#Bacak arasında vites değiştirilen kadın

Devlerin Aşkı 1976 Türkan Şoray  Kadir İnanır  Türk Filmi İzle 1:19:42

Devlerin Aşkı 1976 Türkan Şoray Kadir İnanır Türk Filmi İzle

Devlerin Aşkı 1976 yılı Türkiye yapımı yönetmeniliğini Osman F. Seden'in yaptığı dramatik romantik Türkân Şoray ve Kadir İnanır filmdir. İrfan Ünal filmin yapımcılığını üstlenmiştir. Filmde iki kişi arasında geçen bir aş..

Pastacılar Kralı Geleceğin Pastacısı 00:49

Pastacılar Kralı Geleceğin Pastacısı

Pastacılar Kralı Buddy Valastro, geleceğin pastacısını seçmek için 10 kişi arasında yarışma düzenliyor. Her bölümde bir yarışmacının elendiği yarışmada hem eğlenecek hem de birbirinden leziz pasta çeşitlerini göreceksini..

İtalya'da Bankacılık Krizi: Uni Credit 13 Milyar Euro Sermaye Artırımına Gidiyor 01:03

İtalya'da Bankacılık Krizi: Uni Credit 13 Milyar Euro Sermaye Artırımı

Sorunlu kredi miktarının fazlalığı yüzünden kriz yaşayan İtalyan bankaları arasında yer alan Uni Credit, 13 milyar euroluk sermaye artırımına gitmeyi ve maliyetleri kısmayı planlıyor. Bankanın, 1.7 milyar euroluk maliye..

Halep'in Doğusunda Savaş Sona Erdi 01:17

Halep'in Doğusunda Savaş Sona Erdi

Rusya öncülüğündeki rejim güçlerinin ağır bombardımanı altındaki Halep’in doğusunda ateşkes sağlandı. Görüşmeler Türk istihbarat yetkilileri ile Rus askeri makamları arasında yapılırken, ilk etapta bölgedeki sivillerin,..

Azeri Gazı TANAP Projesi Çanakkale'ye Dayandı 02:17

Azeri Gazı TANAP Projesi Çanakkale'ye Dayandı

Azerbaycan gazını Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyan ve çalışmaları uzun zamandır devam eden Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi'nin Gönen etabında çalışmalar başladı. Ardahan'dan başlayan ve Çanakkale il sınırına..

Poşetten Messi Forması Giyen Minik Murtaza, Kahramanı İle Buluştu 01:44

Poşetten Messi Forması Giyen Minik Murtaza, Kahramanı İle Buluştu

Poşetten yapılmış Messi formasıyla fotoğrafları sosyal medyada yayılan Murtaza, dün akşam oynanan El Ehli - Barcelona maçının başlama vuruşunu yaptı. Afganistan'ın Gazni vilayeti Caguri ilçesinde yaşayan Murtaza, fotoğr..

Ivana Sert Ve Nur Yerlitaş Arasındaki Kriz Tatlıya Bağlandı! 02:35

Ivana Sert Ve Nur Yerlitaş Arasındaki Kriz Tatlıya Bağlandı!

Geçtiğimiz günlerde İşte Benim Stilimde jüri üyeleri arasında çıkan tartışma sonucu İvana Sert'in işine son verilmişti.Ancak Nurella araya girerek yapımcılarla görüştü ve sonrasında İvana Sert'in tekrar işinin başına dön..

  • ANKA tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hangi Ünlünün Kaç Sahte Takipçisi Var! 06:49

Hangi Ünlünün Kaç Sahte Takipçisi Var!

Geçtiğimiz hafta sanatçılar arasında başlayan tıklanma tartışması bu haftada devam etti.Ünlülerin İki farklı sosyal medya hesapları üzerinde büyük farklar olması, bu durumun sahte takipçi satın aldıklarını iddia edildiğ..

  • ANKA tarafından
  • 792 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bakan Çavuşoğlu Abd’li Mevkidaşıyla Görüştü 01:40

Bakan Çavuşoğlu Abd’li Mevkidaşıyla Görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından alınan bilgilere göre, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bugün ABD Dışişleri Ba..

