#Badem zeynep casalini gittiğinden beri müzik dinle

Alacakaranlık 1 Twilight İzle 2:01:50

Alacakaranlık 1 Twilight İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Acı Tatlı Ekşi Fragmanı 02:31

Acı Tatlı Ekşi Fragmanı

Vizyon tarihi 22 Aralık 2017 Yönetmen :Andaç Haznedaroğlu Oyuncular: Buğra Gülsoy, Özge Özpirinçci, Yusuf Akgün Tür :Romantik, Komedi Ülke :Türkiye Murat ve Duygu çocukluklarından beri birbirine aşıktır. Üniversiteden m..

Hakan Altun Geçi̇rdi̇ği̇ Zor Günler Hakkında Neler Söyledi̇ 09:16

Hakan Altun Geçi̇rdi̇ği̇ Zor Günler Hakkında Neler Söyledi̇

Hakan Altun Bostancı’da vereceği konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı!.. Ünlü sanatçı, “Konsere yoğun ilgi gösterdikleri için sevenlerime öncelikle çok teşekkür ediyorum.Elimizden geldiğince insanlara g..

  • BETA tarafından
  • 565 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Kudüs'ten Sonra Sıra Mekke Ve Medine'ye Gelecek' 03:39

'Kudüs'ten Sonra Sıra Mekke Ve Medine'ye Gelecek'

Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül TVNET'te yayınlanan Büyük Oyun programında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Karagül ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıyacağı iddialarıyla i..

2001 Uzay Macerası – 2001 A Space Odyssey Türkçe Dublaj izle 2:28:51

2001 Uzay Macerası – 2001 A Space Odyssey Türkçe Dublaj izle

İMDB: ( 8.3 ) ( 1 Oscar ödülü. 13 farklı ödül ve 7 adaylık. IMDb Top 250: #93 ) ( 448.132 kişi oy kullanmıştır. ) 2001: Bir Uzay Destanı (İngilizce: 2001: A Space Odyssey), 1968 yılında Stanley Kubrick tarafından yönetil..

  • PengoTV tarafından
  • 13.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Agnotoloji Nedir 02:41

Agnotoloji Nedir

Agnotoloji Nedir? Hatalı ya da yanıltıcı bilimsel veri yayınlayarak, bilgisizliği ve şüpheyi teşvik etmeyi inceleyen bir bilim. Kısaca, cehalet bilimi. İyisin he sana göre bile bilim var. Okuyon? E tamam işte, bu kad..

Survivor Nedir 03:20

Survivor Nedir

Pek çok ülkede yayınlanan, iki grubun birbirlerini elemek için birbirine girdiği, kokonatını çaldığı, müsabakalarından çok dedikoduları ve kavgalarıyla öne çıkan, bir adada geçen, yarışma programı. Tanım da survivor old..

Hipnoz Nedir 04:26

Hipnoz Nedir

Hipnoz Nedir? Sözle, bakışla, telkinle sağlanan bir tür uyku durumu, hipnotizma. Bilinçaltı kısa yolu, hackenirseniz yandınız. Şaka şaka. Sanılanın aksine hipnoz, bilinci tam olarak kapatmaz. Reklam ya da seçim kampanyal..

Emperyalizm Nedir 02:38

Emperyalizm Nedir

Emperyalizm Nedir? Bir milletin, sömürü temeline dayanarak başka bir milleti kültürel, siyasi ve ekonomik egemenliği altına alıp yayılması veya yayılmayı istemesi, yayılmacılık. Emperyalizm, Latince “imperium” sözcüğüne..

Enes Batur Film Fragmanı Hayal Mi Gerçek Mi 00:57

Enes Batur Film Fragmanı Hayal Mi Gerçek Mi

19 Ocak'ta Sinemalarda! Size çok eğlenceli efsane bir film hazırladık.Hepinizi bekliyoruz. Paylaşmayı unutmayın. Enes Batur içine kapanık bir çocuktur. Polis olan babası ve hemşire olan annesi ile neredeyse hiç zaman g..

