#Bahçeşehir üniversitesi

Koronavirüs Belirti Takvimi 02:12

Koronavirüs Belirti Takvimi

Hacettepe üniversitesi koronavirüsün belirtileri ve hastalık semptomlarının ilerlemesini nasıl olduğunu anlatmak için bu animasyonu hazırlamışlar. İlk üç gün grip gibi 4. gün asıl tehlike başlıyor. 9. gün yaşamsal kritik..

  • PengoTV tarafından
  • 1.240 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yerli Tıbbi maskemiz Milletimize Hayırlı Olsun 02:30

Yerli Tıbbi maskemiz Milletimize Hayırlı Olsun

yüzde 99 Bakteri engelleme özelliğine sahip Doku tasarımı ve lif yapısı farklılaştırılmış yeni bir kumaşdan elde edilen yıkanabilir Yerli Tıbbi maskemiz Milletimize Hayırlı Olsun...

S-400'leri ABD Satın Alabilir Mi- 13:10

S-400'leri ABD Satın Alabilir Mi-

ABD Senatosu'nda ortaya çıkan bir madde tartışma konusu oldu. Maddeye göre ABD, Türkiye'nin elindeki S-400'leri satın alabilecek. Peki böyle bir süreç yaşanabilir mi? S-400’leri ABD satın alabilir mi? Konuyu Altınbaş Üni..

Profesörün yılan sevgisi görenleri şaşırtıyor 06:32

Profesörün yılan sevgisi görenleri şaşırtıyor

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nde görev yapan bir profesörün sürüngen sevgisi görenleri şaşırtıyor...

Kanserle Savaşta Yeni Hücreler Bulundu 02:27

Kanserle Savaşta Yeni Hücreler Bulundu

Türk bilim insanları çağın hastalığı kanseri yenmek için aralıksız çalışmalar yapıyor. Bu kapsamda önemli bir çalışma Hacettepe Üniversitesi’nden Prof. Dr. Güneş Esendağlı ve ekibinden geldi. Türk bilim insanları, kanser..

 Ünlü Sinema Sanatçısı Kuzey Vargın Hayatını Kaybetti 01:30

Ünlü Sinema Sanatçısı Kuzey Vargın Hayatını Kaybetti

Ünlü sinema sanatçı Kuzey Vargın, bir süredir tedavi gördüğü Muğla’da hayatını kaybetti. 74 yaşındaki ünlü sinema sanatçısı Kuzey Vargın, yüksek tansiyona bağlı yaşadığı rahatsızlık nedeniyle Marmaris’teki özel bir hast..

  • ANKA tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mali'nin  Sırra Kadem Basan Karısı Sedef! 03:43

Mali'nin Sırra Kadem Basan Karısı Sedef!

Mehmet Ali Erbil'in Eski Eşi Sedef, Boşandıktan Sonra Sırra Kadem Bastı 21 yaşında Mehmet Ali Erbil ile evlenerek tüm dikkatleri üzerine çeken Sedef Altıntaş, boşandıktan sonra adeta kameraları kendine yasakladı. Ayrılığ..

  • ANKA tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aybüke Öğretmen İçin Klip Hazırladılar 06:53

Aybüke Öğretmen İçin Klip Hazırladılar

Batman'da PKK'lı teröristler tarafından açılan ateş sonucu şehit olan 22 yaşındaki Şenay Aybüke Yalçın'ın, üniversiteden sınıf arkadaşları şehit öğretmen için çektikleri klibi sosyal paylaşım sitesine yükledi. 9 Haziran ..

İzmir'de Kanlı Gece 01:34

İzmir'de Kanlı Gece

Olay, bugün saat 02.10 sıralarında Cemal Gürsel Caddesi'nde bulunan bir gece kulübünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 36 yaşındaki Ramazan Arcanlı, bir gece kulübü önünde çiçek satan çocuğuna küfür edildiği iddias..

