#Badminton topu İle show yapan amcalar

''Ya çocuklarıma da yaparsa-'' 01:42

''Ya çocuklarıma da yaparsa-''

İZMİR'DE YAŞAYAN 2 ÇOCUK ANNESİ KADIN, SOKAK ORTASINDA BIÇAKLANARAK HAYATTAN KOPARTILDI. ÜSTELİK ONA BUNU YAPAN, ŞİKAYET ETTİĞİ İŞ ARKADAŞIYDI. TALİHSİZ KADININ ACILI EŞİ VE KIZI, SHOW HABER WHATSAPP İHBAR HATTI'NA GÖNDE..

Dilencilerin ''bez bebek'' taktiği! 01:16

Dilencilerin ''bez bebek'' taktiği!

TÜRLÜ NUMARALARLA VİCDAN SÖMÜRÜSÜ YAPAN DİLENCİLER, BEZ BEBEK TAKTİĞİYLE YİNE SOKAĞA ÇIKTI. YOL KENARINDA DİLENEN SAHTEKAR KADININ OYUNUNU ZABITALAR BOZDU. O ANLAR SHOW HABER WHATSAPP İHBAR HATTI'NA İSTANBUL'DAN YOLLANDI..

Solmaz'dan Muhteşem Roman Havası 03:21

Solmaz'dan Muhteşem Roman Havası

roman mahalle düğün 2016 roman kızlar roman havasını güzel oynayanlar 2016 ankara düğünü böyle olur en kalabalık düğün konvoyu almanyadaki türk düğünler bulgar romanlar hertarafı ayrı oynayan kız yok böyle bir düğün düğü..

  • Cowboy tarafından
  • 3.035 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Flo Rida - Club Can't Handle Me ft. David Guetta 04:05

Flo Rida - Club Can't Handle Me ft. David Guetta

Sanatçı: Flo Rida Albüm: Wild Ones Çıkış tarihi: 2012 Adaylıklar: En İyi Video Klip Dalında Dünya Müzik Ödülü, Diğer Türler: Pop, Hip-hop/Rap David Pierre Guetta, Fransız DJ ve prodüktör. 1980 ve 90'larda kulüplerde DJ'..

Merve Özbey Acı Kaybının Ardından Sahneye Çıktı 03:16

Merve Özbey Acı Kaybının Ardından Sahneye Çıktı

Geçen günlerde babaannesini kaybeden ünlü şarkıcı Merve Özbey acı haberi sosyal medyadan duyurmuştu. Şarkıcı “Show must go on” yani sahne devam etmeli desturunu yerine getirdi ve dün akşam sahne aldı. Taksim’ de bir meka..

  • BETA tarafından
  • 1.252 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhuriyet'in Çocukları 29 Ekim'i Coşkuyla Kutladı 02:39

Cumhuriyet'in Çocukları 29 Ekim'i Coşkuyla Kutladı

Cumhuriyet'in Çocukları 29 Ekim'i Coşkuyla Kutladı Bahçeşehir Okulları Cumhuriyetimiz'in 93. Kuruluş yılı şerefine '29 Ekim Cumhuriyet Gençleri Konseri' ile kutladı. Bahçeşehir Okulları Cumhuriyetimiz'in 93. Kuruluş y..

Çukur 4.Bölüm 1.Fragmanı 00:46

Çukur 4.Bölüm 1.Fragmanı

Nefes kesen senaryosu ve dev oyuncu kadrosu ile yeni sezona damgasını vurmaya hazırlanan Çukur; son dönemin başarılı, genç oyuncuları Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz’i aynı projede buluşturuyor. Koçovalı ailesin..

Çukur 4. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Çukur 4. Bölüm 2. Fragmanı

Nefes kesen senaryosu ve dev oyuncu kadrosu ile yeni sezona damgasını vurmaya hazırlanan Çukur; son dönemin başarılı, genç oyuncuları Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz’i aynı projede buluşturuyor. Koçovalı ailesin..

