#Badminton topu İle show yapan amcalar

Aydın'da kışın gelmesine günler kala sobaya ilgi büyük 03:05

Aydın'da kışın gelmesine günler kala sobaya ilgi büyük

Aydın'da kışın yaklaşmasıyla vatandaşların ısınma hazırlıkları başladı. Kentte ısınmak için çoğunlukla doğalgaz, kalorifer ve klimalar kullanılırken, sobaya da halen büyük ilgi var. Şehir merkezlerinde apartmanlarda ıs..

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor 09:44

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 59 yıldır gazetecilik yapan Ali Bilgiç, 1963’te kurduğu Yenişehir Gazetesi’ni hâlâ okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Ayrıca ilçede 1959 yılından beri çıkan bütün gazetelerin arşivini d..

Sağlık Bakanı Koca, 'Salgının Hızını Kestik' Dedi ve Uyardı! 07:42

Sağlık Bakanı Koca, 'Salgının Hızını Kestik' Dedi ve Uyardı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Adana’nın Eylül ayında korona virüs vaka sayısında pik noktasını yaşadığını ancak şu dönemlerde sayıların tekrardan azalışa geçtiğini söyledi. Bakan Koca, yatak doluluk oranlarından da bahse..

Muzdan üzüme kadar 35 çeşit turşu yapıyor 05:08

Muzdan üzüme kadar 35 çeşit turşu yapıyor

İzmit’te, turşucu Dursun Zengin dükkanında 35 çeşit turşu yapıyor. Kozalak, mısır, patates, muz ve üzüm gibi birbirinden ilginç turşular yapan Zengin, doğadaki her şeyin turşusunu kurabileceğini söyledi. İzmit’te turşu..

1 Yaşındaki Bebeğin Safra Kesesinden 5 Taş Çıkarıldı 04:16

1 Yaşındaki Bebeğin Safra Kesesinden 5 Taş Çıkarıldı

Samsun'da 1 yaşındaki bebeğin 5 adet taş bulunan safra kesesi kapalı ameliyatla alındı. Laparoskopik cerrahi (kapalı ameliyat) operasyonunu gerçekleştiren Doç. Dr. Mithat Günaydın, Kesedeki küçük taşlar çocuklar için ri..

Havalar Soğudu, Hamsinin Fiyatı Yarı Yarıya Düştü 03:03

Havalar Soğudu, Hamsinin Fiyatı Yarı Yarıya Düştü

Havaların soğumasıyla birlikte hamsi bolluğu yaşanıyor. Hamsinin fiyatı Kasım ayında lezzetini bulması ve bollaşmasıyla birlikte yarı yarıya düştü. Kış mevsiminde balıkseverlerin vazgeçilmez lezzetlerinden olan hamsi, ha..

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi 10:24

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi

Burdur’un Bucak ilçesinde yaşayan 68 yaşındaki Veli Ulusan, 51 yıldır hazır giyime karşı tek başına direnmeye çalışıyor. Çırağı olmayan ve her sabah iş yerini kendi açan Veli Ulusan Eskiden terzilik revaçtaydı. Ramazan ..

Sessiz Canlara Adanmış Bir Hayat 04:08

Sessiz Canlara Adanmış Bir Hayat

Müzik öğretmeni Betül Fatma Yalım, yıllardır yardıma muhtaç hayvanlara el uzatarak, barınma, sağlık, yiyecek ihtiyaçlarını gönüllü olarak karşılıyor. Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da müzik öğretmenliği yapan Yalım, ömrü..

Ağrı’da, Yaylalar Koyun Sürüleriyle Renklendi 02:00

Ağrı’da, Yaylalar Koyun Sürüleriyle Renklendi

Ağrı’da ilkbaharın gelmesiyle birlikte yeşillenen yaylalar, ağıllarından çıkarılan koyun sürüleriyle renklendi. Hayvancılığın önemli merkezlerinden olan Ağrı’da , yüzlerce koyun sürüsü uzun ve sert geçen kış mevsiminin a..

Aydıncık ilçesindeki yangına havadan müdahaleye ara verildi 00:38

Aydıncık ilçesindeki yangına havadan müdahaleye ara verildi

Mersin'in Aydıncık ilçesindeki yangın karadan müdahaleyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Aydıncık ile Gülnar ilçesi arasında yer alan Pembecik Mahallesi'ndeki kızılçam ormanında dün çıkan yangını söndürmek için böl..

