#Bahar gelir aşkzede müzik dinle

Oğuzhan Atmaca - Sensizlik Her Şeyden Beter 02:56

Oğuzhan Atmaca - Sensizlik Her Şeyden Beter

SENSİZLİK HER ŞEYDEN BETER Bir sabah uyanınca Bazen yatağa uzanınca Geçer gibi gelir sana Geçer mi hiç ? Bir gece dolanınca Bazen içip dağıtınca Biter gibi gelir sana Biter mi hiç ? Ah , senle her şey çok güzel (Yin..

En Sevilen Türk Sanat Müziği Eserleri 2:03:40

En Sevilen Türk Sanat Müziği Eserleri

Şarkı Sözleri e mektup geliyor ne haber senden söyle de bileyim bıktın mı benden her akşam güneşin battığı yerden gözlerin doğuyor gecelerime çileli doğmuşum zaten ezelden hasrete alıştım ne gelir elden yaşlı gözlerime ..

Koray Avcı - Diz Dize 02:50

Koray Avcı - Diz Dize

Koray Avcı - Diz Dize Şarkı Sözleri Evimizin önünden dere akar denize Yaşlansaydık sevdiğim senin ile diz dize Kara yemiş dalının açtı beyaz çiçeği Bu sevdadan fayda yok geçirmişiz zamanı Yüce dağ değildim duman sardı b..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 2.472 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özkan Meydan Ft. Elif Oruk -  Durur Zaman 03:41

Özkan Meydan Ft. Elif Oruk - Durur Zaman

Duy sesimi bak yanındayım Gidelim uzağa düşelim tuzağa Sus elini ver uyanalım Güneş ol odama umut ol yarına Aşkımız dile gelir belki bazen Kalemi sen ya da kağıdı ben Bir yangın çıktı içimde Ateşi sen dolanı ben Bak duru..

Emrah - Gitme Sevgilim 04:23

Emrah - Gitme Sevgilim

Gözümde yaşlarla bırakıp beni Elveda diyerek gitme sevgilim Bir anlık öfkeyle yıkma herşeyi Kalbine sormadan gitme sevgilim Ağlatır şarkılar susturamazsın Zor gelir ayrılık alışamazsın Canlanır anılar unutamazsın ..

İbrahim Tatlıses - Sen Al Canımı 04:45

İbrahim Tatlıses - Sen Al Canımı

Cehennem ateşinde yaksalar Yanmazdım ben ona yandığım kadar Kalbimden vurupta kurşun sıksalar Ölmezdim ben ona öldüğüm kadar Aklıma yar gelir feleğim şaşar Öyle bir hasrettir içimden taşar Bu gönül en fazla üç gec..

Alişan Furkan Özsan - Yağmurlar 04:17

Alişan Furkan Özsan - Yağmurlar

Şarkı Sözleri: Yanarım, yanarım yine de yalanlarına kanarım Ararım, ararım benim olmasan da ararım Unutalım yoluna koyalım buluşalım yeniden olalım Gece uyuduğumda bile rüyalarıma gir hiç ayrı kalmayalım Ooo al beden..

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Baba Yak 02:18

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Baba Yak

Söz : Kurtuluş Kuş, Burak Bulut Müzik : Kurtuluş Kuş, Burak Bulut Aranje : Mustafa Ceceli Mix - Mastering : Koray Püskül Müzik Yönetmeni : Kurtuluş Kuş Bağlama : Ali Yılmaz Vokaller : Vdat Aygıran, Yakup Kadir Dereli, ..

Ender AYAN - ÖYLESİNE PT.2 01:56

Ender AYAN - ÖYLESİNE PT.2

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; VERSE KEYFİM OLDUK..

  • Ender AYAN tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Söz | 2.Bölüm 2:03:33

Söz | 2.Bölüm

YAYIN GÜNLERİ SADECE TV'DE!!! nnYeni Dizi Söz Her Pazartesi Saat: 20:00'de Star'da!!nnTürkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, 'SÖZ' YAYIN GÜNÜ SADECE Star TV ekranlarında! nnTürkiye'de ilk defa Genel Kurmay ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 120 görüntüleme
  • 5 yıl önce
SPADE427 - BILLY THE KID (Prod. Info) 02:29

SPADE427 - BILLY THE KID (Prod. Info)

Söz: SPADE427 Müzik, Mix, Mastering: Info Kayıt: SPADE427 Yönetmen: Berkay Öktem Kurgu, Color: Berkay Öktem Yardımcı Yönetmen: Aytuğ Şenkal Kapak Tasarımı: Alço Oğuz Mekan: Mint Garaj Oyuncular: Tuğba Akbulut Toygun K..

