#Bacak arasında vites değiştirilen kadın

Reynmen - Melek (Official Video) 03:22

Reynmen - Melek (Official Video)

Şarkı Sözleri; Hazır değildim Bir anda oluverdi Nasıl anlatsam sana İçimdeki bu derdi Olamıyorum ya Hayallerime mani Seni bir gün görse güneş Utanıpta sönerdi Çok güzelsin yani Meleksin bu garip çocuksa fani Düştüm gök..

Aylin Sözer cinayetiyle ilgili çarpıcı detaylar! 02:55

Aylin Sözer cinayetiyle ilgili çarpıcı detaylar!

Önce boğazını kesti, sonre evi yaktı. Hırsızlık süsü vermek için evi dağıttı. Katil iz bırakmamak için ardından evi yaktı. İstanbul Maltepe’de vahşice öldürülen 48 yaşındaki Aylin Sözer cinayetinin detaylarına tv100 ula..

'Amcam bizi gözetliyor' davası! 02:55

'Amcam bizi gözetliyor' davası!

AMCA-YEĞEN ARASINDA BİR AĞAÇ YÜZÜNDEN BAŞLAYAN KAN DAVASI GİDEREK BÜYÜDÜ... BİRLİKTE OTURDUKLARI BİNAYA TAKILAN GÜVENLİK KAMERASIYLA ZİRVE YAPTI. YEĞEN ÖZEL HAYATIM KALMADI DERKEN.. 81 YAŞINDAKİ AMCA DA KENDİNİ BEN K..

Kadınlar ekmeğini kaktüsten çıkarıyor 01:54

Kadınlar ekmeğini kaktüsten çıkarıyor

ÇİÇEKLERLE İLGİLENMEYİ, ONLARI BÜYÜTMEYİ SEVEN KADINLAR İÇİN ARTIK YENİ BİR GELİR KAPISI VAR... FİYATI 30 LİRA İLA 3 BİN LİRA ARASINDA DEĞİŞEN KAKTÜSLERİ YETİŞTİRİP SATAN KADINLARIN SAYISI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR. ESEN EVR..

Çin aşısı Coronavac- Türkiye, Brezilya ve Endonezya'da etkinlik oranları neden farklı- 08:29

Çin aşısı Coronavac- Türkiye, Brezilya ve Endonezya'da etkinlik oranla

Çinli Sinovac şirketinin geliştirdiği Coronavac'ın Covid-19'a karşı ne kadar etkili olduğuyla ilgili Türkiye, Endonezya ve Brezilya'da açıklanan veriler arasında büyük farklar var. Aşının özellikle Brezilya'daki sonuç..

Atalarından Miras Asırlık Tohumla Yerli Domates Yetiştiriyor 05:14

Atalarından Miras Asırlık Tohumla Yerli Domates Yetiştiriyor

Mersin'in Erdemli ilçesinde bir üretici atalarından miras kalan asırlık tohumlar ile organik domates yetiştiriyor. Halk arasında köy domatesi, Ragıp , cavcav , lapçin ya da anam babam domatesi olarak bilinen yerli ..

Taladro - Risale 3 03:57

Taladro - Risale 3

Söz: Taladro Müzik: Cem Coşkun Mix-Mastering-Düzenleme: Rashness _________________________________________ Yönetmen: Buğra Karaçam Yönetmen Yard. : Merve Duran Karaçam Görüntü yönetmeni : Alpaslan Topal Video kurgu: Am..

İşte uçan araba! 01:11

İşte uçan araba!

Slovakya'da bir uçan araba prototipi 35 dakikalık testi başarıyla tamamladı. İki şehir arasında uçan otomobil 2500 metre yüksekliğe ve 170 kilometre hıza ulaştı...

Sınır Kentinde Korona Tedbirleri Arttırılıyor 03:19

Sınır Kentinde Korona Tedbirleri Arttırılıyor

Kilis’te artan korona virüs vakaları nedeniyle İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından yeni kararlar alınırken, 50 dekardan az arazisi olanların sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulmayacağı bildirildi. Kilis Valisi Rec..

Antalya'da Üretilen Yavru Alabalıklar İlgi Görüyor 08:51

Antalya'da Üretilen Yavru Alabalıklar İlgi Görüyor

Antalya’nın Akseki İlçesinde üretilen yavru alabalıklar çeşitli il ve ilçelerdeki üreticilere satılıyor. Antalya’nın Akseki İlçesi Sinanhoca Mahallesi Kozarası mevkiinde yetiştirilen alabalık yavruları talep görmeye başl..

