#Badem her an gitmeler Üzerine müzik dinle

Merhum Çok Seviyordu Diye Mezarına Karalahana Ekmek 02:25

Merhum Çok Seviyordu Diye Mezarına Karalahana Ekmek

Ordu’nun Kumru ilçesinde aile kabristanlığındaki bir mezara ekilen ‘karalahana’ görenlere tebessüm ettirdi. Karadenizli karalahanayı o kadar seviyor ki, bazen bu sevgisini akıllara durgunluk verecek örneklerle ortaya koy..

  • JET TV tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Halka Tatlısı Tarifi Şerbetli Mayasız Kolay Sokak Tatlısı 04:50

Halka Tatlısı Tarifi Şerbetli Mayasız Kolay Sokak Tatlısı

Aynı tulumbaya benzeyen bu nefis ve halka tarifi için size detaylı bir video hazırladık. Mayasız olarak hazırladığımız halka tatlıları ağızınıda çıtır çıtır edecek. Tadını kesinlikle çok seveceksiniz. Genelde yaygın ola..

Ali Nazik Kebabı Tarifi 03:52

Ali Nazik Kebabı Tarifi

Ali Nazik Kebabı Tarifi MALZEMELER 7 adet patlıcan, 500 g az yağlı kıyma, 1 adet soğan, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı biber salçası, 500 g yoğurt, 2 diş sarımsak, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı..

Kakaolu Şerbetli Kurabiye Tarifi  Hindistan Cevizli Islak Kurabiye 03:40

Kakaolu Şerbetli Kurabiye Tarifi Hindistan Cevizli Islak Kurabiye

Bu videoda sizlere damak tadınıza uygun üzerine şerbet dökülerek hazırlanan hindistan cevizi süslemeli ıslak kurabiye tarifi hazırladık. Yapımı gayet pratik olan bu tarifi izledikten sonra sizler için bu nefis kurabiyeyi..

 Balon Gibi Kabaran Profiterol Tarifi 10:01

Balon Gibi Kabaran Profiterol Tarifi

Prefiterol için Malzemeler 125 gr tereyağı 1 su bardağı su 1 çay kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 su bardağı un 3 adet yumurta Prefitorol’un kreması için Malzemeler 2,5 su bardağı süt 1,5 çay bardağı toz şeker 2 ço..

Lahmacun Tarifi  Lahmacun İçi ve Hamuru 03:28

Lahmacun Tarifi Lahmacun İçi ve Hamuru

Malzemeler Hamurun Malzemeler 3 su bardağı un Yarım paket (5gr) kuru maya 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker Kıymalı Harcın Malzemeleri 350gr kıyma 1 adet büyük boy soğan 2 adet domates rendesi 5-6 sap ince kıyılmış..

El Açması Kıymalı Börek Tarifi 06:26

El Açması Kıymalı Börek Tarifi

Malzemeler Hamuru İçin 2 su bardağı tam buğday unu 4 su bardağı beyaz un 1 tatlı kaşığı tuz İç Malzeme 400gram kıyma 4 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet büyük boy ince doğranmış soğan 1 tatlı kaşığı pulbiber Yarım çay kaşığ..

 Haşhaşlı Çörek Tarifi Haşhaşlı Bükme Çörek Nasıl Yapılır 10:02

Haşhaşlı Çörek Tarifi Haşhaşlı Bükme Çörek Nasıl Yapılır

Haşhaşlı çörek Malzemeler 1su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 3 çorba kaşığı toz şeker 1 yemek kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya 1,5..

2 Renkli Rulo Poğaça Tarifi  İki Renkli Kakaolu Yumuşacık Poğaça 10:01

2 Renkli Rulo Poğaça Tarifi İki Renkli Kakaolu Yumuşacık Poğaça

1,5 su bardağı ılık süt Yarım su bardağı sıvıyağ 50 gr tereyağı ( 1 yemek kaşığı ) 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 4 çorba kaşığı toz şeker 1 silme tatlı kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya ..

