#Badem sonsuza kadar müzik dinle

Külah Poğaça Ve Külah Yapımı 03:46

Külah Poğaça Ve Külah Yapımı

Malzemeler : 3/4 su bardağı ılıktan biraz sıcak süt 1/2 su bardağı sıvıyağ 1 yumurta (sarısını ayırın) 1/2 paket yaşmaya veya 1 silme yemek kaşığı tozmaya 1 yemek kaşığı tozşeker 1/2 yemek kaşığı tuz yaklaşık 4 su barda..

Mantarlı Tavuk Sote Tarifi  Sebzeli Tavuk Yemeği Tarifi 05:32

Mantarlı Tavuk Sote Tarifi Sebzeli Tavuk Yemeği Tarifi

Bu tarifimizde sizlere kolay ve nefis bir yemek tarifi olan tavuk sote tarifi paylaşacağız. Mantarlı,havuçlu ve daha bir çok sebze ile yapılan bu harika tavuk yemeğini yapmak için videomuzu izleyebilirsiniz. Tavuk yemekl..

Çek Kopar Ekmek Tarifi 02:46

Çek Kopar Ekmek Tarifi

MALZEMELER 1 adet yuvarlak Ekmek, 1 yemek kaşığı tereyağı, küçük parçalar halinde doğranmış, 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, 1 adet kırmızı biber, minik minik doğranmış, 1/2 su bardağı minik doğranmış sucuk, 1 a..

Muhteşem Çilekli Tart Tarifi  Kremasından Hamuruna en Lezzetli Tart Nasıl Yapılır 10:04

Muhteşem Çilekli Tart Tarifi Kremasından Hamuruna en Lezzetli Tart Na

Tart Hamuru için Malzemeler 250 gr tuzsuz tereyağı 3 çorba kasığı pudra sekeri dolu olsun yarim cay kaşığı kabartma tozu Alabildiği kadar (yaklaşık kadar 500 gr un ) iç harcı için 2 su bardagi süt 1 çay bardağı toz s..

Herkesin Bayıldığı Muhallebili Muhteşem Havuçlu Kek'i Birde Benim Tarifimle Deneyin 10:02

Herkesin Bayıldığı Muhallebili Muhteşem Havuçlu Kek'i Birde Benim Tari

2 adet yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı süt 2 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çay kaşığı tarçın ( sevmiyorsanız kullanmayın ben çay kaşığının ucuyla kull..

Muhteşem Hamuruyla Sucuklu Pizza Nasıl Yapılır Kenarı Dolgulu Pizza Tarifi 09:39

Muhteşem Hamuruyla Sucuklu Pizza Nasıl Yapılır Kenarı Dolgulu Pizza Ta

1 su bardağından bir parmak eksik süt 1 su bardağından bir parmak eksik ılık su Yarım çay bardağı kadar sıvıyağ 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 çorba kaşığı tuz 1 paket instant maya veya yarım paket yaş maya 1 adet yumurta A..

Puding Dolgulu Kek Tarifi  Puding Dolgulu Pasta Nasıl Yapılır 06:02

Puding Dolgulu Kek Tarifi Puding Dolgulu Pasta Nasıl Yapılır

3 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvıyağ 2,5 su bardağı un 2 çorba kaşığıkakao 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin Üzeri için 2 paket puding ( ben çilekli puding kull..

 Haşhaşlı Ramazan Pidesi 07:51

Haşhaşlı Ramazan Pidesi

Bu Ramazan Pidesine Bayılacaksınız. Bol haşhaşlı katları hem lezzet katıyor hem de tel tel dağılmasını saplıyor. İster sahurda ister iftarda her zaman severek yiyeceğinizi düşünüyorum :) Haşhaşlı Efsane Ramazan Pidesi iç..

Sağlık Bakanı Koca, 'Salgının Hızını Kestik' Dedi ve Uyardı! 07:42

Sağlık Bakanı Koca, 'Salgının Hızını Kestik' Dedi ve Uyardı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Adana’nın Eylül ayında korona virüs vaka sayısında pik noktasını yaşadığını ancak şu dönemlerde sayıların tekrardan azalışa geçtiğini söyledi. Bakan Koca, yatak doluluk oranlarından da bahse..

İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı 04:05

İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı

Çinli Biyoteknoloji firması ile Sağlık Bakanlığı tarafından imzalanan protokol ile koronavirüse karşı geliştirilen ve Faz 3 aşamasına gelinen Covi-2 aktif aşısı, ilk olarak Kayseri Şehir Hastanesi Pandemi Servisi’nde çal..

Domatesin fiyatı 5 kilometrede yüzde 176 arttı 05:32

Domatesin fiyatı 5 kilometrede yüzde 176 arttı

Zincir marketlerde fahiş fiyat denetimi sürerken bazı marketlerin fiyatlarda indirime gitmesi dikkat çekti. Antalya'da serada kilosu 2.5 liradan çıkan domatesin 5 kilometre uzaklıktaki markette yüzde 176 farkla 6.90 lira..

Ceylan Ertem - Aşık Oluyorum Eyvah (İlhan Şeşen - Hediyem) 04:05

Ceylan Ertem - Aşık Oluyorum Eyvah (İlhan Şeşen - Hediyem)

Ceylan Ertem - Aşık Oluyorum Eyvah (İlhan Şeşen - Hediyem) Dinle Bir ses var içimde seni fısıldar gibi erden çıktın karşıma yine neler başlar gibi hem güzel hem değil gözümde yaşlar gibi yine geceler ağır olacak sabaha ..

Tuna Kiremitçi & Sena Şener - Birden Geldin Aklıma (Akustik) 03:35

Tuna Kiremitçi & Sena Şener - Birden Geldin Aklıma (Akustik)

Tuna Kiremitçi & Sena Şener - Birden Geldin Aklıma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen yağmuru çok seven küçücük şey Ben kendine geç kalan bir kadın Beni sevmesen de görmesen de hayat sürerdi yine Ama kendimi sevmezdim şimd..

 Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği  03:56

Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği

Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği Müzik Dinle Şarkı Sözleri bir de bakmışsın ki ben gelmişim.. böyle dilim susar da, elim, elim dokunmaz olursa eğer bil ki varmışım yani.. yüreğim sakınır, gözüm seğirir, olur da, olur da..

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık 03:16

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık Dinle Sevdiğinizle mi tartıştınız? - Çözüm yolu bu videoda! İlk adımı nasıl atacağım diye düşünmeye son!Artık AŞKKABAĞI var! Sevdiğinizle barışmak için bir yol mu arıyorsun..

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An 04:59

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim ..

Sehabe - Sizden Değilim 03:11

Sehabe - Sizden Değilim

Sehabe - Sizden Değilim Dinle Sizden Değilim (Sözler) Belki deliyim belki buldum belamı Zaten kafam en az odam kadar dağınık Susmam mı lazım? Bazen denizim, bazen bir derya Pembe yalanın gölgesi gider ya, inanmasam o..

Sezen Aksu - Kaçak 04:00

Sezen Aksu - Kaçak

Bu şehirde buldum buğday ellerini Bu şehirde sevdim badem dillerini Senle unuttum bütün ezberlerimi Pişman değilim ama göçtüm kederden Düşman değilim ama çöktüm erkenden Bir daha bu yolları aynı hevesle yürür müyüm? Kim..

KEYİFLİ OTOBÜS YOLCULUĞU :)) 01:37

KEYİFLİ OTOBÜS YOLCULUĞU :))

Şoför bir yolculuğu sırasında başından geçen olayı yolculara anlatırken oldukça komik anlar yaşanıyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.484 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dramatik Arap Makyajı Nasıl Yapılır 06:12

Dramatik Arap Makyajı Nasıl Yapılır

Etkileyici,buğulu bakışlar, iri-büyük gözler için gözalıcı bir Arap makyajı nasıl yapılır.Püf noktaları nelerdir?Videomuzda bulabilirsiniz.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı unutmayın:İyi seyirler diler..

