#Bahçe korkuluğunda asılı kalan bisikletli

İtfaiye erleri yangından kurtardıkları minik Emir’i hastanede ziyaret etti 03:25

İtfaiye erleri yangından kurtardıkları minik Emir’i hastanede ziyaret

Ataşehir'de bir gecekonduda çıkan yangında mahsur kalan 7 yaşındaki çocuğu kurtaran itfaiye ekipleri minik çocuğu hastane odasında ziyaret etti. İtfaiye erleri çocuğa oyuncak itfaiye aracı hediye ederken doktoru durumunu..

Beyoğlu'nda yangın 00:30

Beyoğlu'nda yangın

Beyoğlu’nda bir gecekondu çıkan yangında alev alev yandı. Dairede kalan bir kişi son anda çevredeki vatandaşlarca kurtarılırken, itfaiye ekiplerinin uzun süren uğraşlarının ardından yangın kontrol altına alındı...

Travestilerin Hışmına Uğrayan Adam 00:23

Travestilerin Hışmına Uğrayan Adam

Sokakta işlerine bakan travestilere laf atan eleman ağzının payını çok pis almış. Bir kaç travestinin arasında kalan adam bir güzel dayak yemiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.712 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yalnız Güzel Aşk Sorularına Ne Yanıt Vedi 02:38

Yalnız Güzel Aşk Sorularına Ne Yanıt Vedi

Önceki gün görüntülenen güzel oyuncu Serenay Aktaş basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sevgilisi olmadığını söyleyen Aktaş, “Ne zaman biriyle el ele çıkarsam, o zaman erkek arkadaşım vardır.” dedi. Bütün erkekler a..

  • BETA tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İncir Uyutması Nasıl Yapılır 04:38

İncir Uyutması Nasıl Yapılır

15 tane kuru incir 1 litre süt Süslemek için ceviz Hazırlanışı : İncirlerin üzerine sıcak su koyun yarim saat yumuşasın. Ardından minik minik doğrayalım. Sütümüzü ocağa alın yoğurt mayaladığınız ısıya getirin. Ne ılık ..

Korku Kapanı 1 - Wrong Turn Türkçe Dublaj Hd İzle 1:20:45

Korku Kapanı 1 - Wrong Turn Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Chris, Mustang'ine kurulmuş 3 saat sonraki iş randevusuna yetişmeye çalışmaktadır. Bir kaza yüzünden otoyolun trafiğe kapalı olduğunu görünce kestirme olduğunu tahmin ettiği bir yan yola sapar. Ne yapıp edip bu..

Kızlarım İçin 6. Bölüm Fragmanı 01:01

Kızlarım İçin 6. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 6. Bölüm Fragmanı yayında! Sumru, anneleriyle ilgili gerçeği kardeşlerine söylüyor! Yağız, Kumru'ya olan aşkını haykırıyor! Kızlar, annelerinin babalarını aldattığını öğrendiğinde şaşkına döner. Yaşar, kız..

It (O) Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 2:14:42

It (O) Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Dansıyla Maça Damgasını Vuran Minik Çocuk 01:19

Dansıyla Maça Damgasını Vuran Minik Çocuk

7 yaşındaki fenomen dansçı çocuk Tavaris Jones, Cleveland Cavaliers ile Golden State Warriors maçında dans ederek maçta en akılda kalan anlara imzasını attı...

  • JET TV tarafından
  • 848 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Buse Varol Alişan'a Bu Sefer Terlikleri Giydirmedi Terlikleri Fırlattı 01:48

Buse Varol Alişan'a Bu Sefer Terlikleri Giydirmedi Terlikleri Fırlattı

Uzun Süre Gündemde Kalan Alişan Terlik Giydirme Mevzusu, Buse Varol'un Ece Erken'in Evinde Terlikleri Fırlatmasıyla Son Bulmuş Oldu..

