#Bacak arasında vites değiştirilen kadın

Ayşegül Aldinç Kimdir? 03:38

Ayşegül Aldinç Kimdir?

1981 yılında İrlanda'nın başkenti Dublin'de Eurovision yarışmasında Türkiye'yi temsil etmiştir. İlk solo albümünü 1988'de çıkartan Aldinç, 1985 - 1998 yılları arasında Avrupa'nın birçok ülkesinde, Sovyetler Birliği'nde, ..

TBMM Isırılan Vekil_ Aşılarımızı Yaptırdık 05:03

TBMM Isırılan Vekil_ Aşılarımızı Yaptırdık

TBMM Genel Kurulu, dün yaşanan arbedenin ardından gergin başladı. TBMM Genel Kurulunda yaşanan arbedede bacağından ısırılan AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, “Onların amaçları sadece kavga etmekti. Gerginliği..

İsmail YK - Ben Senin Ananın 04:12

İsmail YK - Ben Senin Ananın

Deli dolu değilim ben aslında Benimde bir kalbim var severim Arada sırada buz gibi olurum Gerekirse eğer acısını ben çekerim Sensiz olmuyor fark ettim Seni bir daha üzmem canım Arada sırada buz gibi olurum Gerekir..

Hillary Clinton Kimdir? 04:25

Hillary Clinton Kimdir?

Hillary Diane Rodham Clinton (d. 26 Ekim 1947), Amerikalı siyasetçi, Amerika Birleşik Devletleri'nin 67. Dışişleri bakanı. ABD'nin 42. devlet başkanı Bill Clinton'la evli olan Hillary Rodham Clinton, 1993-2001 yılları ar..

Maşa ile Koca Ayı 62.Bölüm Mawa Kawa 07:23

Maşa ile Koca Ayı 62.Bölüm Mawa Kawa

Maşa adında küçük bir Rus kızı ile sirkten emekli, Mişka adında bir ayı arasında geçen maceraları konu edinmektedir...

Serkay Tütüncü Kimdir? 00:50

Serkay Tütüncü Kimdir?

7 Şubat 1991 tarihinde İzmir Tire'de doğmuştur. 2007 – 2012 tarihleri arasında İzmirspor, Balçovaspor, İzmir Emniyet ve Alaçatıspor Kulübünde amatör olarak futbol oynadı. Ege Üniversitesinde okumuştur. Survivor 2016 yarı..

Sneijder ile Lens'in İşbirliği Tribünleri Çoşturdu 00:24

Sneijder ile Lens'in İşbirliği Tribünleri Çoşturdu

Hollanda ve İtalya arasında oynanan ve İtalya'nın 2-1 galibiyetiyle biten hazırlık maçında Fenerbahçeli Lens ve Galatasaraylı Sneijder'in birlikte yarattıkları tehlikeli pozisyon tribünleri çoşturdu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 8 yıl önce
James Corden'dan Yine Efsane Eğlenceli Video: Basketbol Topu veya Pasta! 03:03

James Corden'dan Yine Efsane Eğlenceli Video: Basketbol Topu veya Past

James Corden eğlenceli görüntülerine bir yenisine daha imza atarak JJ Redick, Scott Bakula ve Pete Holmes'lu efsane bir video yayınladı. Yüksekten atılan topları aşağıda tutmaya çalışan ekip aynı zamanda atılanın top mu ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.445 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Futbol Sahalarında Daha Önce Görülmemiş Olay 00:28

Futbol Sahalarında Daha Önce Görülmemiş Olay

Güney Kore ile Suriye arasında dün oynanan 2018 Dünya Kupası Asya Elemeleri A Grubu maçında sahalarda ender rastlanabilecek ilginç bir olay yaşandı...

Kilo Verdiren 10 Yiyecek 02:56

Kilo Verdiren 10 Yiyecek

Konu ile İlgili Ek Açıklamalar ve Ek Bilgiler: Kilo Verdiren 10 Besin(Zayıflatan yiyecekler) 1- Yumurtanın tümüne yakını protein, bu nedenle önemli ölçüde tokluk hissi veriyor. İki ince dilim, esmek ekmek, az miktarda y..

