#Bahar gelir aşkzede müzik dinle

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden 04:00

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Olanları unutup geriye dönemem. Yandım çok; öylece sönemem. Bir kül kalır illa senden ya da benden Bölüm 1: Gel denizler aşalım, benimle gelmen şar..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Pera - Sensiz Ben 04:31

Pera - Sensiz Ben

Pera - Sensiz Ben Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne kağıt kalemsiz olmayı bilir ne de ben sensiz kalmayı Neden bir dert biter diğeri gelir ateştir bu iyi bilir yakmayı Kuşları anladım da senin kanatların yok nasıl uçtun da ..

Tanju Güneş - Bilemezsin Ki 03:43

Tanju Güneş - Bilemezsin Ki

Tanju Güneş - Bilemezsin Ki Müzik Dinle Şarkı Sözleri Düştüğüm, savrulduğum Yanıp yanıp durduğum doğrudur. Üzülme diyorsun, acılar geçer gün gelir E canım sen öyle diyorsan öyledir. İçtiğim büyük bir aşk Yanımda sen ..

Taylan Kaya - Kusura Bakma 03:49

Taylan Kaya - Kusura Bakma

Taylan Kaya - Kusura Bakma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kusura bakma anam sevdalandım ben yine Bir gülüş bir de bakış, yenik düştüm kalbime Sonunda ne olacak hiç bilmiyorum ki böyle Bir seven ben miyim bu kocaman memlek..

Ufuk Çalışkan - Yeni Limanlara 03:49

Ufuk Çalışkan - Yeni Limanlara

Ufuk Çalışkan - Yeni Limanlara Müzik Dinle Şarkı Sözleri Belki bir gün gelir diye Beklersin belki bir gün Ama o gelmez Prangalı hayaller kurupta Onu yaşatırsın orda Ama o gelmez Umutsuz yarınlar Umutsuz bakışlar O u..

Göksel - Uzaktan 03:55

Göksel - Uzaktan

Göksel - Uzaktan Müzik Dinle Şarkı Sözleri Neden kaçtın, neden, mesut olurduk belki Korkuttum mu seni, benden ne zarar gelir ki Seni seyir etmem, gezmem lazımdı Bu yolun sonunu bulmam lazımdı Seni tanımam, bilmem laz..

Barış Manço - Nane Limon Kabuğu 06:23

Barış Manço - Nane Limon Kabuğu

Eski adamlar doğruyu söylemiş Bir çiçekle bahar olmaz Kişi kendini bilip sağa sola sormalı Can pazarı bu oyun olmaz Zürafanın düşkünü beyaz giyer kış günü Sonunda şifayı kapıpta şaşırınca Bana gel beni dinle iyi ya..

Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş 2:12:35

Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş

1. Erkan Oğur - Yarim Senden Ayrılalı 2. Bülent Serttaş - Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 3. Arif Sağ - Erisin Dağların Karı 4. Şu Yalan Dünyaya Geldim Geleli 5. Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 6. Muhlis Akarsu - Yine Gö..

  • PengoTV tarafından
  • 6.011 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zara - Akşam Güneşi 04:48

Zara - Akşam Güneşi

Akşam Güneşi Söz-Müzik: Orhan Gencebay Video: Bahar Yılmaz Piyano: Ceyhan Kocabıyık Batarken Ufuktan Bir Akşam Güneşi Bırakıp Gitmiştin Beni Sen Sevgilim Yıllar Yılı Oldu Hala Dönmedin Geri Ne Olur Ne Olur Ne Olur Dön ..

Zara - Akşam Güneşi 04:48

Zara - Akşam Güneşi

Akşam Güneşi Söz-Müzik: Orhan Gencebay Video: Bahar Yılmaz Piyano: Ceyhan Kocabıyık Batarken Ufuktan Bir Akşam Güneşi Bırakıp Gitmiştin Beni Sen Sevgilim Yıllar Yılı Oldu Hala Dönmedin Geri Ne Olur Ne Olur Ne Olur Dön ..