  • BETA tarafından
  • 990 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Böyle Domuz Avı Görülmedi Bir Anda Karşı Karşıya Kaldılar 01:11

Böyle Domuz Avı Görülmedi Bir Anda Karşı Karşıya Kaldılar

Av sırasında bir anda domuzla karşı karşıya kalan avcı son anda paçayı kurtardı. Avcı 'Selçuk Poslu'nun kamerası tarafından saniye saniye çekilen görüntüleri izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyti Kebap  Kremalı Sebze Çorbasının Tarifi 14:50

Beyti Kebap Kremalı Sebze Çorbasının Tarifi

Kremalı Sebze Çorbası Tarifi ve Malzemeler : 1 tane kuru soğan 1 diş sarımsak 1 küçük kabak 1 tane havuç 1 tane kırmızı biber Bir avuç brokoli (250gr.) 1 tane patates 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı un Yarım paket..

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi 06:44

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi

Bülbül Yuvası Tarifi ve Malzemeler : 2 tane yumurta (biri hamura tam giriyor ikinci yumurtanın beyazı hamura sarısını üzerine sürmek için ayıralım) 2 yemek kaşığı hindistancevizi (yoksa koymayın) 125 gr. oda ısısında yum..

İslim Kebabı Tarifi 13:44

İslim Kebabı Tarifi

En şık sunumu ile bugün sizlere köfteli islim kebabı tarifi hazırladık. Ve bizler çok beğendik ve sizlerinde beğeneceğinizi düşündük ve hemen sizlerle tarifini paylaşmak istedik. Misafirlerinize ve ailenize hazırlayabile..

Gergedan İçin Tinder Sayfası 01:30

Gergedan İçin Tinder Sayfası

Yeryüzünde kalan son erkek kuzey beyaz gergedanı Sudan'ın yapay döllenme ile çoğalabilmesi için gerekli fonu bulmak üzere çöpçatanlık uygulaması Tinder'da Sudan'a sayfa açıldı. …..

  • JET TV tarafından
  • 1.161 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kavurma Tarifi 01:55

Kavurma Tarifi

Şimdiye kadar defalarca kavurma yaptım ama en lezzetlisi bu kavurma oldu diyebilirim,çünkü geceden tuzda dinlendiği için hiç su kullanmadan yapılıyor ve lokum gibi yumuşak ve çok lezzetli bir kavurma oluyor daha ne ols..

Fırında Sebzeli Kanat Tarifi 01:41

Fırında Sebzeli Kanat Tarifi

Fırında Tavuk Kanat Tarifi Malzemeler - 1/2 kg. tavuk kanat - 2-3 adet patates - 1 adet küçük soğan - 1 tatlı kaşığı salça - 2-3 diş sarımsak - 4-5 yemek kaşığı sıvı yağ - tuz, karabiber, kırmızı biber, kekik, kimyon - 1..

Sebzeli Lazanya Tarifi 06:48

Sebzeli Lazanya Tarifi

Malzemeler Sebzeler icin istediginizi pisirin ben bugün evde olanlari kullanarak yaptim. 3 tane kabak 250 gr Mantar Yarim kilo Brokoli 1 2 tane havuc 1 tane kirmizi biber 1 tane kuru sogan 2 dis sarimsak 3 yk siviyag Bah..

Ronaldo'nun Son Hali 00:27

Ronaldo'nun Son Hali

Deportivo maçında aldığı darbeyle kanlar içinde yerde kalan Cristiano Ronaldo'nun son hali böyle görüntülendi...

  • JET TV tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin'den Yeni Rekor 1500 İşçiyle 9 Saatte Demir Yolu İnşa Ettiler 01:04

Çin'den Yeni Rekor 1500 İşçiyle 9 Saatte Demir Yolu İnşa Ettiler

Rekora doymayan Çinliler şimdi de en kısa sürede demir yolu ile rekor kırdı. 1.500 işçinin durmadan çalıştığı şantiyede 9 saat gibi bir sürede amaca ulaşıldı. 2 milyarlık dev nüfusa sahip Çin için inşaatlar büyük önem ar..

