#Bahçe korkuluğunda asılı kalan bisikletli

Metin Temel Komutan İçin Yapılan Özel Klip Sosyal Medyayı Salladı 02:02

Metin Temel Komutan İçin Yapılan Özel Klip Sosyal Medyayı Salladı

CHP'nin cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Zeytin Dalı Harekatı'nın kilit ismi İsmail Metin Temel için, ' O generalin apoletlerini sökeceğim' dedi. Açıklamaların ardından çığ gibi tepkilere maruz kalan İnce ise sessizliğ..

Ayin Türkçe Altyazılı Teaser 00:19

Ayin Türkçe Altyazılı Teaser

Graham ailesinin sert maderşahisi Ellen öldüğünde, kızı Annie ve ailesi atalarının gizemli ve giderek korkunçlaşan sırlarını keşfetmeye başlar. Keşfettikleri karanlıklaştıkça, aile üyeleri kendilerine miras kalmış gibi g..

Avlu 11. Bölüm Fragman (Sezon Finali) 00:51

Avlu 11. Bölüm Fragman (Sezon Finali)

Avlu, adaleti kendisi sağlamaya çalışmış bir kadının ceza evine girişini ve oradaki durumunu konu ediyor. Dizide, benzer nedenlerle özgürlüğünden vazgeçmek zorunda kalan kadınların 3. sayfa haberlerine yansımayan yaşamla..

Galatasaray 5-0 Bursaspor Maç Özeti 05:34

Galatasaray 5-0 Bursaspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray evinde Bursaspor'u 5-0 yendi ve bir hafta aradan sonra maç fazlasıyla yeniden liderliğe yerleşti. Ligin 21. haftasına lider giren ancak geçtiğimiz hafta deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-1 ka..

  • OFSAYT tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Soğan Halkası Yapımı 11:32

Evde Soğan Halkası Yapımı

5 dolu çorba kaşığı un 3 çorba kaşığı mısır nişastası 1 şişe soda(200 ml) 2 çay kaşığı tuz 3 adet iri yuvarlak soğan 1 kuru beyaz ekmek 1 tane beyaz ekmeği dilimleyin veya fırından dilimletip alın. Ekmeğin beyaz ekmek ..

Ayin Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:56

Ayin Türkçe Altyazılı Fragmanı

Graham ailesinin sert maderşahisi Ellen öldüğünde, kızı Annie ve ailesi atalarının gizemli ve giderek korkunçlaşan sırlarını keşfetmeye başlar. Keşfettikleri karanlıklaştıkça, aile üyeleri kendilerine miras kalmış gibi g..

Çarşaf Böreği (Kol Böreği) Tarifi 10:19

Çarşaf Böreği (Kol Böreği) Tarifi

500 gr beyaz un, 1,5 kavanoz* 320 gr su, kavanozda 4 parmak yüksekliğinde su 1 dolu tatlı kaşığı tuz 1 çay bardağı zeytinyağı 500 gr çift çekim dana döş kıyma 1 kg soğan 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı karabiber 1/4 mu..

Demet Özdemir'den Sürpriz Seri Katil Rolü Açıklaması 04:11

Demet Özdemir'den Sürpriz Seri Katil Rolü Açıklaması

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bodrum’da ' Domuz ' Alarmı 01:19

Bodrum’da ' Domuz ' Alarmı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde aç kalan domuzlar bir siteye sürü halinde girerek yiyecek aradı. Sürü halinde gezen domuzlar sitede yaşayan vatandaşları tedirgin etti...

Avlu 11. Bölüm 2. Fragmanı (Sezon Finali) 00:40

Avlu 11. Bölüm 2. Fragmanı (Sezon Finali)

Avlu, adaleti kendisi sağlamaya çalışmış bir kadının ceza evine girişini ve oradaki durumunu konu ediyor. Dizide, benzer nedenlerle özgürlüğünden vazgeçmek zorunda kalan kadınların 3. sayfa haberlerine yansımayan yaşamla..

