#Badem sonsuza kadar müzik dinle

Karşı Cinste Neyi Merak Ediyorsunuz? (Beyaz Show - 10 Mart 2017) 02:51

Karşı Cinste Neyi Merak Ediyorsunuz? (Beyaz Show - 10 Mart 2017)

Beyaz Show ekibi Sokak Röportajları kısmında Karşı cinste neyi merak ediyorsunuz? diye soru sordu; birbirinden ilginç, bir o kadar da komik cevaplar geldi…..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.182 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan Parti Grubuna Teşekkür Konuşması 08:13

Başbakan Yıldırım'dan Parti Grubuna Teşekkür Konuşması

Başbakan Binali Yıldırım, anayasa değişiklik teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından parti grubuna teşekkür etti. Yıldırım'ın teşekkürünü ilettiği önemli bir isim de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ol..

Tekneleri Batarken Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaptılar 02:25

Tekneleri Batarken Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaptılar

Bodrum’da düzenlenen Tirhandil Yelken Yarışlarında 'Aganta' isimli tekne alabora oldu. Teknede bulunan 7 kişi canını zor kurtarırken, yarışmacılar teknenin batma anlarını sosyal medyadan canlı yayında verdi. Bodrum’da d..

Niloya Çok Şeker Yedim Hd İzle 05:34

Niloya Çok Şeker Yedim Hd İzle

Bu sebeple dişleri ağrımaktadır. Ama dişçiye de gitmeyi istememektedir. Diş ağrısından konuşamaz hale gelene kadar bekler. Sonunda dişçiye gitmeyi kabul eder. İyi ki de etmiştir. Çünkü dişçiyi çok sevmiştir...

The Avengers: Age of Ultron ile ilgili 10 Muhteşem Gerçek! 07:16

The Avengers: Age of Ultron ile ilgili 10 Muhteşem Gerçek!

Çok şükür dünya yine Avengers’a doyacak! Bugün The Avengers Age of Ultron ile ilgili 10 muhteşem gerçeği sıralıyoruz. 2018 ve 2019’da Infinity War 1 ve 2 bölümleriyle karşılayacak olan The Avengers gişeyi yine sarsacak g..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 8 yıl önce
En Komik 10 Süper Kahraman ve Kötü Karakter 11:55

En Komik 10 Süper Kahraman ve Kötü Karakter

Tüm çizgi roman karakterlerinin ne kadar havalı olduğu konusunda kimseyle tartışmayacağız. Ancak kendilerini çok ciddiye almamaları bu denli önemli olmalarının anahtarı olabilir...

  • PITIRCIK tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İvana Sert Demet Şener Ebru Şallı Üç Farklı Kadın Aynı Mekan Ve Aynı Tripler 13:18

İvana Sert Demet Şener Ebru Şallı Üç Farklı Kadın Aynı Mekan Ve Aynı T

Son günlerde yaşanan özellikle ünlü isimlerle ilgili yaşanan haberlerle ilgili yapılan magazin haberlerinin ne kadar basit olduğu konusu, Renkli Sayfalar sunucuları arasında da tartışma konusu oldu...

  • ANKA tarafından
  • 1.394 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Paris Trafiğinde Renkli Etiket Yasağı Uygulanmaya Başlandı 01:22

Paris Trafiğinde Renkli Etiket Yasağı Uygulanmaya Başlandı

Fransa’nın başkenti Paris’te hava kirliliğini azaltmak amacıyla alınan yeni bir önlem daha uygulanmaya başlandı. Hava kirliliği oranının tekrar yükselmesinin ardından pazartesi günü gri renkli etiketi olan araçların tra..

Hayko Cepkin - Yuh Yuh 02:50

Hayko Cepkin - Yuh Yuh

Yuh ancak memleketine, Ailesine, kendine olana aittir. Yuh memleket çocuğuna değil. Memleket düşmanına aittir. Uzaktan yakından yuh çekme bana Sana senin gibi baktım ise yuh Efendi görünüp bütün insana Hak'kın k..

