#Badem her an gitmeler Üzerine müzik dinle

Ispanaklı Kek Tarifi 03:57

Ispanaklı Kek Tarifi

Ispanaklı Kek İçin Malzemeler: ıspanak püresi için: 15 yaprak kadar koyu yeşil ıspanak (saplarını kullanmayın) 2 yemek kaşığı tozşeker 2-3 yemek kaşığı su el blenderı veya ufak hazneli mutfak robotu (daha iyi püre yapabi..

Jalebi Tatlısı Tarifi 03:52

Jalebi Tatlısı Tarifi

Jalebi Tatlısı için malzemeler: 1 su bardağı un 1 yemek kaşığı pirinç unu 1 yemek kaşığı yoğurt 1 silme çay kaşığı zerdeçal yarım çay kaşığı kabartma tozu yarı msu bardağı + 2 yemek kaşığı su Jalebi tatlısı şerbeti için:..

Açma Tarifi 04:28

Açma Tarifi

Mayalı Açma Tarifi için malzemeler: 1 su bardağı su 1 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı süt 1 yemek kaşığı kuru maya veya 1 paket yaşmaya 4 yemek kaşığı tozşeker 1 yemek kaşığı tuz 7-9 su bardağı arası un (kontrollü ekleyi..

Kıymalı Kol Böreği Tarifi 03:20

Kıymalı Kol Böreği Tarifi

İşte Kıymalı Kol Böreği için malzemeler: Sosu için: 3 yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik sıvıyağ (zeytinyağı, mısırözü gibi) 1 su bardağı süt (yufkalar çok kuru ise biraz daha ekleyin) Bir tutam tuz Kıymalı harç..

Kolay Çilekli Kek Tarifi  Meyveli Kek Nasıl Yapılır 02:21

Kolay Çilekli Kek Tarifi Meyveli Kek Nasıl Yapılır

Çilekli Kek Yapılışı Tarifi İçin Malzemeler 2 adet yumurta 100 gr oda sıcaklığında yumuşamış tereyağı 1 su bardağından bir parmak eksik pudra şekeri 1,5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Üzerine: 8-10 ..

Hayran Buluşmasına Kimse Gelmeyince Ağlayan Çocuk 01:28

Hayran Buluşmasına Kimse Gelmeyince Ağlayan Çocuk

Alina isimli minik YouTuber, hayranlarıyla buluşmak için bir organizasyon düzenledi. Ancak yorumlarda geleceğini söyleyen kimse Alina ile buluşmaya gitmemiş. Yaklaşık 6 ay önce gerçekleşen olay üzerine bir video yayınlay..

  • JET TV tarafından
  • 1.239 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Derste Uyuklayan Öğrenciyi Uyandırmaya Çalışan Öğretmen 00:59

Derste Uyuklayan Öğrenciyi Uyandırmaya Çalışan Öğretmen

Amerika Birleşik Devletleri Güney Karolina'da bulunan bir öğretmenin skandal görüntüsü olay oldu. Derste uyuklayan öğrenciyi ayıltmak için sıranın üzerine çıkan öğretmen, ayağıyla öğrenciyi itmiş ve saçlarından çekmiş. O..

  • JET TV tarafından
  • 1.277 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Armutlu Parça Çikolatalı Topkek Muffin Tarifi 05:14

Armutlu Parça Çikolatalı Topkek Muffin Tarifi

Malzemeler: 120gr. Tereyağı Yarım bardak + 2 yemek kaşığı tozşeker 2 yemek kaşığı pekmez (üzüm keçiboynuzu farketmez) 2 yumurta Yarım su bardağı süt 1 bardak un 1 bardak tam buğday unu 1er silme tatlı kaşığı tarçın v..

Mor Lahana Turşusu Tarifi 02:05

Mor Lahana Turşusu Tarifi

Mor lahana tuşusu için malzemeler: (2 adet 1er litrelik kavanoz için) Yaklaşık 1 büyük veya 2 ufak mor lahana 1 su bardağı üzüm sirkesi yaklaşık yarım su bardağı su 1 yemek kaşığı kaya tuzu + 1 tatlı kaşığı ovmak için 1 ..