Ünlülerin Oyun Planları Değişti 1 Kişiyi Dışarıda Bırakırsak 91. Bölüm Survivor 2018 03:17

Ünlülerin Oyun Planları Değişti 1 Kişiyi Dışarıda Bırakırsak 91. Bölüm

Survivor 2018'de Ümit Karan'ın elenmesi ile erkeklerde Gönüllüler'den bir eksik kalan Ünlüler'de oyun planları değişti.....

  • BETA tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dünyanın En Büyüğüne Tarihi İniş 01:50

Dünyanın En Büyüğüne Tarihi İniş

Açılışına 5 aydan daha az bir süre kalan İstanbul'un 3. Havalimanına ilk uçak yarın iniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın içinde olacağı uçağın inişi için son hazırlıklar tamamlandı...

Ankara Polisinden Gönülleri Fetheden Hareket 00:51

Ankara Polisinden Gönülleri Fetheden Hareket

Ankara'da dün etkili olan sağanak yağış sonrası yaşanan sel felaketinde bir trafik polisi, alt geçitte mahsur kalan vatandaşı sırtına alarak güvenli bölgeye taşıdı. Ankara'nın Kurtuluş semtinde yaşanan su baskınında bir ..

Acun Ilıcalı'dan Nagihan Ve Murat'a Sürpriz Teklif 106. Bölüm Survivor 2018 02:49

Acun Ilıcalı'dan Nagihan Ve Murat'a Sürpriz Teklif 106. Bölüm Survivor

Acun Ilıcalı 'Annenize Sorduk' oyununda kalan bir ev için mücadele eden Nagihan ve Murat'a sürpriz bir teklifte bulundu.....

  • BETA tarafından
  • 615 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çikolatalı Sarma Lokum Tarifi 05:04

Çikolatalı Sarma Lokum Tarifi

MALZEMELER Bu pastada 3 ayri pandispanya pisiriyoruz.Bir tane pandispanya icin gereken malzemesini yaziyorum siz 3 tane icin gerekenleri hazirlayin. 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi seker 1 su bardagi un 1 tane k..

Çikolatalı Yas Pasta Tarifi 14:38

Çikolatalı Yas Pasta Tarifi

MALZEMELER Bu pastada 3 ayri pandispanya pisiriyoruz.Bir tane pandispanya icin gereken malzemesini yaziyorum siz 3 tane icin gerekenleri hazirlayin. 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi seker 1 su bardagi un 1 tane k..

Künefe Tarifi 17:13

Künefe Tarifi

Malzemeler verecegim tariften bir kücük tava birda büyük tava cikiyor. 500 gr. taze Kadayif 3 tane (almanyadakiler icin)mozzarella tuzsuz peynir. türkiyedeki kardeslerim icinde ya tuzsuz künefe peyniri yada dil peyniri ..

Duygu Özaslan Bronzlaşmış Gibi Görünen Makyaj Favori Güneş Ürünlerim 15:40

Duygu Özaslan Bronzlaşmış Gibi Görünen Makyaj Favori Güneş Ürünlerim

Bronz bir vücut tabii ki güzel ama cildimizi bronzlaştırırken yüzümüzü güneşten korumamız gerekir. Bu videoda cildimi ve koruduğum beyaz kalan yüzümü nasıl aynı renk yaptığımı gösterip favori güneş ürünlerimi de paylaştı..

Hakan'dan Adem'e Ya Rezil Olacak Ya Da Vezir Olacak 96.Bölüm Survivor 2018 01:34

Hakan'dan Adem'e Ya Rezil Olacak Ya Da Vezir Olacak 96.Bölüm Survivor

Ünlüler takımında Mustafa Kemal'in elenmesinin Turabi'nin ise sakatlanmasının ardından tek kalan Adem için Hakan değerlendirmelerde bulundu.....

  • BETA tarafından
  • 851 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Milföylü Muhallebili Tatlı 03:52

Milföylü Muhallebili Tatlı

Malzemeler 1 paket milföy Muhallebisi için; 3 su bardağı süt 1 su bardağı şeker 1 su bardağı un 2 paket vanilya 1 paket krem şanti (1 çay bardağı süt ile çırpılmış) Karameli için; 10 yemek kaşığı şeker 2 silme yemek kaşı..