 Mesajlar gizli servis ve emniyet tarafından izleniyor! WhatsApp'ta QR kod tehlikesi! 05:50

Mesajlar gizli servis ve emniyet tarafından izleniyor! WhatsApp'ta QR

Alman Federal Kriminal Dairesi olan BKA’nın WhatsApp şifreli mesajlarına eriştiği ortaya çıktı. Öte yandan söz konusu dairenin mesajlara ulaşmak için herhangi bir casus yazılıma gerek duymadığı ve kişi listesine de ulaşt..

Şimdi de Bursa'da Yetişiyor 04:45

Şimdi de Bursa'da Yetişiyor

İspanya başta olmak üzere Akdeniz’e komşu ülkelerde yetiştirilen yassı şeftali için Bursa Uludağ Üniversitesi Bahçe Bitkileri Bölümündeki araştırmalar devam ediyor...

Korona Aşısının Ciddi Yan Etkisi Olmadı- 01:35

Korona Aşısının Ciddi Yan Etkisi Olmadı-

Türkiye’de testine başlanan korona aşısının yan etkileri belli oldu. Hacette Üniversitesi Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Murat Akova, korona aşısıyla ilgili merak edilenleri açıkladı...

Pandemi hastanesinde sağlık çalışanları ve virüs tedavisi görenlerin bir günü kayıt altına alındı 07:03

Pandemi hastanesinde sağlık çalışanları ve virüs tedavisi görenlerin b

Pandemi hastanesi olarak hizmet veren Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hastanesinde sağlık çalışanları ile tedavi olan korona virüs hastalarının bir günü kayıt altına alındı...

Grip aşısı mutlaka yeni tarihli olmalı 03:35

Grip aşısı mutlaka yeni tarihli olmalı

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi ve Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yeşim Taşova, “Grip virüsü her sene farklılık gösterdiği için, grip aş..

Antik Dönemin İcadıyla ''Çevreci Enerji'' Ürettiler 01:00

Antik Dönemin İcadıyla ''Çevreci Enerji'' Ürettiler

Kocaeli Üniversitesi Teknoparkı'nda geliştirilen mikrohes projesiyle genellikle düşük seviyedeki suyu yükseğe taşımak amacıyla kullanılan Arşimet burgusu , üretim amacının tersine konumlandırılarak geliştirilen sistem..

Hesap Vermeyen Müşteri, Mekan Sahibini Vurdu 02:08

Hesap Vermeyen Müşteri, Mekan Sahibini Vurdu

Samsun'un Bafra ilçesinde bir birahane sahibi, hesap vermeden çıkan müşteri tarafından ayağından vurularak yaralandı. Olay, saat 23.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgi..

Tartıştığı Şahsı Böyle Vurdu 01:20

Tartıştığı Şahsı Böyle Vurdu

Olay, Eyüp Defterdar Mahallesi Cebecibaşı Sokak’ta saat 18.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 34 yaşındaki Engin Güler, Mevlüt Ç.’ye ait kahvehanenin önündeki çöp kutusunu tekmeledi. Dışarı çıkan Mevlüt Ç., daha..

Bağ Bahçe Robotu Geliştirdi 01:31

Bağ Bahçe Robotu Geliştirdi

CSIR, Stellenbosch Üniversitesi ile işbirliği içinde bağ bahçe izlemek için robotik bir sistem geliştirdi. Bu hassas tarım aracı, bitki büyümesini izlemek ve üzüm verimi tahmin etmek için sensörlerle donatılmış otomatik ..

Online Derste Mikrofonu Açık Unutan Öğrencinin Zor Anları 00:18

Online Derste Mikrofonu Açık Unutan Öğrencinin Zor Anları

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nde verilen uzaktan eğitim sırasında mikrofonunu açık unutan öğrencinin hakareti hocası tarafından duyuldu...

  • PengoTV tarafından
  • 129 görüntüleme
  • 4 yıl önce
71 yaşında, 4'üncü üniversiteyi okuyor 04:50

71 yaşında, 4'üncü üniversiteyi okuyor

Antalya'da yaşayan, daha önce 3 üniversite bitiren resim ve tezhip sanatçısı Rahime Halide Soysal (71), bu kez Anadolu Üniversitesi Açıöğrtemi Fakültesi (AÖF) Felsefe Bölümü'nde öğrenci oldu...

