#Badem sonsuza kadar müzik dinle

The Flash 3 Sezon 15 Bölüm Fragman 00:48

The Flash 3 Sezon 15 Bölüm Fragman

Geçmişinde büyük bir trajedi yaşamış Barry Allen Central City polis merkezinde suçluların arkalarında bıraktıkları izleri toplayan bir bilim adamıdır. S.T.A.R Laboratuvarları'nın parçacık hızlandırıcısı, hata nedeniyle b..

Kemal en Sonda Dayanamadı EVET Dedi 00:30

Kemal en Sonda Dayanamadı EVET Dedi

moralim bozuk ooldugu zaman Kemal Kılıçdaroglu konuşmalarını seyrediyyorum sonra gülme kırizine giriyorum .harbi ne kadar güldüm..

Swansea 1-3 Tottenham (Maç Özeti - 5 Nisan 2017) 01:39

Swansea 1-3 Tottenham (Maç Özeti - 5 Nisan 2017)

Swansea 1-3 Tottenham (Maç Özeti - 5 Nisan 2017) 05/04/2017 ‘de İngiltere Premier Lig ‘de oynanan Swansea City – Tottenham maçında; Ev sahibi maça hızlı baslıyarak golü buldu ilk yarıyı böyle kapatırken son dakikalara k..

Şabanoğlu Şaban Parola Ne!!! 02:21

Şabanoğlu Şaban Parola Ne!!!

-Dur kımıldama 3'e kadar sayıcam çabuk parolayı söyle.. +Parola şeyyy... -1 parola şey değil... +Dur parolayı bulucam -2 parolo dur parolayı bulucamda değil.. +Hah buldum başak -Bulamadın şafak..

İyi ki Doğdun Jackie Chan! Aksiyon ve Komediyi Güzel Bir Şekilde Harmanlayan Büyük Ustanın Efsane Filmleri 09:03

İyi ki Doğdun Jackie Chan! Aksiyon ve Komediyi Güzel Bir Şekilde Harma

Aksiyon filmlerinin efsane ismi Jackie Chan'in komedi yönünü de anlatmaya gerek yok. Bugüne kadar yaptığı bütün filmlerini hayranlıkla izlediğimiz ismin efsane sahnelerini doğum gününe özel şöyle bir daha hatırlayalım...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.874 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Mummy  Official Trailer 02:32

The Mummy Official Trailer

Tom Cruise headlines a spectacular, all-new cinematic version of the legend that has fascinated cultures all over the world since the dawn of civilization: The Mummy. Thought safely entombed in a tomb deep beneath the u..

Buray - Seni Sevmiyorum Artık 03:31

Buray - Seni Sevmiyorum Artık

Seni sevmiyorum artık Yalana dolana baktık Ele nispet gülüşler Günü dolmuş vaatler Bana uymaz git yazık Ben yokluklardan Tüm zorluklardan Dipsiz yalnızlıktan Kıvranıp dururken Sen sensiz kaldın Mehtabı hiçe saydın Gün or..

Deniz Tekin - Gelir Miyim 06:15

Deniz Tekin - Gelir Miyim

Deniz Tekin Soundcloud Hesabı: https://soundcloud.com/daphead etrafıma kendi elimle bi duvar ördüm kimse bi daha geçmesin diye değiştim sanki içimde bişeyler öldü istesem de dönemem geriye hep mi ben yanlıştım bu hayat..

Sultan Abdülhamit'in Efrahim Efendi ile Olan Dahiyane Planı 04:22

Sultan Abdülhamit'in Efrahim Efendi ile Olan Dahiyane Planı

Payitaht Abdülhamit dizisiznde, Sultan Abdülhamit'in,asırlardır dış tehditlere karşı imparatorluğunu nasıl koruduğu ve ne kadar zeki olduğunun en iyi ispatlarından birinin tespiti olan, kısa bie anlatım sizlerle...

  • ANKA tarafından
  • 2.562 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tarzını Konuşturan Kediciğin İnanılmaz Dansı 01:23

Tarzını Konuşturan Kediciğin İnanılmaz Dansı

Adnan Hocanın kediciği Tuğba’nın dansı kadar tarzı da dikkat çekiyor..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.563 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın En Uzun Dişli Fili! 02:12

Dünyanın En Uzun Dişli Fili!