ATİLLA YILMAZ - 04:30

ATİLLA YILMAZ - "TANRI DAĞI" - " VURUN HA "

Altaylardan ateş kanlı börüler At üstünde doğup ölen çeriler Bir bilseniz deli gönül ne diler Tanrı dağın etrafını sarın sarın ha Rusçulara Çincilere vurun vurun ha Noyanlar nerede Tarkanlar hani Neyleyim Yurt için akm..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.065 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zara - Tez Gel Yarim 04:30

Zara - Tez Gel Yarim

Şarkı Sözleri: Sen gideli buradan kuşlar uçmaz oldu Gittin de gelmedin, güller açmaz oldu Gidipte gelmedin, Güller açmaz oldu. Tez gel yarim tez gel kurbanın olam Gözüm bulutlarda hep seni arar oldu Tez gel yarim tez g..

Gazapizm - Sağı Solu Kes 04:24

Gazapizm - Sağı Solu Kes

Söz: Gazapizm Müzik: Ateş Berker Öngören Vokal: Bahar Sönmez Trompet: Fırat Akcan Keman: İdil Han Bass Gitar & Perdesiz Bass: Erdal Eriş Mix: Okan Çam Mastering: Barış Büyük Kurumuş boğazım Bekliyorlar yol ağzında onlar ..

Onur Akın - Ağlayınca Balıklar (Ft Rubato) Official Video 03:28

Onur Akın - Ağlayınca Balıklar (Ft Rubato) Official Video

Şiir: Fatmagül Akyürek Beste: Onur Akın Yapım: Eylül Müzik Yapım Düzenleme: Rubato Vokal Çello: Özer Arkun Klarnet: Göksun Çavdar Bas Gitar: Eralp Görgün Gitar: Serhan Yasdıman Perküsyon: Türker Çolak & Memduh Akatay ..

Tan Taşçı - Beş Dakika (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans) 03:02

Tan Taşçı - Beş Dakika (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans)

Söz & Müzik: Tan Taşçı Yönetmen: Kemal Başbuğ Kurgu: Damla Demircioğlu Renk & Grafik: Can Karabulut Fotoğraf: Murat Akçay Klavyeler & Piano: Alican Genç Davul: Özkan Önder Bas Gitar: Kaan İnceer Gitarlar: Mert Dörter..

Sibel Can - Bil Diye Söylüyorum (Lyric Video) 04:12

Sibel Can - Bil Diye Söylüyorum (Lyric Video)

Söz : İsra Gülümser Müzik : Waleed Saad-Ayman Bahgat Amar Düzenleme : Emre Moğulkoç Perküsyon : Kadir Göksu Gitar : Selahattin Güzelel Yaylılar : NWS Ney : Salih Yurttaş Kanun : Yıldan Ergüzel Vokaller : Şenol Güney, Em..

Oğuzhan Koç - Küskün 02:56

Oğuzhan Koç - Küskün

Küskün sadece YouTube'da yayında! Söz & Müzik: Oğuzhan Koç, Çağrı Telkıvıran Aranje: Çağrı Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Çello: Onur Nar Mix&Mastering: Özgür Yurtoğlu Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun..

HiraiZerdüş - Oy ana 04:08

HiraiZerdüş - Oy ana

Uzunca bir mevsim bilgim yoktur Ama ne zaman ki rüzgarlar sertleşti o zaman bilirdim kış'ın kapısı aralandı ve Ekim geldi. Hep de gülümserdim yapraklar dökülünce yere Ama hiç gülümsemesi yoktu Ekim'in Sarhoş bir atlı..

Adem Gümüşkaya - Şansımız Döndü 04:01

Adem Gümüşkaya - Şansımız Döndü

Şimdi mutluyuz şansımız döndü Yarını kaldı tatlı bir öykü Kim bilir dillerden düşmez bu şarkı Akşamdan sabaha söylenir artık Ayırmasın tanrım tüm sevenleri Bu ıslak kirpikler kurusun artık Unutalım gitsin kötü günleri Se..

Bahadır Tatlıöz -  Beni Yak 04:43

Bahadır Tatlıöz - Beni Yak

Bir Tek Sen Ağlarsın Ardımdan Annemden Sonra Ardımdan Bir Tek Sen Ağlarsın En Çok Sen Seversin Canından Kendinden Bile Yeri Gelir Sakınırda Saklarsın Hırçınlığım Sana Değil Kızgınlığım Kendime Alışkın Değilim Ne Sevmey..