Elazığ'da yetişmez denileni üretti! 26 yıl önce hobi olarak diktiği fıstıklar ABD yolunda 07:27

Elazığ'da yetişmez denileni üretti! 26 yıl önce hobi olarak diktiği fı

Elazığ'da ‘Mehmetçik' lakabıyla tanınan 66 yaşındaki Mehmet Hanifi Türkay, kentte yetişmez denilen fıstığı üreterek bir ilke imza attı. 32 dönüm arazi üzerine 2 bin ağaçla fıstık üretimi gerçekleştiren Mehmet amca, ABD b..

Yanan Manavgat ormanı küllerinden doğuyor! 01:38

Yanan Manavgat ormanı küllerinden doğuyor!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde 10 günde söndürülen 75 hektar alanın zarar gördüğü orman yangınının ardından tabiat yeniden canlanıyor. Küle dönen ormanlık alanda 7 bitki türü filizlendi, 20 metrekarelik alanda 15 bitki y..

Yoğun bakımda zor nefes alan Kovid-19 hastasından aşı çağrısı 01:22

Yoğun bakımda zor nefes alan Kovid-19 hastasından aşı çağrısı

Gümüşhane'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören 44 yaşındaki Ökkeş Alkan, herkese maske, mesafe ve temizliğe dikkat etmelerinin yanı sıra mutlaka aşı olmaları çağrısında bulundu. Kelkit..

ABD dahil 10 ülkenin büyükelçileri Dışişleri'ne çağrıldı 03:00

ABD dahil 10 ülkenin büyükelçileri Dışişleri'ne çağrıldı

ABD Ankara Büyükelçiliği, Gezi olayları ve 15 Temmuz darbe girişiminden yargılanan işadamı Osman Kavala'nın tutukluluğu ile ilgili açıklama yaptı. Kavala’nın derhal serbest bırakılması gerektiğini açıklayan Büyükelçiliğe..

Jackal - Kirlenir 02:19

Jackal - Kirlenir

Kirlenir şarkı sözleri ile Kirlenir ritmim Bedenime kadar Kaç gece oldu Sararken ay Yansıman vurur hep Kaçıncı yas bu İçimde nefret Hep bi fiyasko Git bro iş bul Tell em up Zor mu Sesiz kuşku Sokaklarda koştum Diz..

Erdoğan'ı Bile Dinlemediler Süleyman Soylu'yu Yuhladılar Oğuz Demir Sana Faydası Ne Krt Tv 03:00

Erdoğan'ı Bile Dinlemediler Süleyman Soylu'yu Yuhladılar Oğuz Demir Sa

Erdoğan'ı Bile Dinlemediler Süleyman Soylu'yu Yuhladılar! | Oğuz Demir Sana Faydası Ne KRT TV Şampiyonluk kutlamalarında protesto: Soylu Trabzon meydanında yuhalandı, tepkiler Erdoğan'ın konuşmasında da sürdü... Trabzo..

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

Analiz - Mercidabık'tan Fırat Kalkanı'na 04:21

Analiz - Mercidabık'tan Fırat Kalkanı'na

Analiz - Mercidabık'tan Fırat Kalkanı'na Osmanlı'nın cihan devleti olma yolunda en büyük zaferi olan Mercidabık Savaşı ile birlikte Suriye, Lübnan ve Filistin Osmanlı topraklarına katılıyor. Yavuz Sultan Selim'in muhteş..

Türk Olmak, Türk Demek Beklenilen Demektir 03:24

Türk Olmak, Türk Demek Beklenilen Demektir

Türk Olmak, Türk demek beklenilen demektir-Pelin Çift İle Gündem ... Pelin Çift ile Gündem Ötesi programına konuk olan Hacettepe Üniversitesi’nden Prof. Dr. Tufan Gündüz’ün bir hikaye ile anlattığı 'Türk Nedir'in mükem..

  • Cowboy tarafından
  • 1.833 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şampiyonluk oyununu 1 milyar kişi izleyecek 01:12

Şampiyonluk oyununu 1 milyar kişi izleyecek

New York'ta düzenlenen Dünya Şampiyonluğu Unvan Maçı'nda satrancın starı Norveçli Magnus Carlsen ile Rus Sergey Karjakin'in başabaş mücadelesi sürüyor. Az puan farkıyla önde olan Karjakin ile Carlsen bugün 10'uncu oyunda..