Zeynep Bastık - Sen Ben (Official Video) 02:37

Zeynep Bastık - Sen Ben (Official Video)

Söz & Müzik / Lyrics & Music: Serhat Şensesli Düzenleme / Arrangement: Serhat Şensesli Menajerlik / Manager: Hypers Yapım / Record Label: Hype Music Prodüksiyon / Production: Hype Production Yaratıcı Yönetmen / Creative..

Deniz Seki - Beni Derde Salan Gelsin 04:10

Deniz Seki - Beni Derde Salan Gelsin

Söz & Müzik: Rıdvan Çıracıoğlu Düzenleme: Selim Çaldıran Yönetmen: Serdar Seki Beni Derde Salan Gelsin şarkı sözleri ile Açma yaram derin derin Dermanını bilen gelsin Açma yaram derin derin Dermanını bilen gelsin B..

Yener Çevik - Vatan İçin Prod. Nasihat 02:16

Yener Çevik - Vatan İçin Prod. Nasihat

Vatan için şehit olmuş, canlarını ortaya koymuş olanların anısına saygı ile... Bu vatan bizim! Sözler Başladığı yerde bitmesi gerekiyor Birilerinin de bunu demesi gerekiyor Gözden akan yaşı silmesi gerekiyor Yol yokuş..

  • PITIRCIK tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Madrigal - Sonunda 03:54

Madrigal - Sonunda

Bir karışıklık var sadece bende mi Diğer bütün hayatlar birbirinden güzel mi İsyan edemem ki nasıl geçebilir zaman Yaşamadan toparlanmadan Yeni gezegen gibi boş hayaller peşinde Eski günleri yad eder bi biçimde Teslim o..

Rafet El Roman & Ender Gündüzlü - Körü Körüne 04:20

Rafet El Roman & Ender Gündüzlü - Körü Körüne

Rafet El Roman & Ender Gündüzlü - Körü Körüne dinle Bir kader ki gözlerinde yazıp silmişim aşkı Bilmeliydim boşa inat sana teslim hayat Unutursun onu da her şey gibi geçip gider zamanla Kalır yüzü kalır izi anılardan s..

  • Candy tarafından
  • 636 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafet El Roman - Bir Gün Olmazsam 03:53

Rafet El Roman - Bir Gün Olmazsam

Rafet El Roman - Bir Gün Olmazsam dinle Ah kaç gece baş ucunda bekledim Kaç kere kucağımda avundun uyudun Sen doğunca ben de baştan başladım O günden bu güne hayli bir yol aldım Eğer gün gelir ben olmazsam yavrum Hayat h..

  • Candy tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Edip Akbayram - Seni Seven Öldü (Haberin Varmı) 04:26

Edip Akbayram - Seni Seven Öldü (Haberin Varmı)

Ay karanlık gecelerim gündüzüm olmuyor Dalımda solmuş güllerim filiz vermiyor Elim kolum işe güce varıp gitmiyor Gözlerimden ferim sönmüş haberin var mı? Haberin varmı? Haberin var mı? Seni seven öldü zalım haberin var ..

Ona Gençliğimi Verdim 00:48

Ona Gençliğimi Verdim

Adanalı Mahmut eğitimini tamamlayıp babasının işlerini yönetmek için İstanbul'a gelir.Burada tanıştığı genç dansöze aşık olunca şirketin parasını onunla yemeye başlar.Babası durumu kontrol etmek için ansızın baskın yapın..

SEZEN AKSU'NUN EN İYİ 50 ŞARKISI 3:45:18

SEZEN AKSU'NUN EN İYİ 50 ŞARKISI

00:00:00 1- Adi bende sakli 00:04:07 2- Belalim 00:09:10 3- Beni al onu alma 00:12:44 4- Beni unutma 00:17:32 5- Bu da gelir bu da gecer 00:22:01 6- Daglar 00:25:11 7- Deger mi 00:30:01 8- Eller gunahkar 00:35:36 9- Erke..