Şişli’de 'yol verme' kavgasında kan aktı- Taksici tartıştığı sürücüyü bacağından vurdu 03:03

Şişli’de 'yol verme' kavgasında kan aktı- Taksici tartıştığı sürücüyü

Şişli’de taksici ile kapalı kasa minibüs sürücüsü arasında meydana yol verme kavgasında çıktı. Taksici sürücüye önce sopayla saldırdı ardından da silahla bacağından vurdu. Yaralı sürücü hastaneye kaldırılırken, polis kaç..

İzmir'de Bir Kuyumcuda 10 Saniyede 10 Bin Liralık Hırsızlık! İşte Görüntüler 00:59

İzmir'de Bir Kuyumcuda 10 Saniyede 10 Bin Liralık Hırsızlık! İşte Görü

BİLEZİKLERİ KAŞLA GÖZ ARASINDA ÇALDI..

YKS'ye Adana damga vurdu! 02:18

YKS'ye Adana damga vurdu!

Milyonlarca adayın meraklı beklediği YKS sonuçları da bugün açıklandı ve sınava adana damgasını vurdu çifte birinci Adana'dan çıkarken eşit ağırlık bölümünde dereceye girenlerin arasında sürpriz bir isim vardı!..

ÖLMEDEN ÖNCEKİ GÖRÜNTÜLERİ DUYGULANDIRDI 01:41

ÖLMEDEN ÖNCEKİ GÖRÜNTÜLERİ DUYGULANDIRDI

MARMARİS'TEKİ YANGINDA KAZA YAPARAK ALEVLERİN ARASINDA KALAN GENÇ HAYATINI KAYBETTİ...

Manavgat'ta Yangına Arabayla Daldılar! İşte O Görüntüler! 01:42

Manavgat'ta Yangına Arabayla Daldılar! İşte O Görüntüler!

MANAVGAT'TA KÖYLÜLERE ERZAK GÖTÜREN ESNAF ALEVLER ARASINDA KALDI...

Türkiye’nin En Büyük Cam Terasında Sona Yaklaşıldı 03:09

Türkiye’nin En Büyük Cam Terasında Sona Yaklaşıldı

Fırat Nehri’yle Merzimen Çayı'nın birleştiği noktada yer alan ve önemli anıt eserlere ev sahipliği yapan Rumkale için doğa ile uyumlu Türkiye’nin en büyük Cam Terası yapımında sona doğru yaklaşılırken, bölge sakinleri te..

Ve Erdoğan'dan normalleşme açıklaması geldi! İşte tüm detaylar! 28:02

Ve Erdoğan'dan normalleşme açıklaması geldi! İşte tüm detaylar!

Koronavirüs vakalarının Türkiye'de düşüşe geçmesiyle birlikte normalleşme adımlarının da atılacağı kulislerden öğrenilen bilgiler arasında. Gerek hükümet yetkilileri gerek bilim kurulu üyelerinin saklamadığı bir gerçek o..

Tokat'ta İhracatık Kirazda Rekolte Kaybı 04:19

Tokat'ta İhracatık Kirazda Rekolte Kaybı

Tokat'ta, hava şartlarından etkilenen ihracatlık kiraz cinslerinde verim kaybı yaşanması çiftçiyi olumsuz etkiledi. Tokat merkeze bağlı Kemalpaşa ile Akyamaç Köyü kiraz üretimi ile yurt içi ve yurt dışında önemli bir paz..

Alevlerin arasındaki Şahin 01:35

Alevlerin arasındaki Şahin

25 YAŞINDAKİ ŞAHİN AKDEMİR, MUĞLA'DAKİ YANGIN HABERİNİ ALIR ALMAZ MOTOSİKLETİYLE YARDIMA KOŞTU, İTFAİYE EKİPLERİNE SU TAŞIDI, ANCAK DÖNÜŞ YOLUNDA KAZA GEÇİRİP O ALEVLERİN ARASINDA KALDI. O KAHRAMANDAN GERİYE AFET BÖLGES..

Otobüste -maskeni tak- kavgası! 01:16

Otobüste -maskeni tak- kavgası!

İstanbul Başakşehir'de özel halk otobüsüne maskesiz binen karı koca yolcuların tepkisiyle karşılaştı. Maske takamamak için direnen çift daha sonra maskelerini taksada araçtan inmek zorunda kaldı. Maskeni tak tartışması ..

İBB zabıtasının bir kadına uçan tekme attığı anlar kamerada 03:17

İBB zabıtasının bir kadına uçan tekme attığı anlar kamerada

Taksim Gezi Parkı'nda seyyar satıcılar ile zabıta arasında 17 gün önce sopalı bıçaklı kavganın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Tezgahını kaldırmak istedikleri seyyar satıcılar ile zabıta arasındaki kavganın yeni görüntüle..

