#Bacak arasında vites değiştirilen kadın

Milli boksörlere korona virüs engeli 02:26

Milli boksörlere korona virüs engeli

10-24 Nisan 2021 tarihleri arasında Polonya’nın Kielce şehrinde düzenlenecek olan Genç Erkekler ve Genç Kadınlar Dünya Boks Şampiyonası için Polonya’ya hareket etmek isteyen 8 milli boksör Covid-19 testi pozitif çıkması ..

36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen Divle peyniri, sofraları süsleyecek 04:52

36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen Divle peyniri, sofral

Karaman'da yerin 36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen ve özelliğini de mağaranın flora yapısından alan Divle obruk peyniri, sofraları süslemeye başladı. Fransızların dünyaca ünlü 'rokfor' peynirine rakip olar..

Türkiye ve Rusya Karabağ'a barış gücü gönderiyor 01:27

Türkiye ve Rusya Karabağ'a barış gücü gönderiyor

Azerbaycan-Ermenistan savaşında sona gelindi! Erivan yönetimi, işgal ettiği Şuşa'yı kaybettikten saatler sonra Ermenistan Devlet Başkanı Nikol Paşinyan, bir mesaj yayınlayarak yenilgiyi kabul etti. Paşinyan mesajında, R..

Kadıköy’de 10 Kasım’da “Ata’ya Saygı Zinciri” Oluşturuldu 04:28

Kadıköy’de 10 Kasım’da “Ata’ya Saygı Zinciri” Oluşturuldu

Kadıköy’de Cumhuriyet’in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82’inci yılında ‘sosyal mesafe’ kurallarına uygun olarak “Ata’ya Saygı Zinciri” oluşturuldu. Her sene Atatürk’ün anısına bir araya gelerek ..

ART - Kanlı Akit 03:38

ART - Kanlı Akit

Kanlı Akit şarkı sözleri ile... (Nakaratx2) Benimle katıldın bu savaşın içine Gelmedi sanırım bak onlarında işine Çiğ et kalmış aynada baksana bi dişine Kibrine yenik düşerdi beni bilmediğine İnansamda nolur kime neye..

Tuğrul Bektaş&Caner Aksoy - Eyvah 03:05

Tuğrul Bektaş&Caner Aksoy - Eyvah

Eyvah şarkı sözleri ile Tuğrul Bektaş Bana pes dediler seni pestil eden para babaları resmimi çek As duvarına merci bebek diri gül severiz bunu kana bandırıver Baş kaldırı genetik Ahlakım çok etik Her yanlışa çek teti..

Dokunulmazlığı kaldırılsın talebi! 02:01

Dokunulmazlığı kaldırılsın talebi!

MECLİS'E 10 FEZLEKE DAHA GELDİ BUGÜN. DOKUNULMAZLIĞININ KALDIRILMASI İSTENEN MİLLETVEKİLLERİ ARASINDA KEMAL KILIÇDAROĞLU DA YER ALIRKEN, CHP LİDERİNİN ÖNCELİĞİNDE YENİ SALGIN TEDBİRLERİ VARDI...

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu 07:43

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu

Çanakkale sahillerinde yaklaşık 9 milyon yıl önce yaşadığı düşünülen mamut fosilleri bulundu. Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Yeniköy sahillerinde bir grup amatör balıkçı tarafından, yaklaşık 9 milyon yıl öncesine ait..

Türkiye’nin Tek Ayı Barınağına 5 Yeni Yavru Getirildi 03:55

Türkiye’nin Tek Ayı Barınağına 5 Yeni Yavru Getirildi

Türkiye’nin çeşitli yerlerinden 5 yavru ayı Karacabey Ovakorusu Ayı Barınağına getirildi. Yavru ayılar, taptaze meyve ve sebzeleri her gün bakıcılarının elinden yiyor. Türkiye’nin tek ayı barınağı olan Bursa Karacabey Ov..

Savcı doktoru gözaltına aldırdı! 01:43

Savcı doktoru gözaltına aldırdı!

OSMANİYE DEVLET HASTANESİNDE DOKTOR İLE CUMHURİYET SAVCISI ARASINDA GERİLİM YAŞANDI, İDDİAYA GÖRE DOKTOR RANDEVUSUZ MUAYENE OLMAK İSTEYEN SAVCIYI UYARDI, SONRASINDA İSE TANSİYON YÜKSELDİ, OLAY EMNİYETE TAŞINDI..

Prens Philip'e veda... 01:51

Prens Philip'e veda...

