#Badem sonsuza kadar müzik dinle

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı 03:00

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Dövizini bozdur’ çağrısı üzerine Osmanlı Ocaklarınca, “Vatanını değil, dövizini bozdur” kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Er..

Deniz Gergedanı (Narwhal) Seyretmesi çok keyifli bir Video 02:13

Deniz Gergedanı (Narwhal) Seyretmesi çok keyifli bir Video

Narval veya diğer adıyla denizgergedanı, balinalar takımının Monodontidae familyası içindeki Monodon cinsinin tek türüdür. Yaşam alanı arktik denizler olan bu deniz memelisi, 70° K enleminin güneyinde nadiren görülür.Yet..

  • PengoTV tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Konuşan Çöp Tenekesi 'Geveze' Minikleri Çevreci Yapacak 02:20

Konuşan Çöp Tenekesi 'Geveze' Minikleri Çevreci Yapacak

Çocuklar ve yetişkinlerde çevre bilinci oluşturmak amacıyla Ataşehir Belediyesi tarafından geliştirilen Konuşan Çöp Kovası “Geveze” Akıllı Belediyecilik Zirvesi’nde yerini aldı. Güneşten aldığı enerjiyle çalışan çöp kova..

İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı 05:15

İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı

Sen de 1 Kulak Ver' projesiyle işitme cihazına kavuşan Mardinli Rojda ve Mehmet Akcan kardeşler ile 2 yaşındaki Can, ilk kez duydukları sesler karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Hayatlarında ilk kez ses duyan çocukl..

Ardahan'da Çıldır Gölü Dondu 00:32

Ardahan'da Çıldır Gölü Dondu

Hava sıcaklığının gece sıfırın altında 33 dereceye kadar düştüğü Ardahan’da, 126 bin metrekare alana sahip Çıldır Gölü’nün üzerini buz tabakası kapladı. Aşırı soğuklar nedeniyle göl üzerinde 8-10 santimetre kalınlığında ..

Gidilen Yer Yakınsa, Çekilen Çile Kutsaldır 00:33

Gidilen Yer Yakınsa, Çekilen Çile Kutsaldır

motora değil eşşeğe biniyor sanki atla gitse bu kadar sekmez bizi izlediginiz için teşekkürler bizi takip etmeyi unutmayın..

Harranlı Kadın Girişimcinin Keçe Ürünleri Yurt Dışından İlgi Görüyor 01:53

Harranlı Kadın Girişimcinin Keçe Ürünleri Yurt Dışından İlgi Görüyor

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde kredi desteğiyle keçecilik yapımına başlayan kadın girişimci Handan Ünlü, kısa sürede yurt içinde olduğu kadar yurt dışından da sipariş almaya başladı...

Haris Alexiou ve Zeybek Oynamaya Çalışan Adam 02:47

Haris Alexiou ve Zeybek Oynamaya Çalışan Adam

Sahneye girmeye çalışan abimiz Haris Alexiou'ya eşlik etmek istiyor ve o da geri çevirmiyor.Neticesinde ortaya güzel görüntüler çıkıyor.Abimizin dansı ne kadar başarılı yorum sizin...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yaban Hayatından İlginç Görüntüler 03:07

Yaban Hayatından İlginç Görüntüler

Artvin'de çeşitli noktalara konulan 80 fotokapanla 2014'ten günümüze kadar boz ayı, vaşak, çakal, yaban keçisi, porsuk, sansar, orman kartalı, öter ardıç, alakarga gibi çeşitli hayvanların görüntüleri kayıt altına alındı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 582 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mavi Marmara Davası Düştü 01:49

Mavi Marmara Davası Düştü

Mavi Marmara davasının düşürülmesine karar veren mahkeme, İsrailli askerler hakkındaki yakalama kararının kaldırılmasını hükmetti. Mavi Marmara saldırısına ilişkin İsrail Genelkurmay Başkanı olan Rau Aluf Gabiel Ashkna..

