#Badem her an gitmeler Üzerine müzik dinle

Söz | 74.Bölüm 2:19:07

Söz | 74.Bölüm

Konsoloslukta ölümle burun buruna gelen Yavuz’un yardımına Kopuk yetişir. Konsoloslukta sıkışıp kalan Kopuk ve Yavuz için bu işin içinden tek çıkış yolu vardır. Başkonsolosu da yanlarında götürmek…nBaşkonsolos ’un kaçırı..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 126 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 77.Bölüm 2:16:35

Söz | 77.Bölüm

Yavuz’a(Tolga Sarıtaş) yardım eden Derya’nın(Deniz Baysal) başı beladadır. Mesleğinden atılma tehlikesiyle karşı karşıya kalan Derya için bu olay zor günlerin başlangıcı olacaktır.nMelisa’nın Cahit tarafından tutsak edil..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 115 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 79.Bölüm 2:16:29

Söz | 79.Bölüm

Linda’yı (Melis Birkan) almak için geldikleri sığınakta Dragan (Sarp Akkaya) tarafından köşeye sıkıştırılan Tim ve Yavuz (Tolga Sarıtaş) eski günlerdeki gibi birlikte omuz omuza mücadele vererek bu durumdan kurtulmaya ça..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 119 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Vali - Sinema Filmi 1:33:01

Vali - Sinema Filmi

Filmin KonusunnVali Faruk Yazıcı'nın en son görev yeri Denizli merkezli olacak filmin ana eksenine ise yine bir dünya ve Türkiye meselesi olan enerji konusu oturuyor.nBilindiği gibi Yeniçağ dünyasında gizli ve açık bir..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 2.934 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Doktorun Dikkati Yeni Doğmuş Bebeği Hayata Bağladı 02:23

Doktorun Dikkati Yeni Doğmuş Bebeği Hayata Bağladı

Eda ve Mehmet Eşsiz çiftinin ilk çocukları olan Miraç Deniz Eşsiz, makatı tıkalı olarak doğdu. Çocuk cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Mithat Günaydın'ın hastalığı fark etmesi üzerine erken müdahale ile çocuğun hayatı kurtarıldı..

İzmit'te Mimar Sinan’ın eseri cami restore ediliyor 03:30

İzmit'te Mimar Sinan’ın eseri cami restore ediliyor

İzmit’te, Mimar Sinan’ın eseri olan halk arasında Yeni Cuma Camii olarak bilinen 441 yıllık Pertev Mehmet Paşa Camii’nde, yaklaşık 3 yıldır devam eden restorasyon çalışmasında sona yaklaşıldı. İzmit şehir merkezinde II..

Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği 04:04

Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği

Bolu Dağı Geçişi otoyol projesi kapsamında yapımı devam ederken 12 Kasım 1999 depreminde hasar gören, 300 metresi betonlanmış 700 metrelik 2 tünel tüpü, 21 yıldır atıl duruyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, atıl dur..

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki 05:02

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi'ne ait temizlik aracının dün akşam saatlerinde, yüzleri maskeli ve silahlı bir grup tarafından ateşe verilmesi, ilçe halkının tepkisine neden oldu. Bağlar Belediye Başkanı AK Parti'li Hüse..

Beyoğlu'nda otomobil çay bahçesine böyle girdi 04:28

Beyoğlu'nda otomobil çay bahçesine böyle girdi

Beyoğlu'nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil çay bahçesine devrildi. Sürücünün yara almadan kurtulduğu kazada otomobil hasar gördü. Otomobilin çay bahçesine girdiği anlar ise iş yerinin güvenlik ka..

Taziye evinde koronavirüse yakalandı, yoğun bakımdan uyardı 02:36

Taziye evinde koronavirüse yakalandı, yoğun bakımdan uyardı

Ankara'da kız kardeşinin taziyesine katıldıktan sonra koronavirüse yakalanıp, yoğun bakımda tedaviye alınan Hanife Süslü (70) Vatandaşlar mezarlıklara gitmesinler, kalabalıkların içerisine girmesinler, maskesiz gezmesin..

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış 08:23

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış

Diyarbakır'da koronavirüs vakalarındaki artışı önce yoğun bakımda yatan hasta sayısı, ardından ise temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranındaki artış izledi. Mayıs ayına kıyasla Türkiye genelinde 1.3 oranında arta..