BİRLEŞİK KRALLIK BUGÜN 30 KİŞİLİK TÖRENLE PRENS PHILIP'İ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI. 26 YAŞINDA KRALİÇE İLE EVLENEN EDİNBURGH DÜKÜNÜ UĞURLAYANLAR ARASINDA KRALİYETE BAYRAK AÇAN TORUNU PRENS HARRY DE VARDI. TÖRENDEKİ HER DE..

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar 02:39

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar

İstanbul’da günden güne artan korona virüs vakaları ile ilgili olarak özellikle fabrikalar gibi daha çok mavi yakalıların çalışma ortamlarının salgının yayılma hızı bakımından çok riskli olduğunu söyleyen Unifab Kimya Yö..

Kahraman öğretmen! 01:28

Kahraman öğretmen!

SAMSUN'DA LOJMANDA KALAN BİR AİLENİN EVİNDE YANGIN ÇIKTI. 1,5 YAŞINDAKİ ZEYNEP ALEVLERİN ARASINDA MAHSUR KALDI. ANNESİ, BABASI DEFALARCA ONU KURTARMAYI DENEDİ. TAM ÜMİTLERİNİN TÜKENDİĞİ YERDE YARDIMLARINA BİR ÖĞRETMEN YE..

Minik Şeyma'dan güzel haber! 01:24

Minik Şeyma'dan güzel haber!

EVİNİN ÖNÜNDE OYUN OYNARKEN BİR ANDA ORTADAN KAYBOLDU,,,, AİLESİ,,, KÖYLÜLER,, JANDARMA,,, HEPSİ 3 YAŞINDAKİ ŞEYMA İÇİN SEFERBER OLDULAR. KÜÇÜK KIZ EVİNİN 3 KİLOMETRE UZAĞINDA TAŞLARIN ARASINDA TEK BAŞINA OTURURKEN BULU..

Otobüste insanlık dersi! 01:19

Otobüste insanlık dersi!

KOCAELİ'DE HALK OTOBÜSÜ ŞOFÖRÜ ARİF KORKMAZ DİREKSİYON BAŞINDAYKEN İFTAR SAATİ GELDİ, AMA İÇERİDE BİR YOLCUSU VARDI. BAKIN O ŞOFÖRLE YOLCU ARASINDA İFTAR VAKTİ NELER YAŞANDI?..

KAVGA KANLI BİTTİ 00:48

KAVGA KANLI BİTTİ

YABANCI UYRUKLULAR ŞAHISLAR ARASINDA ÇIKAN KAVDA DA 1 KİŞİ YARALANDI..

Kısıtlamada arabayla hız yapan kişilerle kavga ettiler 03:21

Kısıtlamada arabayla hız yapan kişilerle kavga ettiler

Mersin’in Tarsus ilçesinde araçlarıyla hız yapan şahıslarla sokakta oturan gençler arasında çıkan kavgada 3 kişi yaralandı...

Çankırı'da boşanma kavgasında tekmeler havada uçuştu, o anlar kameraya yansıdı 01:20

Çankırı'da boşanma kavgasında tekmeler havada uçuştu, o anlar kameraya

Çankırı'da boşanma aşamasındaki çift arasında çıkan tartışmaya yakınları da dahil olunca kavga çıktı. Çıkan kavgada tekmeler, tokatlar havada uçuşurken olayın ardından 3 şahıs gözaltına alındı. Kavga anı ise anbean kamer..

'Rizeli Gelin'e Erdoğan Sert Cevap Verdi 01:36

'Rizeli Gelin'e Erdoğan Sert Cevap Verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Meral Akşener arasında Rize polemiği çıktı. Erdoğan'ı Netanyahu'ya benzeterek tepki çeken Meral Akşener'in Rize'de protesto edilmesinin ardından Biz Rize'nin geliniyiz, bize bir şey olmaz çıkı..

Gölcük Tabiat Parkı'nda sonbahar güzelliği 03:50

Gölcük Tabiat Parkı'nda sonbahar güzelliği

Bolu'da, sonbahar ile birlikte renk cümbüşünün yaşandığı Gölcük Tabiat Parkı, hafta sonu ziyaretçi akınına uğradı. Çam ormanları arasında saklı Gölcük Tabiat Parkı'na gelenler, eşsiz göl manzarasının tadını çıkardı. İst..

