#Badem her an gitmeler Üzerine müzik dinle

Seyyit Han (1968) Yılmaz Güney Türk Filmi İzle 1:17:57

Seyyit Han (1968) Yılmaz Güney Türk Filmi İzle

Seyyit Han Toprağın Gelini 1968 - Yılmaz Güney, Hayati Hamzaoğlu, Nebahat Çehre, Danyal Topatan - Full HD Tek Parça Sansürsüz Yeşilçam Türk Filmi Film, sevdiği kız ile evlenmek üzere köyüne dönen Seyyit Han’ın hikâyesin..

  • KAPALI SET tarafından
  • 49.565 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sürü (1978) Yılmaz Güney Film İzle 1:57:28

Sürü (1978) Yılmaz Güney Film İzle

Sürü filmi 1978 yapımı olup senaristliğini Yılmaz Güney yapmıştır. Başrollerini Tuncel Kurtiz, Tarık Akan ve Melike Demirağ üstlenmiştir. Film, iki aşiretin kan . Hayatları ve geçimleri hayvanlar ve hayvancılık üzerine ..

  • KAPALI SET tarafından
  • 54.771 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya'da Pkk Yandaşları Polisle Çatıştı 01:07

Almanya'da Pkk Yandaşları Polisle Çatıştı

Almanya'nın Düsseldorf kentinde gösteri düzenleyen terör örgütü PKK yandaşları polisle çatıştı.Düsseldorf polisinin, ülkede yasaklı olan PKK'yı simgeleyen bez parçaları ile terörist başı Öcalan posterlerini taşımamak şar..

Alacakaranlık 1 Twilight İzle 2:01:50

Alacakaranlık 1 Twilight İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Demet Akalın, Hande Yener Kavgasında Yeni̇ Cephe Seren Serengi̇l 03:30

Demet Akalın, Hande Yener Kavgasında Yeni̇ Cephe Seren Serengi̇l

Seren Serengil bugün alışveriş merkezinde kameralar tarafından görüntülendi.Serengil basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Muhabirin Hande Yener Demet Akalın kavgası hakkında ne düşünüyorsunuz? sorusuna Haklı ola..

  • BETA tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 94. Bölüm İzle 2:06:40

Diriliş Ertuğrul 94. Bölüm İzle

Kayı Obası’na Ebu Hişam adıyla gelen Titus, Kurdoğlu ile birlikte Süleyman Şah ve Hayme Ana’yı öldürmek için korkunç bir plan hazırlamaktadılar. Öte yandan Halep Emiri El Aziz, ordusunu Kayıların üzerine göndermek için e..

  • PengoTV tarafından
  • 9.489 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bariş Arduç Ve Elçi̇n Sangu’nun Mutluluk Zamanı Görücüye Çıktı 11:35

Bariş Arduç Ve Elçi̇n Sangu’nun Mutluluk Zamanı Görücüye Çıktı

Farklı dünyalardan gelen heykeltıraş Ada (Elçin Sangu) ile mükemmel bir hayata sahip olan Mert'in (Barış Arduç) tutku dolu hikayesini konu alan 'Mutluluk Zamanı'nın romantik afişi büyük beğeni topladı. Filmde Ada'nın ağa..

  • BETA tarafından
  • 1.571 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Romantik Komedi 2 Bekarlığa Veda Türk Filmi İzle 1:44:43

Romantik Komedi 2 Bekarlığa Veda Türk Filmi İzle

Esra (Sedef Avcı) heyecanla evlilik hazırlıkları yaparken, en yakın arkadaşı Didem (Sinem Kobal) de kızlar arasındaki tek bekar kişi olarak kalmaktan dolayı panikler ve sevgilisi Cem'i(Engin Altan Düzyatan) evliliğe ikn..

  • PengoTV tarafından
  • 7.603 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşçileri Taşıyan Servis İle Tır Çarpıştı 7 Yaralı  02:01

İşçileri Taşıyan Servis İle Tır Çarpıştı 7 Yaralı

Kaza, 23.45 sularında Denizli Ankara karayolu Organize Sanayi Bölgesi Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametine seyir halinde olan ve kırmızı ışıkta geçtiği ileri sürülen Ali Yıldız yönetimind..

