağını açıklamıştı. Bundan kısa bir süre sonra da Wes Ball yönetmen koltuğ..

Külah Tatlısı  Torpil Pasta Yapımı 04:21

Külah Tatlısı Torpil Pasta Yapımı

1.Hamuru için 2 adet yumurta, 1 su bardağı yoğurt, yarım su bardağı sıvı yağ çırpılır. 2.1 su bardağından biraz az şeker, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, yaklaşık 4.5 su bardağı kadar un ilave edilerek hamur yoğ..

Galata Kulesi'nde Muhteşem Video Mapping Gösterisi 02:03

Galata Kulesi'nde Muhteşem Video Mapping Gösterisi

2-6 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan İstanbul Gençlik Festivali’nin tanıtımı için Galata Kulesi’nde yapılan video mapping gösterisi büyük ilgi çekti...

  • JET TV tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Otobüs Yolcuları 1987 Türk Filmi İzle 1:34:58

Otobüs Yolcuları 1987 Türk Filmi İzle

Konusu : İhsaniye köyü ile Karasu ilçesi arasında biri at arabası, diğeri külüstür bir minibüsle taşımacılık yapan iki rakibin, ailelerinin de içinde bulunduğu kıskançlık ve rekabet çatışmaları... Yıl : 1987 Tür : Aile..

Mini Torpil Kurabiye Tarifi 04:06

Mini Torpil Kurabiye Tarifi

Mini Torpil Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler; Hamuru için: 2 adet yumurta 1 su bardağından biraz az şeker Yarım su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı yoğurt Yaklaşık 4, 5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Mu..

Daha Yeni Başladık Türkçe Altyazılı Fragman 02:03

Daha Yeni Başladık Türkçe Altyazılı Fragman

Geçmişinde tanık koruma programında mafya avukatı olan Duke Diver, kendini yeni işine adamıştır. Tam bir eğlence ve huzur mekanı olan Villa Capri’nin müdürlüğünü yapan Duke, hayatını bir parti gibi yaşar. Bir yandan eğle..

Truva Bir Şehrin Düşüşü Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:08

Truva Bir Şehrin Düşüşü Türkçe Altyazılı Fragmanı

Aşk, savaş, entrika ve ihanet konulu epik bir öykü. Helen ve Paris arasında filizlenen aşk, hem kendi ailelerini hem de Truva şehrini tehdit eden bir dizi olayı tetikler...

Kiraz Mevsimi Fragmanı #2 00:59

Kiraz Mevsimi Fragmanı #2

Bir Anadolu kasabasında yaşayan Yılmaz, babası ile hayalleri arasında sıkışıp kalmıştır. Kendi işini kurmanın hayaliyle yaşayan Yılmaz, bunun için küçük bir traktör almak ister. Babası ve yaşadığı coğrafyanın şartları on..

Probiyotik Yoğurt Tarifi 03:19

Probiyotik Yoğurt Tarifi

Probiyotik Yoğurt Faydaları, Probiyotik ve Prebiyotik nedir, sindirim sisteminde yaşayan mikroorganizmalar, sağlıklı bir sindirim sisteminin olmaz ise olmazı dırlar. Bağışıklık fonksiyonları üzerine önemli bir etkiye sa..

Omurgada İltihaplı Romatizma Nedir 08:24

Omurgada İltihaplı Romatizma Nedir

Uzman Hakan Rauf Tüfekçi: Romatizma 20-40 yaşları arasında sık görülür...

  • NABIZ tarafından
  • 996 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tarihin Unutturamadığı Destansı Zafer: Kut'ül Amare 02:15

Tarihin Unutturamadığı Destansı Zafer: Kut'ül Amare

Osmanlı Devleti'nin İngilizlere karşı en büyük ve önemli zaferlerinden Kut'ül Amare, zor şartlar ve imkansızlıklar içerisinde silahı inanç olan ordunun neler başarabileceğinin tarihteki önemli örnekleri arasında yer alıy..

Ay Lav Yu Tuu Full Hd İzle 1:41:27

Ay Lav Yu Tuu Full Hd İzle

Konusu : Amerika'da eğitim alıp köyü Tınne'ye dönen İbrahim'in iki kültür arasında yaşadıklarını neşeli ve kendine has bir üslupla sinemaya taşıyan Midyat, ikinci hikayede de bu farklılıklardan besleniyor. Tınne Köyü'ne..

Labirent 3- Son İsyan Türkçe Dublaj Hd İzle 2:23:52

Labirent 3- Son İsyan Türkçe Dublaj Hd İzle

2015 yılının mart ayında Maze Runner 1 ve Maze Runner 2’nin yardımcı yazarı T. S. Nowlin, Maze Runner The Death Cure filmi içinde kalemi eline alacağını açıklamıştı. Bundan kısa bir süre sonra da Wes Ball yönetmen koltuğ..

Karamanın Koyunu Full Hd İzle 1:44:41

Karamanın Koyunu Full Hd İzle

Konusu : Bahtiyar, koşulları oldukça rahat olan bir kışlada askerlik yapmaktadır. Bir gün çeşme başında gördüğü Mhriban adlı kadına ilk görüşte aşık olur ve onunla evlenmek ister. Mihriban'ın da Bahtiyar'da gönlü vardır..

