#Bahadır tatlıöz su yolunu bulur akustik müzik dinle

İstanbul Kırmızısı (2017) Teaser  - Aşk 01:04

İstanbul Kırmızısı (2017) Teaser - Aşk

İstanbul Kırmızısı - Aşk (3 Mart'ta Sinemalarda!) “Uzun yıllar yurt dışında yaşayan yazar-editör Orhan Şahin ünlü yönetmen Deniz Soysal’ın ilk kitabı üzerinde çalışmak için İstanbul’a gelir. Deniz zenginliğinin son demle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeo Jaweed O Ses Türkiye Çapraz Eşleşme - 'Yes' 03:10

Zeo Jaweed O Ses Türkiye Çapraz Eşleşme - 'Yes'

Mikrofondo Zeo, merak edenler bulur CV’mi. Henüz çok küçüktüm, teyzem alırdı rap CD’lerimi. Peşine kanıma karışır oldu ben de yaptım ilk CD’mi… Bir çok geri kafalı insan kırıyorken CD’lerimi Sonra netten ara ve bul bizi ..

The Vampire Diaries 8.Sezon 14.Bölüm Fragmanı 00:43

The Vampire Diaries 8.Sezon 14.Bölüm Fragmanı

Nina Dobrev, hikayenin ana kahramanı Elena Gilbert 3. sezon finalinde vampire dönüşmüştür. Nina Dobrev, aynı dizide ikiden fazla karakteri canlandırmıştır. Amara, Tatia, Katherine Pierce ve Elena Gilbert. Hikayenin en kö..

The Vampire Diaries 8.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD) 8x15 00:45

The Vampire Diaries 8.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD) 8x15

Nina Dobrev, hikayenin ana kahramanı Elena Gilbert 3. sezon finalinde vampire dönüşmüştür. Nina Dobrev, aynı dizide ikiden fazla karakteri canlandırmıştır. Amara, Tatia, Katherine Pierce ve Elena Gilbert. Hikayenin en kö..

The Vampire Diaries 8.Sezon 14.Bölüm Sneak Peek#1 (HD) 01:29

The Vampire Diaries 8.Sezon 14.Bölüm Sneak Peek#1 (HD)

Nina Dobrev, hikayenin ana kahramanı Elena Gilbert 3. sezon finalinde vampire dönüşmüştür. Nina Dobrev, aynı dizide ikiden fazla karakteri canlandırmıştır. Amara, Tatia, Katherine Pierce ve Elena Gilbert. Hikayenin en kö..

Kahraman İkili 1:03:17

Kahraman İkili

Özgürlükleri için menülerden hindi yemeğini kaldırma amacıyla bir araya gelen ve zamanda yolculuk yapan iki hindinin eğlenceli öyküsünü konu ediniyor. Reggie son derece mutlu ve sorunsuz bir hayat sürerken kendisini yılb..

Bir İmzalı Resminizi Lütfeder Misiniz  Filiz Akın Cüneyt Arkın 01:26

Bir İmzalı Resminizi Lütfeder Misiniz Filiz Akın Cüneyt Arkın

Ekrem (Cüneyt Arkın) küçük yaşta babasını yitirmiş ve amcası tarafından büyütülmüş ünlü bir sanatçıdır. Hastane yararına verdiği bir konserde tanıştığı güzel, iyi kalpli ve sevecen bir genç kız olan Fatoş'a (Filiz Akın) ..

Acıların Çocuğu  Küçük Emrah  1:31:17

Acıların Çocuğu Küçük Emrah

Karısının ve çocuklarının nafakasını kumar masalarında kaybeden bir baba suçluluk hissiyle intihar eder. Elvan üç çocuğuna bakabilmek için arkadaşının da aklını çelmesiyle kendini kadın ticareti piyasasının içinde bulur...

 Belgin Doruk & Turgut Özatay & Cüneyt Arkın 02:46

Belgin Doruk & Turgut Özatay & Cüneyt Arkın

Yalan, Yalan Söylüyorsun! Belgin Doruk & Turgut Özatay & Cüneyt Arkın Eğitimini karşılamak için gece kulübünde şarkıcılık yapan yakışıklı tıp öğrencisi Bülent (Cüneyt Arkın). Genç ve güzel fabrika memuresi Selma (Belg..

Hangimiz Sevmedik 30.Bölüm 2:49:44

Hangimiz Sevmedik 30.Bölüm

Şener ile Ayşen’in yanlış evlilik cüzdanını vermesi sonucu Itır ile Tarık’ın aylar öncesinden evlendiğini öğrenen Adile ve Münir yıkılmıştırlar. Tarık ile Itır bu kez ne yapsalar da anne babalarının gönlünü almayı başara..