Yuvamdaki Düşman 1. Bölüm Fragmanı 01:01

Yuvamdaki Düşman 1. Bölüm Fragmanı

Yuvamdaki Düşman; çocukluğundan beri özendiği, hayallerini kurduğu ve uğruna her şeyi göze aldığı hayata ulaşmaya bir adım kala tüm elde ettiklerini kaybeden genç bir kadının ve bu kadının hayatını yeniden kurmak için gö..

Siccin 2014 Türk Filmi İzle 1:29:41

Siccin 2014 Türk Filmi İzle

Konusu : Genç ve güzel bir kadın olan Öznur, kimsenin onaylamayacağı bir gönül macerasına tutulmuştur. Çocukluğundan beri kuzenine, yani teyzesinin oğlu olan Kudret’e aşıktır. Öznur ne yapar eder, Kudret'i beraber olmay..

Kerimcan Durmaz Makyajsız Yakalanınca Muhabirlere Veryansın Etti 00:38

Kerimcan Durmaz Makyajsız Yakalanınca Muhabirlere Veryansın Etti

Sosyal Medya fenomeni olarak ün salan Kerimcan Durmaz, yeni yıl için gittiği Almanya dönüşü makyajsız yakalandı. Hazırlıksız olduğunu söyleyen Kerimcan hızlıca gözlüğünü taktı. Sanat camiasından bazı ünlü isimlerin çok d..

  • BETA tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Recep İvedik 5 03:39

Neden Recep İvedik 5

Neden Recep İvedik 5 ? Sıradan bir karakteri aykırı ya da aykırı bir karakteri sıradan ortamlara sok. Oluşan kontrasttan şaka çıkar. Bunu da bir defa değil art arda yap. Hepsini bir araya getirince film olsun. Aa baya s..

Neden Ölümsüz Olmak İsteriz 03:46

Neden Ölümsüz Olmak İsteriz

NEDEN ÖLÜMSÜZ OLMAK İSTERİZ? Ölümsüzlük eskiden beri arzulanan bir olgu. Mesela Gılgamış destanı. Uruk Kralı Gılgamış'ın en yakın arkadaşı, bir çarpışmada ölür. Gılgamış günlerce onun yanında oturur ve onu inceler. Ta k..

Yuvamdaki Düşman 1. Bölüm 2. Fragmanı 00:58

Yuvamdaki Düşman 1. Bölüm 2. Fragmanı

Yuvamdaki Düşman; çocukluğundan beri özendiği, hayallerini kurduğu ve uğruna her şeyi göze aldığı hayata ulaşmaya bir adım kala tüm elde ettiklerini kaybeden genç bir kadının ve bu kadının hayatını yeniden kurmak için gö..

Gülüm Dalım Çiçeğim 1971 Türk Filmi İzle 1:06:23

Gülüm Dalım Çiçeğim 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Yıllar önce âşık olduğu adamla yolu tekrar kesişen Şaziye’nin hayatını konu edinir. Şaziye, zamanında üniversiteden ayrılmış, gazinolarda şarkıcılık yapan yoksul biridir. Bir yandan hasta kardeşine bakmakta öte..

Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı 10:13

Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı

Leyla Alaton, kadına yönelik şiddete karşı duruşu ve kadın haklarına ilişkin çalışmalarıyla bilinen bir iş kadını. YouTube sayfasında ve katıldığı konferanslarda, konuşmalarda kadın haklarıyla ilgili farkındalık yaratıl..

Seni Gidi Seni Film - Fragman 02:29

Seni Gidi Seni Film - Fragman

İstanbul’un eski semtlerinden Bayrampaşa’da doğan taksici Bülent ve döşemeci Sedat, mahalle kültürü ile büyüyen iki delikanlıdır. Çocukluklarından beri kendilerine hem abilik hem babalık yapan Tarık abilerinin dolandırıl..

  • PengoTV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan  ÖSO ve Bizim Şehitlerimizle Beraber 7-8 Şehidimiz Var 00:56

Erdoğan ÖSO ve Bizim Şehitlerimizle Beraber 7-8 Şehidimiz Var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 44. Muhtarlar Toplantısı'nda Afrin'de düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili açıklamalarda bulundu. 2015 yılı Temmuz ayından beri terörle mücadelede sınırlarımız içinde 1000'in üz..