Kenya'da yaşayan bu filin dişi neredeyse hortumu kadar uzun. Yanından geçen başka bir filin dişiyle onunkini karşılaştırdığınızda bize hak vereceksiniz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 885 görüntüleme
  • 8 yıl önce
En Yeni Mobil İletişim Teknolojileri Barcelona'da Tanıtıldı 03:41

En Yeni Mobil İletişim Teknolojileri Barcelona'da Tanıtıldı

Telefon şirketleri akıllı telefonlarının en son sürümlerini İspanya’nın Barselona kentinde 12’ncisi yapılan Dünya Mobil Kongresi’nde piyasaya sundu. Çinli teknoloji devi Huawei, rakipleri Apple ve Samsung’un yokluğunda P..

Joker - Varmadın Farkına (feat. Ados) 04:14

Joker - Varmadın Farkına (feat. Ados)

Part 1 | Ados Benim daglarim hep dumanli çünkü yol aldigim hayat garip ve kuralli yerinde sayan mi aptal yerinde duran mi? ilerlemek mi dogru seçenek bu bir kumar mi? ben oturdugum yerden arsa uzandim unufaktim çok uzak..

Samurai Jack 5.Sezon 4.Bölüm İzle 22:12

Samurai Jack 5.Sezon 4.Bölüm İzle

Eğer hala Samurai Jack ile tanışmamış olanlarınız varsa, yeni sezon gelene kadar ilk dördüne bir göz atın derim. Tanıtım videoları hakkındaki düşünceleriniz neler? Yeni sezon için heyecanlı mısınız? Samurai Jack 5. Sezo..

  • Tv Series tarafından
  • 11.144 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zula Oynuyoruz Ep (101) İyi Seyirler 22:42

Zula Oynuyoruz Ep (101) İyi Seyirler

Merhaba ben ömer 101 . videoma hoş geldiniz sonuna kadar izleyin lider benim..

Gazi Mustafa Kemal 2.Bölüm izle 27:18

Gazi Mustafa Kemal 2.Bölüm izle

Belgeselin 2. bölümünde; Mustafa Kemal'in 1902'den 1905 yılına kadar süren akademi günleri,İstanbul günleri, Namık Kemal’den etkilenmesi, Selanik, Beyrut, Şam ve Üsküp’teki görevleri ile Vatan ve Hürriyet Cemiyetinin kur..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yenibosna'da Kriket Oynayan Afgan Çöp Toplayıcılar 00:53

Yenibosna'da Kriket Oynayan Afgan Çöp Toplayıcılar

Geçimlerini kağıt ve plastik gibi ürünleri toplamayla sağlayan Afgan'lar çöpleri sattıkları alanda yatıp kalkıyor. Pazar günleri de bir araya gelip kriket oynuyorlar. Sporun sosyalleşmede ne kadar büyük bir önemi olduğun..

  • PITIRCIK tarafından
  • 590 görüntüleme
  • 8 yıl önce
BÖ - E'telu 03:27

BÖ - E'telu

dürüst bir kalp ile ben genç filistinli bir kızım bir tür dürüst bir kalp ile ben genç filistinli bir kızım bir tür dürüst bir kalp ile benim vatan çevremdeki ailem sahip ben güzel bir şekilde sormak olsun benim vatan ç..

Halil Sezai - Büyük Yalnızlık 03:38

Halil Sezai - Büyük Yalnızlık

Yeryüzünün üstünde gökyüzünün altında Kim bilir nerde nasıl kaç yaşındasın? Biri bir masal okuyor kepçesinden kulaklarının Korkarım halâ o masaldasındır Umarım büyük yalnızlık vurmamıştır halâ kıyılarına (x2) Sabahının e..

Fransa Genç Işsizlikle Hala Mücadele Ediyor 03:13

Fransa Genç Işsizlikle Hala Mücadele Ediyor

Paris'in çekiciliğinden uzakta olan bu Fransız banliyöleri yoksulluk, suç ve işsizlik oranları ile ülkenin geri kalanının neredeyse iki katı kadar mücadele ediyor. CNN Melissa Bell..