Erdoğan ile Putin ile Halep’i Görüştü 00:42

Erdoğan ile Putin ile Halep’i Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin telefonda Halep’i görüştüler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Federasyonu Başkanı Vladimir Putin arasında bu akşam bir telefon görü..

Türk ve Rum Halkı Kıbrıs İçin Tek Yürek Oldu 01:03

Türk ve Rum Halkı Kıbrıs İçin Tek Yürek Oldu

Kıbrıslılar adada yaşayan iki halkın tek bir devlet çatısı altında birleşmesi için bir protesto gösterisi düzenledi. Geçtiğimiz çarşamba günü Lefkoşa’da gerçekleştirilen eyleme Türk ve Rum asıllı binlerce Kıbrıslı katıl..

Facebook Sahte Haberleri İşaretleyecek 00:40

Facebook Sahte Haberleri İşaretleyecek

Dünyanın en yaygın sosyal medya sitesi Facebook, başlatacağı yeni bir uygulamayla kullanıcılarının paylaştığı doğru olmayan haberlerin platform üzerinde yayılmasıyla daha etkin mücadele edeceğini açıkladı. Geçtiğimiz ay..

Niloya Yumurta Hd İzle 05:27

Niloya Yumurta Hd İzle

Sarı kanat bugün çok huysuzdur. Hiç yumurta vermeyi istememektedir. Niloya ise yumurtayı almaya kararlıdır. Sarı kanat ve Niloya arasında eğlenceli bir mücadele yaşanır. Niloya kahvaltı sofrasına yumurta getirebilmek içi..

Joshua Greer Attığı Yumrukla Şalterleri Kapadı! 01:07

Joshua Greer Attığı Yumrukla Şalterleri Kapadı!

Boksseverlerin ringlere heyecan katan nakavt pozisyonları anılarına bir yenisini daha eklendi. Joshua Greer ve James Gordon Smith arasında oynanan maçta Greer rakibine öyle bir yumruk attı ki Gordon Smith'in resmen şalte..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Olay Görüntüler!Gülben Ergen'in Eski Eşi Erkan Çelik'e  Polis Şiddeti! 00:55

Olay Görüntüler!Gülben Ergen'in Eski Eşi Erkan Çelik'e Polis Şiddeti!

Hollanda'da yaşanan olaylar arasında kalan Gülben Ergen'in eski eşi ve TRT haber spikeri Erhan Çelik Hollanda polisinin şiddetine de maruz kaldı...

  • ANKA tarafından
  • 1.055 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Parmak Fena Sıkıştı ! 03:44

Parmak Fena Sıkıştı !

Traktör arasında kalan parmak fena sıkıştı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 712 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Veysi Kaynak: Askerlerin Bulunduğu Otobüse Yönelik Bir Saldırı 02:57

Veysi Kaynak: Askerlerin Bulunduğu Otobüse Yönelik Bir Saldırı

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak: Askerlerin bulunduğu otobüse yönelik bir saldırı. Bu hadise Türkiye'yi asla istikametinden saptıramayacak dedi. Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak: Askerlerin bulunduğu otobüse yönelik..

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı 05:30

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı

Nijerya’nın kuzey doğusunda milyonlarca insan Boko Haram’ın zulmünden kaçtı. Ancak şimdi de açlık tehdidiyle karşı karşıyalar. Yaklaşık 9 milyon kişi gıda sıkıntısı yaşıyor. 5 yaşın altında 2.1 milyon çocuk kötü beslenm..

Kemal Sunal'ın Tayyip Erdoğan Yorumu! 01:03

Kemal Sunal'ın Tayyip Erdoğan Yorumu!

Türk sinemasının sevilen isimlerinden merhum Kemal Sunal, 1994-1995 yılları arasında, Star TV'de yayınlanmış Bay Kamber dizisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında bir yorumda bulunuyor. İstanbul'daki su sorun..

Enfes Bir Filme Hazır Olun! Baby Driver'dan İlk Fragman Geldi! 02:49

Enfes Bir Filme Hazır Olun! Baby Driver'dan İlk Fragman Geldi!

Oyuncu kadrosu ile dikkat çeken ve asksiyon dolu fragmanı ile göz dolduran Baby Driver, 2017'nin merakla beklenen enfes filmleri arasında yerini aldı. Edgar Wright’ın yönetmenlik koldtuğunda oturduğu ve Angel Elgort, Jam..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.659 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çekirge Yiyen Kurbağalar 14:00

Çekirge Yiyen Kurbağalar

Çekirge Arasında Bırakılan Kurbagalar......