Sebzeli Mercimek Çorbası Tarifi 02:54

Sebzeli Mercimek Çorbası Tarifi

Malzemeler: 1 adet soğan 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 1-2 adet havuç 1 orta boy patates 2 diş sarımsak 1 silme yemek kaşığı un 1 su bardağı kırmızı mercimek yaklaşık 5-6 su bardağı kaynamış sıcak su veya et/t..

Bayraktar TB2 SİHA Hedefi Tam On İkiden Vurdu 00:15

Bayraktar TB2 SİHA Hedefi Tam On İkiden Vurdu

Yerli ve milli imkanlarla yapılan Bayraktar TB2 SİHA, Efes 2018 Tatbikatı'nda hedefleri tam isabetle vurarak dikkatleri üzerine çekti...

Yahudilerin Fare Korkusu 00:59

Yahudilerin Fare Korkusu

Ortada bir fare, etrafında yahudiler. Fare yahudi grubun üzerine gelince ortalık toz duman oluyor ...Fare belki de onlardan çok korkmuştur...

  • JET TV tarafından
  • 1.132 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kolay El Açması Muska Börek Tarifi 05:37

Kolay El Açması Muska Börek Tarifi

Malzemeler: 1 yumurta yarım su bardağı yoğurt yarım su bardağı sıvıyağ 2 yemek dolusu kaşığı nişasta 1 yemek kaşığı sirke 1 silme tatlı kaşığı tuz yarım paket kabartma tozu yaklaşık 3 su bardağına yakın un (hepsini birde..

Tek Tek Sarmadan Kolay Üçgen Börek Tarifi 03:56

Tek Tek Sarmadan Kolay Üçgen Börek Tarifi

Malzemeler: 3 adet yufka yarım su bardağı yoğurt yarım su bardağı süt yarım su bardağı sıvıyağ 1 yumurta (sarısı üzerine akı peynirli harca) peynirli harç için: yaklaşık 2 kase kadar karışık beyaz peynir, kaşar peyniri r..

Tiramisu (Kedidilli) Nasıl Yapılır 05:21

Tiramisu (Kedidilli) Nasıl Yapılır

1 paket veya biraz daha fazla kedidili bisküvisi kreması için: 2 su bardağı süt 2 yumurta sarısı yarım su badağı tozşeker 2 yemek kaşığı hafif tepeleme nişasta yarım paket labne peyniri yarım paket süt kreması 1 paket k..

Evlerinde Gizemli Olaylarla Karşılaşan Aile 00:57

Evlerinde Gizemli Olaylarla Karşılaşan Aile

İngiltere'de oğullarıyla beraber yaşayan Robert ve Pauline çifti, evlerinde meydana gelen tuhaf olaylar üzerine odalara gizli kamera yerleştirerek açıklanamayan paranormal olayları kayda aldı...

  • JET TV tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yalancı Kestane Şekeri Tarifi 04:14

Yalancı Kestane Şekeri Tarifi

Malzemeler: 1 su bardağından biraz fazla kuru fasülye (haşlanmış olarak yaklaşık 2 su bardağı) 1 su bardağı veya biraz daha az tozşeker 2 yumurta 2 yemek kaşığı dolusu yumuşak tereyağı 1 tatlı kaşığı dolusu kabartma to..

Bütün Çiçek Poğaça Tarifi 02:17

Bütün Çiçek Poğaça Tarifi

Puf Poğaça hamuru için malzemeler: 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı su 2 yumurta (sarıları üzerine ayrılacak) 1 paket yaş maya veya 1 paket instant maya 1 silme yemek kaşığı tuz 1 silme yemek kaşığı to..

Ölümden Böyle Kaçtılar 00:30

Ölümden Böyle Kaçtılar

İki polis durdurdukları otomobildeki kişilerle yol kenarında konuşurken, aydınlatma direğinin üzerlerine düştüğünü fark edince kaçarak canlarını kurtardılar. Görüntülerde polisler durdurdukları araçtaki iki kişiyle yol k..

İsrail Gazetecilere Drone İle Saldırdı 00:51

İsrail Gazetecilere Drone İle Saldırdı

İsrail ordusu Gazze sınırında olayları görüntüleyen gazetecilerin üzerine İnsansız Hava Araçlarıyla (İHA) göz yaşartıcı gaz attı...