  • Kadınca tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Optikte Avrupa'nın Devleri Birleşiyor 00:49

Optikte Avrupa'nın Devleri Birleşiyor

Optik alanında Avrupa’nın en büyük iki şirketi, Ray- Ban gözlüklerinin üreticisi İtalyan Luxottica ile Fransız lens üreticisi Essilor birleşme kararı aldılar. 46 milyar euro tutarındaki Avrupa’nın sektördeki bu en büyük..

Davos Ekonomi Forumu Ödül Töreniyle Açıldı 00:59

Davos Ekonomi Forumu Ödül Töreniyle Açıldı

Davos Ekonomi Forumu dünya siyaset ve ekonomisinin zirvesini bir kez daha biraraya getiriyor. Forum açılışı 23. kristal ödül töreniyle yapıldı ve törende 3 sanatçıya ödül verildi. Dünyaca ünlü pop yıldızı Shakira insani..

Bahar Ve Aleynaya Şok Suçlama - Beni Diskalifiye Ettirmek İstiyorlar 26:49

Bahar Ve Aleynaya Şok Suçlama - Beni Diskalifiye Ettirmek İstiyorlar

İşte Benim Stilim 7. Sezon 29 Mart 2017 Çarşamba günü yayınlanan 105. bölümünde Emine Aydın, Aleyna Eroğlu ve Bahar Candan'ın arkasından iş çevirdiğini, bunu da Aleyna'nın annesinin bir arkadaşından öğrendiğini iddia ett..

  • ANKA tarafından
  • 983 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kısmetse Olur - Melisten Kemale Sürpriz Evlilik Teklifi! 03:05

Kısmetse Olur - Melisten Kemale Sürpriz Evlilik Teklifi!

Kısmetse Olur 29 Mart Çarşamba yayınlanan yeni bölümde, Melis ve Kemal baş başa dışarıya çıkıyor. Birlikte romantik anlar geçiren ikili arasında beklenmedik bir gelişme yaşanıyor!..

  • ANKA tarafından
  • 960 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rus Şarkıcı Murat Dalkılıça Komplo Mu Hazırladı! 04:11

Rus Şarkıcı Murat Dalkılıça Komplo Mu Hazırladı!

Murat Dalkılıç ve baş danşçısı arasında geçen cinsel içerikli mesajlardan sonra ünlü popçudan kafa karıştıran açıklamalar geldi...

  • ANKA tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sekiz şehir hastanesi bu yıl kapılarını açacak 01:25

Sekiz şehir hastanesi bu yıl kapılarını açacak

Kamu-özel ortaklığı modeli ile yapılan, toplamda yaklaşık 41 bin yataklı şehir hastaneleri çalışması kapsamında, bu sene 8 şehir hastanesi kapılarını açacak. ANKARA - YEŞİM SERT KARAASLAN Kamu-özel ortaklığı modeli il..

Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi 02:04

Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi

Manisa'nın Gördes ilçe Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin ile Belediye Başkanı Muhammet Akyol’un içerisinde bulunduğu araç, yoğun sis nedeniyle meydana gelen zincirleme kazaya karıştı. Kazada, Kaymakam Bilgin, Belediye Başkan..

Yıldızlar Şahidim 1.Bölüm 2.Fragmanı (27 Ocak Cuma) 01:01

Yıldızlar Şahidim 1.Bölüm 2.Fragmanı (27 Ocak Cuma)

Aşkın dilinden sadece müzik anlar... Hem genç hem deneyimli oyuncuları kadrosunda toplayan Yıldızlar Şahidim, sıradan bir mahalleden yıldızların en tepesine uzanan bir aşk hikayesini anlatıyor. Aras, tüm ülkenin sevgis..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Benim Stilimde Mini Etek Kavgası 09:34

İşte Benim Stilimde Mini Etek Kavgası

İşte Benim Stilim 7. Sezon 29 Mart 2017 Çarşamba günü yayınlanan 105. bölümünde Bahar Candan kendisini mini giydiği için eleştiren yarışmacıların Tuğba Çiğdem'i eleştirmemesine kızdı ve yarışmacıların yorumlarında çifte ..

  • ANKA tarafından
  • 973 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emre Mora Kendince Laf Sokan Taraftar 00:22

Emre Mora Kendince Laf Sokan Taraftar

Saha kenarında ısınan Emre Mor'a seslenen bir taraftarın başka bir taraftarla arasında geçen konuşma dinleyenleri kahkahaya boğuyor. Milli Takım'ın Eskişehir'de Moldava'yla oynadığı hazırlık maçında çekilen görüntüler pa..