Yeşil Sahada Büyük Kavga 03:46

Yeşil Sahada Büyük Kavga

Gama ve Brasiliense maçı, ikinci 45 dakika oynanmadan bitti. Önce futbolcular arasında başlayan, sonra taraftarların da dahil olup büyüdüğü kavga maçın ikinci yarının oynanmasına engel oldu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kısmetse Olur 383. Bölüm Fragmanı 02:05

Kısmetse Olur 383. Bölüm Fragmanı

Kanal D'nin en çok izlenen yayınları arasında olan Kısmetse Olur'da 15 mart çarşamba günü neler yaşanacak.Hangi yeni aşklar tomurcuk verecek..İzleyip göreceğiz...

  • ANKA tarafından
  • 9.654 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Samsun Merkezli 14 İlde Fetö Operasyonu: 18 Gözaltı 01:03

Samsun Merkezli 14 İlde Fetö Operasyonu: 18 Gözaltı

Samsun merkezli 14 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda 18 kişi gözaltına alındı. Samsun merkezli 14 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda 18 kişi gözaltına alındı. Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde Sam..

Dünya İnsan Kaçakçılığında Rekora Koştu 01:35

Dünya İnsan Kaçakçılığında Rekora Koştu

Dünya bir defa daha insan kaçakçılığıyla mücadelede sınıfta kaldı. Birleşmiş Milletler Uyuşturucu Kaçakçılığı ve Suç Örgütleriyle Mücadele Örgütü (UNODC) tarafından yayımlanan son rapor bu küresel tehdidin gittikçe büyüd..

BM: Bu Yıl 5 Bini Aşkın Sığınmacı Akdeniz'de Can Verdi 00:57

BM: Bu Yıl 5 Bini Aşkın Sığınmacı Akdeniz'de Can Verdi

Birleşmiş Milletler Mülteci Ajansı, Akdeniz’de Libya ile İtalya arasında iki farklı kazada dün yaklaşık 100 sığınmacının boğulduğunu ve böylece 2016 yılında Akdeniz’de ölen sığınmacı sayısının 5 bini aştığını bildirdi. ..

Ejderhalar Lordu 1982 Türkçe Dublaj Film İzle 1:27:12

Ejderhalar Lordu 1982 Türkçe Dublaj Film İzle

Dragon ve Bull çoğu zamanlarını çapkınlıkla ve birilerini takip etmek için ajanlık yaparak geçiren çocukluk arkadaşlarıdır.Bu ikilinin yakınlarında Çin’den değerli el sanatlarını batıya pazarlayan kaçakçı bir çete vardır..

  • Film İzle tarafından
  • 14.952 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı Türkçe Dublajlı 3.Fragmanı Hd İzle 02:31

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı Türkçe Dublajlı 3.Fragmanı Hd İzle

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı filminin konusu, Manhattan şehrinde bir apartmanda sahibi Katie ile güzel bir hayat süren Terrier türü Max, sahibinin bir gün eve kırma bir köpek olan Luke'u getirmesiyle gözden düştüğünü h..

Kısmetse Olur - Rabia ve İlkay Yakınlaşıyor! 03:18

Kısmetse Olur - Rabia ve İlkay Yakınlaşıyor!

Kanal D nin evlilik programı Kısmetse Olur da 15 mart çarşamba günü yayınlanan bölümde Rabia ve İlkay yakınlaşıyor.Rabia'yı kırmızı odaya çağıran İlkay, onu yakından tanımak istediğini söylüyor ve ikili arasında romantik..

  • ANKA tarafından
  • 1.070 görüntüleme
  • 8 yıl önce
'Hollanda bir koalisyonlar ülkesidir' 03:02

'Hollanda bir koalisyonlar ülkesidir'

Seçimlerin ardından Hollanda'da siyasi hava nasıl, ülke içinde ve dışında beklentiler neler? Euronews muhabiri James Franey Algememeen Dagblad gazetesinden siyaset yorumcusu Wiert Duk'le konuştu *Wiert Duk:* Bu Mark Ru..