Dalyan Köfte (Garnitürlü Dolgulu Rulo Köfte) Tarifi 04:18

Dalyan Köfte (Garnitürlü Dolgulu Rulo Köfte) Tarifi

Dalyan Köfte için malzemeler: 500gr. Orta yağlı kıyma 1 büyük boy soğan 1 yumurta 1 iri tutam maydanoz tuz karabiber arzuya göre kimyon içine 4 5 adet katı haşlanmış yumurta 1'er ufak kase haşlanmış bezelye ve küp havuç..

Yayla Çorbası Nasıl Yapılır 03:16

Yayla Çorbası Nasıl Yapılır

Malzemeler: Yarım su bardağı kırıklı veya normal pirinç yaklaşık 3 su bardağı su 1 yumurta 1 su bardağı kadar tatlı katıca yoğurt 1 yemek kaşığı tepeleme un yeterince sıcak kaynamış su 1 tatlı kaşığı veya damak tadınıza ..

Susamlı Çubuk Kraker Tarifi 02:43

Susamlı Çubuk Kraker Tarifi

MALZEMELER 2 adet yumurta (akları üzerine sürülmek üzere ayrılacak), 200 g soğuk tereyağı, 2 yemek kaşığı koyu kıvamlı yoğurt, 3 su bardağı un, 1 tatlı kaşığı mahlep, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, Üze..

Türk Bayrağını PKK'lılara Vermeyen Kadın 00:54

Türk Bayrağını PKK'lılara Vermeyen Kadın

İngiltere'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı görebilmek isteyen Türk vatandaşları, Türk bayraklarıyla caddelere indi. Ülkede yaşayan terör örgütü yandaşları da protesto için bölgeye gitti. Bu sırada ellerinde Türk b..

İstanbul’da Film Sahnelerini Aratmayan Çatışma 01:39

İstanbul’da Film Sahnelerini Aratmayan Çatışma

İstanbul Kartal'da kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce bir kafede oturan şahısların üzerine ateş açıldı. Kafedekilerin de saldırganlara silahla ateş açarak karşılık verdiği olayda bir kişi yaralanırken çatışma an..

İmam Hatiplilerden Muharrem İnce'ye Davet 05:13

İmam Hatiplilerden Muharrem İnce'ye Davet

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Genel Başkanı Halit Bekiroğlu ve bir grup imam hatip lisesi öğrencisi, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi, Rize mitingindeki sözleri üzerine imam hatip liselerini ziyaret etmeye da..

Oruç Tutan Öğrencinin İftar Hayali- 'Eşeğin Saman Yediği Gibi Ekmek Yiyeceğim' 00:37

Oruç Tutan Öğrencinin İftar Hayali- 'Eşeğin Saman Yediği Gibi Ekmek Yi

Öğretmenin oruç tutan öğrencisine iftarda ne yapacaksın sorusu üzerine çok acıkan ufaklığın yüzünüzde kocaman bir gülümseme oluşturacak cevabını izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Su Borusuyla Klima Yapan Dolmuş Şoförü 02:39

Su Borusuyla Klima Yapan Dolmuş Şoförü

Adana'da bir dolmuş şoförü, klimanın en arkadaki koltuklara etki etmemesi üzerine, 4-5 bin lira masraf çıkaracak sistemi su borusuyla 20 liraya mal etti...

  • JET TV tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 6 yıl önce
 Piton Yılanının Üstüne Binerek Trencilik Oynayan Ufaklıklar 00:26

Piton Yılanının Üstüne Binerek Trencilik Oynayan Ufaklıklar

Devasa piton yılanından korkmayı bir kenara bırakın onu oyun aracı olarak kullanıyor bu ufaklıklar. Ağır ağır ilerleyen yılanın üzerine oturup, yılanı tren niyetine kullanan ufaklıkların o anları...

  • JET TV tarafından
  • 1.175 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sarı Taksi Terörü Kamerada 02:11

Sarı Taksi Terörü Kamerada

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda çağrı üzerine içerisinde kadınların da olduğu yolcuları aracına alan UBER sürücüsü ve yolcuları, taksici bir grup tarafından yolu kesilerek tekme ve yumrukla darp edildi. Dehşet anları cep te..