#Badem sonsuza kadar müzik dinle

MİTHRAİN VE MELEKLERİ [PUBG] 15:49

MİTHRAİN VE MELEKLERİ [PUBG]

Bu videomuzda Mithrain sevgili Twitch moderatörleri ile birlikte Miramar'ın tozunu attırıyor. Moderatörlük yetenekleri kadar oyunlarda da ne kadar hünerli olduklarını da gösterdiler...

Babası zincire vurdu 01:39

Babası zincire vurdu

KÖTÜLÜK YÜZÜNÜ DAHA NE KADAR VAHŞİLEŞEREK GÖSTEREBİLİR, ŞEYTAN DAHA NE KADAR ETE KEMİĞE BÜRÜNEBİLİR DEDİKÇE EL BÜYÜTÜYORLAR..BİR BABA..DAHA DOĞRUSU SÖZDE BABA,,,11 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUNU YARAMAZLIK YAPTIĞI GEREKÇESİYLE ZİNCİ..

OHA NE YAPTIM ÖYLE [PUBG Mobile] 15:45

OHA NE YAPTIM ÖYLE [PUBG Mobile]

Mithrain bugün yine tek başına takımlara karşı Erangel haritasında eğlenceli ve bir o kadar da heyecanlı bir oyun oynuyor. Başlarda yeteri kadar kill alamasa da oyunun sonunda hakkını vermeyi başardı! :)..

Kovid-19 Aşısını Geliştiren Türk Doktor! 02:35

Kovid-19 Aşısını Geliştiren Türk Doktor!

Türk bilim insanlarının kurucusu olduğu Alman biyoteknoloji şirketi BioNTech'in, ABD'li ilaç firması Pfizer ile birlikte geliştirdiği aşı, tüm dünyada büyük ses getirdi. Peki bu aşı neden önemli? Ne kadar zamanda ne kada..

İçişleri Bakanlığı'ndan yeni duyuru 02:20

İçişleri Bakanlığı'ndan yeni duyuru

KISITLAMA VE TEDBİRLERLE İLGİLİ SORU İŞARETLERİNİ GİDERMEK İÇİN İÇİŞLERİ BAKANLIĞI DÜĞMEYE BASTI. SIKÇA SORULAN SORULARA YANIT VERDİ. BUNA GÖRE; RESTORAN VE LOKANTALAR HAFTA İÇİ 24.00'E KADAR PAKET SERVİSİ HİZMETİ VEREBİ..

İşte zamlı maaşlar! 02:03

İşte zamlı maaşlar!

HÜKÜMET VE MEMUR SENDİKALARI UZLAŞMIŞ, 6 MİLYON MEMUR VE MEMUR EMEKLİSİNİN ALACAĞI ZAM ORANLARI BELLİ OLMUŞTU. PEKİ YENİ ZAMLAR İLE EN DÜŞÜK MEMUR MAAŞI NE KADAR OLACAK? ÖĞRETMEN VE HEMŞİRELER NE KADAR ALACAK? İŞTE YANI..

Marula Zam Zammı 02:04

Marula Zam Zammı

MARUL MARUL OLALI BÖYLE FİYAT GÖRMEDİ... TANESİ BAZI YERLERDE 45 LİRAYA KADAR YÜKSELDİ... SADECE O KADAR DA DEĞİLDİ... SOFRALARIN BAŞ TACI, ŞİFA DEPOSU YEŞİLLİKLER DE EL YAKMAYA BAŞLADI.....

Osmanlıdan Günümüze Meşe Odununda Pişirilen Lezzet Pide 05:21

Osmanlıdan Günümüze Meşe Odununda Pişirilen Lezzet Pide

11 ayın sultanı Ramazan ayında, Osmanlıdan günümüze kadar uzanan ve sofraların vazgeçilmezi lezzeti olan ramazan pidesinin üretimi için fırıncıların mesaisi hız kazandı. Ramazan ayında ekmek israfı konusunda önerilerde b..

Öyle Planlar Yapıyorlar Ki! Herkes Uyanmalı! 1:17:22

Öyle Planlar Yapıyorlar Ki! Herkes Uyanmalı!

02:13 Toplumun hafızası o kadar önemli ki 08:17 Türk milleti saldırı altında 14:55 Sistemin çoğu onlara hizmet ediyor! 25:52 Senden olanlarla yola çık... 34:25 Bu sistem sana ne yaptırıyor? 44:54 Ekonomiye nasıl etki e..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 8 ay önce
Ellie Goulding - Love Me Like You Do (Official Video) 04:09

Ellie Goulding - Love Me Like You Do (Official Video)

You're the light, you're the night Sen gündüzüm, gecem You're the color of my blood sen kanımın rengi You're the cure, you're the pain Sen ilacım, hastalığım You're the only thing I wanna touch Sen dokunmak istedi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 8 yıl önce
3 Ahmak Film İzle 2:44:15

3 Ahmak Film İzle

3 Idiots, 2009 yapımı bir Bollywood filmidir. Film Hindistan'ın en iyi mühendislik okulundaki üç arkadaşın dostluklarını ve hayatını anlatırken eğitim sistemini eleştirmektedir. Hindistan'da tüm zamanların (kendi yılına..

