#Bahadır tatlıöz su yolunu bulur akustik müzik dinle

Elsa Ebru - Sen beni ne sandın 03:21

Elsa Ebru - Sen beni ne sandın

Çürümesinimi bekliyorsun bu ayakların. Ne kadar daha koşacak ardın sıra. Gözlerim sana hasretmi eriyecek. Bakışlarıma değmeyecekmi bir kez daha. Kaç sayfa daha yazacağım seni. Hesap sormayacakmı yüreğim. Kalemi kırmayaca..

Kar Yağışı Doğu’da Yolları Ulaşıma Kapadı 03:18

Kar Yağışı Doğu’da Yolları Ulaşıma Kapadı

Doğu Anadolu Bölgesinde etkisini sürdüren kar yağışı ve tipi bine yakın köy yolunu ulaşıma kapadı. Doğu’da etkili olan kar yağışı ve soğuk hava hayatı olumsuz etkiledi. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye..

Sezen Aksu - Üfle de Söneyim 03:33

Sezen Aksu - Üfle de Söneyim

Biraz Pop Biraz Sezen - Üfle de Söneyim Durumumuz malum kimileri karun Kimisi yokluktan bir lokmadan mahrum Kimi ağlaşıyor kimi kıs kıs gülüyor Kimi yolunu buluyor, yalan dünya dönüyor Benim de boğazıma diziliyor l..

Maceracı _ Muş 1:13:13

Maceracı _ Muş

Baharın seslerini dinleyip, yüzünü güneşe dönmüş muhteşem lalelerin memleketine gitmeye, Anadolu’nun doğusunda keyifli bir yolculuğa çıkmaya ne dersiniz? O halde Maceracı’nın ardına düşmeye hazırlanın! Çünkü Maceracı bu ..

Buz Tutan Şadırvan Şelaleye Döndü 04:50

Buz Tutan Şadırvan Şelaleye Döndü

Doğu Anadolu Bölgesinde etkili olan kar yağışı bölgede yüzlerce köy yolunu ulaşıma kapattı. Belediyeler, Karayolları ve İl Özel İdare ekipleri aralıksız karla mücadele çalışması yapıyor. Gece ve gündüz soğukların hüküm s..

El Bab’taki Stratejik Köy Deaş’tan Alındı 03:34

El Bab’taki Stratejik Köy Deaş’tan Alındı

Suriye’de Halep’in kuzeydoğusunda yer alan El Bab’ta yoğun çatışmalar yaşanıyor. Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından desteklenen Özgür Suriye Ordusu, El Bab’ın 2 kilometre doğusunda..

Keloğlan Sultankız 1990  Full Film 1:00:46

Keloğlan Sultankız 1990 Full Film

Keloğlan padişah'ın kızıyla evlenmek için sarayın düzenlemiş olduğu düelloya katılmaya karar verir. Bu sırada bıcırık ve Ali Cengiz ustayla tanışır Ali cengiz ustadan ok ve kılıç dersleri alır.Sonrasında düelloya katılır..

Çapkınlık Tespiti Gülme Garantili 03:29

Çapkınlık Tespiti Gülme Garantili

Babasına Bak Oğlunu Al başrollerinde Öztürk Serengil, Filiz Akın, Vahi Öz ve Hulusi Kentmen'in yer aldığı 1965 yapımı Türk filmidir. Yakup (Öztürk Serengil) arasıra babasına işlerinde yardımcı olan, onun verdiği harçlı..

Yıldırım ,  Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek 08:23

Yıldırım , Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek

Başbakan Binali Yıldırım, Anayasa değişikliğiyle birlikte artık hiçbir vesayetçi gücün ülkeyi geriye götüremeyeceğini söyledi. Antalya'da, Büyükşehir Belediyesi ve kamu kurumları tarafından yapımı tamamlanan toplam mal..

Diary Of A Wimpy Kid_ The Long Haul Orijinal Fragman 02:37

Diary Of A Wimpy Kid_ The Long Haul Orijinal Fragman

Greg, kendisinden beklenmeyecek biçimde büyük büyükannesinin 90. doğum günü partisine gitmek ister; ve ailesi bu uzun yolculuğa ikna olur. Yine oyunlar çeviren Greg'in asıl amacı bambaşkadır. Büyük büyükannenin yaşadığı ..

