#Bahar gerildi

Metin Levent - Sen Yan 04:01

Metin Levent - Sen Yan

Sen Yan şarkı sözleri ile Elimde güz gülleri var Umrumda değilki bahar kaç geceyi sabah ettim yar sanki haberin mi var Kaç geceyi sabah ettim Yar sanki haberin mi var Ya bu İstanbul ya da ben Bu akşam birimiz gide..

İmpala - İz 03:36

İmpala - İz

İz şarkı sözleri ile Bi' senden kaçtım kaçmamışken hiç bi kavgadan Ateşler ortasında kaldım titremiştim korkudan ben Elime geçen her fırsatta kaçtım aynadan Kocaman bir ömrü şuursuzca ittim arkadan Bana müstahak, b..

Ziynet Sali - Kalbim Tatilde 02:45

Ziynet Sali - Kalbim Tatilde

Ziynet Sali'nin, DMC etiketiyle yayınlanan Kalbim Tatilde isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te.nnSöz & Müzik: Emrah Karakuyu (Editör: FLOOM Music)nDüzenleme: Mustafa Ceceli nYönetmen: Murad Küçüknnnetd ..

  • GÜL tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 4 yıl önce
HiraiZerdüş - Oy ana 04:08

HiraiZerdüş - Oy ana

Uzunca bir mevsim bilgim yoktur Ama ne zaman ki rüzgarlar sertleşti o zaman bilirdim kış'ın kapısı aralandı ve Ekim geldi. Hep de gülümserdim yapraklar dökülünce yere Ama hiç gülümsemesi yoktu Ekim'in Sarhoş bir atlı..

Gazapizm - Perişan ft. Gaye Su Akyol (Official Video) 03:28

Gazapizm - Perişan ft. Gaye Su Akyol (Official Video)

Atlası çöl Bi’ seyyah sırtımda kaskatı gör Girmişiz ormana baltamız kör Kalmışız öylece kalmamış yön Bö! N’olduysa korkmadı kimse Zalimi kollayan afeti örfken Bir nevi erkenden mahşeri görcek Gözleri açmayan kalmadı k..

Pars - Gitmem Gerek 04:03

Pars - Gitmem Gerek

Gitmem Gerek şarkı sözleri ile... gitmem gerek ama hiç halim yok inandım çok içimde hep birikti günahlar elvedalar gitmem gerek ama mecalim yok savaştım çok hasarlı heryerim bu sefer son bu sfer son direniş uyandım a..

Sibel Can - Bil Diye Söylüyorum 04:23

Sibel Can - Bil Diye Söylüyorum

Söz: İsra Gülümser Müzik: Waleed Saad-Ayman Bahgat Amar Düzenleme: Emre Moğulkoç Perküsyon: Kadir Göksu Gitar: Selahattin Güzelel Yaylılar: NWS Ney: Salih Yurttaş Kanun: Yıldan Ergüzel Vokaller: Şenol Güney, Emre Moğulk..

Kuraklık ‘Kuş Cenneti’ni de Vurdu 04:34

Kuraklık ‘Kuş Cenneti’ni de Vurdu

Denizli’de içinde barındırdığı 182 çeşit kuş türünden dolayı ‘Kuş Cenneti’ olarak bilinen Süleymanlı Yayla Gölünde bölgede bu yılki az yağış sebebiyle yaklaşık 30 metre çekildi. Geçtiğimiz aylarda Kesin Korunacak Hassas..

Gölge Kaya - Hükümdar 03:14

Gölge Kaya - Hükümdar

Hükümdar şarkı sözleri ile Ruhunu güneşe aşmış kadınlar Cesetlere sarılan çocuklar Duy sesimi ey gökteki hükümdar Yitip gidiyor Emine Bulut'lar Şiir bakışlı çocuklar ağlıyor Uçurtmaların ipleri kopuyor Bir petrol iç..

Oğuzhan Koç - Küskün 02:56

Oğuzhan Koç - Küskün

Küskün sadece YouTube'da yayında! Söz & Müzik: Oğuzhan Koç, Çağrı Telkıvıran Aranje: Çağrı Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Çello: Onur Nar Mix&Mastering: Özgür Yurtoğlu Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun..

Besiciler Yaylalarda Son Günlerini Geçiriyor 03:14

Besiciler Yaylalarda Son Günlerini Geçiriyor

Ordu'da, ilkbahar aylarında yaylalara çıkan besiciler, havaların soğumasıyla birlikte alçak kesimlere dönmek için gün sayıyor. Büyükbaş hayvanların ayrıldığı ancak küçükbaş hayvanların otlatıldığı yaylalarda besiciler, o..