Rulo Pizza Tarifi 07:48

Rulo Pizza Tarifi

MALZEMELER 1 su bardagi ilik su 1 cay bardagi ilik süt 1 paket kuru maya(yada yarim paket yas maya) 2 yemek kasigi siviyag 1 yemek kasigi seker 1 tatli kasigi tuz Yaklasik 4 su bardagi un(lütfen kontrollü ekleyin herkest..

İçli Köfte Tarifi 16:35

İçli Köfte Tarifi

Malzemeler Dıs malzemesi 1 kilo ince koftelik bulgur Yaklasik 10 tane orta boy haslanmis patates 1 bucuk yemek kasigi aci biber salcasi Arzuya göre bir tatli kasigi reyhan 1 tatli kasigi kimyon Yeteri kadar tuz 1 ..

Devenin Gazabına Uğrayan Vatandaş 00:30

Devenin Gazabına Uğrayan Vatandaş

Şanlıurfa'nın Harran ilçesini ziyarete gelen vatandaşlara muhabir tarafından sorular sorulduğu sırada bir devenin aşırı sevgisine maruz kalan bir vatandaşımızın görüntülerini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tofaşın Tofaşı Geri Geri Çekmesi 00:31

Tofaşın Tofaşı Geri Geri Çekmesi

SİVAS'ta, caddede başka bir aracı geri geri çeken otomobil görenleri şaşkına çevirdi.Kent merkezinde, sanayi sitesi içerisinde 58 NY 504 plakalı otomobil sürücüsü, arıza nedeniyle yolda kalan 58 DE 903 plakalı otomobili ..

  • JET TV tarafından
  • 649 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nagihan Finali Yapamamaktan Şikayetçi Elim Kolum bağlandı 110. Bölüm Survivor 2018 00:58

Nagihan Finali Yapamamaktan Şikayetçi Elim Kolum bağlandı 110. Bölüm S

Survivor 2018'de ilk yarı final mücadelesinde final oyununa kalan ama sonunu getiremeyen Nagihan, performansını eleştirdi.....

  • BETA tarafından
  • 517 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Trabzonspor 0 -  2 Beşiktaş SüperLig Maç Özeti 06:13

Trabzonspor 0 - 2 Beşiktaş SüperLig Maç Özeti

Derbide Fenerbahçe'yi deviren Beşiktaş, deplasmanda Trabzonspor'u da yenerek şampiyonluk yarışını sürdürdü: 2-0. Negredo'nun oyuna girişiyle maçın kaderi değişirken, Kartal'ı uçuran goller Babel'den geldi. Düşük tempod..

  • OFSAYT tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patates Püreli Tavuk Sote 02:39

Patates Püreli Tavuk Sote

Malzemeler Tavuk sote için 1 bütün birde yarım tavuk göğsü 1 adet soğan 2 adet kırmızı biber 4 adet yeşil biber 2 diş sarımsak 2 adet domates Kekik, pul biber ve tuz Patates püresi için 3 adet orta boy patates 1 tatlı ka..

Oyunu Kaybeden Nagihan'ın Morali Altüst Oldu 111. Bölüm Survivor 2018 01:54

Oyunu Kaybeden Nagihan'ın Morali Altüst Oldu 111. Bölüm Survivor 2018

Survivor 2018'de ikinci yarı final oyununda finale kalan Nagihan, yarı final şansını kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor.....

  • BETA tarafından
  • 673 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Engelli Eşini Yanmaktan Son Anda Kurtardı Çıkan Yangında 5 Kişilik Aile Evsiz Kaldı 05:52

Engelli Eşini Yanmaktan Son Anda Kurtardı Çıkan Yangında 5 Kişilik Ail

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde geçtiğimiz perşembe günü çıkan yangında evin içinde mahsur kalan yürüme engelli eşini alevlerin arasına girip kurtaran Ali Akyol, evsiz kalmanın üzüntüsünü yaşıyor. Yanan evde inceleme yapan..

Gelinim Mutfakta'da 16. Hafta Kim Birinci Oldu 01:45

Gelinim Mutfakta'da 16. Hafta Kim Birinci Oldu

Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan 80. Bölümünde en çok puanı toplayan gelin, önceki haftadan da kalan bir bilezik ile altı bileziğin sahibi oldu!..

  • BETA tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 6 yıl önce