Hilton'da 5 Çayı Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu 01:29

Hilton'da 5 Çayı Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu

Bir konfeksiyon atölyesinde işçi olarak çalışan Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) kentin kenar mahallelerinden birinde annesi ile küçük bir evde mütevazı bir yaşam sürmektedir. Genç, güzel ve gösterişli bir kız olan Zeynep’e kas..

Hesabı Ödememek İçin Okyanusa Atlayan Adam 00:26

Hesabı Ödememek İçin Okyanusa Atlayan Adam

Avustralya'da gerçekleşen olayda, deniz ürünleri restoranına giden bir adam yediği yemeğin hesabını ödememek için okyanusa atladı. 33 yaşında Peck isimli bir erkek olduğu söylenen kişi Omeros Bros isimli restoranda 600 A..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.195 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Manchester City vs Hull City 3-1 Maç Özeti 03:04

Manchester City vs Hull City 3-1 Maç Özeti

Premier Lig mücadelecileri Hull City'i 3-1 yenen Sergio Aguero, Manchester City'nin sezonun 100. golünü tüm yarışmalarda netleştirdi. Manchester City, Pep Guardiola'nın tarafı Hull City'nin yoksul bir formdan avantajlı ..

Ne Olur Beni Torunumdan Ayırmayın 01:35

Ne Olur Beni Torunumdan Ayırmayın

Murat (Cüneyt Arkın) fabrikada işçi olarak çalışan yakışıklı bir gençtir. Kızkardeşi Nil (Sezer Güvenirgil) ile birlikte yoksul bir semtte, mütevazı bir evde yaşarlar. Nil’in bir kalp rahatsızlığı vardır. Murat Nil’i kon..

Bebek Uyutan Beşik 01:32

Bebek Uyutan Beşik

Snoo Smart Sleeper'ı Tanıtım Videosu. Şimdiye kadar yapılmış en akıllı - en güvenli bebek yatağı olan SNOO ile tanışın. Ağlamayı Azalt , Uykuyu Artır. Bir düğmeye dokunarak. Ford tarafından tasarlanan akıllı beşik, araba..

Vatanım Sensin 29.Bölüm - Ali Kemal İle Leon Karşı Karşıya! 05:05

Vatanım Sensin 29.Bölüm - Ali Kemal İle Leon Karşı Karşıya!

Leon, katliamı Yunan Ordusu'nun yaptığını öğreniyor ve Hilal ile yüzleşmek için onun karşısına dikiliyor. Yunan Ordusu'nun, Yörüklere yaptığı katliamı öğrenen Leon büyük bir pişmanlık duyar. Telgrafı bozan kişinin de Leo..

  • ANKA tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zam Bekleyen Emeklilerin Gözü Kulağı Anayasa Mahkemesi'nde 03:22

Zam Bekleyen Emeklilerin Gözü Kulağı Anayasa Mahkemesi'nde

2000 yılı ve sonrasında emekli olanlar Anayasa Mahkemesi'nden çıkacak karara kilitlendi. Yürürlük maddesi iptal edilirse, 5 milyon emekliye 355 liraya varan zam yapılacak. İntibak isteyen emeklilerin gözü, kulağı Anayasa..

Çipli Kimlik Kartında Büyük Hata 03:18

Çipli Kimlik Kartında Büyük Hata

Diyarbakır’da bir iş kadınının, başvuru yapmamasına rağmen adına çipli kimlik kartı düzenlendi. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğünden aranan kadın, kendisine verilen çipli kimlik kartını görünce şok geçirdi. Yeni kim..

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor 05:17

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor

Türkiye’de ötekileştirilen ve unutulmaya yüz tutan geleneksel ve tamamlayıcı tıp, Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nin açmış olduğu merkez ile birlikte yeniden hayat buluyor. Tarihi yüzyıllara dayanan, Osmanlı Devleti zama..

Ebru Yaşar  Yeşillenirim 05:04

Ebru Yaşar Yeşillenirim

Hani beni çok seviyordun Yerlere göklere koyamıyordun Bende kek gibi sana inanıp Her gece yolunu gözlüyordum Yedin be kaç senemi Sana verdim son nefesimi Para bile etmedi bende aşkın Sattım sana olan hislerimi Ben senin ..