Ordulu Kivi Üreticileri Hasada Hazırlanıyor 02:05

Ordulu Kivi Üreticileri Hasada Hazırlanıyor

Ordu'da fındıktan sonra en önemli gelir kaynağı olan kivide üreticiler hasada hazırlanıyor. Bu yıl yaşanan kurak nedeniyle kivi üreticileri ürünü yetiştirmekte zorlansa da kaliteli kiviler şimdiden dalında alıcısını bekl..

Ahmet Aslan & Levent Güneş & Ali Ekber Kayış - Şu Yalan Dünyaya [EDHO Dizi Müziği ©Kalan Müzik] 04:07

Ahmet Aslan & Levent Güneş & Ali Ekber Kayış - Şu Yalan Dünyaya [EDHO

Şu yalan dünyaya geldim geleli Tas tas içtim ağuları sağ iken Zalim felek vermez benim muradım Viran oldum mor sümbüllü bağ iken Aradılar bir tenhada buldular Yaslandılar şıvgalarım kırdılar Yaz bahar ayında bir od verd..

Binlerce Keçi Çobanların Nezaretinde Günlerce Süren Yolculukla Aşağı İniyor 06:16

Binlerce Keçi Çobanların Nezaretinde Günlerce Süren Yolculukla Aşağı İ

Sıcak havalardan etkilenmemek, hayvanlardan daha yüksek verim sağlayıp, tereyağı ve peynir yapmak için yeşil meraların bulunduğu Toros Dağları'nın zirvelerine, Akseki’nin yaylalarına Nisan ve Mayıs aylarında çıkan yörükl..

Koronavirüs tedbirlerinde yeni kısıtlamalar 01:50

Koronavirüs tedbirlerinde yeni kısıtlamalar

Erdoğan'ın açıklamasından satır başları şöyle: -Paket servis hariç olmak üzere lokanta, restoran, pastane, berber, kuaför, nikah, düğün salonu, yüzme, internet kafe, halı saha, konser salonu vb. tüm işyerlerinde hizmetl..

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar 02:39

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar

İstanbul’da günden güne artan korona virüs vakaları ile ilgili olarak özellikle fabrikalar gibi daha çok mavi yakalıların çalışma ortamlarının salgının yayılma hızı bakımından çok riskli olduğunu söyleyen Unifab Kimya Yö..

Burhan Eren & Akner - Kapan 03:45

Burhan Eren & Akner - Kapan

Kapan şarkı sözleri ile... Geceleri yıldızlara dokunur sabaha uyanmak zor bir durum İnan inan herşeyden kaçıyor inadına herkesle savaşıyor Sebebi mi var hep karalıyorsun yine teksin tek çabalıyorsun Çıkış yolu yok son..

Ezel - Ezel 5.Bölüm | Aşk mı Kaderi Kovalar, Kader mi Aşkı? - HD 1:33:31

Ezel - Ezel 5.Bölüm | Aşk mı Kaderi Kovalar, Kader mi Aşkı? - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → https://www.youtube.com/user/ezel?annotation_id=annotation_1835773625&feature=iv&src_vid=ZDqChRDPnZc&sub_confirmation=1nnEzel 5. Bölüm ÖzetnnEzel, Bahar ve Eyşan’ı sürpriz bir yere götürür. O g..

  • Dizi TV tarafından
  • 102 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ezel - Ezel 8.Bölüm | Akreple Kurbağa - HD 1:39:01

Ezel - Ezel 8.Bölüm | Akreple Kurbağa - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → https://www.youtube.com/user/ezel?annotation_id=annotation_1835773625&feature=iv&src_vid=ZDqChRDPnZc&sub_confirmation=1nnEzel 8. Bölüm ÖzetnnBahar ortalıkta yok. Ezel, Bahar’a yaptığından hoşnu..

  • Dizi TV tarafından
  • 102 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ezel - Ezel 19.Bölüm | Gerçekleri Öğrenme Zamanı - HD 1:34:14

Ezel - Ezel 19.Bölüm | Gerçekleri Öğrenme Zamanı - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → http://goo.gl/duZMfOnnEzel 19. Bölüm ÖzetnnAldatıldığını öğrenen Cengiz, ayrıntıları öğrenip, uğradığı ihanetin hesabını sormanın peşindedir. Acımasız bir plan yapar ve harekete geçer. Onu durd..

  • Dizi TV tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Gazapizm - Artık Yeter (Live @Harbiye, İstanbul) 03:33

Gazapizm - Artık Yeter (Live @Harbiye, İstanbul)

Sahne Arkası Görsel Tasarım: Cem Güventürk | Kafa Dergisi | Mart 2020 Orkestra: DJ Sivo Gitar: Ateş Berker Öngören Klarnet/Saksafon: Berkan Keser Bass Gitar: Ecem Otgucuoğlu Davul: Cihad Akbay Trompet: Fırat Akcan Trom..

