#Bacak arasında vites değiştirilen kadın

Gölgelik diye diktiği 4 ağaçtan ilk hasatta 40 bin TL kazandı 06:59

Gölgelik diye diktiği 4 ağaçtan ilk hasatta 40 bin TL kazandı

Mersin'in Silifke ilçesinde 20 yıl önce yaz günlerinde güneşten korunmak için evinin bahçesine fıstık çamı fidanları diken Abdurrahman Serin (72), ilk hasadında 40 bin TL kazandı. Serin, şubat ayında hasat ettiği çam fıs..

Emine Teyzenin Torunu Kurtarılamadı 00:59

Emine Teyzenin Torunu Kurtarılamadı

İzmir'deki deprem faciasında sağ olarak kurtarılan Emine Eren´in torunundan acı haber geldi. Ekipler, enkaz yığınlarının arasında Çınar Eren’in cansız bedenine ulaştı...

Elif'in parmağını tuttuğu kahraman İtfaiyeci- 'Hiçbir hareket yoktu, ölmüş olduğunu düşünmüştük' 05:13

Elif'in parmağını tuttuğu kahraman İtfaiyeci- 'Hiçbir hareket yoktu, ö

İzmir'deki Doğanlar Apartmanı'nın enkazından 65 saatin ardından 3 yaşındaki Elif Perinçek'i yaralı olarak çıkaran ve Elif’in parmağına bırakmadığı Pendik İtfaiye İstasyonu'na bağlı Onbaşı Muammer Çelik alkışlar arasında ..

HiraiZerdüş - Oy ana 04:08

HiraiZerdüş - Oy ana

Uzunca bir mevsim bilgim yoktur Ama ne zaman ki rüzgarlar sertleşti o zaman bilirdim kış'ın kapısı aralandı ve Ekim geldi. Hep de gülümserdim yapraklar dökülünce yere Ama hiç gülümsemesi yoktu Ekim'in Sarhoş bir atlı..

Kilis’te Mısır Hasadı Başladı 03:53

Kilis’te Mısır Hasadı Başladı

Kilis’in Elbeyli ilçesinde mısır hasadının yapılmasına başlandı. Elbeyli ilçesinde sulu tarıma geçilmesinden sonra mısır ekimine çiftçiler yoğun ilgi gösteriyor. Elbeyli ovasına ekilen yemlik ve tohumluk olarak ekilen mı..

Bira Çalan Hırsızın Polise Denk Gelmesi 00:30

Bira Çalan Hırsızın Polise Denk Gelmesi

Marketten kaşla göz arasında biraları çalan hırsız kendisini dışarıda bekleyen arkadaşının kamyonetine biraları atarken polise denk gelmiş ve hırsız kısa bir takipten sonra yakalanmış...

  • PengoTV tarafından
  • 59 görüntüleme
  • 4 yıl önce
40 bin liralık bilezik hırsızlığı 01:13

40 bin liralık bilezik hırsızlığı

MÜŞTERİ GİBİ GELDİLER, 40 BİN LİRA DEĞERİNDE BİLEZİĞİ KAŞLA GÖZ ARASINDA ÇALIP GİTTİLER.. 2 DOLANDIRICININ SOYGUNDAN SONRAKİ RAHATLIĞI DA İNANILMAZDI. İZLİYORUZ...

Afacanlık mı, hırsızlık mı? 01:16

Afacanlık mı, hırsızlık mı?

KAHRAMANMARAŞ'TA 4 ÇOCUK İDDİAYA GÖRE BİR MİDİBÜS ÇALDI. O MİDİBÜSLE JANDARMA ARASINDA BAŞLAYAN KOVALAMACA MAALESEF KAZAYLA SONLANDI...

Twerk Rüzgarı ile Sersemleyen Eleman 00:17

Twerk Rüzgarı ile Sersemleyen Eleman

Gençler arasında düzenlenen partide alkolü fazla kaçıran eleman twerk yapan kızların arkasından yuvarlanıp gitmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 118 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bahçeli'den Akşener'e -Evine Dön- Çağrısı 01:55

Bahçeli'den Akşener'e -Evine Dön- Çağrısı

MHP Lideri Devlet Bahçeli bir kez daha İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e evine dön çağrısında bulundu. Akşener daha önce bu teklifi reddetmişti. Bu sefer ki çağrıya ise sosyal medya hesabından hem ironik hem de esp..

