#Badem zeynep casalini gittiğinden beri müzik dinle

SGK'lılar Neye Para Ödememeli 04:13

SGK'lılar Neye Para Ödememeli

Müşavir Ali Tezel: 2007'den beri sağlık hizmetlerine zam gelmedi.....

  • NABIZ tarafından
  • 908 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Üç Vakte Kadar Fragman #2 02:55

Üç Vakte Kadar Fragman #2

Mahallede herkes tarafından sevilen saf ve temiz kalpli biri olan Hasan, çocukluğunda beri Balım’a aşıktır. Fakat aşkını bir türlü itiraf edemez. Sevdiği kıza kendisini tanıtma fırsatı bulduğunda ise büyük bir rakip ile ..

Gazze'de Hazırlık Ve Uyarı Cuması 01:44

Gazze'de Hazırlık Ve Uyarı Cuması

İsrail ablukası altında 2006'dan beri büyük bir insani kriz yaşayan Gazze Şeridi'ndeki binlerce Filistinli, 30 Mart'tan bu yana devam eden barışçıl Büyük Dönüş Yürüyüşü gösterileri kapsamında bugün de sınırda toplandı...

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı 03:32

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı Dünyada deniz kaplumbağalarının en önemli üreme merkezlerinden biri olan Mersin'in Kazanlı sahilinde, bu yıl bin 705 yuvaya ulaşılarak rekor kırıldı. Kazanlı'da bin 705 yuv..

Başbakan Yıldırım Ermenistan Yeni Bir Sayfa Açmak İstiyorsa Ona Göre Karşılık Veririz 01:36

Başbakan Yıldırım Ermenistan Yeni Bir Sayfa Açmak İstiyorsa Ona Göre K

Başbakan Yıldırım, Ermenistan yıllardan beri sürdürdüğü Türkiye'ye yönelik hasmane tutumundan vazgeçiyorsa, yeni bir sayfa açmak istiyorsa bunlarla ilgili detayları görüp ona göre karşılık veririz. dedi...

Ünlüler İletişim Ödülüne Hasret Anne Denilince Boğazım Düğümleniyor 89. Bölüm Survivor 2018 02:16

Ünlüler İletişim Ödülüne Hasret Anne Denilince Boğazım Düğümleniyor 89

Ünlüler takımı uzun süreden beri kazanamadıkları iletişim ödülü oyununa hasret kaldılar. Turabi konuyla ilgili olarak, 'anne denilince boğazım düğümleniyor' dedi...

  • BETA tarafından
  • 2.559 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hayatını Barbie Bebek Temalı Ürünlere Adayarak 80 Bin Dolar Harcayan Kadın Azusa Sakamoto 05:40

Hayatını Barbie Bebek Temalı Ürünlere Adayarak 80 Bin Dolar Harcayan K

Barbie bebek temalı ürünlere yaklaşık olarak 80 bin dolar harcayan 36 yaşındaki Azusa Sakamoto hayatını Barbie pembesi içinde yaşıyor. Hemen hemen her şeyi pembe olan kadın 15 yaşından beri Barbie hayranı. Yaşadığı yer i..

  • JET TV tarafından
  • 972 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yakalandın Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Yakalandın Türkçe Altyazılı Teaser

Russell Adams'ın 2013 yılı imzalı The Wall Street Journal yazısına dayanan film, bir çocuk oyununu dozunu arttırarak senelerce oynamaya devam eden bir arkadaş grubunu temel alıyor. Beş yakın arkadaş çocukluklarından beri..

Eski Türküler - 43 Türkü - Kolaj 3:00:39

Eski Türküler - 43 Türkü - Kolaj

En güzel türküler efkarlı türküler acıklı türküler karışık türküler ********************* 1 Ali Ekber Eren - Zeynebim 2 Aslı Gül - ağlama dost 3 Ayşe şan - lorke lorke 4 Ayşe şan - ne karaymış şu alnımın yazısı 5 Belkıs ..

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj 07:36

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sınırdaki Türk askerini tehdit eden Irak Başbakanı İbadi'ye sert cevap verdi. Çavuşoğlu, Ülkende terörle mücadele edemiyor sonra kabadayılık yapmay..

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi 03:53

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ailesinin avukatı Selami Ekici, Kırıkkale Sanayi ve Ticaret Odası Başkanının, helikopterden cihaz söken ..

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Cesedi Bulundu 02:16

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Ce

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Cesedi Bulundu Ailesi, Gaziantep'te IŞİD'in düzenlediği saldırıda ölen Ramazan'ın cesedine bir türlü ulaşamıyordu. 3 DNA testine rağmen 25 numaralı ces..

Ünlü Resimlere Gizlenmiş -6 Bilinçaltı Mesajı veya KOD 05:58

Ünlü Resimlere Gizlenmiş -6 Bilinçaltı Mesajı veya KOD

Mono Lisa'nın yüz hatlarındaki şifrelerden Leonardo Da Vinci'nin İsa'yı betimlediği Son Akşam Yemeği isimli eserine kadar çocukluğumuzdan beri gördüğümüz dünyanın en ünlü 6 sanat eserinde daha önce bilmediğiniz bilinça..

  • JET TV tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı 04:50

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı ABD başkanlık seçimlerinde Hillary Clinton'u destekleyen FETÖ büyük bir hayal kırıklığına uğrayıp korkuya kapılırken, Ege Üniversitesi'nden Siyaset Bilimci Prof. Dr. Tanju Tosun, örgüt..

İstanbulluları Korkutan Dolu Düzcelileri Vurdu 00:21

İstanbulluları Korkutan Dolu Düzcelileri Vurdu

İstanbul'da dünden beri beklenen ve vatandaşların sıkça uyarıldığı dolu yağışı Düzceyi vurdu. İşte şehirden gelen ilk görüntüler...