Ateş ölçüp, dezenfektan sıkarak maske veren robot tasarladılar 06:06

Ateş ölçüp, dezenfektan sıkarak maske veren robot tasarladılar

Ordu'da Dr. Mehmet Hilmi Güler Bilim ve Sanat Merkezi’nde görevli öğretmenler tarafından koronavirüs salgınına karşı ateş ölçümü yapan, dezenfekten sıkan ve maske veren 'koronasavar' robot tasarlandı. Dış kapıya bağlı ol..

Türkiye'nin ilk uçan arabası Cezeri'nin yeni görüntüleri yayınlandı 14:54

Türkiye'nin ilk uçan arabası Cezeri'nin yeni görüntüleri yayınlandı

BAYKAR tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Türkiye’nin ilk uçan arabası CEZERİ, ilk uçuş testlerini başarıyla tamamladı. Türk mühendislerinin tasarlayıp ürettiği, 230 kilogramlık ön prototip uçuş testlerinde 10..

Çalılık Alanda Çıkan Yangın Yerleşim Yerlerine İlerliyor 04:12

Çalılık Alanda Çıkan Yangın Yerleşim Yerlerine İlerliyor

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde çalılık alanda başlayan yangın rüzgarın etkisi ile kısa sürede büyüdü. Yangının yerleşim alanlarına ilerlememesi için itfaiye ekipleri ve mahalleli çalışma yapıyor. Kdz. Ereğli ilçesine bağl..

İstanbul Ormanları 15 Yıldır Büyükada’dan Hatun Ablaya Emanet 03:56

İstanbul Ormanları 15 Yıldır Büyükada’dan Hatun Ablaya Emanet

İstanbul’un oksijen deposu ormanlarının içerisinde, 2017 yılında yapımı tamamlanan Büyükada yangın gözetleme kulesinde görevli Hatun Aydın, elindeki dürbün ile gün boyu ormanları izleyerek yangınlara karşı korunmasını sa..

Yaz Aylarının Gözdesi Olan Motosikletler İçin Kış Bakımı Önerisi 03:42

Yaz Aylarının Gözdesi Olan Motosikletler İçin Kış Bakımı Önerisi

Yaz aylarının gözdesi olan motosikletler, kış aylarının yaklaşmasıyla bakıma alınmaya başlandı. Yaz aylarının trafiğin vazgeçilmezleri arasında yer alan motosikletler sonbaharın gelmesiyle birlikte garajlara çekilmeye b..

Yün Çuvalında Bulduğu Altınları Sahibine Teslim Eden Esnafa 'Ahilik' Sözü 06:09

Yün Çuvalında Bulduğu Altınları Sahibine Teslim Eden Esnafa 'Ahilik' S

Sinop’ta, 8 yıllık kayıp ziynet eşyalarını, yorgan yapılması için kendisine bırakılan yün çuvalının içinde bulunca sahibini arayarak teslim eden yorgancıya ‘ahilik’ sözü verildi. Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu ve Belediy..

Elazığ'da Ceviz Üretimi Yüzde 100 Arttı, Yıllık 4 Bin Tona Yaklaştı 06:28

Elazığ'da Ceviz Üretimi Yüzde 100 Arttı, Yıllık 4 Bin Tona Yaklaştı

Türkiye’de son yıllarda ciddi devlet desteği verilen cevizin üretimi Elazığ’da yüzde 100 arttı, yıllık üretim 4 bin tona yaklaşırken, 6 bin dekar olan ekili alan miktarı 12 bin dekara yükseldi. Son yıllarda kente başlıca..

Antalya’da Maskesini Takmayan Vatandaşlardan Polise İlginç Cevap 04:47

Antalya’da Maskesini Takmayan Vatandaşlardan Polise İlginç Cevap

Antalya’da polisin yaptığı denetimde, maskesiz bir gençte polisin, ‘neden maske takmıyorsunuz?’ sorusuna, ‘Nefes almak en doğal hakkımız ve ben bu haktan mahrum kalmak istemiyorum’ diyerek cevapladı. Maskesiz dolaşan Kaz..

Yolun karşısına geçmek isterken canından oldu, o anlar kameralara yansıdı 01:08

Yolun karşısına geçmek isterken canından oldu, o anlar kameralara yans

Bursa'da yolun karşısına geçerken kamyonetin çarptığı 75 yaşındaki yaşlı adam hayatını kaybetti. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza, İnönü Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, S.A. idaresindeki 16 ACR 043 plak..