SON DAKİKA! Yeşilçam'ın usta ismi Kartal Tibet'i kaybettik! Kartal Tibet kimdir ve kaç yaşındaydı? 01:41

SON DAKİKA! Yeşilçam'ın usta ismi Kartal Tibet'i kaybettik! Kartal Tib

Acı haberi oyuncu Civan Canova, Instagram hesabı üzerinden Güle güle Kartal ağabeyim, seni çok özleyeceğim. notuyla Tibet'in vefatını duyurdu. Ankara'da 1938'de dünyaya gelen Kartal Tibet, imza attığı 200'e yakın film..

Türkiye'de Üretilen Elektriğin Yüzde 12,9'u Rüzgar ve Güneşten Elde Edildi 01:49

Türkiye'de Üretilen Elektriğin Yüzde 12,9'u Rüzgar ve Güneşten Elde Ed

Londra merkezli düşünce kuruluşu Ember'in bu yılın ilk yarısını içeren Avrupa Elektrik Görünümü raporuna göre, Türkiye'de bu dönemde rüzgar ve güneşin toplam elektrik üretimindeki payı yüzde 12,9'a yükseldi. Türkiye, rüz..

Aydıncık ilçesindeki yangına havadan müdahaleye ara verildi 00:38

Aydıncık ilçesindeki yangına havadan müdahaleye ara verildi

Mersin'in Aydıncık ilçesindeki yangın karadan müdahaleyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Aydıncık ile Gülnar ilçesi arasında yer alan Pembecik Mahallesi'ndeki kızılçam ormanında dün çıkan yangını söndürmek için böl..

Yılların birikimini İmar Bankası’na kaptıran görme engelli mağdurun ‘hak arama’ mücadelesi 05:04

Yılların birikimini İmar Bankası’na kaptıran görme engelli mağdurun ‘h

Uzan ailesi üyelerinin Türkiye'de 1988-2003 yılları arasında faaliyette bulundurduğu İmar Bankası'nın mudilerinin mağduriyetleri sürüyor. Bankanın mağdurlarından görme engelli Ali Çimen, 2003 yılında yatırdığı eski para ..

Kadınların tartışması ortalığı karıştırdı! 02:17

Kadınların tartışması ortalığı karıştırdı!

Antalya'da komşu iki aile arasında çıkan kavgayı sonlandırmak isteyen polis yoğun çaba harcadı. 'Bitti' derken, yeniden başlayan kavgayı polisin, Yeter artık ya. Uzaklaşın artık anonsu da durduramadı. Kavga, polisin ya..

Yangında yavrularını kaybeden anne keçi, adeta hayata küstü 07:12

Yangında yavrularını kaybeden anne keçi, adeta hayata küstü

Muğla’da 29 Temmuz günü başlayıp Ağustos ayının 2. haftasına kadar devam eden orman yangınları sadece insanların değil, hayvanların da psikolojisini bozdu. Milas ilçesinde yangının en şiddetli yaşandığı bölgelerden olan ..

Mersin'de karayolunda ilginç görüntü 00:24

Mersin'de karayolunda ilginç görüntü

Mersin'de araç trafiğinin yoğun olarak yaşandığı bir cadde üzerinde yola uzanarak hareket halindeki araçların arasında adeta ölüme meydan okuyan bir şahıs, ilginç görüntüler oluşturdu...

MANAVGAT YANGIN YENİ GELİŞME (31 TEMMUZ 2021) 01:29

MANAVGAT YANGIN YENİ GELİŞME (31 TEMMUZ 2021)

MANAVGAT'TAKİ BÜYÜK YANGIN 4'ÜNCÜ GÜNÜNDE. Manavgat'ta sert esen rüzgarın etkisiyle yangınlar birçok alanda etkisini sürdürürken, itfaiye ve Orman Genel Müdürlüğü'ne bağlı ekipler zaman zaman zor anlar yaşıyor. Yangını ç..

Ankara'da Suriyeli mülteci gerginliği- Altındağ'da neler yaşandı- 09:36

Ankara'da Suriyeli mülteci gerginliği- Altındağ'da neler yaşandı-

Günlerdir Türkiye’de göçmen ve mülteci akınına karşı bir tepki vardı. 10 Ağustos günü Ankara’nın Altındağ ilçesindeki bir kavga zaten oldukça gergin olan bu ortam için bir kıvılcım etkisi yarattı. O akşam Suriyeli bi..