Yasin Keleş Ft. Ajda Pekkan - Yan 05:08

Yasin Keleş Ft. Ajda Pekkan - Yan

Çok yoruldum yaşananlardan, Yok çok sıkıldım duyduklarımdan. Sen erişilmez, ulaşılmaz sanıyorsun kendini, Beni kaybettiğini hala içine sindiremedin. Ama birşey unutma Ağır gelir bende bulduklarını Bir başkasında a..

Kalben - Taşikardi 03:45

Kalben - Taşikardi

Yaşamak güzel Bildiğin gibi Hiçbir şey değişmedi Gittiğinden beri Halılar yerde Lambalar eski Aynalar bomboş Ayaklar yalnız Bağır çağır ağlıyor üst komşunun kızı Altında çırılçıplak gülen Biz değil miyiz artık? Ayrılı..

Asfalt Dünya - Gözlerin Yanar 04:39

Asfalt Dünya - Gözlerin Yanar

Gözlerin Yanar şarkı sözleri ile Gözlerin yanar Tuzlu kıyılarda Belki bir damla Yaş gelir Bir gözünün köşesinden Yokluğumuzda Silinmiş anılarda Bir varmış bir yokmuş Sanki biz yokmuşuz da Gelmişiz gaipten hiçt..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mustafa Özdemir - Vinde Şeri 05:32

Mustafa Özdemir - Vinde Şeri

Vinde Şeri şarkı sözleri ile Bırak Gideyim bu yüregimi söyliyim sana pir olsun hak olsun ki sana bu hayinligi yapma bana gün gelir sorulur sana bu yüregimi sen yaktın evimi barkımı üstüne yıktın içimdeki umudu s..

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç 03:23

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç Kıskanç şarkı sözleri ile Delirtiyor beni itin teki Ey Uğraşıp durur da Vaktimi çalamaz Boşa serzeniş Ey Kolla kendini Gücüme güç katıyo Her gün daha da ileriye gidiyom Birileri ba..

Rafet El Roman - Aşklar Seni Bekler 03:14

Rafet El Roman - Aşklar Seni Bekler

Rafet El Roman - Aşklar Seni Bekler dinle Sana uçan kuşlardan bahar yazlardan selamlar olsun Sana olan dünyamda büyüyen rüyamda güneşler dolsun Aşklar seni bekler seni söyler şarkılar Aşklar yolunu gözler adını söyler ş..

  • Candy tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Canan Başaran - Kuru Yaprak Gibi 04:32

Canan Başaran - Kuru Yaprak Gibi

ŞARKI SÖZLERİ Kuru yaprak gibi düştüm dalımdan Savurdu her yana yel beni bugün Yıldırımlar düştü dolular yagdi Sürükleyip gider sel beni bugün Uzuyor geceler sabah olmuyor Karanlık dünyama güneş doğmuyor Bekliyor..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.171 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gizem Kara Karakaş Gözlerin Elmas 03:28

Gizem Kara Karakaş Gözlerin Elmas

Karakaş Gözlerin Elmas türkü dinle Ali Ercan Karakaş Gözlerin Elmas Bu Güzellik Sen De Kalmaz Pişman Olun Kimseler Almaz Annene Bak Gör Halini Gel Güzelim Beni Yakma Seni Seven Kalbi Yıkma Allah Dahi Kalbi Yıkma..

Ebru Gündeş - Her Mevsim 02:56

Ebru Gündeş - Her Mevsim

Ebru Gündeş - Her Mevsim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her mevsim içimden gelir geçersin Sen vefasız yolcu, Kalbimi viran edersin Merhaba demeden elveda dersin Sen vefasız yolcu, Kalbimi viran edersin..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Müslüm Gürses & Sezen Aksu - Sebahat Abla 04:11

Müslüm Gürses & Sezen Aksu - Sebahat Abla

Müslüm Gürses & Sezen Aksu - Sebahat Abla Dinle Şarkı Sözleri : Kahvenin önünden şöyle bir salınıp geçerken Hayat duruldu sanki zamana deymeden Bulaşır neşesi konuşup söylerken Ağırır gam keder insanın kalbinden Mahal..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.211 görüntüleme
  • 7 yıl önce