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması 06:35

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması

Anayasa müzakerelerini yürüten AK Partili Abdülhamit Gül ile MHP'li Mehmet Parsak teklif ile ilgili ortak açıklama yaptı. Abdulhamit Gül, Sayın Başbakanımızın imzası ile anayasa değişkilği önergemizi sunduk. Türkiye dem..

Hong Kong'un 2 Metrekarelik Tabut Evleri 01:24

Hong Kong'un 2 Metrekarelik Tabut Evleri

Metropollerde kiralar el yakıyor ancak Hong Kong'da durum gerçekten çok kötü. Kiralar ve ev fiyatları o kadar yüksek ki onbinlerce kişi, sadece 2 metrekarelik evlerde yaşamak zorunda kalıyor. Bu evlere tabut benzetmesi y..

42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri 08:41

42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri

Tarihe damga vurmuş ünlü insanların son sözlerini sizler için derkedik. 1. Necip Fazıl Kısakürek Demek böyle ölünürmüş 2. Victor Hugo Siyah bir ışık görüyorum 3. Barbaros Hayreddin Paşa Öldüğüm zaman beni deniz ..

  • Umut Tv tarafından
  • 766 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Babaanneye 3D Gözlükle Korku Dolu Anlar Yaşatmak 00:45

Babaanneye 3D Gözlükle Korku Dolu Anlar Yaşatmak

Babaanenin Oculus Rift ile imtihanı. Sanal dünya hiç bu kadar gerçek olmamıştı. Babaanenin vermiş olduğu tepkiler doğrultusunda ortaya birbirinden komik anlar ortaya çıkıyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 962 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hz. Muhammed - 28. Bölüm 50:14

Hz. Muhammed - 28. Bölüm

Hazret-i Muhammed (sav)’in hayatını ve İslamiyet’in yayılışının öyküsünü konu alan muhteşem bir yapım Suriye yapımı olan televizyon dizisi, Hz. Muhammed’in dünyaya teşrifinden önceki olaylarla başlayıp ebedi aleme göç ed..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hz. Muhammed - 30. Bölüm 51:08

Hz. Muhammed - 30. Bölüm

Hz. Muhammed’in dünyaya teşrifinden önceki olaylarla başlayıp ebedi aleme göç edişine kadar hayatının her safhasını itinalı bir yapımla ekrana getiriyor. Kainatın yaradılış sebebi olan Hz. Muhammed’in örnek hayatını des..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kevin Costner - Son Üç Gün Türkçe Dublaj Film İzle 1:02:35

Kevin Costner - Son Üç Gün Türkçe Dublaj Film İzle

Özet ve Detaylar Gizli servis ajanı Ethan Runner, şimdilerde eskiden olduğu kadar dinç ve sağlıklı değildir. Ciddi bir sağlık problemi yaşayan ve neredeyse ölümün eşiğinde olan; bu yüzden de uzaklaştığı kızıyla daha çok ..

  • Film İzle tarafından
  • 7.520 görüntüleme
  • 8 yıl önce
4 Bin İnfaz Koruma Memuru Alınacak 01:16

4 Bin İnfaz Koruma Memuru Alınacak

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından istihdam edilecek 4 bin infaz koruma memuru alımına ilişkin detaylar belli oldu. Buna göre; başvurular, 12 Aralık Pazartesi günü başlayacak Adalet Bakanı ..

Azerbaycan’ın Ulusal Lideri Haydar Aliyev Anıldı 04:19

Azerbaycan’ın Ulusal Lideri Haydar Aliyev Anıldı

Azerbaycan’ın ulusal lideri Haydar Aliyev Bakü’de düzenlenen törenle anıldı. Büyük devlet adamı Haydar Aliyev, vefatının 13. yılında başkent Bakü ve ülke genelinde anıldı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, babası H..

Rober Hatemo - Seni Benden Ayıranlar 03:52

Rober Hatemo - Seni Benden Ayıranlar

Seni benden ayıranlar inan bir gün gülmeyecek Gitmeyi istiyorsan seni kimse tutmayacak Ne kadar çok ağlasan az, yanlışlarla geçti bir yaz Çok beklersin sana dön diyeni sana dön diyen olmayacak Zaten beni bu kara alı..

