#Badem sonsuza kadar müzik dinle

Kız Kardeşinin Yanına Gidebilmek İçin Beşikten Çıkmanın Kolay Yolunu Bulan Ufaklık 01:00

Kız Kardeşinin Yanına Gidebilmek İçin Beşikten Çıkmanın Kolay Yolunu B

İnsan hedefine ulaşmak için en zor durumların bile üstesinden gelebiliyor. Tıpkı bu küçük çocuk gibi... Boyu kadar yükseklikteki beşik korkuluğunu aşması için zekice bir yöntem geliştiren ufaklık sonunda amacına ulaşıyor..

  • Cowboy tarafından
  • 1.191 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Büyüleyici Denizin Dalgaların  Kayalara Hırçın Vuruşu 00:55

Büyüleyici Denizin Dalgaların Kayalara Hırçın Vuruşu

Deniz Kenarında sahilde oturan insanlar Ön Tarafta Dalgaların nasıl kayaların üstüne kadar çıktığını görünce ürpertici ve Büyüleyici iki duyguyu aynı anda yaşadılar. haydi seyredelim...

  • Cowboy tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor 02:58

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor Kanser artık çağımız hastalığı. İnsanlar artık kansere çok daha önceden müdahale etmek istiyor. Özellikle beslenme alışkanlıkları bu safhada çok önemli bir yer tutuy..

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı 01:56

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı Amerika'nın Arizona eyaletinde yaşayan Hint kökenli Amerikalı lise öğrencisi, Apple şirketine ait işletim sistemi iOS'da bir açık bularak hackledi. Olay sonras..

Dün mülteci, bugün işletmeci 04:55

Dün mülteci, bugün işletmeci

Almanya‘daki birçok mülteci iş sahibi olmak istiyor ama çoğu bunu şu ana kadar başarabilmiş değil. Kendi catering şirketini kuran ve işi büyütmeyi uman Suriyeli aile ise iyi bir örnek teşkil ediyor...

Google'dan İstanbul'un 33 Yıllık İnanılmaz Değişimi 00:33

Google'dan İstanbul'un 33 Yıllık İnanılmaz Değişimi

Google Earth 33 yıl içinde nasıl değiştiğini gösterdi (Google Earth “zaman aşımı” güncellemesiyle) 1984 yılından günümüze kadar dünya üzerinde yaşanan değişimleri göz önüne seriyor. Google Earth’ün zaman aşımı özelliği..

  • Cowboy tarafından
  • 780 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Verildi 01:15

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Ve

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Verildi Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili gündemi sarsacak iddia! FETÖ'den tutuklanan Oda Başkanı, helikopterdeki cihazları söken astsubaya 100 bin lira a..

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı 01:09

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı Afyonkarahisar'da kaybolan Kurban Barlas ve oğlu Emrullah Barlas, beklenmedik bir şekilde evlerinin yakınındaki oyukta bulundu. Ölüm nedenleri ise tespit edileme..

Muhteşem Tango Performansı ile 'Engel Bedende Değil, Zihindedir' Sözünün Hakkını Veren Kadın 02:12

Muhteşem Tango Performansı ile 'Engel Bedende Değil, Zihindedir' Sözün

ugün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü. Engelli bireylerin yaşadıkları zorluklar kadar yıkılan engellerin de en çok konuşulduğu gün. Önemli olanın içindeki coşkuyu kaybetmemek olduğunu bizlere bir kez daha gösteren Derya So..

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi 03:53

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ailesinin avukatı Selami Ekici, Kırıkkale Sanayi ve Ticaret Odası Başkanının, helikopterden cihaz söken ..

Esad Beş Yıl Daha Görevde Kalmayı Planlıyormuş 01:12

Esad Beş Yıl Daha Görevde Kalmayı Planlıyormuş

Esad Beş Yıl Daha Görevde Kalmayı Planlıyormuş Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad, en az 2021'e kadar görevde kalmayı planladığını söyledi. Esad, Şam'daki başkanlık sarayında İngiliz ve Amerikalı bir grup gazeteciye verd..

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt 02:01

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Cumali Atilla, esnaf gezisi sonrası yaptığı açıklamada, tehditlere hiçbir zaman değer vermedi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Demokrasinin Önünü Kesmeye Çalışanlara Meydanı Bırakmayacağız 01:32

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Demokrasinin Önünü Kesmeye Çalışanlara Meydanı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kimi zaman darbelerle, kimi zaman muhtıralarla, kimi zaman bildirilerle milletin demokrasi akınının önünü kesmeye çalışanlara bugüne kadar meydanı bırakmadık, bırakmayacağız. dedi...

Yine ABD, Oakland California Depo Yangın Çıktı..en az 9 Ölü 03:52

Yine ABD, Oakland California Depo Yangın Çıktı..en az 9 Ölü

Oakland Kaliforniyada büyük bir yangın çıktı . Şu ana Kadar Yangının nasıl çıktığı ve kimler çıkarmış olabileceğini kimse bilmiyor.Yangının çok hızlı yayıldığını gelen bilgiler arasında. İtfaiye memurun yaptığı açıklama ..

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..

