#Bacak arasında vites değiştirilen kadın

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği'' 08:33

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği''

Robotlar uzay araştırmalarının bir vazgeçilmezi… Bu aygıtlar yörüngede çalışmayı mümkün hale getiriyor. Birlikte çalışması en karmaşık aygıtlardan biri de Uluslararası Uzay İstasyonu’ndaki Canadarm 2 robotu… Bu robotlar..

Bülent Ersoy Ve Lerzan Mutlu Canlı Yayında Yüzleşti! 08:19

Bülent Ersoy Ve Lerzan Mutlu Canlı Yayında Yüzleşti!

Oya Aydoğan'ın ölümü üzerine Diva Bülent Ersoy ve Lerzan Mutlu arasında tartışma başlamıştı! Renkli Sayfalar programına telefonla bağlanan Bülent Ersoy, Lerzan Mutlu ile arasındaki tartışmalara ve suçlamalara yanıt verdi..

  • ANKA tarafından
  • 717 görüntüleme
  • 8 yıl önce
maNga -- Alışırım Gözlerimi Kapamaya 05:50

maNga -- Alışırım Gözlerimi Kapamaya

Tertemizdi sanki dünya gözlerimi açtığım anda Hiç düşünmeden inandım masal tadında yarınlara Yalanlar ortasında kaldı tüm çocukluk anılarım Çizgi romanların dışında bir kahraman bulamadım Toz pembe olmasaydı keşke t..

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor 04:00

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor

Eski MİT görevlisi Cemal Alparslan Ertuğ, yaptığı açıklamada Rusya'nın intikam planı hazırladığı ve CIA'den suikastin intikamını alacağını ifade etti. İşte Cemal Alparslan Ertuğ'un yaptığı bomba açıklamalar; Ben polis m..

Arjantin'de Faiz Anlaşmazlığı Bakanı Koltuğundan Etti 01:05

Arjantin'de Faiz Anlaşmazlığı Bakanı Koltuğundan Etti

Arjantin’de merkez bankasıyla yaşanan uyumsuzluk maliye bakanını kabine dışına itti. Ekonomik krizden çıkış yolu aranan ülkede Maliye Bakanı Alfonso Prat-Gay faizlerin düşürülmesini istiyordu. Ancak onun bu talebi “enfla..

Etna Yanardağı'ndaki Patlamada BBC Çalışanları da Yaralandı 01:00

Etna Yanardağı'ndaki Patlamada BBC Çalışanları da Yaralandı

Avrupa'nın en aktif yanardağlarından olan Etna'da meydana gelen patlamada 10 kişi yaralandı. İtalya'nın Sicilya Adası'ndaki volkanda oluşan yeni kraterden püsküren lavlar nedeniyle yaralananlar arasında bölgede çekim yap..

Bir Garip Aşk 36. Bölüm Fragmanı 00:46

Bir Garip Aşk 36. Bölüm Fragmanı

Bir Garip Aşk 36. bölüm fragmanı yayınlandı! ARNAV, LAVANYA’DAN AYRILDIĞINI HERKESE SÖYLER Arnav, Lavanya’dan ayrılma kararı aldığını herkesle paylaşır. Raizada ailesi büyük bir şaşkınlık içerisindedir. Ancak Anjali diğe..

  • PengoTV tarafından
  • 966 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Birleşik Devletlerin Dışişleri'nden Erdoğan'a Yanıt: Suçlamalar 01:36

Birleşik Devletlerin Dışişleri'nden Erdoğan'a Yanıt: Suçlamalar "Gülün

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri liderliğindeki DEAŞ karşıtı uluslararası koalisyonu teröre destek vermekle suçladı. Dün Ankara’ya resmi bir ziyarette bulunan Gineli mevkidaşı Alph..

Konyanın Beyşehir'ini Bir de Böyle İzleyin 01:13

Konyanın Beyşehir'ini Bir de Böyle İzleyin

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölüne sahip Konya’nın Beyşehir ilçesi, günlerdir aralıklarla etkili olan kar yağışının ardından bembeyaz bir görüntüye büründü. Karla birlikte gelen soğuk havalar sebebiyle göl kıyıları b..

Emine Aydın'ın Yırtmacı Olay Oldu! 07:13

Emine Aydın'ın Yırtmacı Olay Oldu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 17 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 95. bölümünde Simay Tokatlı, Emine Aydın'a bu abiyeyi daha önceki yarışma programında giyip giymediğini sorunca ikili arasında gerginlik çıktı...