Betonda Domates 02:00

Betonda Domates

Balıkesir’in Kepsut ilçesi yakınlarında faaliyet gösteren et entegre tesisinde 30 santimetrelik betonda yetişen fide görenleri şaşırtıyor. Et entegre tesisinde üzerinde toprak bulunmayan betonda işçilerin yedikleri organ..

Ordulu Arıcı, Yarı Çıplak Arıların Arasına Daldı, -Arılarım Beni Tanır- Dedi 04:43

Ordulu Arıcı, Yarı Çıplak Arıların Arasına Daldı, -Arılarım Beni Tanır

Ordu’nun Fatsa ilçesinde arıcılık yapan Abdulkadir Yirmibeşoğlu, kıyafetlerini çıkartarak arılarının bakımını yapıyor, balları çıkartabiliyor. Arılarının kendisini tanıdığını ifade eden Yirmibeşoğlu, bu eylemi kendine ai..

İstanbul’un göbeğinde dubalı, sopalı ve bıçaklı meydan kavgası kamerada 02:43

İstanbul’un göbeğinde dubalı, sopalı ve bıçaklı meydan kavgası kamerad

Çağlayan’da önceden aralarında husumet bulunan iki grup arasında başlayan sözlü tartışma dubalı, bıçaklı ve sopalı kavgaya dönüştü. Yumruk ve tekmelerinde havada uçuştuğu meydan kavgası kameralara yansırken, bıçak ve sop..

Suriye'nin Ayn İsa bölgesinde şiddetli çatışmalar devam ediyor 00:49

Suriye'nin Ayn İsa bölgesinde şiddetli çatışmalar devam ediyor

Suriye'nin Rakka şehrinde bulunan Ayn İsa bölgesinde TSK destekli Suriye Milli Ordusu ile terör örgütü YPG/PKK arasında yaşanan şiddetli çatışmalar devam ediyor...

Türkiye ve İngiltere İçin Yeni Bir Dönem 02:10

Türkiye ve İngiltere İçin Yeni Bir Dönem

Türkiye ve İngiltere arasında serbest ticaret anlaşmasının yürürlüğe konulması artık an meselesi. Brexit sürecinde olan Birleşik Krallık’ın, Avrupa Birliği’nden ayrılmasıyla Türkiye ile serbest ticaret anlaşmasının da ön..

Şimşekler Geceyi Böyle Aydınlattı 01:10

Şimşekler Geceyi Böyle Aydınlattı

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nden yapılan uyarı ile birlikte Düzce’de etkisini gösteren sağanak yağış ile birlikte çakan şimşekler geceyi aydınlatarak görsel şölen oluşturdu. Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü Düzc..

45 Yıllık Kalıplarla ve Özel Tarifle Ev Yapımı Gofret Üretmeye Başladı 07:45

45 Yıllık Kalıplarla ve Özel Tarifle Ev Yapımı Gofret Üretmeye Başladı

Sakarya’nın Hendek ilçesinde kurduğu üretim yerinde 45 yıllık kalıplarla ve özel tarifle günlük ev yapımı gofret üreten işletme sahibi Seyfettin Kısmet, “45 yıl öncenin tadını, insanların çocukluğunda yediği tadı şuan da..

Yarım asırdır dağlarda... 01:15

Yarım asırdır dağlarda...

GELİN ŞİMDİ HATAY'A AMANOS DAĞI ETEKLERİNE GİDELİM. SİZİ 16 YAŞINDAN BERİ ÇOBANLIK YAPAN FATMA MAZI İLE TANIŞTIRALIM. İŞTE ONUN DAĞLARDA, DAVARLARIN ARASINDA GEÇEN HAYAT HİKAYESİ.....

İstanbul’un göbeğinde organize dolandırıcılık ve hırsızlık 06:50

İstanbul’un göbeğinde organize dolandırıcılık ve hırsızlık

Şişli Kurtuluş’ta yabancı uyruklu 3 şahıstan ikisi, müşteri gibi girdikleri bir giyim mağazasında çalışanı ürün fiyatı sorarak oyalarken, diğeri ise dolar bozdurma bahanesiyle kasadaki esnafın 15 bin lirasını kaşla göz a..

Balon Balığı Etinin Fileto Gibi Satıldığı İddiası 06:00

Balon Balığı Etinin Fileto Gibi Satıldığı İddiası

Tüketilmesi halinde ölüme neden olan ve balıkçıların ağlarını parçalayan balon balığının Antalya’da tezgah ve sokak aralarında filetosunun satıldığı ileri sürüldü. Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi..

