#Badminton topu İle show yapan amcalar

Koca Kafalar - Örümcek Adam 01:02

Koca Kafalar - Örümcek Adam

Programda her hafta, “Koca Kafalar”ın ünlü bir konuk ile yaptığı talk show, halktan kişilerin ve ünlülerin de rol aldığı “Koca Kafalar” skeçleri ile renklendiriliyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koca Kafalar-Koro 01:44

Koca Kafalar-Koro

Programda her hafta, “Koca Kafalar”ın ünlü bir konuk ile yaptığı talk show, halktan kişilerin ve ünlülerin de rol aldığı “Koca Kafalar” skeçleri ile renklendiriliyor...

  • JET TV tarafından
  • 593 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koca Kafalar-Seda Sayan 01:44

Koca Kafalar-Seda Sayan

Programda her hafta, “Koca Kafalar”ın ünlü bir konuk ile yaptığı talk show, halktan kişilerin ve ünlülerin de rol aldığı “Koca Kafalar” skeçleri ile renklendiriliyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 7 yıl önce
BMW 2017 IAA Ve Diğer Arabalarının Vizyon Dinamik İçerikler Tanıtımı  01:23

BMW 2017 IAA Ve Diğer Arabalarının Vizyon Dinamik İçerikler Tanıtımı

2017 IAA tüm BMW olayları görmek için ilk arasında olacak. BMW Frankfurt IAA Otomobil 2017 show Ana'da yeni modelleri ve konsept araçlar olağanüstü bir gösteri ile markanın gelecek ürün saldırıya başlayan silah ateş. Çeş..

  • BETA tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Miray Daner Ve Boran Kuzum Hakkında Bunları Biliyor Musunuz 04:07

Miray Daner Ve Boran Kuzum Hakkında Bunları Biliyor Musunuz

Beyaz, Miray Daner ile Boran Kuzum hakkında birbirinden ilginç bilgiler verdi ve dinleyenleri hem çok şaşırttı, hem de çok güldürdü! Beyaz Show'un en çok sevilen bölümlerinden birisi olan Bunları Biliyor musunuz? köşe..

  • BETA tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nurgül Yeşilçay Yeni Dizisinden Ne Kadar Kazanacak 01:54

Nurgül Yeşilçay Yeni Dizisinden Ne Kadar Kazanacak

Gülperi adlı dizi ile ekrana dönmeye hazırlanan Nurgül Yeşilçay'ın bölüm başına alacağı iddia edilen ücret dudak uçuklattı. Nurgül Yeşilçay ile Timuçin Esen 1 yıl aradan sonra yine birlikte ekrana dönüyor. Show TV'de baş..

  • BETA tarafından
  • 691 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Beyaz Bölüm Başı Ne Kadar Alacak 02:13

Beyaz Bölüm Başı Ne Kadar Alacak

Yıllarca kesintisiz devam ettiği 'Beyaz Show'u noktalayan Beyazıt Öztürk'ün yeni adresi O Ses Türkiye olmuştu. Öztürk'ün yeni anlaşması ile ilgili bir detay daha ortaya çıktı. Ünlü şovmenin, Acun Ilıcalı ile bölüm b..

  • BETA tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yusuf Hayaloğlu - Hayat Nedir Anne 04:41

Yusuf Hayaloğlu - Hayat Nedir Anne

İbrahim Tatlıses, Türk şarkıcı, besteci, yapımcı, oyuncu, televizyon programcısı, iş adamı. İbrahim Tatlıses, müzik kariyerinin dışında, gıda, inşaat ve arama kurtarma sektörlerine de çeşitli yatırımlar yapmıştır. Örneği..

  • PengoTV tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalp Atışı 1.Bölüm Kolaj (Eylül Kavga Sahneleri) 05:18

Kalp Atışı 1.Bölüm Kolaj (Eylül Kavga Sahneleri)

Kalp Atışı'nın ilk bölümünde; Eylül babası ve üvey annesi yüzünden sorunlu bir çocukluk geçirmiş ve lise çağında babası tarafından Marmaris’te yaşayan babaannesinin kapısında terk edilmiştir. Babaannesi Gülayşe’nin yanın..