Boyu Sırık Beyni Boş Tut Kulağından Arabaya Koş 01:40

Boyu Sırık Beyni Boş Tut Kulağından Arabaya Koş

Babasına Bak Oğlunu Al başrollerinde Öztürk Serengil, Filiz Akın, Vahi Öz ve Hulusi Kentmen'in yer aldığı 1965 yapımı Türk filmidir.Yakup (Öztürk Serengil) arasıra babasına işlerinde yardımcı olan, onun verdiği harçlıkl..

Katalonya'da Merkezi Hükümete Öfke Artıyor 01:15

Katalonya'da Merkezi Hükümete Öfke Artıyor

Katalonya’da bağımsızlık yanlısı sivil toplum kuruluşu liderlerinin tutuklanmasına tepkiler artıyor. Sağanak yağmura rağmen Barcelona’daki merkezi hükümet binasının önünde toplanan kalabalık Jordi Sanchez ve Jordi Cuixar..

Wasabi Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle 1:33:43

Wasabi Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle

Wasabi 2001 filmnini konusunda Fransanın başkenti olan Paris’te polis dedektifi olarak görev yapan Hutbert. Bir kriz sırasında bağlı olduğu emniyet müdürünün oğlunu döver ve kısa zaman sonra izne cıkartılır. Bu sırada 20..

  • PengoTV tarafından
  • 12.199 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Stick Fight Shadow Warrior Tanıtım Videosu 00:29

Stick Fight Shadow Warrior Tanıtım Videosu

Mücadele sok: Birden platformlarda indirme 10'dan fazla milyonlarca vardı oyun serisi harika yeni eklemelerle geri döndü! Onun eski ve yeni düşmanları ile mücadele yolunu genç stickman olarak oynayın Gölge Savaşçısı unva..

  • BETA tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatan Nedir 03:06

Vatan Nedir

Seni boydan boya sevmişim, ta edirne’ye kadar karstan, üzgün yurdum, güzel yurdum, zinciri altında kımıldayan, bitecek sanıldığı yerde başlayan… insanların ah senin insanların, morca gözlerinden öpsem namuslu gözlerinden..

Deliha 2 - Teaser (12 Ocak'ta Sinemalarda) 00:48

Deliha 2 - Teaser (12 Ocak'ta Sinemalarda)

Deliha 2, 12 Ocak’ta Sinemalarda! Zeliha hala deli, ve çok samimi, ve başına sürekli yeni dertler açıyor. İlk filmde aşkın peşinde koşan Zeliha, ikinci filmde artık bir kariyer yapmanın yolunu arıyor. Aşçı olmanın hayal..

Ayı Teddy 2 İzle 1:55:28

Ayı Teddy 2 İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Deliha 2 - Fragman 2 (Sinemalarda) 02:25

Deliha 2 - Fragman 2 (Sinemalarda)

Deliha 2, sinemalarda! Zeliha hala deli, ve çok samimi, ve başına sürekli yeni dertler açıyor. İlk filmde aşkın peşinde koşan Zeliha, ikinci filmde artık bir kariyer yapmanın yolunu arıyor. Aşçı olmanın hayalini kurarak..

  • PengoTV tarafından
  • 2.101 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm Fragmanı 00:33

Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm Fragmanı

Ertuğrul, saraya Halime ile birlikte gelmiş, Ares’i getirdiğini kimseye belli etmemişti. Ares’in Emir Saadeddin’le yaptığı işbirliğini sultanın huzurunda itiraf ettirmek isteyen Ertuğrul, huzura çıktığında Ares’i getirtm..

Diriliş Ertuğrul 107. Bölüm İzle 2:30:28

Diriliş Ertuğrul 107. Bölüm İzle

Ertuğrul, saraya Halime ile birlikte gelmiş, Ares’i getirdiğini kimseye belli etmemişti. Ares’in Emir Saadeddin’le yaptığı işbirliğini sultanın huzurunda itiraf ettirmek isteyen Ertuğrul, huzura çıktığında Ares’i getirtm..