#Badem her an gitmeler Üzerine müzik dinle

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

A Hat İn Time Launch Trailer PS4 01:31

A Hat İn Time Launch Trailer PS4

A Hat in Time, a cute-as-heck 3D platformer, is available now on PS4! The game features Hat Kid, a little girl who stitches hats for wicked powers! Her adventure is halted when all her fuel, the Time Pieces, is lost a..

  • BETA tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Orcs Must Die Unchained New Hero Brass PS4 01:25

Orcs Must Die Unchained New Hero Brass PS4

When Brass isn't busy cleaning up her husband Dobbin's messes you can find her on the battlefield deploying some seriously wicked technology against the Unchained. Explosions are key to a good gibletization so Brass brin..

  • BETA tarafından
  • 548 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sinan Güleryüz feat. Özge Özder - Senle Ben 04:02

Sinan Güleryüz feat. Özge Özder - Senle Ben

Sinan Güleryüz feat. Özge Özder - Senle Ben Dinle Senle Ben şarkı sözleri ile Senle ben nelere direndik sevgilim Ağlatıldık çok yerildik az yenildik sen bilirsin Durmadıkça hep güçlendik bundan eminim Çok yara aldık..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.150 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kara Düzen - İnsan 03:55

Kara Düzen - İnsan

Kara Düzen - İnsan Dinle İnsan şarkı sözleri ile Çok değil aslında kendimden vazgeçtim Bu benim bu yolu ben kendime seçtim Sizleri kandırıp yolunuzdan aldım Gerçekleri saptırdım Sözlerim yalanlarla doluyken Gözyaşl..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ceg - Bu Gece 04:57

Ceg - Bu Gece

Ceg - Bu Gece Müzik Dinle Şarkı Sözleri Piyasanızın kıyametiyim, kafamda ki her fikir alamet Ve bi' senede gidip Adalet Sarayı içinde 2 hakaret duruşmasına girdim Avukat dedi ki; tiki var, affet Rahatlıyorum minik ha..

Kakaolu Makaron Tarifi 09:12

Kakaolu Makaron Tarifi

Malzemeler: 2 orta boy yumurtanın akı, 3 yemek kaşığı toz şeker, 75 g çiğ badem, 1 su bardağı pudra şekeri, 3 yemek kaşığı Kakao, 1 tutam tuz, 2-3 damla limon suyu. Dolgu kreması için; 120 g bitter çikolata, 100 ml krema..

Ender AYAN - GÖKYÜZÜ 02:49

Ender AYAN - GÖKYÜZÜ

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; MASKENİ ÇEK SURATA ..

  • Ender AYAN tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi 03:23

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Gazetesi'nin Ankara bürosunu ziyaretinin ardından Darbe fırsatçılığı yapıp, toplumun aydın kesimlerini, düşüne..

Peynirli Çörek Tarifi 10:03

Peynirli Çörek Tarifi

Malzemeler 1 su bardagi yogurt 1 su bardagi süt 1 su bardagi siviyag 2 tane yumurta 2 yemek kasigi seker 2 tatli kasigi tuz(silme) 1 tane yas maya 1 paket kabartmatozu 1 kilo undan 1 su bardagini cekin digerlerini kullan..

Başbakan Yıldırım, 02:06

Başbakan Yıldırım, "Anayasa Teklifimizi Önümüzdeki Hafta Tbmm'ye Suna

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Çankaya Köşkü'nde bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleşen görüşme, 1,5 saat sürdü. Yıldırım ile Bahçeli, görüşmenin ardından o..

Pofidik Tarçınlı Çörek 09:36

Pofidik Tarçınlı Çörek

Hamuru için, 500 gr un- 1,5 kavanoz* 250 ml süt- kavanozda 3 parmak yüksekliğinde 1 yumurta 4 çorba kaşığı tereyağı 4 çorba kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı tuz 1 paket instant maya 10 tane kakule İçi için, 3 çorba kaşığı t..

Kuzu Kol  Bayram Yemekleri 07:49

Kuzu Kol Bayram Yemekleri

Malzeme Listesi: 1 kuzu kol Yarım litre kefir 1 avuç kuru kekik 12 diş sarımsak 2 büyük tutam karabiber 1 büyük tutam tuz yarım tutam pul biber 2 çorba kaşığı tereyağı Yarım litre kefirin içine, 1 avuç kuru kekik, 2 d..

Piyano Kek Tarifi  Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta 04:59

Piyano Kek Tarifi Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta

Yine değişik bir kek tarifi ile buradayız. Kremanın üzerine kakao serpilen, keki ise süt ile ıslatılan bu piyano kek nasıl yapılır öğrendikten sonra favori tarifleriniz arasında girecek. Kek yapımında önemli olan kekin i..

Fırında Ezilmiş Patates Tarifi 02:02

Fırında Ezilmiş Patates Tarifi

MALZEMELER 6 adet küçük boy kabuklu Patates, Haşlamak için su, Karabiber, Tuz, Zeytinyağ. ********************************** Et, tavuk, balık yemeklerinin en güzel garnitürüdür Patates. Salatası olur, püresi olur nasıl..

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi 05:03

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi

Daha önce sodalı börek yapanlar böreğin dokusunu ne kadar farklı olduğunu bilirler. Bunu baklava yufkasıyla hazırladığınızda karşımıza dahada başka bir lezzet çıkıyor. Hazır baklava yufkası rulo şeklinde ile ve içinde bu..