Ben De Seni Seviyorum Ama Evlenmeden Önce Olmaz Filiz Akın 02:51

Ben De Seni Seviyorum Ama Evlenmeden Önce Olmaz Filiz Akın

Zengin bir ailenin anne babası ölmüş ve tüm mirasa tek başına sahip olmuş kızı Lale (Filiz Akın) bir gün özel motoruyla deniz gezisi yaparken kadın berberi olan Erol'la (Ayhan Işık) tanışır. Aralarında başlayan yakınlık,..

Perihan Savaş'ın Telefonla Tacizi 01:42

Perihan Savaş'ın Telefonla Tacizi

Ahmet (Tarık Tarcan), genç yakışıklı ve başarılı bir avukattır. Güzel eşi Nevin (Bahar Öztan) ve küçük kızları ile mutlu bir evlilik yaşamı sürdürmektedirler. Ahmet bir davada, savunduğu müvekkili hakkında yalan haber ya..

Üzerinizde Cin veya Büyü Var mı Nasıl Anlaşılır 03:23

Üzerinizde Cin veya Büyü Var mı Nasıl Anlaşılır

Cinlerden Korunmak İçin Hangi Ayet ve Duaları Okumalıyız? Euzu besmele ile birlikte Fatiha, Nas, Felak, Ayet El Kürsi, Bakara suresinin son beş ayeti, Mümin suresinin başından masiir’e kadar okunmalıdır. Sürekli namaz a..

  • ZULMA tarafından
  • 2.210 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cinler İnsanların Bedenine Zarar Verebilir Mi 12:01

Cinler İnsanların Bedenine Zarar Verebilir Mi

Cinler İnsanların Bedenine Zarar Verebilir mi? Cinlerin insanlara zarar vermeleri mümkündür. ancak bu zarar, filmlerde geçen çarpılma ve benzerleri gibi değildir. Bu güne kadar binlerce insan biyolojik hastalıklarını ci..

  • ZULMA tarafından
  • 1.097 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Reign 4. Sezon 6. Bölüm  Türkçe Altyazılı  Hd Film İzle Yabancı Diziler 40:34

Reign 4. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd Film İzle Yabancı Dizile

Reign 4. Sezon 6. Bölümü Türkçe Altyazılı Full Hd Film İzle Reign season 4 episode 6 Reign s4e06 Love is the most dangerous subject. (Season 1) . Hidden between the lines of the history books is the story of Mary Stuar..

  • Tv Series tarafından
  • 2.840 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cüneyt Arkın  Ben Amerika'dayken 01:54

Cüneyt Arkın Ben Amerika'dayken

Fırtına Kemal (Cüneyt Arkın) yardımsever, iyi kalpli, güçlü bir gece kulübü ve kumarhane sahibidir. Amansız Tayyar (Turgut Özatay) kulübü ve kumarhaneyi Kemal'den almak ister. Kendisinden çiçek almadığı günü uğursuz sayd..

Kara Murat Deve Karşı 01:21

Kara Murat Deve Karşı

Genç hükümdar Fatih Sultan Mehmet, İstanbul'u aldıktan sonra durmamış, yeni hedeflere yönelmiş ve Osmanlı'nın sınırları her gün biraz daha genişlemiştir. Şimdi sıra Muşar Kalesi'ndedir. Dört Türk elçisi Muşar'ın hakimi Ş..

Yeni Nesil Ajan 3 Xander Cage'in Dönüşü İzle Full Hd 1:46:42

Yeni Nesil Ajan 3 Xander Cage'in Dönüşü İzle Full Hd

Filmin Diğer Adı:xXx: The Return of Xander Cage Filmin IMDB Puanı:5.6 Filmin Yapım Yılı:2017 Filmin Türü:Aksiyon,Macera Filmin Yönetmeni:D.J. Caruso Filmin Senaristi:F. Scott Frazier, Chad St. John Filmin Oyuncuları:Ru..

  • Tv Series tarafından
  • 15.274 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafadan Tayfa 12.Bölüm İzle 13:14

Rafadan Tayfa 12.Bölüm İzle

Hale ve Sevim mahallede ikram etmek için limonata yapıp tattırmak için birilerini beklemektedirler. Bu esnada Akın yanlarına gelir. Ona bir bardak limonata ikram edip nasıl olduğunu sorarlar. Akın limonataya tam not veri..

Cart Kaba Kağıt Tarık Akan 01:05

Cart Kaba Kağıt Tarık Akan

Aslında doğuştan beşik-kertmesi nişanlı olan; ama birbirlerini hiç tanımayan iki gencin öyküsü. Nazlı (Gülşen Bubikoğlu) zengin işadamı Mümtaz’ın (Hulusi Kentmen) kızıdır. Adnan (Tarık Akan) ise Mümtaz’ın eski arkadaşı R..