Konya'da bir otomobilin takla attığı kaza, güvenlik kamerasına yansıdı 00:39

Konya'da bir otomobilin takla attığı kaza, güvenlik kamerasına yansıdı

Konya’nın Karapınar ilçesinde kamyonetle çarpışan otomobilin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Otomobilin takla atması güvenlik kamerasına yansıdı. Edinilen bilgiye göre, Konya Adana K..

Yüksek Kesimlere Kar Yağdı, Kars Eksi 5’i Gördü 03:12

Yüksek Kesimlere Kar Yağdı, Kars Eksi 5’i Gördü

Kars'ta, yüksek kesimlere kar yağışının ardından etkili olan soğuk hava hayatı olumsuz etkilemeye başladı. Hava sıcaklığının gece eksi 7’yi gördüğü kentte su birikintileri dondu. Vatandaşın havaya serptiği suyun yere düş..

Alanya’da Alabora Olan Tekne Karaya Çıkarıldı 04:48

Alanya’da Alabora Olan Tekne Karaya Çıkarıldı

Antalya’nın Alanya ilçesinde kale açıklarında kötü hava şartları alabora olduktan bir süre sonra batan ve Rus uyruklu yolcunun hayatını kaybettiği tur teknesi, 15 metre derinlikten çıkartılarak yat limanına getirildi. Ol..

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı 05:12

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı

İzmir'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremden 58 saat sonra sağ çıkarılan 14 yaşındaki İdil Şirin'in enkaz altında kardeşi ile yan yana olduğu uzun bir süre kardeşinden ses aldığı ve daha sonra yanında öldüğü ortaya ..

Yozgat'ta inşaat kazısında, yeraltı mağarası bulundu 04:16

Yozgat'ta inşaat kazısında, yeraltı mağarası bulundu

Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde inşaatın temel kazısı sırasında içinde sarkıt ve dikitler olan yeraltı mağarası keşfedildi. İlçede Seyrantepe mahallesinde bir evin inşaatı için yapılan temel kazısında, iş makinesinin ke..

Erdoğan- -Doğu Akdeniz’de Ülkemizin ve KKTC’nin Yer Alamadığı Hiçbir Denklem Barış Üretemez- 20:28

Erdoğan- -Doğu Akdeniz’de Ülkemizin ve KKTC’nin Yer Alamadığı Hiçbir D

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın daveti üzerine KKTC’ye geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkent Lefkoşa'daki Atatürk Anıtı'nı ziyaret ederek çelenk bıraktı. Cumh..

Filtresiz valfli maskeler tehlike saçıyor 05:29

Filtresiz valfli maskeler tehlike saçıyor

Ege Üniversitesi Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oğuz Reşat Sipahi, valfli (Kapaklı) maskelerin filtresiz olanlarının nefes alıp verirken virüsü dışarı yayabileceğini belirtti. Pro..

Çay Ocağına Giren Hırsız, Esnafın Çay Siparişi Verdiği Cep Telefonunu Çaldı 01:45

Çay Ocağına Giren Hırsız, Esnafın Çay Siparişi Verdiği Cep Telefonunu

Pendik’te bir hırsızın çay ocağına girerek esnafın çay söylediği cep telefonunu ve kasadaki paraları çalıp kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Hırsızın dükkana girdiği sırada düşürdüğü el dezenfektan standını düze..

Yükünü çekemeyen ata böyle işkence etti 00:59

Yükünü çekemeyen ata böyle işkence etti

Bursa’da, arkasındaki yükü çekmekte zorlanan bir ata yapılan eziyet, yoldan geçen vatandaşlar tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Olay, merkez Nilüfer ilçesi Üçevler Mahallesi'nde, meydana geldi. Edinilen bilgiye gö..

Ezel - Ezel 12.Bölüm | Yalnız Kalmak - HD 2:04:15

Ezel - Ezel 12.Bölüm | Yalnız Kalmak - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → http://goo.gl/duZMfOnnEzel 12. Bölüm ÖzetnnEzel’in bu kez yaşadıkları, ne geri alınabilir, ne de bir oyunla telafi edilebilir. Bahar, Ezel’i Eyşan’la gördü bir kez. nEzel, Bahar’ı üzdüğü için ..

  • Dizi TV tarafından
  • 123 görüntüleme
  • 4 yıl önce