  • PITIRCIK tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Deniz ve Nergiz Gerginlik - Kuliste Bana Öyle Bir Kelime Kullandı ki 13:51

Deniz ve Nergiz Gerginlik - Kuliste Bana Öyle Bir Kelime Kullandı ki

İşte Benim Stilim 7. Sezon 30 Mart 2017 Perşembe günü yayınlanan 106. bölümünde Bahar Candan, Nergiz Nesrullayeva'nın kendisiyle arkadaş olmaya çalıştığını söyleyerek bunun da güzel olduğunu söyledi. Öykü Serter ise herg..

  • ANKA tarafından
  • 711 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç Gördük 06:08

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç G

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17-25 Aralık operasyonunu birileri şahsi meselem olarak göstermeye çalıştı. 17-25 Aralık operasyonu, bu örgütün kendini gösterme operasyonudur. Ülkemize, milletimize ve şahsıma kurula..

Canım Kardeşim 15.Bölüm 10:26

Canım Kardeşim 15.Bölüm

Şiddet, kavgadan tutun da iki kardeş arasında rekabet yaratmanın yanlış , ayrımcılığın kötü birşey olduğuna kadar her şeye dikkat çekiyoruz...

Maç Kırıcı Fragmanı 02:03

Maç Kırıcı Fragmanı

İdeal bir romantik günlük işinden kovulduğunda, onaylamayan ebeveynleri için bir kızın ilişkisini koparmak için bir defalık konser sunulur. Bu bir defalık konser ağız yoluyla yayılır ve sonunda profesyonel bir eş kır..

Fahir Atakoğlu Kimdir? 01:10

Fahir Atakoğlu Kimdir?

Küçük yaşlarında eski piyanosuna hayat veren Atakoğlu, 7-8 yaşlarına geldiğinde annesine yaptığı ısrarların sonucunu almış ve yeni piyanosuna kavuşmuştu. Hocası Muzaffer Uz tarafından Cemal Reşit Rey ile tanıştı. 1977 - ..

AP'de Devir Teslim 01:15

AP'de Devir Teslim

Avrupa Parlamentosu’nun (AP) yeni başkanı Antonio Tajani, Strazburg’da düzenlenen törenle görevi Martin Schulz’dan devraldı. Avrupa Halk Partili Tajani, dördüncü tura kalan oylamada 282 oy alan rakibi Gianni Pittella’ya..

Yerli İHA _Bayraktar_, Heron’un Pabucunu Dama Attı 01:35

Yerli İHA _Bayraktar_, Heron’un Pabucunu Dama Attı

İsrail yapımı insansız hava aracı (İHA) Heron’a rakip olarak Türk mühendisler tarafından üretilen Bayraktar, silahlı olması ve havada en uzun süre kalma rekoruna sahip olması dolayısıyla rakibinden çok daha üstün özellik..

Fransa'da  Ön Seçimin Galipleri Belli Oldu 01:14

Fransa'da Ön Seçimin Galipleri Belli Oldu

Fransa’da Sosyalistlerin cumhurbaşkanı aday adaylarının ön seçiminde ilk turun galipleri eski Milli Eğitim Bakanı Benoît Hamon ve eski Başbakan Manuel Valls oldu. İlk turu sürpriz bir şekilde lider tamamlayan Hamon, seç..

Didem Soydan Kimdir? 01:32

Didem Soydan Kimdir?

Üniversite yıllarında çalıştığı Diesel adlodacı Ümit Ünal tarafından modellik teklifi gelince bir ay sonra La Russie defilesinde yer aldı. Bu defilede birçok ünlü modacı ve fotoğrafçı tarafından beğenildi. Modellik kariy..

Neslihan Doğrusözün Elbisesi OLAY Oldu! Bakın Yarışmacılar Ne Dedi! 10:11

Neslihan Doğrusözün Elbisesi OLAY Oldu! Bakın Yarışmacılar Ne Dedi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 31 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 107. bölümünde Neslihan Doğrusöz konseptinde sunucu olduğunu söyleyince Öykü Serter podyumu Neslihan'a bıraktı ve Neslihan sunuculuk performansını sergiledi. B..

  • ANKA tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 8 yıl önce