#Badem sonsuza kadar müzik dinle

Yaşar Gaga Ft. Tarkan & Sezen Aksu - Ceylan 06:35

Yaşar Gaga Ft. Tarkan & Sezen Aksu - Ceylan

Yaşar Gaga Ft. Tarkan & Sezen Aksu - Ceylan Müzik Dinle..

Grup Laçin - Bekar Gezelim 03:27

Grup Laçin - Bekar Gezelim

Grup Laçin - Bekar Gezelim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yaylı geliyor yaylı Bizi de alsa bari Ayşe saraya çıkmış Doğru söylese bari Haydi güzelim şeker ezelim Bu sene de bekar gezelim Girdim mahpushaneye Ahbaplar..

Ceyhun Damla Feat.Tan Taşçı - Cumartesi 03:03

Ceyhun Damla Feat.Tan Taşçı - Cumartesi

Ceyhun Damla Feat.Tan Taşçı - Cumartesi Müzik Dinle..

Ebru Gündeş - Gönlümün Efendisi  (Akustik) 04:00

Ebru Gündeş - Gönlümün Efendisi (Akustik)

Ebru Gündeş - Gönlümün Efendisi (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Söndürün kalbimi, gidiyor gönlümün efendisi Durdurun onsuz olamam artık Yaktığın gururumu, uzaktan uzağa dayanamam Hiç kimselere yar olmam artık..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.692 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Göksel - Bu da Geçecek 04:25

Göksel - Bu da Geçecek

Göksel - Bu da Geçecek Dinle Söz - Müzik: Göksel & Mabel Matiz Düzenleme: Alper Erinç Yönetmen: Murat Onbul Şarkı Sözleri: Bu da geçecek biliyorum ah Kara güneşten gün doğacak Kırılınca kör kapılar Bu taşlarda güller ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.607 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Derin Sarıyer - Belki De Rüyaydı 03:21

Derin Sarıyer - Belki De Rüyaydı

Derin Sarıyer - Belki De Rüyaydı Dinle Söz - Müzik: Derin Sarıyer Aranje: Serkan Çeliköz Dün sabah uyandım Uyandığımı sandım Gördüğüm hayali Ellerime yazdım Ellerimi gördün, anında kaçtın Kendimi bıraktım, ardında kald..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yarası Saklım - İpek & Mert 05:14

Yarası Saklım - İpek & Mert

Yarası Saklım - İpek & Mert Dinle Yarası Saklım Bir kırık gençlik hikayesi Yok mudur sevdanın çaresi Hasretin kızıl haresi Çileli başıma gelip taç oldu Ah yine o gurbet bestesi Günün minesi soldu , soldu Yaralı kuşum..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.529 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Apolas Lermi - Karayemiş Ağacı 03:01

Apolas Lermi - Karayemiş Ağacı

Apolas Lermi - Karayemiş Ağacı Dinle KARAYEMİŞ AĞACI Karayemi̇ş karasun Yüreğumde yarasun Sakla beni̇ gövdene O yar beni̇ arasun Karayemi̇ş ağaci̇ Yok derdumun i̇laci̇ Ayri̇ldum sevduğumden Aci̇ çekerum aci̇ Karaye..

A İSTANBUL SEN BİR HAN MISIN - Eser Eyüboğlu 04:24

A İSTANBUL SEN BİR HAN MISIN - Eser Eyüboğlu

A İSTANBUL SEN BİR HAN MISIN - Eser Eyüboğlu Dinle Söz & Müzik: Anonim A İstanbul (Beyim Aman) Sen Bir Han Mısın Varan Yiğitleri (De Beyler Aman) Yudan Sen Misin Gelinleri Yarsız Goyan (Bi Danem) Sen Misin Gidip De G..

Merve Özbey - Yaş Hikayesi (Akustik) 03:56

Merve Özbey - Yaş Hikayesi (Akustik)

Merve Özbey - Yaş Hikayesi (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yaşanan Dönem Yalan Çağı Yorar herkesi yürek Bağı Yok yere üzdün bilemezsin O canın hiç sevemez Acıdan Bir yola düşmüş Kaderinde Dönemez ! Vurur Yüze, ifad..