Çıtır Patates Kızartması Tarifi 03:04

Çıtır Patates Kızartması Tarifi

Tuz, Kızartmak için sıvı yağ. Patates Kızartması çok sevilir. Özellikle de sıcak ve Çıtır çıtırsa. Ama yağlı olması her zaman aman bu kadar yeter çok yemeyelim düşüncesiyle keyfi yarıda bıraktırır. İyi bir Patates kızart..

Karışık Meyveli Tart Tarifi 11:05

Karışık Meyveli Tart Tarifi

Tart Hamuru İçin; 100 g küp küp doğranmış donmuş tereyağ, 1 yumurta sarısı, 1/2 su bardağı şeker, 2 su bardağı un, 2-3 küp buz. Kreması İçin; 3 su bardağı süt, 3 tepeleme yemek kaşığı un, 1 yumurta, 1/2 su bardağı şeke..

 Oklava ve Merdanesiz Tel Tel Katmer  Nasıl  Yapılır 12:34

Oklava ve Merdanesiz Tel Tel Katmer Nasıl Yapılır

Katmer için malzemeler 1 kg un ( 8 su bardağı un ) Bir tatlı kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı instant maya 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 yemek kaşığı tuz 3 su bardağı kadar su (azar azar ilave ediyoruz ) Ara katlar i..

Mantı Tarifi  Mantı Nasıl Yapılır Mantı Yapımı 06:32

Mantı Tarifi Mantı Nasıl Yapılır Mantı Yapımı

MANTI MALZEMELER HAMURU İÇİN 2 adet yumurta 3.5 su bardağı un Yarım su bardağı su 1 tatlı kaşığı tuz İÇİ İÇİN 250 gr. Kıyma 1 adet soğan 1 çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber SOSU İÇİN Yogurt 2 diş sarımsak ..

1 Saatte Merdane İle Çıtır Baklava Tarifi Cevizli Ev Baklavası 10:36

1 Saatte Merdane İle Çıtır Baklava Tarifi Cevizli Ev Baklavası

Malzemeler: 1 adet iri yumurta yarım su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı + 1 yemek kaşığı su-süt karışımı 2 yemek kaşığı sirke yaklaşık 5 buçuk su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çimdik tuz arasına: iki üç su bardağı kada..

Gelinim Mutfakta 94 Bölüm Karakter analizcisi Reyhan 04:54

Gelinim Mutfakta 94 Bölüm Karakter analizcisi Reyhan

Reyhan Hanımın duruşuna zıt olan renkli kişiliği bugün keyifli anlar yaşanmasına neden oldu. Yarışmaya girdiği günden itibaren dikkatleri üzerine çeken Reyhan Hanıma her gün bir meslek yakıştırılıyor: Pazartesi psikolog,..

  • BETA tarafından
  • 818 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Teyzesinde İçtiği Çorba Hayatını Değiştirdi 04:00

Teyzesinde İçtiği Çorba Hayatını Değiştirdi

Tokat’ta teyzesinde içtiği bir tabak çorba sonrasında hayatı değişen ev hanımı Sevda Gürler, tarhana ticaretine başladı, tarhana siparişlerine yetişebilmek için işini büyütmeye hazırlanıyor. Tokat’ta evli ve 3 çocuk anne..

11 Yıllık Çift, PRP ve Akupunktur Tedavisiyle Çocuk Özlemine Son Verdi 03:07

11 Yıllık Çift, PRP ve Akupunktur Tedavisiyle Çocuk Özlemine Son Verdi

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yaşayan 29 yaşındaki Cansu Hatipoğlu, 11 yıllık evliliğinde çocuk sahibi olmak için gitmedik tedavi merkezi bırakmadı. Tedavilerde olumsuz sonuç alan Hatiploğlu, arkadaş tavsiyesi üzeri..

