#Bacak arasında vites değiştirilen kadın

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi 01:47

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, cep telefonlarında 'ByLock' yüklü kişilerin FETÖ'ye üyeliği konusunda kesin bir kabul oluştuğunu açıkladı. Fetullahçı Terör Örgütü'nün ..

Şık Ayakkabı Modelleri 02:18

Şık Ayakkabı Modelleri

2016 ya damgasını vurmuş ve 2017 nin de vazgeçilmezleri arasında olacak olan birbirinden güzel ve gözalıcı,şık topuklu ayakkabı modellerini videomuzda izleyebilirsiniz.Kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen unutmayın.İ..

  • Kadınca tarafından
  • 1.991 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım_ İki Ülke Yeni Bir Savaş Uçağı Geliştirme Projesi Üzerinde Çalışacak 01:03

Başbakan Yıldırım_ İki Ülke Yeni Bir Savaş Uçağı Geliştirme Projesi Üz

Başbakan Yıldırım, Milli Muharip Uçak Projesi'ni geliştirmeye yönelik Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. ile İngiliz savunma devi BAE Systems arasında çerçeve sözleşme imzalandığını bildirdi...

Time, Yahudileri Kurtaran Müslümanların Hikayelerini Paylaştı 01:55

Time, Yahudileri Kurtaran Müslümanların Hikayelerini Paylaştı

Time dergisi son sayısında 2. Dünya Savaşı sırasında Nazi'lerden kurtarılan Yahudiler ile ilgili bir dosya yayınladı. Dosya Yahudiler'i Holokost'tan kurtaran Müslümanlar'ın Unutulmuş Öyküleri başlığını taşıyor. O öykül..

İncirlik'teki Darbecilere Polis Engeli Kameralarda 04:29

İncirlik'teki Darbecilere Polis Engeli Kameralarda

Adana'da FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasıda 10. Tanker Üs Komutanlığının giriş nizamiyesinde önlem alan polis ekipleri ile darbeci komutanlar arasında yaşanan gerginliğin güvenlik kameralarına yansıdığı ortaya çı..

2017 Gümüş Rengi Topuklu Ayakkabı Modelleri 03:05

2017 Gümüş Rengi Topuklu Ayakkabı Modelleri

Özellikle gece şıklığının tamamlayıcısı olan ve son zamanlarda da öne çıkan gümüş renk ayakkabı modelleri bu sezonda da yine vazgeçilmezler arasında yerini almakta.Umarım beğenirsiniz.İyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' 07:34

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir'

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' Başbakan Binali Yıldırım, “Dostlarımızın, kardeşlerimizin, Asya’dan, Afrika’dan, sığınacakları, yatırımlarını yapacakları en güvenli liman Türkiye’dir” dedi Başbakan ..

Kızlar İçin Cool Olma Önerileri (Okulda) 03:19

Kızlar İçin Cool Olma Önerileri (Okulda)

Her ortamada dikkatleri olumlu anlamda üzerine çekmek isteyenler için önerilerimiz için videomuzu izleyebilirsiniz.Umarım beğenirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler,iyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 858 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Sinop 2 1:02:46

Maceracı _ Sinop 2

Karadeniz’in serin dalgaları, yemyeşil doğası ve eşsiz hikâyeleri arasında bir gezintiye çıkmak için yaz aylarını bekleyenler, Maceracı sizler için bu güzel yolculuğu hemen bugün gerçekleştiriyor. Maceracı bu hafta, yara..

Japonya'da Son Moda Terapi_ Yetişkin Kundaklama 00:51

Japonya'da Son Moda Terapi_ Yetişkin Kundaklama

Japonya’da son moda terapi: Yetişkin kundaklama Yeni doğan bebeği kundaklama geleneği artık Japonya’da yetişkinler arasında da yaygın. Otonamaki adı verilen teknikle özellikle doğum sonrası kadınların başlıca şikayeti o..

Katar - Dünyanın en zengin ülkesi! 06:53

Katar - Dünyanın en zengin ülkesi!

Dünyada en zengin ülkeler arasında bulunan Katar....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.329 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Merkel ile Kılıçdaroğlu Bir Araya Geldi 01:06

Merkel ile Kılıçdaroğlu Bir Araya Geldi

Almanya Başbakanı Angela Merkel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Kılıçdaroğlu ile Merkel arasında Almanya Büyükelçiliği Rezidansı'nda gerçekleşen görüşme yaklaşık 50 dakika sürdü...

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

İşte Moda Diyeceğiniz Çanta Modelleri 11:42

İşte Moda Diyeceğiniz Çanta Modelleri

Her yerde dikkatleri üzerine çekmek isteyenlerin öncelikli tercihleri arasında olan 2017 çanta modellerini videomuzda izleyebilirsiniz.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen unutmayın,iyi seyirler dil..

  • Kadınca tarafından
  • 1.288 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' 06:55

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi'

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' Türkiye genelinde özellikle son yıllarda üretimi artan Solucan Gübresi pazarı büyümeye devam ediyor. Edirneli solucan gübresi üreticisi Fedai Canım, 2 milyon TL yatırım..

Göz Göre Göre Kar Aracına Sıkışan Adam 00:59

Göz Göre Göre Kar Aracına Sıkışan Adam

Arkadaşının kar aracının saplandığı yerden çıkmasına yardım eden adam, bir anda aracın dişlileri arasında kaldı.Durumu farkedilmesi üzerine araç durduruldu ve arkadaşları adamı sıkıştığı yerden kurtardı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 662 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Topuklu Ayakkabı Aşkından Vazgeçemeyenlere!!! 07:40

Topuklu Ayakkabı Aşkından Vazgeçemeyenlere!!!