İlyas Yalçıntaş - İçimdeki Duman (Akustik) 04:36

İlyas Yalçıntaş - İçimdeki Duman (Akustik)

İlyas Yalçıntaş - İçimdeki Duman (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Biri vardı çoktan izi kaldı kalpte Camımın damlasında Duruyormuş orada sanki bir düşmancasına. Sevemez misin aşkı bağlayamaz mı? Gönlümün bahçesine ..

Ufuk Beydemir - Ay Tenli Kadın (Akustik) 03:13

Ufuk Beydemir - Ay Tenli Kadın (Akustik)

Ufuk Beydemir - Ay Tenli Kadın (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Senin derinlerinde bir yerde buldum Sımsıkı sarılacak, karışacak köklerimi Görmek, beraber olmak seninle çok güzel belki ama Düşlemek bambaşka Tenin ..

Ali Altay - Ne Ağlarsın 03:47

Ali Altay - Ne Ağlarsın

Ali Altay - Ne Ağlarsın Dinle Söz & Müzik: Aşık Daimi Düzenleme: Ali Altay, Bülent Ay Ne Ağlarsın şarkı sözleri ile Ne ağlarsın benim zülfü siyahım Bu da gelir bu da geçer ağlama Göklere erişti feryadım ahım Bu da g..

Zeynep İlkgün - İlk Gün Gibi 04:08

Zeynep İlkgün - İlk Gün Gibi

Zeynep İlkgün - İlk Gün Gibi Dinle , İlk Gün Gibi şarkı sözleri ile Gitsen de olur söylemem Söylemem tek bir kelime Ağlarım yaşlarsa akar Damla damla yüreğime Kim severdi seni benim gibi böyle Kim tapardı sana Tanrı..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yiğitcan Şahin - O Benim 04:01

Yiğitcan Şahin - O Benim

Yiğitcan Şahin - O Benim Dinle O Benim şarkı sözleri ile Ölüyor gibiydi sanki Hayata küsmüş küçük bir çocuk gibi Çaresiz gibiydi gözleri Unutmuş gibiydi sözleri Ve ben unutmadım asla Ve ben unutamadım seni Her şeyi..

Pictor - Bu Nasıl Vaka 02:47

Pictor - Bu Nasıl Vaka

Pictor - Bu Nasıl Vaka Dinle Bu Nasıl Vaka şarkı sözleri ile Bu nasıl vaka çat kapı sokağa On farklı sendrom ve on farklı vukuat Bi yanım şair diğer yanım squad Yaklaşan tehlikenin adı ghetto hattı (yere yat) Kula..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Zeynep Bastık - Yağmur (Akustik) 04:52

Zeynep Bastık - Yağmur (Akustik)

Zeynep Bastık - Yağmur (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Senden çok uzakta bir yerlerdeyim Bazen sevinç kederlerdeyim İnan tatlım kandım senin aşkına Her yağmur yağdığında Gözlerin hep aklımda Adını ne zaman ans..

Zeynep Bastık Feat. Can Bonomo - Ah Bu Ben  (Akustik) 03:48

Zeynep Bastık Feat. Can Bonomo - Ah Bu Ben (Akustik)

Zeynep Bastık Feat. Can Bonomo - Ah Bu Ben (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Zor olsa da galiba dönüyorum sana Gel dersen hemen Çağırmazsan geçerken Yerle gök arasında bir yerde Sen beni tanımazsın Severim de söyle..

Bilal Sonses - İki Kelime 03:55

Bilal Sonses - İki Kelime

Bilal Sonses - İki Kelime Müzik Dinle Şarkı Sözleri Senden daha kıymetlisi var mı bu dünyada? Sen varsan uyandırmasın, kimse bu rüyadan.. Al kalbim senin, dolmaz ki yerin.. Mekanın cehennem olsa, gelirim dönmem ger..

