#Bahçeşehir üniversitesi

Gençlik 24.Bölüm 1:03:50

Gençlik 24.Bölüm

Meral Babacan'ın sunuculuğunu yaptığı programın 24. bölümünde; Ferzan Önder ve Ferhan Önder konuk edilmektedir. Programda ayrıca İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sanat Şenliği ve Kavak Yelleri Tiya..

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı 01:59

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlen

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bül..

Fetö Operasyonunda AGÜ Çalışanı 16 Kişi Gözaltına Alındı 02:05

Fetö Operasyonunda AGÜ Çalışanı 16 Kişi Gözaltına Alındı

Fetö Operasyonunda AGÜ Çalışanı 16 Kişi Gözaltına Alındı Kayseri'de FETÖ operasyonları kapsamında haklarında gözaltı kararı bulunan 16 AGÜ çalışanı gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Kayseri Emniyet Müdürlüğü t..

Erdoğan  Teröre Methiye Özgürlük Değil 02:16

Erdoğan Teröre Methiye Özgürlük Değil

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜRGEV tarafından İstanbul'da kurulan İbn Haldun Üniversitesi'nin resmi açılışında konuştu. Terör örgütleriyle mücadele kapsamında akademik personelin ihracı ve gazetecilerin tutuklanm..

Türkü Türkü Türkiyem 22.Bölüm 1:46:10

Türkü Türkü Türkiyem 22.Bölüm

Aslı Deniz'in sunuculuğunu yaptığı programın 22. bölümünde; Nurullah Akçayır konuk edilmektedir. Programda ayrıca TRT Ankara Radyosu THM Gençlik Korosu ve Ankara Üniversitesi Halk Dansları Topluluğu'nun gösterisi yer alm..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.210 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkü Türkü Türkiyem 53.Bölüm 1:19:27

Türkü Türkü Türkiyem 53.Bölüm

Aslı Deniz'in sunuculuğunu yaptığı programın 53. bölümünde; Kenan Tuna, Raci Alcan ve Raci Türkeş konuk edilmektedir. Programda ayrıca TRT Erzurum Radyosu THM Gençlik Korosu ve Erzurum Atatürk Üniversitesi Halk Oyunları ..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.180 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İngiltere'de Seçimin Sonucunu Gençler Belirledi 01:25

İngiltere'de Seçimin Sonucunu Gençler Belirledi

İngiltere'deki seçimin ardından hali hazırda özellikle Brexit konusunda fikir ayrılığı yaşayan halkın bölünmüşlüğü daha da belirginleşti. Gençler daha işçi partisi yanlısı ve Brexit karşıtıyken, yaşlılar ise muhafazakar ..

Sami Yusuf - Salaam 04:18

Sami Yusuf - Salaam

Sami Yusuf - Salaam Watch Sami's Official YouTube playlist http://smarturl.it/SYplaylist Buy Salaam album now on iTunes http://bit.ly/vf1MKX Amazon http://amzn.to/x42Z2U SYO Store http://goo.gl/GnYSVz Doğum 21 Temmuz..

  • Dini Mubin tarafından
  • 3.010 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Son Dakika! Harp Okulları Yeniden Açılıyor 01:30

Son Dakika! Harp Okulları Yeniden Açılıyor

Son Dakika! Harp Okulları Yeniden Açılıyor Son dakika gelişmesi... Son Kanun Hükmünde Kararnamede yer alan karara göre harp okulları Şubat 2017'den itibaren yeniden öğrenci alacak. Son Kanun Hükmünde Kararnamede yer a..

Adil Öksüzün Kasası İzmirde Yakalandı 00:53

Adil Öksüzün Kasası İzmirde Yakalandı

Adil Öksüz'ün kasası İzmir'de yakalandı Darbe gecesi Akıncılar'da olan Adil Öksüz'ün Dokuz Eylül Üniversitesi'ne yönelik FETÖ operasyonunda yakalanan Yrd. Dr. İsmail Acar'a havale yaptığı ortaya çıktı...