Perihan Savaş'ın Telefonla Tacizi 01:42

Perihan Savaş'ın Telefonla Tacizi

Ahmet (Tarık Tarcan), genç yakışıklı ve başarılı bir avukattır. Güzel eşi Nevin (Bahar Öztan) ve küçük kızları ile mutlu bir evlilik yaşamı sürdürmektedirler. Ahmet bir davada, savunduğu müvekkili hakkında yalan haber ya..

Ordinary Person 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle 2:01:40

Ordinary Person 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle

Konusu : Küçüklüklüğünden belli dedektif olma arzusu Bahar için bir takıntı haline gelir. Ve sonunda hayallerine kavuşur. Sung-Jin ile evlidir ve bir bebekleri vardır. Kocasıyla birlikte çalışıp 2 katlı bir evde yaşamak..

  • KAPALI SET tarafından
  • 3.527 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ordulu Kivi Üreticileri Hasada Hazırlanıyor 02:05

Ordulu Kivi Üreticileri Hasada Hazırlanıyor

Ordu'da fındıktan sonra en önemli gelir kaynağı olan kivide üreticiler hasada hazırlanıyor. Bu yıl yaşanan kurak nedeniyle kivi üreticileri ürünü yetiştirmekte zorlansa da kaliteli kiviler şimdiden dalında alıcısını bekl..

Esmesun Ayruluk  Yudum Türkü 04:54

Esmesun Ayruluk Yudum Türkü

Buraların çimenida yeşermiyorki sensuz Ne tütünü nede çayı içilmeyiki sensuz Buraların çimenida yeşermiyorki sensuz Ne tütünü nede çayı içilmeyiki sensuz Sesun gelir uzaktan kendiğe gel kendiğe Ağlayrum sen diye biluru..

Bahadır Sağlam - Sana Bir Şey Olmasın 04:14

Bahadır Sağlam - Sana Bir Şey Olmasın

Sana Bir Şey Olmasın şarkı sözleri ile Seni benden ne bu şehir ayırır ne de ecel, Yüreğimi en fazla dil yarası acıtır. Bu sevdaya hangi yaban eller gelir uzanır. Kendine iyi bak sana birşey olmasın. Günahları gönder,..

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video) 02:32

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video)

Şarkı Sözleri : sen değil miydin bana her gün vazgeçme diyen her biri toplansa çalsa kulaklarında siren diner, biter bi' gün çileler bi' yer var her şeyi gören diren aklımda bariz bi' anı yaşım ondört önümde bi' gezege..

Serin Karataş - Kapıları Kapat 02:02

Serin Karataş - Kapıları Kapat

Kapıları Kapat şarkı sözleri ile KAPILARI KAPAT (KAPAT), KAPILARI KAPAT (KAPAT), KAPILARI KAPAT (KAPAT), KAPILARI KAPAT KAPILARI KAPAT (KAPAT), KAPILARI KAPAT (KAPAT), KAPILARI KAPAT (KAPAT), KAPILARI KAPAT Hoş geld..

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim 03:41

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim

Aklımı Yedim şarkı sözleri ile... [Verse 1: Hükema] dedikodularınız yere batsın derler bana dostum ne rahatsın bi' de bahtsız da, sürer gene faslım ara sokaklarda biri kelek atsın sana kaçamazdın bilip geri bastın p..

Kubat feat. Fuat - KOCA DÜNYA 04:16

Kubat feat. Fuat - KOCA DÜNYA

KOCA DÜNYA şarkı sözleri ile Kötü insanların şerrinden bir gün Yıkılıp gidecek şu koca dünya Namussuz kulların arından bir gün Yıkılıp gidecek şu koca dünya Namussuz kulların einden bir gün Yok olup gidecek şu koca dün..

Lavta - Terk-i Diyar Ormanı 03:45

Lavta - Terk-i Diyar Ormanı

Terk-i Diyar Ormanı şarkı sözleri ile Gözlerinin içinde pek alışık olmadığım bir durum var Aklımı çeliyor bu aşk küsüyorum bazen zamana ben Yalnızca içimde sevgimle yeşerip büyüyen bir fidan Seni güneşten yağmurdan ko..