  • ANKA tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kerry_Kudüs Konusunda İki Devletli Çözüm Getirilmeli 00:42

Kerry_Kudüs Konusunda İki Devletli Çözüm Getirilmeli

Amerikan Dışişleri Bakanı John Kerry, Filistin-İsrail sorununa ilişkin bugün bir basın açıklaması düzenledi. Beyaz Saray’dan önemli mesajlar veren John Kerry, bölgede kalıcı bir çözümün sağlanması için iki devletli bir ..

İran_ Riyal Serbest Düşüşte 02:58

İran_ Riyal Serbest Düşüşte

İran’ın para birimi Riyal, Dolar karşısında tarihi bir düşüş kaydetti. Haziran ayından bu yana Riyal Dolar karşısında yüzde 20 değer kaybetti. 1 Dolar bugün 41 bin 300 Riyal’e eşit. Uzmanlara göre ülkede yaptırımlardan..

Şok İfşa! Onur ve Gözdenin Bomba Ses Kaydı - Aycan'dan Kurtulmam Lazım! 01:27

Şok İfşa! Onur ve Gözdenin Bomba Ses Kaydı - Aycan'dan Kurtulmam Lazım

Kısmetse Olur ifşalarına bir yenisini daha ekleyeceğiz.İşte onlardan Gözde ile Onur arasında geçen ses kaydını sizlerle paylaşıyoruz...

  • ANKA tarafından
  • 2.175 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aziz Patrick Günü'nde Dünya Yeşile Büründü 01:06

Aziz Patrick Günü'nde Dünya Yeşile Büründü

Aziz Patrick Günü dünyanın birçok ülkesinde renkli etkinliklerle kutlandı. Çin Seddi, başkent Roma'daki Kolezyum, dünya harikaları arasında gösterilen Niagara Şelaleleri, Aziz Patrick Günü nedeniyle yeşile bürünen yerler..

  • PITIRCIK tarafından
  • 597 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Simay ve Bahar Birbirine Girdi! Bön Bön Bakma! 14:17

Simay ve Bahar Birbirine Girdi! Bön Bön Bakma!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 20 Mart 2017 Pazartesi günü yayınlanan 97. bölümünde Bahar Candan, Simay Tokatlı'nın kendisinden nefret ettiğini iddia edince ikili arasında kavga çıktı. Bahar, Simay'ın duygu durumunun sürekli..

  • ANKA tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeni Yarışmacı Tuğbayı Fena Trolledi! 08:26

Yeni Yarışmacı Tuğbayı Fena Trolledi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 20 Mart 2017 Pazartesi günü yayınlanan 97. bölümünde Tuğba Çiğdem, Bahar Candan'ın saçlarını toplasaydın eleştirisine keyfim böyle istedi diye cevap verince ikili arasında gerginlik çıktı. Se..

  • ANKA tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uyku Pozisyonunuza Bakıp Kişiliğinizi Öğrenin 05:00

Uyku Pozisyonunuza Bakıp Kişiliğinizi Öğrenin

Uyku pozisyonunuz sizin hakkınızda pek çok şey söyler. Peki sizin uyku pozisyonunuz ne söylüyor, hadi bir göz atalım.. 1 – DİZLERİNİZ DIŞARI ÇIKMIŞ HALDE YAN YATARAK UYUMAK Eğer dizleriniz dışarı çıkmış halde yan yatara..

  • PengoTV tarafından
  • 980 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Brezilya'da Cezaevinde İsyan_ En Az 60 Ölü 00:57

Brezilya'da Cezaevinde İsyan_ En Az 60 Ölü

Brezilya’da bir cezaevinde iki ayrı suç çetesi tarafından başlatılan isyanda en az 60 kişi yaşamını yitirdi. Brezilyalı yetkililer pazar günü öğleden sonra başlayan ayaklanmanın ancak sabah saatlerinde kontrol altına al..

Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Hakim Karşısında 01:21

Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Hakim Karşısında

Fransız bir çiftçi Afrikalı mültecilerin İtalya’dan Fransa’ya geçişine yardım ettiği suçlamasıyla hakim karşısına çıktı. Nice’de görülen mahkeme önünde Cedric Herrou için destek gösterisi yapıldı Herrou suçlu bulunması ..

Suriye ordusu Şam'ın Banliyölerinde Operasyon Başlattı 00:48

Suriye ordusu Şam'ın Banliyölerinde Operasyon Başlattı

Suriye ordusu Şam yakınlarında muhalif grupların elindeki bölgelere yönelik operasyon başlattı. Beşar Esad'a bağlı ordu güçleri ile muhalifler arasında şiddetli çatışmaların başkentin kuzeydoğusundaki Cobar semtinde yo..