Hızlı ve Öfkeli Serisinin 16 Yıllık Evrimi 06:47

Hızlı ve Öfkeli Serisinin 16 Yıllık Evrimi

Hızlı ve Öfkeli serisinin yeni filmi bu hafta vizyona giriyor. Serinin derin mazisini hatırlamayanları bu yedi dakikalık videoyu izlemeye davet ediyoruz. 2001’de hayatımıza giren Hızlı ve Öfkeli serisi 16 yıldır aksiyon..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Samurai Jack 5.Sezon 5.Bölüm Fragmanı 00:30

Samurai Jack 5.Sezon 5.Bölüm Fragmanı

Eğer hala Samurai Jack ile tanışmamış olanlarınız varsa, yeni sezon gelene kadar ilk dördüne bir göz atın derim. Tanıtım videoları hakkındaki düşünceleriniz neler? Yeni sezon için heyecanlı mısınız? Samurai Jack 5. Sezo..

Dev Zirvede Akşam Hareketliliği 02:02

Dev Zirvede Akşam Hareketliliği

Antalya'da Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın ev sahipliğinde ABD ile Rusya Genelkurmay Başkanlarının katılımıyla gerçekleşen Suriye ve Irak zirvesinde akşam saatlerinde hareketlilik yaşandı. Genelkurmay Başk..

Fetih 1453 Full Hd İzle 2:35:59

Fetih 1453 Full Hd İzle

Babası II. Murat'ın ölümü üzerine ikinci kez tahta çıkan II. Mehmet'in şimdi kafasında gerçekleştirmesi gereken ilk öncelik Bizans İmparatorluğu'nun son toprağı olan Konstantinapolis'i Osmanlı Devleti'ne katmaktır. Bu uğ..

  • Tv Series tarafından
  • 37.643 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın En Kolay Tatlısı 03:25

Dünyanın En Kolay Tatlısı

Halley Tatlısı Malzemeler: 12 tane Halley 2 paket krem şanti 2 bardak soğuk süt Çikolata sos için: 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı kakao Yarım bardak toz şeker 1 Su bardağı su 1 Su bardağı süt Yapılışı: Önce kremşantim..

Yaz Alışverişi (2017) 07:59

Yaz Alışverişi (2017)

Şortlar Özellikle Yaz Aylarında Mucizevi Bir Rahatlık Sunuyor. Şimdiden Söyleyelim; Kısa Şortlarınızı Kışın da Opak Çoraplarla Giyerek Değerlendirebilirsiniz.Gün Boyu Ayakkabıların İçinde Kalan Ayaklarımızın da En Az bi..

Kartopu Muhallebili Kek 00:58

Kartopu Muhallebili Kek

Hindistan cevizi topları için: 2 su bardağı hindistan cevizi 6 yemek kaşığı pudra şekeri 4 yumurta akı Kek hamuru için: 4 yumurta sarısı, 1 tam yumurta 1 su bardağı toz şeker 125 gr oda sıcaklığında tereyağı 1 su barda..

Dünyanın Dört Bir Yanından İnsanlar Dünyanın En Kötü Likörünü Deniyor 03:23

Dünyanın Dört Bir Yanından İnsanlar Dünyanın En Kötü Likörünü Deniyor

Dünyanın en kötü likörü olarak açıklanan Malort'u dünyanın dört bir tarafından insana denettiler. Tadı ne kadar kötü veya gerçekten en kötüsü mü bilmiyoruz ancak insanların tepkilerinden anladığımız kadarıyla pek hoşları..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.932 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hangimiz Sevmedik 34.Bölüm - Yılın Çifti Emel ve İlyas 02:44

Hangimiz Sevmedik 34.Bölüm - Yılın Çifti Emel ve İlyas

Birbirlerini ne kadar çok sevdikleri gözlerinden okunuyor Emel ve İlyas'ın...

Bir İmzalı Resminizi Lütfeder Misiniz  Filiz Akın Cüneyt Arkın 01:26

Bir İmzalı Resminizi Lütfeder Misiniz Filiz Akın Cüneyt Arkın

Ekrem (Cüneyt Arkın) küçük yaşta babasını yitirmiş ve amcası tarafından büyütülmüş ünlü bir sanatçıdır. Hastane yararına verdiği bir konserde tanıştığı güzel, iyi kalpli ve sevecen bir genç kız olan Fatoş'a (Filiz Akın) ..