Burun Kıkırdağıyla Dizlere Şifa 02:15

Burun Kıkırdağıyla Dizlere Şifa

İsviçreli doktorlar, hastaların kendi burunlarından toplanan kıkırdak hücrelerini, hasarlı kıkırdağa sahip olan 10 yetişkinin dizlerinin tedavisi için kullandılar. Başarılı şekilde sonuçlanan kıkırdak nakilleriyle araştı..

İlkan Günüç feat. Gizem Şensoy - İhanet 03:14

İlkan Günüç feat. Gizem Şensoy - İhanet

Keşke benim kadar yürekli olabilseydin Olan biten ne varsa zamanında söyleseydin Rezil rüsva olduk şimdi dilde Çok yazık ziyan ettin ikimizide.. Yazıldı ihanetin Yanına kalır mı sevgilim Bekliyorum hadi çık karşıma Kald..

Türk Sinemasının En Acıklı Gerçekleri 02:31

Türk Sinemasının En Acıklı Gerçekleri

Çocukluğumuzun büyük bölümünü televizyon karşında geçirdik. Biz televizyon karşısında iken bize seslenen kişiler Kemal Sunal, Hulisi Kertmen, Erol Taş gibi önemli oyunculardı. Ancak onların hayatı bizim sandığımız kadar ..

Afganistan'da İşçileri Taşıyan Minibüse Bombalı Saldırı 00:45

Afganistan'da İşçileri Taşıyan Minibüse Bombalı Saldırı

Afganistan'ın başkenti Kabil'de düzenlenen bombalı saldırıda ilk belirlemelere göre bir kişi hayatını kaybetti, en az 20 kişi de yaralandı. Afganistan içişleri bakanlığı saldırıda telekom şirketinde çalışan işçileri taş..

Yeni Ufuklar Size Cüce Gezegenden Mesaj Getirdi 01:56

Yeni Ufuklar Size Cüce Gezegenden Mesaj Getirdi

Pluto’ya iniş yapmak nasıl olurdu? NASA, bu rüya gibi deneyimi bizlere yaşatmak için ‘New Horizons’ (Yeni Ufuklar) adlı uzay aracından çekilen görüntülerle hazırlanmış bir video yayınladı. Bu ‘cüce gezegen’e şimdiye kad..

Fransız Şef Alain Ducasse'dan Astronotlara Leziz Menü 03:50

Fransız Şef Alain Ducasse'dan Astronotlara Leziz Menü

Fransız şef Alain Ducasse ve ekibi, 2004 yılından bu yana Fransız Ulusal Uzay Ajansı (CNES) ile Space Food projesinde işbirliği yapıyor. Astronotlara gönderilen kurutulmuş gıdalar, ıstakoz ve kinoaya kadar zengin bir me..

Sezen Aksu - Hakkımda Konuşmuşsun 04:00

Sezen Aksu - Hakkımda Konuşmuşsun

Hakkımda konuşmuşsun Dargınmışsın bana meğer Dargınken sevgililer Erken konuşan kaybeder Bilmediğin şeyler var Söz etmediğim bugüne kadar Çok canım yandı Senden koparken azar azar Ruhun çekilirken Yenik düşerken Yas..

Cenevre′de Sergilenen İlginç Otomobiller 01:12

Cenevre′de Sergilenen İlginç Otomobiller

19 Mart’a kadar sürecek Cenevre Otomobil Fuarı’nda sergilenen ilginç araba konseptleri.....

  • Umut Tv tarafından
  • 521 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kurtulmuş Hollanda İle Üst Düzey İlişkiler Askıya Alındı 02:20

Kurtulmuş Hollanda İle Üst Düzey İlişkiler Askıya Alındı

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Hollanda, yaptıklarını bir şekilde telafi edene kadar üst düzey ilişkilerin ve planlanmış toplantıların, üst düzey resmi görüşmelerin askıya alınması, bunların bir müddet tehir edilmesi ka..

Böyle evlilik teklifi görülmedi!!! 04:50

Böyle evlilik teklifi görülmedi!!!

Eskişehir'de Erman Çelik isimli genç, 9 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşına bugüne kadar eşine rastlanılmayan bir şekilde evlenme teklifi etti...