Rüya 1.Bölüm 2.Fragman 01:05

Rüya 1.Bölüm 2.Fragman

Hayallerinde tasarımcı olmak isteyen Elif, zengin dünyanın tekstil veliahtı Bulut Giray'la tanışır ve sonsuz aşkımız burada başlar. Ancak bu aşkın önünde o kadar çok engel vardır ki! Elif'in üvey annesi tarafından kendin..

Rapunzel Ailesi - Uzun Saçlı Kız Hikayesi 02:56

Rapunzel Ailesi - Uzun Saçlı Kız Hikayesi

Gerçek hayat Rapunzels bir aile gibi - Anne Tere Lynn Svetlecich Russell, 43, ve kızları DÖRDÜNCÜ üzerinde METRE bir kombine saç uzunluğuna sahip. anne-beş o bir bebek beri kilitleri akan vardı ve kocası Chip, 47, yabani..

  • PengoTV tarafından
  • 968 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Crew 2  E3 2017 Cinematic Announcement Trailer 02:46

The Crew 2 E3 2017 Cinematic Announcement Trailer

In The Crew® 2, celebrate the American Motorsports spirit as you explore and dominate the land, air, and sea of the United States in one of the most exhilarating open worlds ever created. With a wide variety of exotic ca..

  • BETA tarafından
  • 677 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:35

Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Barack Hüseyin Obama (Барак Обама) Amerikalı bir siyasetçi ve 44. ABD Başkanıdır. O ofise seçilen ilk Afrikalı Amerikalı ve komşu Birleşik Devletler dışında doğan ilk başkan. Honolulu, Hawaii'de dünyaya gelen Obama, Harv..

Pakistan'da Yolcu Uçağı Düştü 00:49

Pakistan'da Yolcu Uçağı Düştü

Pakistan Uluslararası Havayolları'na ait Çitral-İslamabad seferini yapan yolcu uçağı Havelian bölgesi yakınlarında düştü...

Şaka Gibi Kazadan Yeni Görüntüler 00:57

Şaka Gibi Kazadan Yeni Görüntüler

Oldukça süratli olan bir motosikletin önünde fren yapan otomobile çarpması sonucu motosiklet devrilmiş, sürücüyse çarptığı aracın üstünde kalmıştı. O anlar, güvenlik kamerası görüntüsünün ardından kaza yapan sürücünün ka..

Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı El Bab'da 06:27

Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı El Bab'da

Suriye'de DEAŞ'a karşı yürütülen Fırat Kalkanı operasyonu komuta kademesi tarafından Genelkurmay Karargahı'nda ve kuvvet komutanlıklarındaki harekat merkezlerinde yönetilirken, operasyon bölgesinde harekatın başında ise ..

Seni Seviyorum Hiçbirşey Umrumda Değil 00:52

Seni Seviyorum Hiçbirşey Umrumda Değil

Acı Hatıralar. Osman (Sadri Alışık) adlı bir gazinocunun yanında koroda vokal yapan Emel (Emel Sayın) bir gün tek başına şarkı söylediğinde çok beğenilir. Müşteriler arasında aslında kaçakçılık yapan Kemal (İreç Kadiri) ..

Verdiği Sözü Yerine Getiren Adam Araba Patlattı 10:09

Verdiği Sözü Yerine Getiren Adam Araba Patlattı

500.000 abone sayısına ulaşınca araba patlatacağını söyleyen Nova Prospekt ismiyle yayın yapan Can Yavuz sözünde durarak araba patlattı. Türkiye'de çok güzel işler yapan Can Yavuz, Paranormal yerleri gezerek gizemli olay..

  • PITIRCIK tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çarşamba Gecesi 12.Bölüm izle 1:03:53

Çarşamba Gecesi 12.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 12. bölümünde; elektriksiz köy, kasaplık yapan çocuk, nişanlı çocuklar, gazete dağıtıcısı, köy gelenekleri, çocuklar için bağış yapan Beatrice Burlingham, Elazığ-Çemişgezek f..

