#Badem her an gitmeler Üzerine müzik dinle

Ekin Yelboğa & Sansür - Gömüldü Maziye 02:32

Ekin Yelboğa & Sansür - Gömüldü Maziye

Hayatın adaleti, her zaman giden kazanır, Böyledir bu çok değer verirsen, sevgisi azalır, Başka yerde, başka kolda, aşk öylemi yaşanır, Onca güzel günleri, bi elvedaya sığdırır, Bugün seninle düşlediğim hayallerimle uyan..

Mini Mini Örümcek 01:05

Mini Mini Örümcek

Mini mini örümcek boruya tırmandı Yağmur geldi ve örümcek düştü Güneş açtı her yer kurudu Mini mini örümcek boruya tırmandı Itsy bitsy spider went up the waterspout, Down came the rain and washed the spider out, Out cam..

Demir Demirkan - Kahpe 04:20

Demir Demirkan - Kahpe

İçimde bir boşluk var neyle doldursam Parayla mı aşkla mı hayaller kursam Alem oyuncu olmuş, sokaklar sahne Sevdiğim bir kız vardı olmuş bir kahpe x 2 [Nakarat] x 2 Yürüsün üstüme gelen gelsin Bırakıp ortama giden..

TNK - Unutmam Seni 04:31

TNK - Unutmam Seni

Unutmam seni, seni unutmam Ben anlamam zaman falan Konuşurum kokunla yürürüm yağmurla Her bahardan sonra kelebeklerle ölürüm Hayır gitmek o kadar kolay değil Hayır melek olmak o kadar kolay değil Şimdi güneşe küsüp aya..

Teoman - Serseri 03:41

Teoman - Serseri

Bunlar güzel günlerimiz Daha beter olcak her şey Dünya zaten yalan dolan Kaderden kaçamaz insan Vurulmuş kalbinin ortasından... Aynaya bakmam Kendimi bilmem Hayat acıtınca Dünyayı sevmem Ne yazık ki tek tabanc..

Çelik Gariban 03:36

Çelik Gariban

Çok zorsun çok zor Ne ara ne de sor ne olur Ne ara ne de sor Ne gel ne de git ne olur Her zaman haklısın Dur biraz dur ne olur Hep mi sen haklısın Sus biraz sus ne olur Al aşkını başına çal Çok üzdün çok biraz y..

Serdar Ortaç - Karabiberim 03:46

Serdar Ortaç - Karabiberim

Bu gece gel benim ol diyemem Sana ben aşkımı söyleyemem Utanırım beni öp diyemem Ele güne sorma beni yaralama Vurma beni Hani o tatlı gönül çiçeğim Hani kanatlı beyaz meleğim Bu gece zevki sefa edelim Şerefine v..

Mustafa Yıldızdoğan - Sil Beni Beni 04:26

Mustafa Yıldızdoğan - Sil Beni Beni

Anlamadın anlama sen Şu gönlümde farklısın sen Bu baharda gelmez isen Sil beni beni sil beni beni Her şey gözümde dün gibi Hayallerim sürgün gibi Değişmedim ilk gün gibi Bil beni beni bil beni beni Gonca gülü d..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 3.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dilek Karadağ - Mavi Yelek Mor Düğme 04:27

Dilek Karadağ - Mavi Yelek Mor Düğme

ŞARKI SÖZLERİ Mavi yelek mor düğme Gine düştün gönlüme Her gönlüme düşende Kan damlar yüreğime Ağam ben nasıl edim Saz getir fasıl edim Çok da güzel değilsen Gönüldür nasıl edim Gazel döktü güz oldu Derdim biraz az ol..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.303 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yavuz Bingöl - Yemin 05:23

Yavuz Bingöl - Yemin

ŞARKI SÖZLERİ Bu sevdanın dalında hep yanmaya mı yeminin Erken gelen hazanda hep solmaya mı yeminin Bulutlarda yansın diye adını dağlara verdim Toprağa anlatsın diye sesimi sulara verdim Her mevsim uyansın diye sev..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.245 görüntüleme
  • 7 yıl önce
O Kız Seni Sevmesede Farketmez - Beşiktaş Marşı 01:33