Çukur 4. Bölüm 3. Fragmanı 00:59

Çukur 4. Bölüm 3. Fragmanı

Nefes kesen senaryosu ve dev oyuncu kadrosu ile yeni sezona damgasını vurmaya hazırlanan Çukur; son dönemin başarılı, genç oyuncuları Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz’i aynı projede buluşturuyor. Koçovalı ailesin..

İnsanların Hayatlarını Tepetaklak Eden 7 Fotoğraf 04:15

İnsanların Hayatlarını Tepetaklak Eden 7 Fotoğraf

2. PETER NORMAN 1968 Meksika olimpiyatlarında 2. Olan Peter Norman, yarışın birincisi Amerikalı Tommie Smith ve üçüncüsü yine Amerikalı John Carlos’la unutulmaz bir eyleme imza attı. Norman 1. ve 3. Olan siyahi sporcula..

  • JET TV tarafından
  • 827 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

Polisin Sanatçıyı Heykel Zannetmesi 01:45

Polisin Sanatçıyı Heykel Zannetmesi

Kadıköy'de KHK ile ihraç edildikleri için açlık grevi başlatan Nuriye Gülmen ve Semih Özakça'ya destek eylemi yapan gruba polis ekiplerince müdahalede bulunuldu. Polis, vücudunu ve giysilerini boyamış halde heykel perfor..

  • JET TV tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Antalya’da Tramvay Raydan Çıktı: 1 Yaralı 01:24

Antalya’da Tramvay Raydan Çıktı: 1 Yaralı

Antalya’da Tramvay Raydan Çıktı: 1 Yaralı Antalya’da Meydan-Fatih seferini yapan tramvay, Meydan durağında raydan çıkarak hattının bağlı olduğu direğe çarptı. Çarpmanın etkisiyle 1 vatandaş hafif şekilde yaralanırken, İ..

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda 00:49

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda Suriye sınırına yapılan tank ve zırhlı araç sevkiyatının ardından Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı, bölgede inceleme yaptı. Dün çok ..

Araba'dan Cephanelik Çıktı 01:52

Araba'dan Cephanelik Çıktı

Araba'dan Cephanelik Çıktı Şanlıurfa'da şüphelenilerek durdurulup arama yapılan otomobilin benzin yakıt deposundan 27 adet silah ile 52 adet şarjör çıktı. Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır yolu üzerinde uygulama yapan ..

Trende Biletsiz Yakalanan Kedi 01:18

Trende Biletsiz Yakalanan Kedi

Çin ile Moğolistan arasında sefer yapan trende bilet kontrolü yapan görevli bir kedi görmüş ve kediyi ilk istasyonda indirmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 136 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Trende temaslı paniği! 01:20

Trende temaslı paniği!

Doğu Ekspresi treni ile Ankara'dan Sivas'a yolculuk yapan bir ailenin temaslı olduğu tespit edildi. Kırıkkale garında trenden indirilen aile fertleri gece yarısı şok yaşarken, kaçak duruma düşmemek için 112 Acil Çağrı Me..

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu 05:08

Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu

Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu Almanya'da işlettiği markette ejder meyvesinin çok satıldığını görünce, memleketi Mersin'de deneme ekimi yapan Zeki Çoban, başarılı olunca ortağıyla 2,..

17 Kişilik Öğrenci Servisinden 42 Kişi Çıktı 05:19

17 Kişilik Öğrenci Servisinden 42 Kişi Çıktı

Sivas'ta polis ekipleri yaptıkları uygulamada 17 kişilik bir öğrenci servis minibüsüne 42 öğrenci alındığı tespit etti. Öğrenci servisinin şoförüne, 199 lira para cezası uygulandı. Sivas'ta öğrenci velilerinin ihbarı ü..

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı 03:02

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı Sualtı restoranı- Maldivler Hilton otellerine ait bu sualtı restoranı dünyada bir ilk. İlk olarak Yeni Zelanda'da tasarlandı, Singapur'da yapıldı ve Maldivler'e getirildi., Restoranın içi..