Fetö'nün Gizli Dosyaları Cıa'in Elinde 01:14

Fetö'nün Gizli Dosyaları Cıa'in Elinde

Fetö'nün Gizli Arşivi Cıa'in Elinde FETÖ Çatı iddianamesinde örgütün arşivlerinin örgüt yöneticilerinden Türkyolu ve CIA'in denetiminde olduğu iddia edildi. Önemli bilgiler için 'Truecyrpt' adlı program kullanılmış. A..

İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı 02:19

İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı

İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı İspanya'da ayrılıkçı belediye başkanı gözaltına alınırken sesini çıkarmayan Avrupa'nın HDP'ye düzenlenen terör operasyonu karşısında kıyametleri kop..

Suriye'de bölgesel ateşkes 00:53

Suriye'de bölgesel ateşkes

Suriye'de çatışmalar cuma günü Halep'in güneyinde yoğunlaştı. Feth üş-Şam Cephesi ağırlıklı muhalif milisler şehrin Şeyh Said bölgesine saldırı düzenledi. İnsan hakları izleme örgütüne göre milisler bölgenin yüzde 70'e y..

Yunanistan'a Kaçan Darbecilerin Gözaltı Süreleri Uzatıldı 01:02

Yunanistan'a Kaçan Darbecilerin Gözaltı Süreleri Uzatıldı

Yunanistan'a Kaçan Darbecilerin Gözaltı Süreleri Uzatıldı FETÖ'nün darbe girişimi sonrası Yunanistan'a kaçan darbeci 8 askerin, Türkiye'ye iade edilmelerine karar verilecek yargı süreci kapsamında gözaltı süreleri uzatı..

Irak'ta Oynanan Büyük Tiyatro 02:07

Irak'ta Oynanan Büyük Tiyatro

Irak'ta Büyük Tiyatro Irak'ın başkenti Bağdat'ta kameralara yansıyan bir görüntü oynanan oyunun ne kadar büyük olduğunu kanıtlar cinsten. A Haber ekranlarında 'Sabah Ajansı' programında yayınlanan görüntülerin iç yüzünü..

Teröre Destek Verirseniz Yargı Sizden Hesap Sorar 03:46

Teröre Destek Verirseniz Yargı Sizden Hesap Sorar

Teröre Destek Verirseniz Yargı Sizden Hesap Sorar Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, HDP'ye yapılan terör operasyonu hakkında açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, PKK'ya destek verenler yine PKK ile aralarına mesafe koyma..

Son Dakika! S&P Türkiye'nin Kredini Notunu Sabit Tuttu, Görünümünü Yükseltti 00:15

Son Dakika! S&P Türkiye'nin Kredini Notunu Sabit Tuttu, Görünümünü Yük

Son Dakika! S&P Türkiye'nin Kredi Notunu Sabit Tuttu, Görünümünü Yükseltti Son dakika gelişmesi... Standard And Poor's, Türkiye'nin kredi görünümünü negatif ten durağan a yükseltti. BB olan kredi notunu da teyit ett..

Rusya- Türkiye'ye Hava Savunma Sistemi Sevkiyatı Gündemde 02:37

Rusya- Türkiye'ye Hava Savunma Sistemi Sevkiyatı Gündemde

Rusya- Türkiye'ye Hava Savunma Sistemi Sevkiyatı Gündemde Rusya, Türkiye ile askeri-teknik işbirliğine yeniden başlayacaklarını öne sürerek hava savunma sistemi sevkiyatı konusunun işbirliği kapsamında gündemde olduğunu..

Eviniz İçin Harika Bir Sebzelik Yapımı 01:28

Eviniz İçin Harika Bir Sebzelik Yapımı

Eviniz için harika bir sebzelik yapımı Marketlerde ki o kadar pahalı sebzeliklere para vermeye gerek yok iki parça eşya ile sebzelik yapa bilirsiniz :) :) seyredelim..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.337 görüntüleme
  • 8 yıl önce
15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı 05:57

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin etkisiz hale gelmesinde büyük pay sahibi olan vatandaşlar o geceye ilişkin anılarını Konya’da an..

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri 01:25

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri MHP lideri Devlet Bahçeli, HDP’li vekillerin tutuklanmasını eleştiren ve bu yöndeki kampanyaların başını çeken CHP’yi topa tuttu. Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, PK..

Tırın Çekiciliği, Arabayı arkasından sürükledi 00:10

Tırın Çekiciliği, Arabayı arkasından sürükledi

Kazanın bu kadar çekici..

  • Cowboy tarafından
  • 909 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arjantin’de bir ortaçağ köyü: Campanopolis 01:06

Arjantin’de bir ortaçağ köyü: Campanopolis

Arjantin'in başkenti Buenos Aires yakınlarındaki masalsı ortaçağ köyü Campanopolis ziyaretçilerini büyülüyor. Ancak köyün tarihi göründüğü kadar eski değil...

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur 06:45

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan’da yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, Demokrasiye sahip çıkmak, teröre sahip çık..

Avrupa yaşlanan halkıyla nasıl başa çıkacak ? 01:51

Avrupa yaşlanan halkıyla nasıl başa çıkacak ?

Avrupa da 500 milyon nüfus var. Bu Avrupa ölçeğinde bir bölge için fazla. Bu kadar çok nufüsun yüksek refah şartlarında yaşatılması güç. Ya sömürgecilik ile kaynak transferi yada düşük rekabet ortamında avantaj ile kayna..