Asırlık Bağlarda Ayva Hasadı 04:39

Asırlık Bağlarda Ayva Hasadı

Muş’taki asırlık bağlarda deneme amaçlı ekimi yapılan ayva fidanları ilk meyvelerini vermeye başladı. Muş’taki bağlarda ayva hasadına başlandı. 7 yıl önce İzmir’in Ödemiş ilçesinden getirilen ayva fidanlarından ilk meyve..

11 yaşındaki çocuk, yavru köpek balığını sıkıştığı kayalıktan kurtardı 00:53

11 yaşındaki çocuk, yavru köpek balığını sıkıştığı kayalıktan kurtardı

Tazmanya Hobart'ın güneyindeki Kingston Beach'te yaşayan 11 yaşındaki Billie Rea isimli kız çocuğu kayalıkların arasında sıkışmış bir köpek balığı yavrusu görünce durumu annesine ve erkek kardeşine haber verdi. Annesi A..

Ezel - Ezel 6.Bölüm | Hayaller Hayaletler - HD 1:39:59

Ezel - Ezel 6.Bölüm | Hayaller Hayaletler - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → https://www.youtube.com/user/ezel?annotation_id=annotation_1835773625&feature=iv&src_vid=ZDqChRDPnZc&sub_confirmation=1nnEzel 6. Bölüm ÖzetnnAnneler ve babalar oyuna dahil oluyor. nMeliha, artı..

  • Dizi TV tarafından
  • 141 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yüzüğü düşürdü, bulamadı... 01:20

Yüzüğü düşürdü, bulamadı...

ALYANSINI DÜŞÜRDÜ, ÇİMLERİN ARASINDA SAATLERCE ARADI... O KADAR Kİ GÜNDÜZ GECEYE DÖNDÜ..BULAMAYINCA DEVREYE METAL DEDEKTÖRÜ GİRDİ...VE SONUNDA BEKLENEN SİNYALİ VERDİ....

Mezarlıkta Tabut Başında Kavga Eden Sülale 00:30

Mezarlıkta Tabut Başında Kavga Eden Sülale

Ölen yakınlarını defnetmek için toplanan akrabalar arasında küçük bir tartışma büyümüş ve kavgaya dönüşmüş. Mezarlıkta ortalık karışmış...

  • PengoTV tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Kovalamaca kazayla bitti 01:23

Kovalamaca kazayla bitti

BURSA’DA ''DUR'' İHTARINA UYMAYAN 2 KİŞİ ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI... SÜRÜCÜ VE ARKADAŞI BİR POLİSE ÇARPIP KAÇTI, 5 KİLOMETRE SÜREN KOVALAMACA BİR SOKAK ARASINDA SONLANDI.....

Yunan Komutandan Ege’de Provokatif Uçuş! 01:27

Yunan Komutandan Ege’de Provokatif Uçuş!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, Brüksel’deki NATO Zirvesi sırasında Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis ile görüşmesinden sonra Türk-Yunan ilişkilerinde ılımlı bir ortam tesis edilmeye çalışılırken, Yunan Genelkurma..

780 bin liralık vurgun! 02:14

780 bin liralık vurgun!

İSTANBUL'DA YAŞANAN AKILALMAZ BİR HIRSIZLIĞIN HABERİ VAR SIRADA... TÜRLÜ NUMARALARLA 30 YILLIK KUYUMCUYU KANDIRAN ADAM, KAŞLA GÖZ ARASINDA 780 BİN LİRA ÇALDI... ÜSTELİK KUYUMCUNUN GÖZÜ ÖNÜNDE... BAKIN BUNU NASIL YAPTI.....

Gece Yarısı Sokakta Yakalanan Genç- -Cezayı Duysa Annem Evlatlıktan Reddeder- 02:51

Gece Yarısı Sokakta Yakalanan Genç- -Cezayı Duysa Annem Evlatlıktan Re

Bursa'da sokağa çıkma kısıtlamasıyla birlikte şehir merkezi ve 17 ilçede polis ekipleri alarma geçti. Ekipler saat 23.00 sıralarında sokakta dolaşan iki genci durdurdu. Üzerlerinde kimlik de olmayan gençlerden birisi 3 b..

Kuzey Güney 8. Bölüm - Full Bölüm 1:46:25

Kuzey Güney 8. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey, yeni işine umutla başladığı ilk gün, geleceğinin önünde hiç tahmin etmediği bir engel daha buluyor.nnGüney ve Cemre’nin sabaha karşı Sinaner köşkünde kesişen yolları, nişan gecesinde yaşananları tüm çıplaklığıyla ..

  • Dizi TV tarafından
  • 143 görüntüleme
  • 4 yıl önce