Kuraklık ‘Kuş Cenneti’ni de Vurdu 04:34

Kuraklık ‘Kuş Cenneti’ni de Vurdu

Denizli’de içinde barındırdığı 182 çeşit kuş türünden dolayı ‘Kuş Cenneti’ olarak bilinen Süleymanlı Yayla Gölünde bölgede bu yılki az yağış sebebiyle yaklaşık 30 metre çekildi. Geçtiğimiz aylarda Kesin Korunacak Hassas..

Çin Medyasına Ali Baba Sansürü 01:39

Çin Medyasına Ali Baba Sansürü

Dünyanın en zengin iş adamları arasında bulunan Ali Baba'nın kurucusu Jack Ma ile ilgili Pekin'den yeni bir hamle geldi. Hükümet medyaya, soruşturma haberlerini sansürlemesi talimatı verdi..

Akşener'in 'Cumhurbaşkanlığı seçimi' iddiası 02:12

Akşener'in 'Cumhurbaşkanlığı seçimi' iddiası

SİYASETİN BİR BAŞKA POLEMİĞİ DE MERAL AKŞENER İLE MUHARREM İNCE ARASINDA... FİTİLİ AKŞENER'İN CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE İNCE LEHİNE ÇEKİLMEMİ İSTEDİLER' SÖZLERİ ATEŞLEMİŞTİ. İNCE İSİM AÇIKLAMAYA DAVET EDİNCE İYİ PARTİ ..

Kaleden Kaleye Gol Atan Ufaklık 00:09

Kaleden Kaleye Gol Atan Ufaklık

Çocuklar arasında kapalı spor salonunda yapılan futbol maçında izleyiciler ilginç bir gole şahit olmuş. Kalecinin kullandığı degaj gol olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı 04:05

İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı

Çinli Biyoteknoloji firması ile Sağlık Bakanlığı tarafından imzalanan protokol ile koronavirüse karşı geliştirilen ve Faz 3 aşamasına gelinen Covi-2 aktif aşısı, ilk olarak Kayseri Şehir Hastanesi Pandemi Servisi’nde çal..

İzmir’deki Kahramanlık Anları Güvenlik Kamerasında 03:03

İzmir’deki Kahramanlık Anları Güvenlik Kamerasında

İzmir’de rampaya park ettiği aracın el freni kopunca şoke olan adam, aracın çocuğa doğru ilerlediğini görünce bir anda araç camından içeriye atladı ve aracı durdurup çocuğu ezilmekten kurtardı. İzmir’in Karabağlar ilçesi..

Bıçağı elinden aldı, damadına sapladı 01:20

Bıçağı elinden aldı, damadına sapladı

KIZININ DAMADI TARAFINDAN REHİN ALINDIĞINI ÖĞRENDİ, EVLADINI KURTARMAK İÇİN YARDIMA KOŞTU. SOKAK ORTASINDA, KAYINPEDERLE DAMAT ARASINDA BIÇAKLI KAVGA ÇIKTI VE BAKIN SONRASINDA NELER OLDU?..

Lezzeti İle Ön Plana Çıkan Sakarya Kabağının Hasadı Başladı 04:40

Lezzeti İle Ön Plana Çıkan Sakarya Kabağının Hasadı Başladı

Türkiye’de ‘kabak’ denince akla gelen şehir Sakarya’da, lezzetiyle ve büyüklüğüyle ön plana çıkan balkabağının hasadı başladı. Kış aylarının vazgeçilmez sebzelerinden biri olan hem tatlı yapımında hem de çeşitli yemek ya..

Gaziantep'te Beyaz Altın Bereketi 01:53

Gaziantep'te Beyaz Altın Bereketi

Araban ovasında başlayan ve beyaz altın olarak tabir edilen pamuğun hasadında sona yaklaşıldı. Pamuk hasadı bu sene üreticisinin yüzünü güldürüyor. Gaziantep’in Araban ilçesinin bereketli ovasında yetişen ve halk arasınd..

Besiciler Yaylalarda Son Günlerini Geçiriyor 03:14

Besiciler Yaylalarda Son Günlerini Geçiriyor

Ordu'da, ilkbahar aylarında yaylalara çıkan besiciler, havaların soğumasıyla birlikte alçak kesimlere dönmek için gün sayıyor. Büyükbaş hayvanların ayrıldığı ancak küçükbaş hayvanların otlatıldığı yaylalarda besiciler, o..