Aşı Denemelerine Katılan Doktor Öldü 01:12

Aşı Denemelerine Katılan Doktor Öldü

Brezilya'da Oxford Üniversitesi’nin koronavirüse karşı geliştirdiği aşı çalışmalarından kötü haber geldi. Deneylere katılan bir gönüllü doktor yaşamını yitirdi.nn..

  • GÜL tarafından
  • 22 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Antalya'da deredeki balık ölümlerinde kimyasal madde ihtimali 06:28

Antalya'da deredeki balık ölümlerinde kimyasal madde ihtimali

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, Sarısu Deresi’ndeki balık ölümlerinin suya kimyasal karışması sonucu gerçekleşmiş olabileceğini söyledi...

Yerli Aşı İlk Kez İnsanda Denendi! 06:52

Yerli Aşı İlk Kez İnsanda Denendi!

Erciyes Üniversitesi'nde COVID-19'a karşı geliştirilen ERUCOV-VAC aşı adayının ilk dozu bir gönüllüye uygulandı...

Kapanan okullar çocuk ve aile psikolojisini nasıl etkiler 34:06

Kapanan okullar çocuk ve aile psikolojisini nasıl etkiler

Murat Güloğlu ve Muharrem Sarıkaya, Sabancı Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Nebi Sümer ile Kovid-19'un çocukların psikolojisini nasıl etkilediği hakkında konuştu...

Çinin Robot Diş Doktoru, İlk Ameliyatını Başarıyla Tamamladı 00:59

Çinin Robot Diş Doktoru, İlk Ameliyatını Başarıyla Tamamladı

Gelecekte diş doktorları da robot olacak! Çin'in Beihan Üniversitesi'nde geliştirilen robotik koldan oluşan diş doktoru, herhangi bir doktorun yardımına ihtiyaç duymadan diş, 3D yazıcıdan çıkmış diş implantını bir insana..

İki Kişi Arasında Çıkan Kavga Kanlı Bitti 00:29

İki Kişi Arasında Çıkan Kavga Kanlı Bitti

Olay, dün akşam saat 23.30 sıralarında Bayraklı Mahallesi 1918. Sokak’ta bulunan bir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, markete gelen 41 yaşındaki Serah E. ile market sahibi 44 yaşındaki Burhan Ç. arasında he..

Bir Günlük Evli Çifti Ölüm Ayırdı 03:46

Bir Günlük Evli Çifti Ölüm Ayırdı

Ordu’da pazar günü düğün yaptıktan sonra pazartesi günü Bartın’a giderken Çankırı’da meydana gelen kaza 1 günlük evli çifti ayırdı. Kazada hayatını kaybeden damat Ufuk Akgün toprağa verilirken, gelin Özge Akgün ise yaşam..

Köyceğiz'de Giriş Ve Çıkışlar Tutuldu 02:11

Köyceğiz'de Giriş Ve Çıkışlar Tutuldu

Köyceğiz ilçesi Toparlar bölgesindeki ormanlık alanda olduğu belirtilen PKK'lı terörist grubuna yönelik güvenlik güçlerince gerçekleştirilen operasyonlar sürüyor. Dün, 5 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonlarda..

Pes etmeyen kahraman ‘Öğretmenler’ 01:50

Pes etmeyen kahraman ‘Öğretmenler’

Maltepe Üniversitesi, 24 Kasım Öğretmenler Gününde Türkiye’nin dört bir yanında pes etmeyen öğretmenleri buldu, ilham veren hikâyelerini ekrana taşıdı...

AB Türkiye'ye Yaptırım Uygular Mı? 18:17

AB Türkiye'ye Yaptırım Uygular Mı?

AB Türkiye'ye Yaptırım Uygular Mı? 10-11 Aralık Türkiye ve AB için önemli bir tarih. Zirvede Türkiye'ye yönelik yaptırımlar gündemde. Yapılacak Liderler Zirvesi'nden Türkiye'nin ekonomisine yönelik bir karar çıkacak mı?..