  • Kadınca tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elazığ’daki Terör Soruşturması 01:15

Elazığ’daki Terör Soruşturması

Elazığ’da terör örgütü PKK’nın propagandasını yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 2’si kadın 18 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüpheliler arasında BDP’nin eski il başkanı ve HDP üyeleri de bulunuyor. Edinilen bilgiye gör..

Şaban Oğlu Şaban Tabanca 10:34

Şaban Oğlu Şaban Tabanca

Şaban Oğlu Şaban - Tabanca Şabanoğlu Şaban, Kemal Sunal'ın canlandırdığı Şaban karakteri üzerine yazılan ve çekilen, 1977 yapımı bir Türk filmidir. Yönetmenliğini Ertem Eğilmez yapmıştır. Askerde kumandanı Hüsamettin'i..

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir 05:22

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir

Aralık 1963'te iki erkek öğrenci, okuldaki fen bilgisi projesi için ne kadar süreyle uyanık kalacaklarını denemeye karar verdi. Bu deney, uykusuzluk halinde beyinde olup bitenlere ışık tuttu. 1963 yılının son günlerinde..

Meleklerin İntikamı 1966 Türk Filmi İzle 1:20:00

Meleklerin İntikamı 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, üç aylık ömrünün kaldığını öğrenen Türkan’ın ölmeden önce çocuklarını kurtarmak için verdiği mücadeleyi anlatır. Türkan ve Osman’ın üç çocuğu vardır. Tarık, hırsızlık yapan bir serseri, Turgut ise züppeli..

Dayılarından Öğrendiği Ordu’nun Tostunun Lezzetini 57 Yıldır Sürdürüyor 04:25

Dayılarından Öğrendiği Ordu’nun Tostunun Lezzetini 57 Yıldır Sürdürüyo

Ordu'nun en bilindik lezzetlerinden olan ‘Ordu tostu’, 72 yaşındaki Kahraman usta tarafından yıllardır yapılıyor. Ayvalık'ın tostu, İzmir'in kumrusu, Adana’nın kebabı gibi yüzlerce farklı lezzete ev sahipliği yapan Ordu'..

Otobüs'de Ölümlü Kavga Anı - Kocaeli 05:50

Otobüs'de Ölümlü Kavga Anı - Kocaeli

Olayın detayları: Olay öğlen saatlerinde İzmit Kuruçeşme mevkii D-100 karayolu üzerinde meydana geldi. 121 Nolu Yahya Kaptan–Derince Sopalı hattında görev yapan otobüsle seyir halinde olan sürücü Hüseyin Göncü (37), İzm..

  • JET TV tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dünyanın en büyük uçağı İstanbul'a acil iniş yaptı 02:03

Dünyanın en büyük uçağı İstanbul'a acil iniş yaptı

Emirates Havayolları'nın Londra-Dubai seferini yaparken, bir yolcunun kalp krizi geçirmesi üzerine İstanbul Havalimanı'na acil iniş yapan dünyanın en büyük yolcu uçağı Airbus A380, yolcunun uçaktan indirilip hastaneye ka..

YAPACAKLAR! İnsanı öldürüp sonra da diriltecekler! Tohumu ve nesli koruma görevi insana yüklenmiştir 34:24

YAPACAKLAR! İnsanı öldürüp sonra da diriltecekler! Tohumu ve nesli kor

#emelozugur #fatihçıtlak #allah #kainat #ölüm #anarahmi #hücre #melek #hzadem ???? İnsanı öldürecekler sonra geri diriltecekler‼️ ???? Son insan öldüğünde Allah paydos edecek‼️ Tüm kainat kapanacak‼️ ????Ana rahminde b..

  • STUDIO AS tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolünde 05:56

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolün

Van'da, evde izolasyon kurallarını ihlal eden koronavirüs hastaları, polis ekipleri eşliğinde ambulanslarla Tuşba ilçesindeki Süleyman Şah Öğrenci Yurdu'na yerleştirilmeye başlandı. Yurt önünde tulum giyip, maske takan p..