Sulara Kapılan Orangutanı Kurtarmak 01:15

Sulara Kapılan Orangutanı Kurtarmak

Azgın suların arasında bir kayalığa tutunan orangtuan kardeşimiz, insanların çabası ile kurtuluyor. Kendisine uzatılan dalı ne yapması gerektiğini biliyor...

  • JET TV tarafından
  • 759 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mr. Gay Syria Fragman 01:39

Mr. Gay Syria Fragman

Mr Gay Syria, hayatlarını yeniden inşa etmeye çalışan iki Suriyeli mültecinin hayatını anlatıyor. Avrupa'da bir ülkeye gitmek için gereken yerleşme iznini beklerken İstanbul’da berberlik yapan 24 yaşındaki Husein, muhafa..

Kurye Aracı Soyguncusu Kamerada 00:54

Kurye Aracı Soyguncusu Kamerada

Konya'da bankalara para taşıyan özel bir şirkete ait kurye aracındaki şifreli kasadan iddiaya göre 300 ile 500 bin lira arasında para çalındı. Çuval dolusu parayı sırtlayıp götüren soyguncu güvenlik kamerası tarafından g..

Aslanın Yanına Yaklaşan Yaşlı Adam Böyle Saldırıya Uğruyor 01:37

Aslanın Yanına Yaklaşan Yaşlı Adam Böyle Saldırıya Uğruyor

Güney Afrika’daki Marakele isimli vahşi yaşam parkında yaşlı bir adam, yanına gittiği aslan tarafından saldırıya uğradı. Etraftakilerin çığlıkları arasında aslanın ağzında yaşanan can pazarı kameralara saniye saniye yans..

  • JET TV tarafından
  • 748 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Rüzgar Zehra 1960 Türk Filmi İzle 1:31:46

Rüzgar Zehra 1960 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, karısı tarafından aldatılan bir adamın yaşadıkları anlatılır. Kaptan Tuğrul seferden döndüğü bir gün karısını bir erkekle yakalar. Karısına uyguladığı şiddet sonrası karısı bayılır. Tuğrul da cinayet iş..

Doğruluk Mu Cesaret Mi Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Doğruluk Mu Cesaret Mi Türkçe Altyazılı Teaser

4 MAYIS'TA SİNEMALARDA Tür: Doğaüstü Gerilim Oyuncular: Lucy Hale, Tyler Posey, Violett Beane, Hayden Szeto, Landon Liboiron, Sophia Taylor Ali, Nolan Gerard Funk Yönetmen: Jeff Wadlow Senaryo: Michael Reisz and Jillia..

Sokak Kızı 1962 Türk Filmi İzle 1:28:10

Sokak Kızı 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, babasının para için yapacağı haksızlığa karşı savaşan bir adam anlatılır. Hüdai Bey ile Halit Bey bir iş anlaşma yaparak ortak iş yapmaya başlarlar. Bu yüzden yeni ambarlara ve depolara ihtiyaçları var..

Son Nefes 1958 Türk Filmi İzle 1:42:15

Son Nefes 1958 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bestekâr Orhan, şarkıcı Gül ve gazino patronu Kenan arasındaki aşk ilişkisi konu edilir. Gül, Kenan’ın gazinosunda şarkıcıdır. Bir gün yolda Orhan’la karşılaşır. Orhan ile Gül, Kenan’ın gazinosunda sahn..

Roma 4 - 2 Liverpool UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final Maç Özeti 04:52

Roma 4 - 2 Liverpool UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final Maç Özeti

Roma deplasmanda 5-2 yenildiği Liverpool'u kendi evinde 4-2 yenmesine rağmen adını finale yazdıran takım Liverpool oldu. Final mücadelesi 26 Mayısta Real Madrid - Liverpool arasında oynanacak...

  • OFSAYT tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Survivor 2018 61. Bölüm Fragmanı 01:18

Survivor 2018 61. Bölüm Fragmanı

Hakan ve Nagihan arasında soğuk rüzgarlar esiyor! | 61. Bölüm Tanıtımı | Survivor 2018 Survivor 2018, yeni bölümüyle yarın 20:00'de TV8'de.....

Oğlum Bak Git (Kedi ve Karga Versiyonu) 01:23

Oğlum Bak Git (Kedi ve Karga Versiyonu)

Antalya’da haylaz bir karganın kediyle uzun süre uğraşması, daha önce temizlik işçisiyle bir çocuğun arasında geçen ‘oğlum bak git’ olayını akıllara getirdi...

  • JET TV tarafından
  • 636 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kral Şakir Oyun Zamanı Türkçe Dublajlı Teaser 00:22

Kral Şakir Oyun Zamanı Türkçe Dublajlı Teaser

Laboratuvarda yapılan bir deney hiç beklenmedik sonuçlar doğurur. Deney sonucu Fil Necati’nin telefonundaki oyun ile gerçek dünya arasında bir kapı açılır. Şakir’in ne yapıp edip dünyayı kurtarması gerekir. Ailesi ile ke..