  • Cowboy tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

iPhone 7 Dünyanın En Güçlü Asiti İçerisine Atılırsa Ne Olur? 06:59

iPhone 7 Dünyanın En Güçlü Asiti İçerisine Atılırsa Ne Olur?

Birçok bilim insanı tarafından dünyanın en güçlü asiti olarak bilinen 'floroantimonik asit' iPhone 7 ile etkileşine girerse ne olur? Amansız sağlamlık testleri ile tanıdığımız TechRax kanalı bu sorunun cevabını yeni çalı..

  • Cowboy tarafından
  • 1.139 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İp Üstünde Sandalyeye Oturan Yetenek Abidesi Kadın 03:33

İp Üstünde Sandalyeye Oturan Yetenek Abidesi Kadın

Yetenek yarışmasındaki performansı ile izleyenlerin ağızlarını açık bırakan ip cambazı kadından muhteşem performans. İp cambazı kadın yetenekleri ile göz doldururken ipe koyduğu sandalyenin üzerine oturması ile salondan ..

  • Cowboy tarafından
  • 754 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Klasik Otomobil Son Modele Böyle Meydan Okudu 01:12

Klasik Otomobil Son Modele Böyle Meydan Okudu

Amerikan klasik otomobili son teknolojiye meydan okudu Chevrolet'in 50 yıl arayla üretilen iki otomobili çarpışma testinde karşı karşıya geldi. 1959 model Bel Air ile 2009 model Malibu'nun çarpışma testinde galip gelen t..

Chelsea Rakip Tanımıyor 05:50

Chelsea Rakip Tanımıyor

Premier Lig'de haftanın en önemli maçında Manchester City ile Chelsea karşı karşıya geldi. Dev maçı kazanan taraf ise 3-1 ile Chelsea olurken müsabakaya damgasını vuran isim 1 gol 1 de asist ile oynayan Costa oldu. Ma..

Avrupa yaşlanan halkıyla nasıl başa çıkacak ? 01:51

Avrupa yaşlanan halkıyla nasıl başa çıkacak ?

Avrupa da 500 milyon nüfus var. Bu Avrupa ölçeğinde bir bölge için fazla. Bu kadar çok nufüsun yüksek refah şartlarında yaşatılması güç. Ya sömürgecilik ile kaynak transferi yada düşük rekabet ortamında avantaj ile kayna..

Profesyonel Kayakçılara Taş Çıkartan 2 Yaşındaki Ufaklık 03:48

Profesyonel Kayakçılara Taş Çıkartan 2 Yaşındaki Ufaklık

Çocuğu ile muhteşem zamanlar geçiren babanın paylaştığı videolar göz dolduruyor. Son videosunda ise 2 yaşındaki çocuğu ile birlikte kayak yaptı. Yaşının henüz çok küçük olmasına rağmen ufaklık kayak yeteneği ile profes..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Almanya Başbakanı Merkel Ankara’da 02:00

Almanya Başbakanı Merkel Ankara’da

Başbakan Binali Yıldırım’ın daveti üzerine Türkiye’ye 1 günlük çalışma ziyareti gerçekleştirecek olan Almanya Başbakanı Angela Merkel’in uçağı, saat 13.00’te Ankara Esenboğa Havaalanıına iniş yaptı. Merkel ilk olarak Cum..

The Walking Dead 7. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:34

The Walking Dead 7. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Hikaye, çoğunlukla ana karakter Rick Grimes'ın grubunun, aylak sürüsünden uzak ve güvenli bir yer aradıkları Atlanta metropol bölgesi ile Amerika'nın Georgia eyaleti çevresindeki kuzey kırsal bölgede geçmektedir. Konu, y..

4 Yaşındaki Kızdan Muhteşem 'Tale As Old As Time' Performansı 02:47

4 Yaşındaki Kızdan Muhteşem 'Tale As Old As Time' Performansı

Babası tarafından şarkı söyleme yeteneği keşfedildikten sonra internette büyük beğeni ile izlenen videolara imza atan ufaklık Claire Ryan ile tanışın. Kendisi henüz 4 yaşında ama 1 yıldır şarkı videoları ile interneti ka..

  • PITIRCIK tarafından
  • 967 görüntüleme
  • 8 yıl önce