  • JET TV tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlk Kez Şelale Gören Dayının İnanılmaz Şaşkınlığı Şırıl Şırıl 03:24

İlk Kez Şelale Gören Dayının İnanılmaz Şaşkınlığı Şırıl Şırıl

Hayatında ilk defa bir şelale ile karşılaşan ve karşısındaki şeye hayran kalan dayının o şiveli konuşmasıyla manzarayı anlattığı anları.....

  • JET TV tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hastanede Yangın 41 Ölü 79 Yaralı 00:39

Hastanede Yangın 41 Ölü 79 Yaralı

Güney Kore'nin Miryang şehrindeki bir hastanede çıkan yangında en az 41 kişi hayatını kaybetti, 9'u ağır olmak üzere 79 kişi de yaralandı. Sabah saatlerinde hastanenin birinci katında başlayan yangın sırasında içeride 1..

Şerbeti Kaynatılmadan Yapılan Çok Kolay İrmikli Şerbetli Tatlı Tarifi 06:24

Şerbeti Kaynatılmadan Yapılan Çok Kolay İrmikli Şerbetli Tatlı Tarifi

Malzemeler 1 cay bardagi yogurt 1 cay bardagi siviyag 1 yemek kasigi tereyagi 1 yk pudra sekeri(yada toz seker) 1 tane yumurta 1 su bardagi irmik 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu 1 bucuk su bardagi un(lütfen kontrol..

Thelma İzle 1:56:02

Thelma İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Schwarzwälder Kirschtorte Karaorman Pastasının Tarifi 11:41

Schwarzwälder Kirschtorte Karaorman Pastasının Tarifi

Karaorman pastasinin tarifi Malzemeler Pandispanyasi icin gerekenler 4 tane yumurta 4 yk ilik su 2 cay bardagi seker 1 cay bardagi kakao 1su bardagindan 2 parmak eksik siviyag 1 su bardagindan 2 parmak eksik soda(minera..

Karadenizli Adamın Narkoz İle İmtihanı 01:19

Karadenizli Adamın Narkoz İle İmtihanı

Sosyal medyada daha önce de bir çok kez narkozun etkisinde kalan insanları izledik. Ancak narkozu alan bir de Karadenizli olunca daha komik anlar ortaya çıkmış...

  • JET TV tarafından
  • 968 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülizar 3. Bölüm Fragmanı 01:05

Gülizar 3. Bölüm Fragmanı

Gülizar 3. Bölüm Fragmanı yayında! Sepetçi Ailesi'nde ortalık iyice karışıyor, Murat ise bu kaostan Gülizar'ı uzak tutmaya çalışıyor! Çiftlikte gerginlik artıyor. Bir anda bu durumların ortasında kalan Gülizar'ın yardım..

Deve Güreşlerinde Bir Kişi Hastanelik Oldu 00:58

Deve Güreşlerinde Bir Kişi Hastanelik Oldu

Antalya'nın Kumluca ilçesinde düzenlenen deve güreşlerinde rakibinden kaçan deve demir korkuluklara çarparak düştü. Korkulukların altında kalan Özkan Garip adlı vatandaş yaralandı. Kazanın şokuyla fenalık geçiren vatanda..

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 3. Fragmanı 00:56

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 3. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 12. Bölüm 3. Fragmanı yayında! Ferhat, hakkındaki tüm gerçekleri öğreniyor; Aslı'dan başka kimsesinin olmadığını anlıyor! Yeter ile Namık Emirhan'ın konuşmalarını duyan Aslı, Ferhat'tan yıllarca saklanan ..

Fenerbahçe'de Van Persie Dönemi Bitti 00:30

Fenerbahçe'de Van Persie Dönemi Bitti

Robin van Persie'nin 2.5 yıllık Fenerbahçe kariyeri sona eriyor. Hollandalı yıldız futbolcu ve menajeri, Fenerbahçe Yönetimi ile yapılan görüşmede ayrılık konusunda fikir birliğine vardı.Sarı-Lacivertlilerde bu sezon 2's..

  • OFSAYT tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 7 yıl önce