Emel Sayın Doğuyor 00:39

Emel Sayın Doğuyor

Osman (Sadri Alışık) adlı bir gazinocunun yanında koroda vokal yapan Emel (Emel Sayın) bir gün tek başına şarkı söylediğinde çok beğenilir. Müşteriler arasında aslında kaçakçılık yapan Kemal (İreç Kadiri) de vardır...

Bursa'da Fuhuş Operasyonu 00:28

Bursa'da Fuhuş Operasyonu

Bursa’da kentin çeşitli yerlerinde fuhuş için müşteri bekleyen kadınlar ve travestilere yönelik polis dün gece operasyon yaptı. Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, merkez Osmangazi İlçesi..

Yanmış Tostu Görünce Gülme Krizine Giren Vatandaş 01:24

Yanmış Tostu Görünce Gülme Krizine Giren Vatandaş

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde esnaflık yapan bir vatandaşın gülme krizine girmesi kameralara yansıdı. Eleşkirt ilçesinde esnaflık yapan bir vatandaşa gösterilen yanmış tost esnafı gülme krizine soktu. Cep telefonu kameras..

  • JET TV tarafından
  • 968 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çetintaş Giyim Üretimi Durdurdu 01:20

Çetintaş Giyim Üretimi Durdurdu

Reklamı Kapat Çetintaş Giyim, Üretimi Durdurdu 49 dakika önce Erkek giyiminde 1953'ten beri üretim yapan Çetintaş Giyim, üretimini durdurma kararı aldı. Firmanın yönetimi fabrikanın kapanmasını istemediği için ortak ara..

Kılıçdaroğlu'na Kasetli Protesto 05:46

Kılıçdaroğlu'na Kasetli Protesto

Kılıçdaroğlu'na Kasetli Protesto Bayrağını Sevenler Platformu üyeleri teröre destek verdiği gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu kasetle protesto etti. Bayrağını Sevenler Topluluğu üyeleri CHP Genel Me..

Şehit Kaymakamın Oğlu İçin Ağlatan Konuşma 01:45

Şehit Kaymakamın Oğlu İçin Ağlatan Konuşma

Şehit Kaymakamın Oğlu İçin Ağlatan Konuşma PKK'lı teröristlerce el yapımı patlayıcıyla düzenlenen saldırıda şehit olan Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk'ün oğlu Asım için bir konuşma yapan Cem Öğretir, ekran başındakiler..

Polis New York'ta kazan kaldırdı 02:20

Polis New York'ta kazan kaldırdı

New York'ta siyahilere uygulanan polis şiddetine karşılık iki polisin intikam amaçlı öldürülmesi bu sefer polislere ayağa kaldırdı. Amerika'da son aylarda süren olaylar dinmek bilmiyor. Ferguson'da 18 yaşındaki siyahi ge..

Fetö Okulunda Lambaların İçerisinde Gizlenmiş 2 Adet Gizli Kamera Bulundu. 01:51

Fetö Okulunda Lambaların İçerisinde Gizlenmiş 2 Adet Gizli Kamera Bulu

Fetö Okulunda Lambaların İçerisinde Gizlenmiş 2 Adet Gizli Kamera Bulundu. Eskişehir’de, daha önceden Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) aidiyeti, iltisakı veya irtibatı belirlenerek kapatılarak Milli Eğitim Bakanlığına d..

Savaş Uçağının Denize Çakılma Anı Kamerada! 00:44

Savaş Uçağının Denize Çakılma Anı Kamerada!

İtalya'nın batısındaki Terracina kentinde İtalya Hava Kuvvetlerine ait savaş uçağı gösteri sırasında düştü. Terracina'da gösteri yapan Eurofighter Typhoon savaş uçağının pilotu hayatını kaybederken uçağın denize düşme an..

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım 02:22

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım Geçmişe yönelik vergi borçlarının yapılandırılmasına ilişkin 6736 Sayılı Kanundan yararlanmak için son gün 25 Kasım. Vatandaşlar fırsattan yararlanıp borçlarını yapılandırm..

24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda Kutlandı 03:32

24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda Kutlandı 24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı. Törene çok sayıda öğretmen ve öğrencinin yanı sıra İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Far..