Sebile Ölmez Isısız 10 Saç Modeli Okula Dönüş 08:06

Sebile Ölmez Isısız 10 Saç Modeli Okula Dönüş

Okullar başladığından beri en çok aldığım istek elbette saç modelleri oldu. Bu videoda 10 kolay saç modelini sizlerle paylaştım. Isı kullanmadan yapabileceğiniz ve farklı versiyonlarını kolayca geliştirebileceğiniz saç m..

Fatmanur Öztekin Saçlarımı Nasıl Dalgalı Yapıyorum 09:34

Fatmanur Öztekin Saçlarımı Nasıl Dalgalı Yapıyorum

Herkese yeniden merhaba Bugün kanalımda sizinle birlikte saçlarımı evde nasıl dalgalı yapıyorum onu paylaşıyorum ,kanalımı açtığımdan beri saçlarım hakkında çok soru alıyorum ve bu tarz şeyleri sevdiğinizi biliyorum...

Fatmanur Öztekin Evde Brezilya Fönü Yapıyorum 13:07

Fatmanur Öztekin Evde Brezilya Fönü Yapıyorum

Herkese yeniden merhaba Bugün kanalımda sizinle birlikte saçlarımı evde nasıl brezilya fönü yaptım onu paylaşıyorum ,kanalımı açtığımdan beri saçlarım hakkında çok soru alıyorum ve bu tarz şeyleri sevdiğinizi..

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Merve Kutlu Tek Marka Makyaj 21:34

Merve Kutlu Tek Marka Makyaj

Çok eskiden beri biriktirdiğim, bozulmayan veya yeni aldığım ürünleri sizlerle paylaştım...

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu 04:48

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu ABD Başkanı seçilen Donald Trump'a benzerliği ile dikkat çeken Giresun'un Görele ilçesi Köprübaşı eski belde belediye başkanı Abdullah Topçu, belediye başkanlığı döneminde gö..

15 Temmuz Gazisi Özcan Özsoy Şehit Oldu 00:38

15 Temmuz Gazisi Özcan Özsoy Şehit Oldu

15 Temmuz Gazisi Özcan Özsoy Şehit Oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hastanede ziyaret ettiği 15 Temmuz'daki darbe girişiminde yaralanan Özcan Özsoy, yaklaşık 4 aydır tedavi gördüğü hastanede şehit oldu. Fetullahçı Terör ..

Ferdi Tayfur Ne Çıkar 03:32

Ferdi Tayfur Ne Çıkar

bu dünyaya dert çekmeye dert çekmeye gelmişim ak yerine karaları karaları giymişim ben feleğin sillesini yemişim beni kırsan taşa vursan derde salsan ne çıkar felek kırdı kanadımı kanadımı kolumu çoktan beri ş..

Ferdi Tayfur  Sanma Sana Dönerim 03:38

Ferdi Tayfur Sanma Sana Dönerim

Düştüm yine çaresiz gurbetin yollarına Ne o resmini isterim ne selam gönder bana Alıştım yokluğuna hasret nedir bilirim Eğer yolum düşerse sanma sana gelirim Geçti artık sevgilim bir daha dönmem geri Güldürmedin gözler..

Buse Varol Hakkında İddiaların Ardı Arkası Kesilmeyince Karnımı İyice 02:58

Buse Varol Hakkında İddiaların Ardı Arkası Kesilmeyince Karnımı İyice

Alişan ve eşi Buse Varol, bebek sahibi olacaklarını açıkladıklarından beri dedikoduların ardı arkası kesilmiyor. Buse Varol'un bebeğe evlenmeden hamile kaldığı iddiaları kol gezerken, Buse Varol'un bir fotoğrafı sosya..

  • BETA tarafından
  • 844 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kutsi İle Feyza Çıpa Ayrıldı Mı 02:18

Kutsi İle Feyza Çıpa Ayrıldı Mı

2014'ten beri birlikte olan Feyza Çıpa ile Kutsi ikilisinin evlenmesi beklenirken çiftin cephesinde sürpriz bir gelişme yaşandı...

  • BETA tarafından
  • 756 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Putin avrupa'da Kendine Bir Müttefik Daha Buldu 01:22

Putin avrupa'da Kendine Bir Müttefik Daha Buldu

Putin avrupa'da Kendine Bir Müttefik Daha Buldu Moldova'da Cumhurbaşkanlığı Seçimini, Rusya Yanlısı Aday Kazandı Moldova'da pazar günü düzenlenen cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunu, Rusya yanlısı tutumuyla bil..

Dünyanın En Büyük 4'üncü Petrol Sahası Keşfedildi 00:24

Dünyanın En Büyük 4'üncü Petrol Sahası Keşfedildi

Dünyanın En Büyük 4'üncü Petrol Sahası Keşfedildi Dünyanın en büyük 4'üncü petrol sahası ABD'de keşfedildi. Sahanın değerinin yaklaşık 1 trilyon olduğu tahmin ediliyor ABD İçişleri Bakanlığına bağlı Jeolojik Araştırma..

  • Haberler tarafından
  • 1.224 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kendini Leopar Sanan Bengal Kedisi 00:09

Kendini Leopar Sanan Bengal Kedisi

Bengal kedisi, vahşi ve güzel olanla uysal olanı bir araya getirme tutkusuyla ortaya çıktı. 1963 yılında Jean S. Mill’in başlattığı ırk programı sonucunda, Vahşi Asya Leopar Kedisi ile evcil kısa tüylü kedinin çiftleşmes..

  • JET TV tarafından
  • 1.167 görüntüleme
  • 6 yıl önce