  • Kadınca tarafından
  • 672 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fenerbahçe 79-61 Panathinaikos Final Four Maç Sonrası Röpörtajlar 25:02

Fenerbahçe 79-61 Panathinaikos Final Four Maç Sonrası Röpörtajlar

25 Nisan 2017Fenerbahçe 79-61 Panathinaikos Final Four maç sonrası röpörtajlar 25 Nisan 2017 (Fenerbahçe' nin zaferi sonrasında: FB' li basketbolcular ve takım koçu Obradovic ve Ümit Avcı, Melih Mahmutoğlu, Evren yavuz,..

Evim Lokanta - Çikolata Topları 04:09

Evim Lokanta - Çikolata Topları

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 27. Bölüm'de Çikolata Topları tarifi verdi! Çikolata Topları MALZEMELER 1,5 Su Bardağı Krema 2,5 Su Bardağı Çikolata 1 Tutam Tuz Hindistan Cevizi Toz Fıstık Badem Unu Türk Kahvesi..

  • ANKA tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta - Kayısılı Tart 06:27

Evim Lokanta - Kayısılı Tart

Şef Burak Zafer Sırmaçekici, 2. bölümde Kayısılı Tart tarifi verdi! Kayısılı Tart MALZEMELER: Hamuru İçin: 2 Bardak Un 40 gr Şeker (3 Yemek Kaşığı) 1 Tutam Tuz 150 gr Tereyağ 1 Yumurta Krema: 500 gr Krem Peynir 1,5 Ye..

  • ANKA tarafından
  • 759 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aşure Tarifi  Şekersiz Aşure Nasıl Yapılır 02:29

Aşure Tarifi Şekersiz Aşure Nasıl Yapılır

Malzemeler 3/4 bardak buğday 4 bardak su 1 bardak badem sütü 3 adet iri boy kuru hurma 10-15 adet kuru üzüm 1 çubuk tarçın 1 küçük havlıcan 1 tutam toz tarçın Üzeri için Bolca Nar Tarçın Ceviz içi..

Bademli Pilav Tarifi 03:50

Bademli Pilav Tarifi

Malzemeler: 1 su bardağı Basmati Pirinci 1/2 bardak Badem 2 yemek kaşığı Tereyağı 1,5 bardak Tavuk Suyu..

Bademli Kurabiye Tarifi 05:51

Bademli Kurabiye Tarifi

Bademli Kurabiye için Malzemeler: 1 bardak Un 12/ çay kaşığı Karbonat 1 bardak Badem 1/2 bardak Tereyağı 3/4 bardak Şeker 1 Yumurta 1 Yumurta beyazı 1 çay kaşığı portakal kabuğu rendesi..

Süper Besleyici Granola Bar Tarifi Tahılsız 03:14

Süper Besleyici Granola Bar Tarifi Tahılsız

Malzemeler: 350 gram Ceviz/Badem/Kabak Çekirdeği içi 2 adet Yumurta 3 yemek kaşığı Tahin 3 yemek kaşığı Hindistan Cevizi Yağı 1/4 bardak Çikolata 1/4 bardak Hindistan Cevizi 3 yemek kaşığı Akçaağaç Şurubu..

Cadı Parmağı Kurabiye Nasıl Yapılır 07:29

Cadı Parmağı Kurabiye Nasıl Yapılır

Malzemeler: Kırmızı Gıda Boyası 30 adet Badem 2 Yumurta Vanilya Özütü 110 gram Tereyağı 240 gram Un 1/2 bardak Pudra Şekeri 5 yemek kaşığı Toz Şeker..

Banana Split Milkshake Nasıl Yapılır 04:48

Banana Split Milkshake Nasıl Yapılır

Banana Split Milkshake için Malzemeler: 1 dondurulmuş Muz 1 çay kaşığı Kakao 1 yemek kaşığı Hindistan Cevizi Yağı 1/4 bardak Badem Sütü Vanilya Özütü Muz Kiraz..

İçinden Karpuz Çıkan Pasta Nasıl Yapılır 05:38

İçinden Karpuz Çıkan Pasta Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1 adet Karpuz 1 paket Krem Şanti 200 ml Süt Badem Meyve..