Seçki̇n Pi̇ri̇ler İhaneti̇n Bedeli̇ni̇ Ödetmek İçi̇n İlk Adımı Attı 02:42

Seçki̇n Pi̇ri̇ler İhaneti̇n Bedeli̇ni̇ Ödetmek İçi̇n İlk Adımı Attı

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze'nin eski eşi Seçkin Piriler, Tangöze'nin kendisini aldattığı sevgilisi Kıvılcım Ural'a tazminat davası açacağını açıkladı. Piriler: İnsan sevgilisinin arkasından bile yas tutarken, eş..

  • BETA tarafından
  • 971 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Salak Milyoner  Altının Peşinde 16:26

Salak Milyoner Altının Peşinde

Salak Milyoner, yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı 1974 yapımı komedi sinema filmi. Film define bulmak için İstanbul'a gelen köylülerin büyük kentteki öyküsünü anlatmaktadır. Filmde Türk sinemasının bilinen kişileri..

Salak Milyoner  Basmada Fistan 14:17

Salak Milyoner Basmada Fistan

Salak Milyoner, yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı 1974 yapımı komedi sinema filmi. Film define bulmak için İstanbul'a gelen köylülerin büyük kentteki öyküsünü anlatmaktadır. Filmde Türk sinemasının bilinen kişileri..

Salak Milyoner  Köyden Gelen Sürpriz Misafirler 10:26

Salak Milyoner Köyden Gelen Sürpriz Misafirler

Salak Milyoner, yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı 1974 yapımı komedi sinema filmi. Film define bulmak için İstanbul'a gelen köylülerin büyük kentteki öyküsünü anlatmaktadır. Filmde Türk sinemasının bilinen kişileri..

Öğretmen Müdür Yardımcısını Bıçakladı 03:53

Öğretmen Müdür Yardımcısını Bıçakladı

Edinilen bilgilere göre, ilçedeki bir lisede görev yapan öğretmen Y.T, Tire Öğretmenevi'nin bahçesine otomobilini park etti. Öğretmenevi Müdür Yardımcısı Yavuz Kuru, kan kampanyası yoğunluğu nedeniyle Y.T.'den otomobili ..

40 İlde FETÖ Operasyonu 134 Kişi Hakkında Yakalama Kararı 00:10

40 İlde FETÖ Operasyonu 134 Kişi Hakkında Yakalama Kararı

22 Kasım 2017 09:00 PaylaşTweetlePaylaşPaylaşGönder Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından darbe girişimi ardından FETÖ/PDY'ye yönelik başlatılan soruşturma kapsamında Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla..

Ankara’da Domates Yüklü Kamyon Yandı 04:57

Ankara’da Domates Yüklü Kamyon Yandı

Yangın, saat 01.00 sıralarında Çankaya’da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Antalya’dan Ankara Gıda Toptancıları Hali’ne domates taşıyan Süleyman T. idaresindeki 07 NAK 27 plakalı kamyon, Mevlana Bulvarı Kepekli ka..

Eşini İki Bıçakla Kovalayan Şahıs Polise Saldırınca Bacağından Vuruldu 03:30

Eşini İki Bıçakla Kovalayan Şahıs Polise Saldırınca Bacağından Vuruldu

Olay, saat 22.00 sıralarında Esenyurt Örnek Mahallesi Erzurum Kongre Caddesi 1604. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Canser Mutlu (37) ile eşi Ayten Mutlu’nun (36) arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tar..

Otobüs Şoförüne Saldırı Kamerada 01:21

Otobüs Şoförüne Saldırı Kamerada

Bursa'da özel halk otobüsü şoförünün saldırıya uğraması anı güvenlik kamerasına yansıdı. Alınan bilgiye göre, Üçevler Mahallesi'nden Heykel'e giden özel halk otobüsünün şoförü Kerem Tanas, (30) Altıparmak Caddesi'ndeki d..

Alkollü Sürücü Kırmızı Işıkta Bekleyen Araca Arkadan Çarptı 2 Yaralı 02:37

Alkollü Sürücü Kırmızı Işıkta Bekleyen Araca Arkadan Çarptı 2 Yaralı

Kaza, saat 4.20 sıralarında Çukurova İlçesi Belediye Evleri Mahallesi Türkmenbaşı Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İbrahim Ünal yönetimindeki 36 SD 113 plakalı hafif ticari oto kırmızı ışıkta beklemektey..

Ateşe Tiner Dökünce Hastanelik Oldular 00:45

Ateşe Tiner Dökünce Hastanelik Oldular

Edinilen bilgilere göre, emniyet binası inşaatında işçi olarak çalışan Ahmet Enez (27) ve İzzettin Ersin (26), ısınmak için odun üzerine tiner döktü. Tinerin aniden parlaması sonucu alevler içinde kalan 2 işçi, çevredeki..