Steven Seagal Tribute - 10 Yaşından 65Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:27

Steven Seagal Tribute - 10 Yaşından 65Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Steven Seagal (Стивен Сигал, 10 Nisan 1952 doğumlu) Amerikalı aktör, film yapımcısı, senarist, film yönetmeni, dövüş sanatçısı, Aikido eğitmeni, müzisyen, yedek vekil şerifi ve girişimcidir. Aikido'da 7.'lik bir siyah k..

Brad Pitt - 2 Yaşından 53 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:57

Brad Pitt - 2 Yaşından 53 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

William Bradley Brad Pitt (Брэд Питт, 18 Aralık 1963 doğumlu) Amerikalı bir aktör ve yapımcıdır. Kendi şirketi Plan B Entertainment altında yapımcı olarak bir Akademi Ödülü de dahil olmak üzere birçok ödül ve aday göst..

Jurassic World Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 01:30

Jurassic World Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Oyuncular: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, BD Wong, James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, Rafe Spall ve Jeff Goldblum Yönetmen: J.A. Bayona Tema parkı ve lüks tati..

Jason Statham - 9 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:00

Jason Statham - 9 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jason Statham, İngiliz aktör ve eski model ve rekabetçi dalgıç. Statham, Guy Ritchie suç filmleri Lock, Stock ve Two Smoking Barrels (1998), Snatch (2000) ve Revolver (2005) rolleri ile tanınır. Aktör gerilim filmi The T..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.399 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülizar 4. Bölüm Fragmanı 01:05

Gülizar 4. Bölüm Fragmanı

Gülizar 4. Bölüm Fragmanı yayında! Gülizar, Murat'a aşık mı oldu? Gülizar yeni bölümüyle 10 Şubat cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Suzan'a yardım için Murat ile birlikte İzmir'e giden Gülizar değişik duyguları..

Jackie Chan Tribute - 1Yaşından 62 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:59

Jackie Chan Tribute - 1Yaşından 62 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jackie Chan (Джеки Чан, doğan Chan Kong-sang, 陳 港 生; 7 Nisan 1954) Hong Kong dövüş sanatçısı, oyuncu, film yönetmeni, yapımcısı, dublör ve şarkıcıdır. Filmlerinde akrobatik dövüş tarzı, komik zamanlama, doğaçlama silah k..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yerli Yazışma Programı Hazırladılar 02:33

Yerli Yazışma Programı Hazırladılar

Gaziantep'te faaliyet gösteren bir teknoloji firmasınca tamamen yerli imkanlarla hazırlanan yazışma programı sayesinde, kullanıcılara telefon ve bilgisayarlardan yazılı, sesli ve görüntülü iletişim kurma imkanı sağlanıyo..

Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı  Elie Saab 08:02

Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı Elie Saab

“Moda dünyasının önemli isimlerinden Lübnanlı tasarımcı Elie Saab, Küresel Tartışmalar’a hoş geldiniz. Moda, Ortadoğu ve Batı arasındaki bağı nasıl inşa edebilir?” Elie Saab: “Moda tasarımının sınırları yoktur. Herkes t..

Deli Yürek 1. Bölüm İzle 1:00:45

Deli Yürek 1. Bölüm İzle

Askerden izne geldiği sırada kan kardeşi Ali, kız kardeşi Nazlı, arkadaşı Gülçin ile parkta gezmek için durdukları sırada, terör örgütü tarafından pusuya düşürülen askeri araca ateş açıldığı sırada Yusuf Miroğlu, teröris..

Deli Yürek 2. Bölüm İzle 54:39

Deli Yürek 2. Bölüm İzle

Askerden izne geldiği sırada kan kardeşi Ali, kız kardeşi Nazlı, arkadaşı Gülçin ile parkta gezmek için durdukları sırada, terör örgütü tarafından pusuya düşürülen askeri araca ateş açıldığı sırada Yusuf Miroğlu, teröris..