Puding Dolgulu Kek Tarifi  Puding Dolgulu Pasta Nasıl Yapılır 06:02

Puding Dolgulu Kek Tarifi Puding Dolgulu Pasta Nasıl Yapılır

3 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvıyağ 2,5 su bardağı un 2 çorba kaşığıkakao 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin Üzeri için 2 paket puding ( ben çilekli puding kull..

Baklava Tarifi El Açması Cevizli Ev Baklavası Tarifi 10:56

Baklava Tarifi El Açması Cevizli Ev Baklavası Tarifi

Bu videomuzda sizlere kolay baklava tarifi hazırladık. Enfes bir tada sahip olan bu el açması baklava nasıl yapılır gelin hep birlikte görelim. Şerbetli tatlı tarifleri arasında önemli bir yere sahip olan cevizli ev bakl..

Çilekli Cheesecake Tarifi 07:45

Çilekli Cheesecake Tarifi

Malzemeler: Taban için; 75 g dondurulmuş tereyağ, 3 yemek kaşığı şeker, 1 yumurta sarısı, 1,5 su bardağı un, 1 paket vanilya, 1/2 çay kaşığı tarçın, 1 tutam tuz. Peynirli kısım için; 750 g labne, 200 g krem peynir, 3 yum..

Bergen - Eller Aldı 03:41

Bergen - Eller Aldı

Eller aldı eller aldı, Sevdiğimi eller aldı.. Mutlu süren yaşantımı, Gözümdeki seller aldı.. Yüzün gülse kalbin, Ah çekip inliyor, Her zaman dünyamı, Başıma yıkıyor.. Yüzün gülse kalbin, Ah çekip ağlıyor, Her..

Yapımıyla Çok Kolay Olan İrmik Şambali Tarifi 04:51

Yapımıyla Çok Kolay Olan İrmik Şambali Tarifi

Şerbeti için gerekenler 1 kilo şeker 1 litre su ince bir dilim limon Hazirlanisi..şerbetimizi ocağa koyalım kaynamaya başladıktan sonra 15 dakika kaynatalım ve 10 dk bekledikten sonra pisen tatliya sicak sicak döküyoru..

Fındıklı Pasta Tarifi 10:30

Fındıklı Pasta Tarifi

Malzemeler Pandispanyası için gerekenler : 3 tane yumurta Bir cimdik tuz 2 yemek kaşığı su 1 paket vanilya 1 cay bardağı seker(100gr) 1 su bardağı fındık ya da badem tozu(100gr) 1 su bardağından bir parmak eksik un(1..

Yumuşacık Sade Kek Tarifi 02:05

Yumuşacık Sade Kek Tarifi

Sade Kek Tarifi İçin Malzemeler; 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker Yarım su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı süt 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Un ( yaklaşık 2,5 su bardağı kadar) Hazırlanışı; 1.3 adet yumurta ve 1..

Mozaik Pasta Tarifi 07:45

Mozaik Pasta Tarifi

Bisküvili mozaik pasta tarifi malzemeler 2 paket bisküvi Yaklaşık 300 350 gram oluyor 1 su bardağı süt iki üç yemek kaşığı kakao 2 yemek kaşığı dolusu eritilmiş tereyağı 3 4 yemek kaşığı şeker Arzuya göre ceviz yad..

Bademli Perişan Kurabiye Tarifi 02:52

Bademli Perişan Kurabiye Tarifi

125 gr yumusak tereyagi yada margarin 1 tane yumurta sarisi Yarim cay bardagindan bir parmak fazla.(70 gr seker) 2 su bardagi un(280 gr) 1 tane vanilya 100 gr kirilmis badem. Hazirlanisi Yagi,yumurtayi,vanilyayi,sekeri..

Paris Brest Tarifi 05:25

Paris Brest Tarifi

Malzemeler: (bardak 250ml.) 100gr. tereyağı 1 su bardağı su 2 yemek kaşığı tozşeker (isterseniz koymayabilirsiniz) 1 çimdik tuz 1 su bardağı un 4 büyük yumurta fırın kağıdı sıkma torbası (veya kaşıkla şekil verin) Pasta ..

 Kolay Şekerpare Tarifi 05:20

Kolay Şekerpare Tarifi

Şekerpare için Malzemeler 1 su bardağı irmik 1 su bardagi pudra sekeri 1 cay bardağı siviyag yarim paket tereyağı veya margarin(125 gr) 2 adet yumurta birinin sarisi ayrılacak (sonradan şekerparenin uzerine sürülecek) ..

Şambali Tatlısı Tarifi  İzmir Tatlısı Nasıl Yapılır Tatlı Tarifleri 04:06

Şambali Tatlısı Tarifi İzmir Tatlısı Nasıl Yapılır Tatlı Tarifleri

MALZEMELER HAMURU İÇİN 2 bardak irmik 2 bardak un 2 bardak yoğurt 1 bardak toz şeker 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu ŞERBETİ İÇİN 3 su bardağı şeker 3 su bardağı su Yarım limon ÜZERİ İÇİN Fıstık veya badem Yoğ..

Güllaç Tarifi 04:46

Güllaç Tarifi

Malzemeler: 300 g güllaç yaprağı, 2 lt süt, 2 su bardağı şeker, 1 su bardağı iri çekilmiş fındık, 1/2 su bardağı iri çekilmiş kabuksuz badem, 2 yemek kaşığı gül suyu, 1 çay kaşığı vanilya, Üzerini süslemek için antep fı..