Korkutan Açıklama! Isparta'daki Gölcük Yanardağı Patlayabilir. 01:57

Korkutan Açıklama! Isparta'daki Gölcük Yanardağı Patlayabilir.

Korkutan açıklama! Isparta'daki Gölcük Yanardağı patlayabilir... Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Jeotermal Enerji Yeraltı Suyu ve Mineral Kaynakları Araştırma ve Uygulama Merkezi eski Müdürü Prof. Dr. Nevzat Özgür, I..

FETÖ'nün Şoke Eden Vatikan'ı 01:13

FETÖ'nün Şoke Eden Vatikan'ı

FETÖ elebaşı Gülen için Ankara'da saray inşa eden Akın İpek'in kamuya devredilen üniversitesi de örgütün yönetim merkezi olarak kurgulanmış kaleyi andırıyor. Rektör Prof. Mehmet Barca'nın Mini Vatikan dediği kampüs Bat..

Sami Yusuf - You Came To Me(Sen bana geldim) 04:00

Sami Yusuf - You Came To Me(Sen bana geldim)

Sami Yusuf - You Came To Me Doğum 21 Temmuz 1980 (36 yaşında) Tebriz, İran[1] Köken Azerbaycan Türkü Tarzlar İslami Müzik, Spirituque Meslekler Şarkıcı, müzisyen Çalgılar Gitar, Piyano, Keman, Ud, Darbuka, Def Etkin yıl..

  • Dini Mubin tarafından
  • 2.173 görüntüleme
  • 8 yıl önce
15 Temmuz Gazisi Özcan Özsoy Şehit Oldu 00:38

15 Temmuz Gazisi Özcan Özsoy Şehit Oldu

15 Temmuz Gazisi Özcan Özsoy Şehit Oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hastanede ziyaret ettiği 15 Temmuz'daki darbe girişiminde yaralanan Özcan Özsoy, yaklaşık 4 aydır tedavi gördüğü hastanede şehit oldu. Fetullahçı Terör ..

Romanya'da Kalp Krizi Geçiren Tır Şoförünü Edirne'den Giden Sağlık Ekibi Getirdi 03:28

Romanya'da Kalp Krizi Geçiren Tır Şoförünü Edirne'den Giden Sağlık Eki

ROMANYA'nın başkenti Bükreş'te kalp krizi geçirip hastaneye kaldırılan TIR şoförü Rüstem Işık, tedavisinin Türkiye'de yapılmasını istemesi üzerine Edirne'den giden sağlık ekipleri tarafından Trakya Üniversitesi Tıp Fakül..

Alfabeyi Unutan Öğretmen - Kim Mİlyoner Olmak İster 00:35

Alfabeyi Unutan Öğretmen - Kim Mİlyoner Olmak İster

58 yaşındaki Sabahat Tabakoğlu, İstanbul Üniversitesi Coğrafya Bölümü'nden mezunmuş. Emekli öğretmen Sabahat Hanım'ı tek yanlışla ipi çekilen hakem gibisinden izleyelim...

  • JET TV tarafından
  • 847 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsveçli Bilim İnsanları Araştırdı - Yılda 1 Kilo Böcek Yiyoruz! 01:58

İsveçli Bilim İnsanları Araştırdı - Yılda 1 Kilo Böcek Yiyoruz!

Ne kadar yıkarsak yıkayalım, sebze ve meyvelerdeki böcekleri temizlememiz imkansız mı? İsveç’in Örebro Üniversitesi Biyoloji Profesörü Alf Ekblad, insanların her yıl farkında olmadan 1 kilogram böceği yediğini söyledi...

  • JET TV tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İyi ki Vardın Yiğit Çocuk 01:00

İyi ki Vardın Yiğit Çocuk

Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında dün bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit olan 16 yaşındaki Eren Bülbül'ün memleketinde hüzün var. İlçe kırsalında evden erzak çalma olayı ve bunun terö..

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti 03:02

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin C

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırı Diyarbakırlı vatandaşları isyan ettirdi. PKK'yı lanetleyen vatanda..

