#Bahçeşehir üniversitesi

Onur Seyit Yaran Kimdir? 01:29

Onur Seyit Yaran Kimdir?

İngilizce ve Almanca bilen yakışıklı model, Haliç Üniversitesi Spor Akademisi Spor yöneticiliği okuyor. Onur aynı zamanda koyu bir Galatasaray taraftarı ve gelecekte oyunculuk eğitimi alıp ismi duyulan bir aktör olmak is..

Berna Laçin Kimdir? 03:14

Berna Laçin Kimdir?

Berna Laçin, 20 Ağustos 1970 tarihinde İzmir, Karşıyaka’da doğmuştur. Babası askeri bir pilottur. İlkokul, ortaokul ve liseyi İzmir’de okuduktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi‘ni kazanınca ailecek İstanbul’a yerleştile..

Emrah Serbes Kimdir? 02:53

Emrah Serbes Kimdir?

Emrah Serbes, (d. 27 Ocak 1981, Yalova, Türkiye), Türk yazar ve senarist. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Tiyatro Tarihi ve Teorisi Anabilim Dalı Bölümü mezunudur. Zaman zaman Birgün gazetesi için sö..

Ahmet Şık Kimdir? 02:31

Ahmet Şık Kimdir?

Ahmet Şık, Türk gazeteci ve yazar. Doğum: 1970, Adana Eğitim: İstanbul Üniversitesi Çocukları: Mina Şık..

Rasim Öztekin Kimdir? 01:44

Rasim Öztekin Kimdir?

İstanbul'daki Galatasaray Lisesi'nin ardından İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu'ndan mezun olan sanatçı, sahne yaşamında ilk deneyimlerini İstanbul Akademik Sanatçılar Topluluğu, ve Kadıköy Halk eğitim ve Nö..

Demir Demirkan Kimdir? 01:41

Demir Demirkan Kimdir?

12 Ağustos 1972 tarihinde Adana'da doğdu. Liseyi İzmir Özel Çamlaraltı Koleji'nde tamamladı. Bilkent Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünde öğrenim gördü. Üniversite yıllarında Pentagram grubuna gitarist olarak..

Ayça Erturan Kimdir? 00:52

Ayça Erturan Kimdir?

Adı Soyadı: Ayça Erturan Doğum Tarihi: 1 Ağustos1983 Nereli: İstanbul Burcu: Başak Kilosu: 60 Boyu: 1.70 Göz Rengi: Kahverengi Saç Rengi: Kahverengi Eğitim Durumu: Marmara Üniversitesi Radyo Ve Televizyon Bölümü Mezunu S..

Birkan Sokullu Kimdir? 01:20

Birkan Sokullu Kimdir?

6 Ekim 1985 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 2003 yılında, 'Best Model Of Turkey' yarışmasında üçüncü oldu. Maltepe Üniversitesi Radyo TV Programcılığı Bölümü'nü bitirdi. 10 yıllık profesyonel basketbol oynadı. Malte..

Burcu Esmersoy Kimdir? 02:00

Burcu Esmersoy Kimdir?

Adı Soyadı: Burcu Esmersoy Doğum Tarihi: 2 Ekim 1976 Nereli: İstanbul Burcu: Terazi Kilosu: 58 Boyu: 1.70 Cm Göz Rengi: Mavi Saç Rengi: Açık Sarı Eğitim Durumu: İstanbul Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Sevgilisi: Tuna ..

Kaan Urgancıoğlu Kimdir? 03:37

Kaan Urgancıoğlu Kimdir?

Kaan Urgancıoğlu Adı Soyadı: Kaan Urgancıoğlu Doğum Tarihi: 8 Mayıs 1981 Nereli: İzmir Burcu: Boğa Kilosu: 75 Boyu: 1.71 Göz Rengi:Kahverengi Saç Rengi: Kahverengi Eğitim Durumu: Marmara Üniversitesi mezunu Sevgilisi..

Büşra Pekin Kimdir? 01:35

Büşra Pekin Kimdir?

(d. 30 Haziran 1982, Suudi Arabistan), Türk tiyatro ve dizi oyuncusudur. Aslen İzmirlidir. Dokuz Eylül Üniversitesi GSF Tiyatro bölümünden mezundur. 2005 yılında BKM Mutfak oyuncularına katılmıştır ve halen BKM Mutfak bü..

Ebru Öztürk Kimdir? 00:57

Ebru Öztürk Kimdir?

Adı Soyadı: Ebru Öztürk Doğum Tarihi: 5 Mayıs 1986 Nereli: Konya Burcu: Boğa Kilosu: 54 Boyu: 1.69 Göz Rengi: Siyah Saç Rengi: Sarı Eğitim Durumu:Konya Selçuk Üniversitesi Mezunudur Sevgilisi: Bilinmiyor Evli ..

Alp Kırşan Kimdir? 01:09

Alp Kırşan Kimdir?

Alp Kırşan liseyi doğduğu yer olan İzmir'de okumuştur. ... Lise mezunluğundan sonra üniversite mezunu olarak Manisa-Celal Bayar Üniversitesi Spor ve Sanat Akademisi mezunudur. 2000'de Best Model of Turkey yarışmasında bi..

Murat Yıldırım Kimdir? 01:54

Murat Yıldırım Kimdir?

Annesi ve babası aslen Mardinli olan Yıldırım, babasının öğretmenlik görevi nedeniyle 1979'da Konya'da doğdu.[1] Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümününden sekizinci senesinde mezun oldu...

Hande Erçel Kimdir? 01:09

Hande Erçel Kimdir?

1993 Balıkesir Bandırma doğumludur. Güzel oyuncu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü'nde okumaya devam ediyor...