Yıldız Tilbe - Peşindeyim Koşa Koşa 03:54

Yıldız Tilbe - Peşindeyim Koşa Koşa

Peşindeyim Koşa Koşa şarkı sözleri ile Bir adım atsan bana İnan uçardım sana Şaka mı sandın Nasıl yalvardım Allah'a Unutuldum kaç bahar Hayat bildiğin kadar Bir geç bir erken Gönül gözümden Nereye kadar firar Pe..

Gazapizm - Çöplük (Live @Harbiye, İstanbul) 04:16

Gazapizm - Çöplük (Live @Harbiye, İstanbul)

Orkestra: DJ Sivo Gitar: Ateş Berker Öngören Klarnet/Saksafon: Berkan Keser Bass Gitar: Ecem Otgucuoğlu Davul: Cihad Akbay Trompet: Fırat Akcan Trombon: Su Salih Keman/Klavye: Özge Sorgun Back Vokal: Bahar Sönmez Ekip:..

Muş’ta Bir Köy Güne Metrelerce Kar Sürpriziyle Uyandı 04:20

Muş’ta Bir Köy Güne Metrelerce Kar Sürpriziyle Uyandı

Muş’un 1600 rakımlı Yukarıyongalı köyü sakinleri, etkili olan kar yağışı nedeniyle güne metrelerce kar sürpriziyle uyandı. Merkeze 50 kilometre mesafede bulunan Yukarıyongalı köyü, akşam etkili olan kar yağışıyla kara gö..

Kurtuluş Kuş - El İnsaf 02:52

Kurtuluş Kuş - El İnsaf

Söz: Kurtuluş Kuş - Furkan Ceran Müzik: Kurtuluş Kuş Aranje Mix : Opirus Music (Onur Aşar) Mastering: Buğra Kunt Kabak Kemane: Cafer Nazlıbaş Solo Kaval: Vedat Aygıran Müzik Yönetmeni: Kurtuluş Kuş - Vedat Aygıran Yönet..

Ezel - Ezel 5.Bölüm | Aşk mı Kaderi Kovalar, Kader mi Aşkı? - HD 1:33:31

Ezel - Ezel 5.Bölüm | Aşk mı Kaderi Kovalar, Kader mi Aşkı? - HD

Ezel 5. Bölüm ÖzetnnEzel, Bahar ve Eyşan’ı sürpriz bir yere götürür. O gece, Eyşan’ı derinden sarsar. Görüntüde Ezel hedefi on ikiden vurmuştur. Ama işler her zaman istediği gibi gitmeyecektir. Sabrı tükenen Ali, adamla..

  • Dizi TV tarafından
  • 113 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Ezel - Ezel 8.Bölüm | Akreple Kurbağa - HD 1:39:01

Ezel - Ezel 8.Bölüm | Akreple Kurbağa - HD

Ezel 8. Bölüm ÖzetnnBahar ortalıkta yok. Ezel, Bahar’a yaptığından hoşnut değil. Durup planını gözden geçirecek ama bu oyunda durup düşünmek yok. Durursa, sadece kendisini değil, ailesini de tehlikeye atmış olacak çünkü...

  • Dizi TV tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Ezel - Ezel 19.Bölüm | Gerçekleri Öğrenme Zamanı - HD 1:34:14

Ezel - Ezel 19.Bölüm | Gerçekleri Öğrenme Zamanı - HD

Ezel 19. Bölüm ÖzetnnAldatıldığını öğrenen Cengiz, ayrıntıları öğrenip, uğradığı ihanetin hesabını sormanın peşindedir. Acımasız bir plan yapar ve harekete geçer. Onu durdurabilecek tek kişi Ezel’dir. Ezel kendi canını y..

  • Dizi TV tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Hakan Akhanlı & Whizz & Neo & Gatol & Akşamcı & H!DO & Panzer & Fortis - Ukrayna Rusya Savaşı 04:40

Hakan Akhanlı & Whizz & Neo & Gatol & Akşamcı & H!DO & Panzer & Fortis

Ukrayna Rusya Savaşı (Armageddon) şarkı sözleri ile H.akhanlı)-nakarat x2 Hep zulum ateşin ortasinda insan Gülen çocuklari savaş aliyor (oo oo oo ) Dünya tersine dönüyor Başlamada uyan büyük armegaddon (h.akhanli kisi..

Kasamam - Dönüşemem Yağmura 03:37

Kasamam - Dönüşemem Yağmura

Dönüşemem Yağmura şarkı sözleri ile Bahar'ın ilk dokunuşunda doğaya Ben bulut olsam sen gökyüzü Toprak hasret kalır inan suya Ayrılamam senden dönüşemem yağmura Senden öncemi düşünüyorum Senden sonrası için kor..