Kardeşlerin Kavgası Ölümle Bitti 01:53

Kardeşlerin Kavgası Ölümle Bitti

Kardeşlerin Kavgası Ölümle Bitti Gaziantep'te husumetli iki kardeş arasında çıkan kavgada tüfeğin ateş alması sonucu vurulan ağabey Şükrü Uzun hayatını kaybetti Olay, önceki gece Şahinbey ilçesi Binevler Mahallesi 68 ..

Fetö-Chp  İlişkisindeki Sır Detaylar 07:40

Fetö-Chp İlişkisindeki Sır Detaylar

A Haber'de yayınlanan Diplomasi programında CHP-FETÖ birlikteliği ele alındı. Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu konuya ilişkin çok çarpıcı analizlerde bulundu. Sofuoğlu Kılıçdaroğlu'nun eylem..

Şişebilen Yılan Robot Hayat Kurtaracak 01:36

Şişebilen Yılan Robot Hayat Kurtaracak

Stanford Üniversitesi öğrencileri yılan benzeri bir tüp robot geliştirdi...

  • JET TV tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
3D Yazıcıdan Çıkan Kalp 01:02

3D Yazıcıdan Çıkan Kalp

Son dönemde 3D yazıcıyla çok sayıda üretim yapılıyor. Zürih Teknik Üniversitesi (ETH) araştırmacıları ise silikondan yapay kalp üretmek için çalışıyor. İleride yazıcıdan çıkan organlar yaşam kurtarabilir...

  • JET TV tarafından
  • 801 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Van Kedileri Sezaryenle Doğdu 05:24

Van Kedileri Sezaryenle Doğdu

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Van Kedisi Araştırma ve Uygulama Merkezindeki bir kedi, sezaryenle 3 sağlıklı yavru doğurdu...

  • JET TV tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç 01:17

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlı

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç Amsterdam & Partners hukuk firmasının yöneticisi, FETÖ'nün, sadece bu yıl ABD ekonomisinden yarım milyar dolar çektiğini ve 60 bine y..

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir 03:11

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir Televizyon realite şovlarından Beyaz Saray'a giden yolculuk. ABD yeni başkanı Donald Trump Kimdir? Nasıl Başkan Oldu? Donald Trump'ın hayatına dair tüm detaylar. Aslen bir ..

Hastane Anonsuyla Evlenme Teklifi Yapan Öğretim Görevlisi 03:30

Hastane Anonsuyla Evlenme Teklifi Yapan Öğretim Görevlisi

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nde (GOÜ) öğretim görevlisi olarak çalışan 30 yaşındaki Mustafa Güzel, 8 aydır birlikte olduğu 22 yaşındaki hemşire sevgilisi Kübra Kaya için hastanenin anons sitemini kullanarak Süpriz b..

  • JET TV tarafından
  • 738 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuzey Kore'nin Füze Denemeleri Türkiye'yi Nasıl Etkiler 06:35

Kuzey Kore'nin Füze Denemeleri Türkiye'yi Nasıl Etkiler

Kuzey Kore, yeni geliştirdiği kıtalar arası balistik füzeye yüklenebilecek bir hidrojen bombasını denediğini duyurdu. Kim Jong-Un’un yeni bir hidrojen bombası denediklerine ilişkin fotoğraflarının servis edilmesinin ardı..

Serdar Kuzuloğlu İle Facebook'tan Hatun Kaldırma Rehberi 01:16

Serdar Kuzuloğlu İle Facebook'tan Hatun Kaldırma Rehberi

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde düzenlenen Social Media Week etkinliği için hazırlıksız çekilmiş kendi halinde bir viral video çalışmasıdır...

  • JET TV tarafından
  • 668 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö  12 Eylül'de Devlete ve Halkın İçine Monte Edildi 01:50

Fetö 12 Eylül'de Devlete ve Halkın İçine Monte Edildi

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yelken, 12 Eylül ile birlikte İslam'ın ve bu halkın içerisinden türettikleri FETÖ, devlete ve halkın içerisine monte edildi. dedi...