Mahalle Arasında Zincirleme Kaza 04:05

Mahalle Arasında Zincirleme Kaza

Kaza, 23.00 sıralarında Küçükçekmece Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Kemalpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 43 RT 345 plaka kimliği öğrenilemeyen araç sürücüsü Kemalpaşa Caddesi üzerinden bir alt so..

Malatya’da Kilise Temsilciliğine Saldırı 02:42

Malatya’da Kilise Temsilciliğine Saldırı

Hacı Abdi Mahallesi İsmet Paşa Caddesi üzerinde bulunan Kurtuluş Kiliseleri Derneği Malatya Temsilciliğinin dış vitrin camına akşam saatlerinde taşlı saldırı düzenlendi. Güvenlik kameralarına da yansıyan olayda bir şahsı..

Wasabi Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle 1:33:43

Wasabi Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle

Wasabi 2001 filmnini konusunda Fransanın başkenti olan Paris’te polis dedektifi olarak görev yapan Hutbert. Bir kriz sırasında bağlı olduğu emniyet müdürünün oğlunu döver ve kısa zaman sonra izne cıkartılır. Bu sırada 20..

  • PengoTV tarafından
  • 12.203 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rus Tu-22M3 Stratejik Bombardıman Uçakları, Deaş hedeflerini Suriye'de Üst Üste Dört Gündür Yok Ediyor 00:36

Rus Tu-22M3 Stratejik Bombardıman Uçakları, Deaş hedeflerini Suriye'de

Rusya, Tu-22M3 Uzun Menzilli Bombardıman Uçaklarını İlk Kez Suriye'de Teröristlere Karşı KullandıRus Havacılık ve Uzay Kuvvetleri, doğu Suriye'de ISIS karşı olan Süriye'ye hava desteği sağlamaya devam ediyor. 23 Kasım'd..

Ordu'da Cami Alevlere Teslim Oldu 01:14

Ordu'da Cami Alevlere Teslim Oldu

Ordu'nun Korgan ilçesinde çıkan yangında cami kullanılamaz hale geldi.İlçeye bağlı Yenipınar Mahallesi'ndeki Bük Cami'de henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevlerin kısa sürede tüm camiyi sarması üzerine Ordu Bü..

Seyir Halindeki Halk Otobüsü Yandı 01:17

Seyir Halindeki Halk Otobüsü Yandı

Çanakkale'de seyir halindeki özel halk otobüsünde yangın çıktı.Kadir Gürbüz yönetimindeki 17 H 0090 plakalı özel halk otobüsünün, Barbaros Mahallesi Atatürk Caddesi üzerindeki Arkeoloji Müzesine yaklaştığı sırada henüz b..

Söz Di̇zi̇si̇nde Kaza Tolga Sarıtaş’a Köpek Saldırdı 01:36

Söz Di̇zi̇si̇nde Kaza Tolga Sarıtaş’a Köpek Saldırdı

Söz dizisinin yakışıklı oyuncusu Tolga Sarıtaş dün akşam yüzü olduğu markanın lansman gecesinde samimi açıklamalarda bulundu. Nişantaşı’nda bir mekanda gerçekleşen etkinlikte Tolga Sarıtaş Söz dizisi hakkında konuştu. Di..

  • BETA tarafından
  • 995 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ai̇le Arasında  Fi̇lmi̇ Görücüye Çıktı 09:20

Ai̇le Arasında Fi̇lmi̇ Görücüye Çıktı

KM yapımın yeni filmi Aile Arasında , 1 Aralık'ta sinemaseverlerle buluşacak. Yönetmenliğini Ozan Açıktan'ın üstlendiği, senaryosunu ise Gülse Birsel'in kaleme aldığı filmin galası Kanyon AVM'de gerçekleşti. Galada bası..

  • BETA tarafından
  • 580 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hindistan’da Şiddetli Rüzgar 8 Ölü 01:20

Hindistan’da Şiddetli Rüzgar 8 Ölü

Hindistan’ın Tamil Nadu ve Kerala eyaletlerinin güney kıyılarında etkili olan “Ockhi” siklonunun yol açtığı şiddetli yağmur ve rüzgar birçok bölgede tahribata neden oldu. Şiddetli rüzgar nedeniyle Tamil Nadu eyaletinde 4..

Recep İvedik 2 İzle 1:49:34

Recep İvedik 2 İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..