Arapça Alfabe Şarkısı-  Arabic Alphabet Song 02:30

Arapça Alfabe Şarkısı- Arabic Alphabet Song

Arabic Alphabet Song Arapça Alfabe Şarkısı Learn the arabic alphabet song turmusaya education song with all three vowels on each letter Her harf her üç ünlüler ile Arapça alfabe şarkı turmusaya eğitim şarkı öğrenin..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.720 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Eric Clapton - Wonderful Tonight (Official Live Video) 06:11

Eric Clapton - Wonderful Tonight (Official Live Video)

Wonderful Tonight Lyrics: It's late in the evening; she's wondering what clothes to wear. She'll put on her make-up and brushes her long blonde hair. And then she asks me, Do I look all right? And I say, Yes, you lo..

Beyoncé - Halo 03:44

Beyoncé - Halo

Remember those walls I built inşa ettiğim tüm duvarları hatırla Well Baby they are turning down pekala bebeğim, hepsi yıkılıyor şimdi And they didn't even put up a fight hatta kavgaya karşı koymadılar bile They didn't ev..

  • PengoTV tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Düşmeden Önce 2017 Fragman Filmi 02:29

Düşmeden Önce 2017 Fragman Filmi

Starring: Zoey Deutch, Halston Sage, Logan Miller Before I Fall Official Trailer 1 (2017) - Zoey Deutch Movie What if you had only one day to change absolutely everything? Samantha Kingston has everything: the perfect f..

  • PengoTV tarafından
  • 1.536 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir Babanın İki Büyük Acısı 06:53

Bir Babanın İki Büyük Acısı

Bir Babanın İki Büyük Acısı Gaziantep'te yaşayan Abdürrezzak Karadağ'ın kas erimesi bulunan iki çocuğu gözleri önünde her geçen gün eriyor. Karadağ, hastalığından dolayı yürüyemeyen büyük oğlunu sırtında taşırken, sürek..

Burcu Güneş feat. Behzat Gerçeker - Unutma Beni Çiçekleri 04:15

Burcu Güneş feat. Behzat Gerçeker - Unutma Beni Çiçekleri

İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor yine bugün Aynı artık zaten gözyaşı ya da tebessüm Ne fark ederler de bir yerlerde aklım şimdi Hiç önemi kalmadı üzen, kalan, giden kimdi Senden çoktan umudu kestim ama Ellerimde hal..

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 07:29

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 15 Temmuz darbe girişimi şehitlerinden Tolga Ecebalın'ın babası, oğlunun Balat'ta yaşadığı evini müze haline getirdi. Şehit babası Ecebalın, oğlunun, 'Bir gün ben gidersem boşa gitmem ..

Yusuf Güney - Bunalım 04:40

Yusuf Güney - Bunalım

Bir sabah uyanınca anlarız ki aşk için ne çok acı çekmişiz, Yılları feda edip, her şeye veda edip yalnız onu sevmişiz. (x2) Of, of ruh halimiz bunalım, Of, of geçmişi unutalım, Kelebekler uçuşunca aşk sandık, Ömrü ..

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir 04:00

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir TÜRK Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARD) Ulusal Kongresi’nin basın toplantısında konuşan TARD Başkanı Prof. Dr. Hülya Bilgin, anestezinin ağrıya karşı bir..

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında 04:56

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında Arap Turizm acenteleri Karadeniz’i sosyal medya üzerinden yaptıkları canlı yayınlarla yaklaşık 2 milyon takipçisine tanıttı Giresun Valiliği himayesinde Giresun Turizm Altya..

Aşk Tesadüfleri Sever Film İzle 1:57:25

Aşk Tesadüfleri Sever Film İzle

Yıl 1977, Ankara’ da bir Eylül sabahı… Hamile karısı Neriman’ı hastaneye yetiştirmeye çalışan Yılmaz Bey’in kullandığı araba, Ömer Bey’in arabasına çarpar. Bu çarpışma Ömer Bey’in arka koltukta oturan hamile karısı İnci’..

  • Film İzle tarafından
  • 6.349 görüntüleme
  • 8 yıl önce