Bülent Ersoy'un Fransızcası 00:37

Bülent Ersoy'un Fransızcası

Sıralardaki Heyecan 1976 yapımı Orhan Aksoy'un yönettiği bir Türker İnanoğlu filmidir. Düğünlerde şarkı söyleyerek yaşamını sürdüren, fakir ve kimsesiz bir lise öğrencisidir Bülent (Bülent Ersoy). Okul arkadaşlarının çoğ..

 Dinozor Makineler Fragmanı 02:25

Dinozor Makineler Fragmanı

Ty Rex, yanardağa yakın bir vadide diğer dinozorlarla birlikte yaşamakta olan dost canlısı bir dinozordur. Günün birinde yaşadıkları bölgede yer alan yanardağın patlaması ile vadi kızgın lavların altında kalır. Ty Rex la..

Eroin Operasyonu 03:41

Eroin Operasyonu

Deneyimli ve gözüpek bir polis olan Kemal (Luc Meranda) uyuşturucu kaçakçılarının peşindedir. Bundan rahatsız olan şebekenin başı Şinasi (Tanju Gürsu), Kemal'i öldürtmeye karar verir. Aslında hızlı bir gazeteci olan, ama..

Yeşilçam'da Kovboylar 01:18

Yeşilçam'da Kovboylar

Kardeşten öte dost olan iki mahkumdan Bill (Kartal Tibet) babası Tomun, Cessi ise kızkardeşi Rozun (Semiramis Pekkan) yanına gitmek üzere hapisten kaçar. Tom tefeci haydut Kibar Jacke borçludur. Jack borcuna karşılık çif..

Fazilet Hanım ve Kızları 7.Bölüm - İşte Böyle Ağlanır 03:42

Fazilet Hanım ve Kızları 7.Bölüm - İşte Böyle Ağlanır

Fazilet Hanım ve Kızları 7. Bölüm - İşte Böyle Ağlanır Fazilet Hanım ve Kızları 7. Bölüm Özet: Hazan, Sinan’ın doğup büyüdüğü evi almasıyla neye uğradığını şaşırmıştır. Fazilet, Yasin’le kaçan Ece’yi bulmak için ortalı..

  • ANKA tarafından
  • 1.174 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fazilet Hanım ve Kızları 7.Bölüm - Senin Yanında Olmak İstiyorum 04:11

Fazilet Hanım ve Kızları 7.Bölüm - Senin Yanında Olmak İstiyorum

Fazilet Hanım ve Kızları 7.Bölüm - Senin Yanında Olmak İstiyorum Fazilet Hanım ve Kızları 7. Bölüm Özet: Hazan, Sinan’ın doğup büyüdüğü evi almasıyla neye uğradığını şaşırmıştır. Fazilet, Yasin’le kaçan Ece’yi bulmak iç..

  • ANKA tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayat Şarkısı 55.Bölüm - Kes Cezamı Öldür Beni! 05:27

Hayat Şarkısı 55.Bölüm - Kes Cezamı Öldür Beni!

Son yaşadıkları olaylardan dolayı Kerim'i girdiği depresyondan çekip çıkarmak yine Hülya'ya düşüyor! Cevher Ailesi'nin üst üste yaşadığı kötü olaylar, herkesi olduğu kadar Kerim'i de etkiler. Kerim, depresyona girdiğini ..

  • ANKA tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sonsuzluk Projesi Film İzle 1:46:12

Sonsuzluk Projesi Film İzle

Bir grup genç, eski videoları izlerken kayıtlarda orada olmayan bir kişi görürler. Daha dikkatli baktığında bunun kendisi olduğunu anlar. Kayıttaki şekline anlamaya çalışırken, bu olayı gösterdiği arkadaşlarıyla birlikte..

  • Tv Series tarafından
  • 3.574 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Paranoya Film İzle 1:46:06

Paranoya Film İzle

Adam Cassidy haberleşmede en devasa olan Wyatt Corporation'da yükselmeye çalışan kendisini bilen ve oldukça hırslı bir teknoloji uzmanıdır. Fakat yaptığı bir hatadan dolayı acımasız CEO Nicholas Wyatt şantaj yapar. Adam'..

  • Tv Series tarafından
  • 1.366 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sınırsızlar Kulübü Film İzle 1:56:56

Sınırsızlar Kulübü Film İzle

Sınırsızlar Kulubü hd izle, Ron Woodroof’un hayatını anlatan film uyuşturucu bağımlısı biridir. Seksenli yılların sonlarında kendisinde bir hastalık belirtisi çıkarak hastaneye giden ron AIDS hastası olduğunu öğrenecekti..

  • Tv Series tarafından
  • 1.812 görüntüleme
  • 7 yıl önce