  • PengoTV tarafından
  • 27.582 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erkin KORAY-Yağmurun sesine bak 03:37

Erkin KORAY-Yağmurun sesine bak

yağmurun sesine bak aşka davet ediyor cama vuran her damla beni harab ediyor bu yağmur seni benden alıp götüren yağmur aşkımızı sel gibi silip süpüren yağmur her damlada ah ettim hayatıma kahrettim o kadar üz..

  • PengoTV tarafından
  • 2.034 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti 05:08

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti Gaziantep'te Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) finansman sağladığı gerekçesiyle kapatılan Zirve Üniversitesi'nin öğrencileri, FETÖ'nün en çok kendilerine zarar..

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız 06:23

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak'ın göz göre göre mezhep temelli iç savaşa gitmesine kayıtsız kalmayacaklarını belirterek, Urfa, Diyarbakır, Mardin, Şırnak, An..

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması 06:56

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemiyle ilgili, TBMM’de evet, referandumda hayır diyecekmişiz. Bunu söylüyorlar. Ve de bir grup Truva atı bunun milletin aklıyl..

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 07:29

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 15 Temmuz darbe girişimi şehitlerinden Tolga Ecebalın'ın babası, oğlunun Balat'ta yaşadığı evini müze haline getirdi. Şehit babası Ecebalın, oğlunun, 'Bir gün ben gidersem boşa gitmem ..

Cumhuriyet Gazetesi Önünde Böyle Nöbet Tuttular 02:59

Cumhuriyet Gazetesi Önünde Böyle Nöbet Tuttular

Cumhuriyet Gazetesi Önünde Böyle Nöbet Tuttular YÖNETİCİ ve yazarları gözaltına alınan Cumhuriyet Gazetesi önünde bazı vatandaşlar sabaha kadar nöbet tuttu. Nöbet tutan vatandaşların bazılarının, gazetenin girişinde bat..

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıdır 02:44

Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıd

Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıdır HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Belediye başkanlarımız gerçekten hırsızlık yapıp, suç işlemişse biz kendi içimizde cezalandırırız. ded..

Leon The Professional Film İzle 2:12:53

Leon The Professional Film İzle

Léon, ABD'nin New York şehrinde ikamet eden, patronu Tony'den aldığı işleri yapan bir tetikçidir. Hayatını kurallardan oluşturmuş, sert ve tam anlamıyla bir profesyoneldir. Ancak Mathilda adında küçük bir kızla yolları k..

  • mathilda tarafından
  • 16.623 görüntüleme
  • 8 yıl önce
TSK, Fırat Kalkanı Operasyonunun Haritasını Yayınladı 01:41

TSK, Fırat Kalkanı Operasyonunun Haritasını Yayınladı

TSK, Fırat Kalkanı Operasyonunun Haritasını Yayınladı Türk Silahlı Kuvvetleri, Fırat Kalkanı operasyonunun 73. gününde harita yayınladı. Haritaya göre Kilis Öncü'den 27 kilometre, Elbeyli'den 19 kilometre, Çobanbey'den ..

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir 04:00

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir TÜRK Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARD) Ulusal Kongresi’nin basın toplantısında konuşan TARD Başkanı Prof. Dr. Hülya Bilgin, anestezinin ağrıya karşı bir..

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı 03:32

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı Dünyada deniz kaplumbağalarının en önemli üreme merkezlerinden biri olan Mersin'in Kazanlı sahilinde, bu yıl bin 705 yuvaya ulaşılarak rekor kırıldı. Kazanlı'da bin 705 yuv..

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı 01:59

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlen

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bül..

Trump Nedeniyle Dolar Uçtu 02:11

Trump Nedeniyle Dolar Uçtu

Trump Nedeniyle Dolar Uçtu Dolar/TL kuru ABD başkanlık seçimlerinin ilk sonuçları ile birlikte tarihinin en yüksek seviyesi olan 3.29'a kadar çıktı. Daha sonra biraz düşerek 3.22 seviyelerinde dengeledi. ABD başkanlık..

Hekimoğlu Türküsü -Aynalı Martin 04:05

Hekimoğlu Türküsü -Aynalı Martin

Sözleri Hekimoğlu Derler Benim Aslıma Aynalı Martin Yaptırdım Da (Narinim) Kendi Neslime. Hekim Oğlu Derler Bir Küçük Uşak, Bir Omuzdan Bir Omuza (Narinim) On Arma Fişek. Konaklar Yaptırdım Mermer Direkli, Hekimo..

  • PengoTV tarafından
  • 2.432 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak 04:05

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak

Hulusi Akar- 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Şehitlerimizin, gazilerimizin kanının bir damlasının dahi yerde kalmayacağını hepiniz bilin dedi. Genelkurmay Baş..

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı 08:57

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı İstanbul Sultanbeyli’de kaçırdıkları kişiye ormanlık alanda işkence yaparak kayda alan şebeke üyeleri yakalandı. İstanbul Sultanbeyli’de kaçırdıkları kişiye işken..

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İlişkisi Ne 01:09

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İl

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İlişkisi Ne Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'nda konuşan İlker Başbuğ, CHP'li Tanrıkulu'nun 27 Nisan e-muhtırası ve Dolmabahçe görüşmeleriyle ilgili ..