O Kız Seni Sevmesede Farketmez - Beşiktaş Marşı

Beşiktaş - Çarşı Bekledim Seni Evin Önünde Görmek İstedim Son Bir Kere Vedalaşıp Gidecektim Askere Çıkmadınn Benimm İçin Pencereyee Çıkmadınn Birkez Olsun Gözlerime Bakmadın Her Nedense Sen Beni Hiç Takmadınn Farketmezzz..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yağmurlu Bir Günde - Beşiktaş Marşı 00:32

Yağmurlu Bir Günde - Beşiktaş Marşı

YAĞMURLU BİR GÜNDE Yağmurlu bir günde görmüştüm seni Üstünde çubuklu formalar vardı Bir anda vuruldum aşık oldum ben Hayatın anlamı siyah beyazdı Ölümle yaşamı ayıran çizgi Siyahla beyazı ayıramaz ki Her yolun so..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.460 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abdurrahman Önül Mesneviden Ders Aldım 05:21

Abdurrahman Önül Mesneviden Ders Aldım

Mesneviden ders aldım Oldum Mevlana gibi Uçsuz ummana daldım Yüzdüm Mevlana gibi Sağ elimi kaldırdım Sol elimi daldırdım Dilim kalbe indirdim Döndüm Mevlana gibi Yüceldim döne, döne Umudum Hep o güne Giderken ..

Bay By Down - Çocuk Şarkıları Ve Çocuklar İçin Kreş Tekerlemeleri - Bebek Şarkıları - Çocuk Tv Karikatürler 39:53

Bay By Down - Çocuk Şarkıları Ve Çocuklar İçin Kreş Tekerlemeleri - Be

Karpuzların büyüdüğü körfezin aşağısında, eğlenceli bir yer, evinize geri dönmeye cesaret edemezsiniz, burada eğlenceli şarkılar ve tekerlemeler yoktur. Çünkü tüm eğlenceli oyun zamanı burada, körfezde! Burada bir balık ..

Aleyna Tilki - Yalan 03:41

Aleyna Tilki - Yalan

Yalan şarkı sözleri ile Beni sevdikleri, söyledikleri İnanma her şey yalan Hani masallarda anlatır ya İnanma kandırmaca yalan Ama bana dokunma Yaklaşma Gelme İnanmam kanarım Sonra öylece bu koca aşkla Ortalarda kal..

Benim İnatçı Eşeğim | Bebek Şarkıları | Sevimli Dostlar 02:18

Benim İnatçı Eşeğim | Bebek Şarkıları | Sevimli Dostlar

Çizgi film bebek şarkıları yeni,muhteşem ve eğlenceli bir şarkı ile karşınızda! Sevimli dostlar ile Benim İnatçı Eşeğim Benim İnatçi Eşeğim Şarkı Sözleri : Ah eşeğim inatçı eşeğim, Her yükü taşımaz benim eşeğim. Upuz..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.130 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emre Aydın - Hoşcakal 03:35

Emre Aydın - Hoşcakal

Emre Aydın - Hoşcakal Şarkı Sözleri Sen hiç görmedin Su vermeye benzedik Plastik çiçeklere Hiç görmedin Sen hiç görmedin Dans ettik durmadan Kırık camlar üstünde Sen öyle sana benzeyen her şey gibi Erirken avuçlarımda ..

  • Breath tarafından
  • 1.716 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Atiye - Kal 03:25

Atiye - Kal

Daha çok küçücüksün yeni bir hayat var önünde Kendini bilirsen yürüdüğün yol seninle Yeni doğmuş bir bebek yeni açmış bir çiçek gibi Bir ömür var önümde yaşarım istediğim gibi Bazen sıkılırsın bazen bunalırsın hayattan..

Mishari Rashid Al Afasy - Rahman 04:35

Mishari Rashid Al Afasy - Rahman

Rahman Mishary Alafasy onun eşsiz sesi ve Kuran tilavetiyle tarzı için kabul edilir. Birçok okuyucuları uygulama ders onun modunu taklit etmeye geldim. O Medine İslam Üniversitesi Kur'an College Kur'ân'ı (Suudi Arabist..