Vahdet Vural - Ahirim Sensin 05:21

Vahdet Vural - Ahirim Sensin

Vahdet Vural - Ahirim Sensin Dinle Ahirim Sensin şarkı sözleri ile Cahildim dünyanın rengine kandım Hayale aldandım boşuna yandım Seni ilelebet benimsin sandım Ölürüm sevdiğim zehirim sensin Evvelim sen oldun ahirim..

Fatih Bulut - Çok Sevdim Yalan Oldu 04:00

Fatih Bulut - Çok Sevdim Yalan Oldu

Fatih Bulut Çok Sevdim Yalan Oldu Müzik Dinle Umut ışıklarım bir bir söndüler Dost bildiğim kalleşler yoldan döndüler Her topluma girdim onlar ittiler Ezdi tükenmedik bilmez yordu geceler Her topluma girdim amma onlar..

Inso - Yaktım 02:55

Inso - Yaktım

Inso - Yaktım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yaşıyorum, yeni sorunlar da Yakışmamış hiç bunu fark ederim ağa Bir gün devranım döner ve beni bulur para Belki üzerime yakışır Dolce & Gabbana Rahat hislerimin,yarısıysa şu ..

Bilal Sonses - Gel Hayalim  ( Akustik ) 03:09

Bilal Sonses - Gel Hayalim ( Akustik )

Bilal Sonses - Gel Hayalim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen bana demedin mi? Mavi gözlerin gibi gidelim denizlere Sen beni sevmedin mi? Aşkımızın külleri, yakamaz mı bizi yine Sözler yalan oldu bak, geceler her gün kör ..

Merve Özbey - Eyvallah 02:46

Merve Özbey - Eyvallah

Merve Özbey - Eyvallah Müzik Dinle..

Feride Hilal Akın - Gözlerimi Kapatsam 03:10

Feride Hilal Akın - Gözlerimi Kapatsam

Feride Hilal Akın - Gözlerimi Kapatsam Müzik Dinle..

Tuğçe Kandemir - Bir Telefon (Akustik) 04:29

Tuğçe Kandemir - Bir Telefon (Akustik)

Tuğçe Kandemir - Bir Telefon (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Telefonun başında çaresiz bekliyorum Bekliyorum ama çalmayacak biliyorum Yüreğim diyor ki boşuna bekleme Aramaz gururundan seni çok sevse de Her şeye ..

Bağzıları - Hayaletler 04:05

Bağzıları - Hayaletler

Bağzıları - Hayaletler Müzik Dinle Şarkı Sözleri Buharlaşıp uçmuşum, odamın penceresinden Tütmüşsün burnuma kaybolurken Ben artık bir hayaletim Giderken göreyim istedim Gidiyormuşsun sen de Öyle yazıyor kağıtta Bi düş..

Murat Boz - Aşk Bu 04:23

Murat Boz - Aşk Bu

Murat Boz Aşk Bu Müzik Dinle Şarkı Sözü İstediğinde kop gel yanıma konuşalım Aramızda bişeyler canlansın Aklın karıştığında, kendine kaldığında Bahaneler bul ortak olalım Ama sen beni bağışla Her yanım sana koşarken ..

Bahadır Tatlıöz & Enbe Orkestrası & Pınar Süer - Sancı 02:46

Bahadır Tatlıöz & Enbe Orkestrası & Pınar Süer - Sancı

Bahadır Tatlıöz & Enbe Orkestrası & Pınar Süer - Sancı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Aklıma sorular geliyor Zehirliyor duyguları Bıraksan göz yaşı sel olur Ama gururda var Tersine akıyor yıllar İlk günden bile yabancısın ..

Bege - Yeniden 02:56

Bege - Yeniden

Bege Yeniden Müzik Dinle Şarkı Sözleri [Intro: Berkcan Güven] Ey, ey, ya Yeniden, ey, ey [Verse 1: Berkcan Güven] Nedir değişen? Nedir delirten? Yoksa ben mi tek bi' başıma hep bi' problem Geri gel (geri gel) Yeniden ..