Sizler de hem modern hem şık hem de modaya uygun giyinmek istiyorsanız. 2016-2017 en güzel topuklu ayakkabı modelleri arasında tercih yaparak2017 bayan ayakkabı modelleri ve ayakkabı modası; şöyle bir göz gezdirmek gerek..

  • Kadınca tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Bahçeli_ Erdoğan’ı Tercih Edeceğimizi Herkes Kafasına Sokmalıdır 00:36

Bahçeli_ Erdoğan’ı Tercih Edeceğimizi Herkes Kafasına Sokmalıdır

MHP Genel Başkanı Bahçeli, 'Perinçek ve hayırcı yoldaşlarıyla Erdoğan arasında bir tercih hakkımız olursa, kesinlikle ve istinasız Sayın Erdoğan’ı tercih edeceğimizi herkes bilmeli ve kafasına sokmalıdır. dedi...

Futbol Maç Sahası, savaş alanına döndü. 2 kişi yaralandı -Bodrum 03:25

Futbol Maç Sahası, savaş alanına döndü. 2 kişi yaralandı -Bodrum

Bodrum'da oynanan Konacıkspor - Menteşe Yerküpespor maçının bitişi düdüğüyle saha karıştı. Sahaya giren taraftarla futbolcuların birbirine girdiği olaylarda 1 futbolcu ile 1 taraftar yaralandı. Muğla 1. Amatör Küme A Gru..

Çin'de Hava Kirliliğinde Sarı Alarm Verildi 01:22

Çin'de Hava Kirliliğinde Sarı Alarm Verildi

Çin'de Hava Kirliliğinde Sarı Alarm Verildi Çin Ulusal Meteoroloji Merkezi, ülkenin kuzey bölgelerinde artan hava kirliliği nedeniyle sarı alarm verdi. Merkez, dışarıda maske takılmasını önerdi. Çin'in kuzey bölgeleri..

İstanbul Çamlıca'ya Dev Tv Kulesi 02:22

İstanbul Çamlıca'ya Dev Tv Kulesi

İstanbul Çamlıca'ya Dev Tv Kulesi Temeli bitti gövde inşaatına geçildi. Çamlıca'da tüm TV ve radyo vericilerinin toplanacağı TV kulesi inşaatı hızla ilerliyor. Peki 365 metrelik dev kule ne zaman açılacak? TV ve radyo v..

Dünyada ve Türkiye'de Öpüşme Sahneleri-Çok Güleceksiniz!!! 02:11

Dünyada ve Türkiye'de Öpüşme Sahneleri-Çok Güleceksiniz!!!

Dünyadan öpüşme sahneleri ve Türkiye'den öpüşme sahneleri. Beyaz'ın programına katılan İbrahim Tatlıses'in yapmış olduğu filmlerdeki öpüşme sahnelerini gülerek izleyeceksiniz ve dünya sinemasıyla Türk sineması arasında o..

  • ANKA tarafından
  • 1.672 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir Maçta 92 Sayı Attı 00:21

Bir Maçta 92 Sayı Attı

ABD'de lise basketbol ligi oyuncularından La-Melo Ball bir maçta kaydettiği 92 sayıyla geleceğin yıldızlarından biri olacağının sinyallerini verdi...

Cep Telefonu Kan Tahlili Yapabilecek 01:35

Cep Telefonu Kan Tahlili Yapabilecek

Tahlil için kan örneği verdikten sonra 24 ila 48 saat arasında beklemek gerekiyor. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, bu süreci çok daha hızlı ve kolay hale getirecek bir proje üzerinde çalışıyor. Buna göre, özel bir kağı..

Belçika'da Mikro-Çipli Personel Devri 00:25

Belçika'da Mikro-Çipli Personel Devri

Belçikalı bir pazarlama firması kimlik kartlarını ortadan kaldırarak çalışanlarının vücuduna mikro-çip yerleştirmek istediğini duyurdu. Tanesi yaklaşık 100 Euro değerinde olan ve pirinç tanesi büyüklüğünde olan mikro-çip..

Işid'  Türk askerine Drone  saldırdı ve 4 asker Yaralı 01:14

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatının 83'üncü gününde, gün içerisinde yaşanan çatışmalarda 9 Muhalifin şehit olduğu, 52 Muhalifin yaralandığını ..

Rusya Ekonomi Bakanı Rüşvet Suçlamasıyla Gözaltına Alındı 02:33

Rusya Ekonomi Bakanı Rüşvet Suçlamasıyla Gözaltına Alındı

Rusya Ekonomi Bakanı Rüşvet Suçlamasıyla Gözaltına Alındı Rusya Ekonomi Bakanı Aleksey Ulyukayev, 2 milyon doların üzerinde rüşvet aldığı gerekçesiyle gözaltına alındı. Rusya Ekonomi Bakanı Aleksey Ulyukayev, rüşvet s..

Demet Akalın Aleyna Tilkiye Kafayı Taktı 03:00

Demet Akalın Aleyna Tilkiye Kafayı Taktı

Demet Akalın'la Aleyna Tilki arasında sular durulmuyor.Bakalım ünlü popçu Aleyna Tilki ile ilgili neler demiş...

  • ANKA tarafından
  • 988 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yok Artık 00:40

Yok Artık

adamda ne güç varmış,dünyanın güçlü kişileri arasında..

Güçlü Türkiye İçin Davut Güloğlu'da Evet Dedi 03:37

Güçlü Türkiye İçin Davut Güloğlu'da Evet Dedi

Son dönemde sanatçılar arasında da kızışan evet hayır halkoylamasının yapılacağı anayasa değişikliği için ünlü şarkıcı Davut Güloğlu da Evet dedi ve 15 Temmuz sonrası yaşananlarla ilgili düşüncelerini açıkladı...

  • ANKA tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 8 yıl önce