Vatan Marşı ( Genç Atsızlar) 02:42

Vatan Marşı ( Genç Atsızlar)

kadınlar, kızlar, çocuklar koşacak kutlu ülküye erler yeniden doğacak, doğacak türkçü türkiye taşında gözü olanın yurduna mezar kazacağız hainin, soysuzun, döneğin alnına vatan yazacağız hainin, soysuzun alnına yaşasın ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 7.094 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tripkolic-Ne Olur Gitme 03:26

Tripkolic-Ne Olur Gitme

Bu muydu bizim bitmez aşkımız Ah yanar kalbin ellerimde Yok ki çare gel gitme Aşkımızı terketme Öldüm ben aşkından Yok bir çare gel gitme Hayatımda görmedim ben Böyle sevme terketme Hayatımda tanımadım ben senin ..

Serdar ortaç & ibrahim Tatlıses & Seher Dilovan - Dam Üstünde Un Eler 03:09

Serdar ortaç & ibrahim Tatlıses & Seher Dilovan - Dam Üstünde Un Eler

dam üstünde un eler tombul tombul memeler zalım oy gelin zalım zalım zalım memeler baş kaldırmış kavuşmuyor düğmeler zalım oy gelin zalım zalım zalım gökte yıldız ellidir ellisi de bellidir zalım oy gelin zalım zalım za..

Barış Manço - Halil İbrahim Sofrası 05:08

Barış Manço - Halil İbrahim Sofrası

İnsanoğlu haddin bilir kem söz söylemez iken Elalemin namusuna yan gözle bakmaz iken Bir sofra kurulmuş ki Halil İbrahim adına Ortada bir tencere boş mu dolu mu bilen yok Bir sofra kurulmuş ki Halil İbrahim adına Or..

Barış Manço - Yolla Yarim Tez Yolla 04:37

Barış Manço - Yolla Yarim Tez Yolla

Dağlar aştım hazar eyledim Her gördüğüm güzele nazar eyledim Hakikat sofrası kurulunca Bir salkım üzüme pazar eyledim Söylemeye varmıyor dilim Sazım çalmaz oldu tutmuyor elim Ben ettim sen eyleme gülüm Ne olur af..

MFÖ - Ele Güne Karşı 04:13

MFÖ - Ele Güne Karşı

Arayıp sormasan da unuttum seni sanma Dünya bir yana sen bir yana Aşık ettin beni kendine sonra da terkettin gizlice Aradım seni her yerde hiç kimselere soramadım Bekledim dön diye dönmedin bile bile Bile bile sevd..

Evanescence - Bring Me To Life 04:12

Evanescence - Bring Me To Life

Without a soul, my spirit sleeping somewhere cold Cansız bir şekilde, ruhum soğuk bir yerde uyuyup duracak, Until you find it there and lead it back home ta ki sen onu bulup ait olduğunu yere geri döndürene dek! ..

Igorrr - ieuD 03:59

Igorrr - ieuD

Serbestlik, Savage Sinusoid i tamamen örnek olmayan bir kayıt olarak gerçekleştirmek için, vokalist Laurent Lunoir ve Laure Le Prunenec ile birlikte davulcusu Sylvain Bouvier ile bir araya geldi ve önceki albümlerinden..

Chris Brown - Leave Broke 02:58

Chris Brown - Leave Broke

Chris Brown - Leave Broke Şarkı Sözleri Chris Brown] She working that pole, she so unbelievable She outta control, up and down, unbelievable She be working that body, I'mma leave broke Throwing 1s, 5s, 10s, 20s, 100s, I'..

Chris Brown - Ft. Drake - One On One 03:37

Chris Brown - Ft. Drake - One On One

One On One Lyrics Posted on June 11, 2016 [Chorus] I don’t have to leave, so I’m gonna stay over Climb on top of me, just ride, just ride it It’s is gonna be me and you together One on one when I love ya One on one when..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.338 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Monica - All Men Lie ft. Timbaland 02:34

Monica - All Men Lie ft. Timbaland

[Timbaland:] What's his name, girl? Was he good to you? I need to know, girl What I didn't do [Timbaland (Monica):] I maybe saw you with him in the photo Poor Shot Don't they say every man (every man) Is a damn good lia..