Erdal Beşikçioğlu Kimdir? 01:33

Erdal Beşikçioğlu Kimdir?

5 Ocak 1970 yılında, Ünyeli bir baba ve Ankaralı bir annenin ilk çocuğu olarak Ankara'da dünyaya geldi. Orta öğrenimini İzmir Özel Türk Koleji'nde tamamladı. İzmir Narlıdere Mehmet Seyfi Eraltay Lisesi'nden mezun oldu. 1..

Ayşenur Balcı Kimdir? 01:36

Ayşenur Balcı Kimdir?

23 Ağustos 1994 yılında İstanbul da doğmuştur. Liseden mezun olduktan sonra Açıköğretim Üniversitesi'nde öğreniminedevam etmektedir. İstanbul'da yaşamakta olan güzel yarışmacı modellik ve mankenlik yapmaktadır. Bunların ..

Buray Kimdir? 01:16

Buray Kimdir?

Hoşsöz, 1984'de Lefkoşa'da doğdu. Doğu Akdeniz Üniversitesi Müzik bölümü mezunu olan ve master derecesini University of Glamorgan'da Müzik Prodüksiyonu ve Ses Mühendisliği üzerine tamamladı...

Ayşe Hatun Önal Kimdir? 01:03

Ayşe Hatun Önal Kimdir?

Ayşe Hatun Önal, 29 Temmuz 1978'de Adana'da dünyaya geldi. Adana Borsa Lisesi'nden mezun olduktan sonra Eskişehir Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünü kazandı...

Ebru Polat Kimdir? 01:26

Ebru Polat Kimdir?

1 Haziran 1983 doğumlu Ebru Polat, İzmir'de dünyaya geldi. Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdikten sonra bir süre avukatlık yapan Ebru Polat, psikoloji bölümünde master yapacağı sırada hayatını tamamen d..

Fadime Özkan Kimdir? 00:52

Fadime Özkan Kimdir?

Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde “İletişim Bilimleri” dalında yüksek lisans tezini tamamladı. 1997 yılında Popüler Kültürün Özel TV Kanallarının Haber Bültenlerine Etkisi başlıklı teziyle de Prof. Dr. ..

Damla Sönmez Kimdir? 00:45

Damla Sönmez Kimdir?

Türk televizyonunda birçok yapımda yer alan Damla Sönmez, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda yarı zamanlı 2 yıl keman 1 yıl piyano dalında öğrenim gördü..

Deniz Akkaya Kimdir? 01:51

Deniz Akkaya Kimdir?

Deniz Akkaya, Türk manken, oyuncu ve sunucu. Semiha Şakir Lisesinden mezun oldu. İlk olarak 1996 yılında Nihat Doğan'ın Maçoyum Ben şarkısının klibinde oynadı. 1997 yılında Best Model of Turkey'de en iyi manken seçildi..

Mersin’de Polise Silahlı Saldırı: 2’si Polis 3 Yaralı 01:00

Mersin’de Polise Silahlı Saldırı: 2’si Polis 3 Yaralı

Mersin’de polise silahlı saldırı: 2’si polis 3 yaralı Mersin’de durdurulan şüpheli araçta kimlik kontrolü yapan sivil polislerin üzerine ateş açıldı. Olayda 2’si polis 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, polis hab..

Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı 06:28

Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı

Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı Sakarya’da 16 yaşındaki bir gencin rahatsızlanması sonucu kaldırıldığı hastanede yapılan incelemelerde radyasyon tespit edildi. Gencin evinin bulunduğu sokak karantinaya alınırken, A..

Tufan Gündüz'den Yürek Titreten Anlatım 06:44

Tufan Gündüz'den Yürek Titreten Anlatım "Tarih Bizi Çağırıyor"

Tufan Gündüz tarafından anlatılan insanı çok duygulandıran gerçek bir olay... Tufan Gündüz, Gazi üniversitesi edebiyat fakültesi tarih bölümü'nün değerli hocasıdır. prof. dr. unvanına sahiptir. Türkiye'de doğruları söy..

  • ANKA tarafından
  • 1.217 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beden Dilini ve Mimikleri Çok İyi Kullanabilen Gerçekçi Robot: Erica 14:20

Beden Dilini ve Mimikleri Çok İyi Kullanabilen Gerçekçi Robot: Erica

Teknolojinin ilerlemesiyle, robotlar üzerindeki çalışmalar da bir hayli arttı. Her gün yeni bir robotla karşılaştığımız teknoloji dünyasından şimdi Erica ile tanışacağız. Erica şimdiye kadarki en gerçekçi robot olarak di..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.289 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'İsimsiz Kahraman'a TÜBİTAK'tan Ödül 01:50

'İsimsiz Kahraman'a TÜBİTAK'tan Ödül

Süleyman Demirel Üniversitesinde (SDÜ) 20 kişilik bir ekip tarafından hazırlanan ve adı geçici olarak İsimsiz Kahraman konulan elektrikli araç, TÜBİTAK'ın verdiği Yerlilik ödülünün sahibi oldu...

Hayır Çadırı'ndaki Güldüren Diyaloğu Anlattı 02:39

Hayır Çadırı'ndaki Güldüren Diyaloğu Anlattı

Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında 'Hayır çadırı'nı ziyaretinde yaşadıklarını anlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bir tane Alevi üniversitesi yapmadınız diyen kişiyle yaşadığı diyaloğu anlatırken hem güldü hem de güldürdü..

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972) 03:23

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972)

Esin Engin, (d. 17 Mayıs 1945-ö. 4 Mayıs 1997) Besteci, aranjör, şarkıcı, orkestra şefi ve müzisyen. 1945'te Kırım asıllı bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi. Müziğe 5 yaşında başladı. Önce ud ve kanun ile Klasik Türk..