Piramitlerin Sırrı Komik Animasyon Hd İzle 03:35

Piramitlerin Sırrı Komik Animasyon Hd İzle

Dünyanın yedi harikasından biri olup günümüze kadar zarar görmeden ayakta kalabilmeyi başarabilmiş tek yapı Mısır’daki Gize piramitlerinden Keops piramitidir. Piramit şeklindeki yapılar sadece Mısır’a özgü olmayıp dün..

Zula Oynuyoruz Ep (31) Sabotaj 22:33

Zula Oynuyoruz Ep (31) Sabotaj

Merhaba Zula 31. bölümüne hoş geldiniz sonuna kadar izlemenizi arz ederim Abone olmayı ve like atmayı unutmayalım..

Fed Faizleri Beklendiği Gibi Yükseltti 00:45

Fed Faizleri Beklendiği Gibi Yükseltti

Amerikan Merkez Bankası Federal Reserve beklendiği gibi politika faizini 25 baz puan arttırarak yüzde 0,75'e yükseltti. Küresel mali kriz sonrası yaşanan likidite sıkıntısını aşmak için para politikalarını sonuna kadar ..

Sezen Aksu - Koca Kıçlı 04:29

Sezen Aksu - Koca Kıçlı

Neredesin be adam Kaç gece oldu Nerede söndürdün feneri yine, Nerede Seni sokak süpürgesi Yine unuttun adresi Elim kolum bağlı Ayrılmak yok adetimizde Ne hayallerim vardı Bir Türk filmiydi Sözüm ona parlak istikbalim ..

İngiltere Başbakanı Theresa May Abd'de 01:57

İngiltere Başbakanı Theresa May Abd'de

İngiltere Başbakanı Theresa May, Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni başkanı Donald Trump’ı makamında ziyaret eden ilk hükümet lideri olacak. May, ülkesi ile Washington arasındaki sıkı ilişkileri daha da güçlendirme he..

Maceracı _ Bingöl 1:14:07

Maceracı _ Bingöl

Samanyolu TV’nin sevilen gezi-eğlence programı Maceracı, kış mevsiminin en güzel yaşandığı şehir Bingöl’den ekrana geliyor. Bingöl turuna, Osmanlı mutfağının çok özel bir lezzeti olan Süt Kebabı’nın yapım sırlarını ekra..

SİZİ ÖLDÜREBİLECEK 10 SEVİMLİ HAYVAN 04:40

SİZİ ÖLDÜREBİLECEK 10 SEVİMLİ HAYVAN

Her Ne Kadar Sevimlide Olsalar Bi Okadar Zehirli Hayvanlar.....

Abidinin Ablası Canlı Yayında - Esra Erolda 17 Mart 2017 01:38

Abidinin Ablası Canlı Yayında - Esra Erolda 17 Mart 2017

Bugüne kadar yüzlerce mutlu yuvanın kurulmasına vesile olan ve 9 sezondur ekranlarda yerini alan Esra Erol, gelin ve damat adaylarıyla bu programda buluşuyor. İyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul'a Elektrikli Taksiler Geliyor 01:36

İstanbul'a Elektrikli Taksiler Geliyor

Yaklaşık 18 bin adet taksi bulunan İstanbul'da yıl sonuna kadar 600 adet elektrikli taksinin yolları çıkması planlanıyor. Nisan ayında yollara çıkacak taksiler 0 elektrikli ve sıfır karbondioksit salınımına sahip...

  • PITIRCIK tarafından
  • 830 görüntüleme
  • 8 yıl önce
May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun 02:33

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun

ABD Başkanı Donald Trump ile yapacağı görüşmenin öncesinde Philadelphia’da Cumhuriyetçi Parti üyelerine hitaben bir konuşma yapan İlgiltere Başbakanı Theresa May, Trump’a “Rusya ile ilişkilerinde dikkatli olması” uyarısı..

Kenan Sofuoğlu 104 Yaşındaki Ninesiyle Birlikte ‘Evet’ Dedi 00:33

Kenan Sofuoğlu 104 Yaşındaki Ninesiyle Birlikte ‘Evet’ Dedi

Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, 104 yaşındaki ninesiyle birlikte sosyal medya hesabından yayınladığı videodan başkanlık sistemine destek verdi Sosyal paylaşım sitesi üzerinden video yayımlayan Dünya Motosiklet..