Eski Sevgilinin Erkek & Kız Arkadaşlarına Selam Verince Alınan Tepkiler 00:44

Eski Sevgilinin Erkek & Kız Arkadaşlarına Selam Verince Alınan Tepkile

Türk kızlarının, kız arkadaşlarını tuttuğu kadar hiç bir millet birbirini tutmuyordur arkadaş. Birbirlerini yerler ama konu karşı cins oldu mu ordu gibi birbirine sahip çıkarlar...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.904 görüntüleme
  • 8 yıl önce
FETÖ Düşündüğümden 10 Kat Daha Derin Bir Örgüt Çıktı 14:43

FETÖ Düşündüğümden 10 Kat Daha Derin Bir Örgüt Çıktı

İstanbul eski Cumhuriyet başsavcısı Turan Çolakkadı A Haber'de yayınlanan Arka Plan programında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. FETÖ'nün soruşturmaları hile ve kumpasla yaptığını dile getiren Çolakkadı, 7 Şubat kumpas..

Taraftarlar Teröre Karşı Bir Arada 01:13

Taraftarlar Teröre Karşı Bir Arada

Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Bursasspor taraftarları başta olmak üzere birçok takım taraftarı hain terör saldırısını lanetleyerek, patlamanın gerçekleştiği noktaya gitti. Akşam saatlerinde Beşiktaş Köyiçi meydan..

Venezuela Bu Sefer De Tedbir Amacıyla Kolombiya Sınırını Kapattı 01:26

Venezuela Bu Sefer De Tedbir Amacıyla Kolombiya Sınırını Kapattı

Venezuela bu sefer Kolombiya sınırındaki uyuşturucu kaçakçılığını bitirmekte kararlı. Hükümet en yaygın kullanılan banknotu 100 Venezuela Bolivarını tedavülden kaldırılacağını açıklamasının ardından Venezuela-Kolombiya s..

İtalya'da Bankacılık Krizi: Uni Credit 13 Milyar Euro Sermaye Artırımına Gidiyor 01:03

İtalya'da Bankacılık Krizi: Uni Credit 13 Milyar Euro Sermaye Artırımı

Sorunlu kredi miktarının fazlalığı yüzünden kriz yaşayan İtalyan bankaları arasında yer alan Uni Credit, 13 milyar euroluk sermaye artırımına gitmeyi ve maliyetleri kısmayı planlıyor. Bankanın, 1.7 milyar euroluk maliye..

Okyanusa Dökülen Lavın İzlerken Keyif Veren Fışkırma Anı 00:55

Okyanusa Dökülen Lavın İzlerken Keyif Veren Fışkırma Anı

Yaklaşık bir ay önce Hawai'nin Kilauea Adası'nda meydana gelen olayda okyanusa kadar gelen lav, okyanusun kabarmasına ve metrelerce yukarı çıkmasına neden oldu. The US Geological Survey gözlemcileri de o anı kamera kaydı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın En Basit Evlenme Teklifi 01:44

Dünyanın En Basit Evlenme Teklifi

Sosyal medyada şimdiye kadar bir çok evlilik teklifi izledik . Helikopter kiralayanlar, sinema kaptanlar gibi, ancak bu genç bir demet çicek, iki konfeti ile teklifini gerçekleştirmiş...

  • PITIRCIK tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 8 yıl önce
1927'den 2016'ya Oscar'ın En İyi Sinematografileri 07:27

1927'den 2016'ya Oscar'ın En İyi Sinematografileri

Bu yıl 26 Şubatta verilecek 89. Oscar Ödülleri adayları da dahil 1927 yılından başlayarak geçtiğimiz yıla kadar kazanan filmler tek videoda derlendi. Burger Fiction tarafından hazırlanan videoda en iyi görüntü yönetmenli..

  • PITIRCIK tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İçine Micheal Jackson Kaçan Hacı Dayı 00:26

İçine Micheal Jackson Kaçan Hacı Dayı

Şimdiye kadar bir çok Micheal Jackson taklidi izledik. Ancak bu hacı dayının müthiş Micheal Jackson dansı görülmeye değer...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 8 yıl önce