Las Vegas'ta İyor Ve Gitarlı Adamın Kavgası 03:57

Las Vegas'ta İyor Ve Gitarlı Adamın Kavgası

Las vegas'ta iyor (winnie the pooh çizgi filmindeki depresif mor eşek) ve gitarlı adam arasında meydana gelen kavganın kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 943 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kedi ile Köpeğin Güldüren Düellosu 01:56

Kedi ile Köpeğin Güldüren Düellosu

Sizinde bildiğiniz gibi çoğu kedi ve köpek birbirleri arasında uyum sağlayamazlar. Genellikle sokaklarda veya caddelerde yaşayan kedi ve köpekler birbirleriyle asla anlaşamazlar. Kediden kaçan köpeğin güldüren videosunu..

  • PITIRCIK tarafından
  • 609 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cesur ve Güzel 19 Bölüm Fragman 00:45

Cesur ve Güzel 19 Bölüm Fragman

Aradığı cevaplara çok yaklaşan Cesur’un tehlikeli oyunu, beklenmedik bir kurşunla yarıda kalır. Babasını uçurumun kenarında, ölümle yaşam arasında bulan Sühan, Cesur’un gözlerine bakar ve son sözünü söyler...

Podyum Bir Anda Karıştı Öykü Serter Ne Yapacağını Şaşırdı! 20:47

Podyum Bir Anda Karıştı Öykü Serter Ne Yapacağını Şaşırdı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 19 Ocak 2017 Perşembe günü yayınlanan 46. bölmünde Niran Yalaz podyuma çıkınca stüdyo bir anda karıştı. Yarışmacılar kendi aralarında konuşurken jüride kendi arasında eğlendi. Öykü Serter ise n..

  • ANKA tarafından
  • 1.241 görüntüleme
  • 8 yıl önce
2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik 04:00

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik

2016’da uzayda da hareketli anlar yaşandı. Mart 2016’da Uluslararası Uzay İstasyonu’na (UUİ) yeni bir ekip ulaştı. Kazakistan’ın Baykonur Uzay Üssü’nden fırlatılan ve astronotlar Rus Max Surayev, Alman Alexander Gerst v..

Rahibeler Sosyal Medya Kanalı Açtı 00:54

Rahibeler Sosyal Medya Kanalı Açtı

Belçika’nın kuzeybatısında Flaman bölgesinde bulunan Benediktin tarikatına ait bir manastırda görevli rahibeler kendilerine ait bir sosyal medyada kanal açtı.Rahibeler yayınladıkları kısa videolarda manastırın kalın duva..

Zekalarıyla Çok Şaşırtan 5 Hayvan ve İnanılmaz Yetenekleri 08:23

Zekalarıyla Çok Şaşırtan 5 Hayvan ve İnanılmaz Yetenekleri

İnsan zihni, tarih boyunca hayvanlarla ilgili en köktenci inançlarını üretti. Daha önce, “Hayvanlar Düşünebilir mi” sorusuna yanıt arayarak, bu köktenci inançlardan birini enine boyuna irdelemiştik. Bugün ise daha spesif..

Ruhsar 9.Bölüm 42:00

Ruhsar 9.Bölüm

Ruhsar, 1998 - 2001 yılları arasında Kanal D'de yayınlanmış fantastik tarzda bir aile dizisi. Dizi Ruhsar ve Mazhar adında iki insanın ölümsüz aşklarını ve başlarından geçen tuhaf olayları anlatır. Eylül 2002 itibarıyla ..

Athletics - Mens 100m - T44 Final - London 2012 Paralympic Games 08:38

Athletics - Mens 100m - T44 Final - London 2012 Paralympic Games

2012 Yaz Paralimp Çalışmaları Erkekler için 100m atletizm olayları, 31 Ağustos - 8 Eylül tarihleri ​​arasında Londra Olimpiyat Stadı'nda gerçekleşti. Toplam 15 etkinlik, 15 ayrı sınıflandırma için bu mesafeden itiraz edi..

Neslihanın O Yürüyüşü İvanayı Güldürdü! 09:07

Neslihanın O Yürüyüşü İvanayı Güldürdü!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 21 Mart 2017 Salı günü yayınlanan 98. bölümünde Neslihan Doğrusöz podyum yürüyüşünü yaparken İvana Sert yine müdahalede bulundu ve Neslihan'ın yürüyüşündeki değişim kimsenin gözünden kaçmadı. D..

  • ANKA tarafından
  • 652 görüntüleme
  • 8 yıl önce